|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Warto zajrzeć! Kosmetyki także NOWE! Lancome,Orlane,Lumene...
Nikusia,wyżej to odp.do Ciebie.
![]() Mogę Ci dorzucić: FABERLIC-rewitalizujący krem pod oczy.ęłęóDelikatny krem o wyrażnych własciwościach odmładzających i aktywizujących Wzmacnia skórę powiek, zapobiega jej starzeniu i wiotczeniu .15 ml.Zawartośc więcej niż połowa.GRATIS nowe okulary żelowe Data.09.2008.SEEING double duo maskara London-dwustronny wydłużający tusz do rzęs.12ml odzywki+12 ml tuszu z drugiej strony.Testowana 2 x. WIBO-pachnąca owocami pomadka nabłyszczającaw formie błyszczyku 7ml(ciemny róż);2x użyta,będzie dobrze?? |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Nikusia!! Jeszcze to dla Ciebie:
FABERLIC-rewitalizujący krem pod oczy.ęłęóDelikatny krem o wyrażnych własciwościach odmładzających i aktywizujących Wzmacnia skórę powiek, zapobiega jej starzeniu i wiotczeniu .15 ml.Zawartośc więcej niż połowa.GRATIS nowe okulary żelowe Data.09.2008.SEEING double duo maskara London-dwustronny wydłużający tusz do rzęs.12ml odzywki+12 ml tuszu z drugiej strony.Testowana 2 x. WIBO-pachnąca owocami pomadka nabłyszczającaw formie błyszczyku 7ml(ciemny róż);2x użyta Pasuje Ci taka wymiana??? |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko mqm taką ogromniastą prośbę Czy zamiast Color Seeing i pomadki Wibo dorzuciła byś mi ten kajal z Manhattanu albo Pure Make-up (wtedy zrezygnuję i z kremu Faberlic ) Proooszę
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
żaden problem
![]() Dla Ciebie dodatkowo:pomadka Wibo, kajal z Manhattanu Zapraszam na Pw
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A nie dało by się tak jakoś zakombinować żebym dostała zamiast Wibo krem Faberlic albo zamiast tych wszystkich rzeczy: pomadki Wibo i Manhattanu Pure Make-up? Przepraszam, że tak kombinuje No ale jeśli Ci to nie odpowiada to ok i tak mam nadzieję, że się wymienimy Ja teraz idę poszukam prezentów dla Ciebie i napiszesz mi co byś chciała
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za :
BARWA-- NOWY! Siarkowa Moc, Antybakteryjny krem matujący. Specjalnie dobrany zestaw składników aktywnych pozwala na skuteczną walkę z objawami trądziku i nadmiernym błyszczeniem się skóry. Krem błyskawicznie matuje skórę na wiele godzin nadając jej pudrowy wygląd. Zamyka rozszerzone pory, pozostawia skórę aksamitnie gładką i świeżą.50ml. Data 03.2009. Odp w moim wątku ![]() |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam!!
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej inyteresowalo cie u mnie:
10.Maybelline new york pure powder compakt waznosc do czerwca 2009 zuzycie jw - pure powder beztłuszczowy puer matujacy z aloesem i wit E kolor 021 natural beige a mnie u Ciebie: KOLASTYNA-NOWY! Active Body, Balsam brązująco - rozświetlający oraz KOLASTYNA -NOWY! Active Body, Balsam odżywczy
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak najbardziej zgadzam się na taką wymiankę i możemy pozostać przy tym Mam jeszcze taka propozycję,ale nie musisz się godzić.Dla mnie dodatkowo: 9.Avon sztyft w kulce drzewo herbaciane i grejpfrut nowy Dla Ciebie: PIERRE RENE-NOWY! Nail Care Vitamin Booster.Witaminowy preparat wspomagający płytkę paznokcia.Zawiera witaminy A,E,B5,C.Idealnie odżywia i regeneruje łamliwe paznkokcie.Czas wysychania 3 min. Czekam na odp.Pozdro
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Witam po raz pierwszy!Warto zajrzeć!Kosmetyki także NOWE! Lancome,Orlane,Lumene
Cytat:
Barwa Siarkowa Moc krem nowy 50ml Yves Rocher Peeling morelowy nowy 50ml kolastyna Balsam regeneracyjny nowy 250(tylko ten został,muszę sprostowac rezerw.)Moge dorzucić: ARGILETZ-glinka zielona w tubie.Waga 100g.Zawartość ok.3/4 +GRATISIK nowa gąbeczka do zmywania twarzy,peelingu,masażu D ata 12.2009.Dla mnie: nowa pianka do golenia dla mezczyzn z usa /duza / brak podraznien i zaczerwienien po goleniu / z aloesem Edge- fota na zyczenie NOWA pomadka rozowa ladnie pachnaca Visions Oriflame NOWE krople do oczu z usa , kupione w te wakacje, 1 cala ,2ga zaczeta / przynosza ulge w przypadku pieczenia , dyskomfortu, podraznienia , suchosci oka oraz wzmozeonej eksopzycji na dzialanie slonca i wiatru Co Ty na to??? Czekam na odp.Pozdro
