|
|
#91 |
|
.
|
Dot.: Żeglarki :) ktoś żegluje? kocha mazury? :)
znajomi z klubu zeglarskiego wrzucili kilka artykulow... przykra sprawa.
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
Hm, może odświeżę wątek?
szukałam jakiegoś żeglarskiego cuda na Wizażu i trafiłam tutaj, chociaż ciężko było Ktoś tu jeszcze zagląda? Ja jestem mocno zapaloną żeglarką, aktualnie zbieram staż na kapitana, aczkolwiek zawdzięczam to tylko zmienionym przepisom, które same z siebie awansowały mnie ze sternika jachtowego na morskiego ;p W każdym razie brakuje mi aktualnie bagatela 1140 godzin ;p Za to we wtorek jadę na Mazury robić młodszego instruktora żeglarstwa i aktualnie mocno się stresuję, czy to aby na pewno jest dobry pomysł xD |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Mikanka, gratuluje awansu.
![]() Napisze tu bo juz jestem skrajnie zdesperowana. Planujemy z TZ tygodniowy rejs mazurski na poczatku wrzesnia, ale wykruszyla nam sie zaloga. Chcemy wyczarterowac tango 730, najfajniej byloby w 4 osoby. Jedziemy ze slaska malym autkiem, do ktorego (mam nadzieje) jeszcze te 2 dusze moga sie z nami zmiescic. Koszt nie jest zbyt duzy, bo to juz wlasciwie posezon. Ok. 700 zl za czarter. Jestesmy fajni!
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też jesteśmy ze Śląska
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

szukałam jakiegoś żeglarskiego cuda na Wizażu i trafiłam tutaj, chociaż ciężko było 

też jesteśmy ze Śląska