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Witam po raz pierwszy!Warto zajrzeć!Kosmetyki także NOWE! Lancome,Orlane,Lumene
Co powiesz na taki zestaw:
Dla Ciebie: Barwa Siarkowa Moc krem nowy 50ml Yves Rocher Peeling morelowy nowy 50ml ARGILETZ-glinka zielona w tubie.Waga 100g.Zawartość ok.3/4 +GRATISIK nowa gąbeczka do zmywania twarzy,peelingu,masażu D ata 12.2009.MAYBELLINE- Expert Wear Duo -długotrwałe cienie do powiek,z aplikatorem,odcień 10 Cashmire Brown/ Brun Cachemire(kremowy/brązowy )Data 07.2008,zużycie niewielkie 5x MAX FACTOR Lipfinity-błyszczyk długotrwały.Odcień malinkowo-rózowy.7ml.Pozostało ok.połowy. WIBO-pachnąca owocami pomadka nabłyszczającaw formie błyszczyku 7ml(ciemny róż);2x użyta AVON- szminka długotrwała,wodoodprna.Gł ęboka czerwień. Testowana3x.Końcówka ścięta w celu higieny. FABERLIC-rewitalizujący krem pod oczy.Delikatny krem o wyrażnych własciwościach odmładzających i aktywizujących Wzmacnia skórę powiek, zapobiega jej starzeniu i wiotczeniu .15 ml.Zawartośc więcej niż połowa.GRATIS nowe okulary żelowe Data.09.2008Dla mnie: nowa pianka do golenia dla mezczyzn z usa /duza / brak podraznien i zaczerwienien po goleniu / z aloesem Edge- fota na zyczenie NOWA pomadka rozowa ladnie pachnaca Visions Oriflame NOWE krople do oczu z usa , kupione w te wakacje, 1 cala ,2ga zaczeta i chciałabym Humavit tabl. ze skrzypu i pokrzywy nowe????. Czy zgadzasz się na taką wymiankę?? Pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
|
#108 |
|
BAN stały
|
aha odpisalas u siebie . odpisuj u mnie. hej ale ja potrzebuje tylko ten krem i peeling . reszty nie . chyba ze blyszczyk ktorys jest bezbarwny na ustach anie rozowy
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Warto zajrzeć! Kosmetyki także NOWE! Lancome,Orlane,Lumene...
coś u mnie za??
RIMMEL-Full Volume-szminka w błyszczyku,która powiększa usta i nadaje im pełny wygląd.Usprawnia mikrokrążenie i porawią kondycję ust.Kolor Plump ciemna wiśnia.6ml.Użyty 4x MAX FACTOR Lipfinity-błyszczyk długotrwały.Odcień malinkowo-rózowy.7ml.Pozostało ok.połowy. SEEING double duo maskara London-dwustronny wydłużający tusz do rzęs.12ml odzywki+12 ml tuszu z drugiej strony.Testowana 2 x. WIBO-pachnąca owocami pomadka nabłyszczającaw formie błyszczyku 7ml(ciemny róż);2x użyta ?? |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
moje ostatki
zapraszam
|
|
|
|
|
#111 |
|
BAN stały
|
ok ale 1 krople te nieotwierane ci wysle . bo wychodzi ze moje rzeczy sa drozsze i wysylke bede miala drozsza bo pianka jest duza.a gdie kupilas krem barwa?? bo u siebie wlasnie nie moge go znalezcc nigdzie. moze dorzucisz cos malego jeszcze?
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka! Znalazłam u Ciebie:
Nivea Visage - krem pod oczy Aqua Sensation - otwarty, użyty 4 razy szpatułką (niestety, uczula mnie) - Ruby Rose -Silk Kohl Pencil, czarna kredka do powiek, nowiutka, nawet nie próbowana Avon - Celebre roletka, użyta 1 raz - Yardley - dość jasny puder w kamieniu, raz maźnięty na spróbowanie (to stara wersja obecnego Lentherica Tylko,jaki odcień tej ostatniej pozycji(pudru) masz może fotkę?? No i co myslisz o takiej wymiance ?? Pozdrówka
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6138480 Jest robione bez lampy, przy dobrej pogodzie. Mnie pasuje - jeśli Tobie też, czekam na PW z adresem
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
No to super!
proszę o adres na Pw.
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za glinke i peeling morelowy yves rocher?
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję za zainteresowanie,muszę jednak sprostować w edycji, bo glinka i peeling własnie dziś znalazły właścicielkę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.