![]() |
#91 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
Dot.: Pielęgnacja i nie tylko :)
przyjmę każdą odleweczkę
![]() czyli za odleweczkę puderek i maskarę odsypka puderku, brązer sephora i uchwycik? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
cos za biosilk szmpon lub odżywke ?
![]() |
#95 |
Lady of Harley-Davidson
|
*masełka do ust TBS - MAM MANGO JAKIES POL SLOICZKA
![]() *Maseczki do twarzy: Odżywcze, nawilżające, oczyszczające MASECZKA PEEL-OFF UNDER TWENTY LEMOJN TIME - SASZETKA SRODZIEMNOMORSKA MASECZKA DO TWARZY NAWILAZAJCA Z OLIWKA AVON OCZYSZCZAJACA PEEL OFF AVON DRZEWO HERBACIANE I GREJFRUT *mineralne róże, brązery (do jasnej cery, chłodno-ciepłej mogą być odsypki, resztki) - MAM CZEKOLADKE BOURJOIS BRAZUJACA ZUZYTE JAKIES 10% 4. Nabłyszczacz do włosów Schwarzkopf Got2b, polecany do własów zniszczinych, suchych i kręconych, zostało ok 35%, ma nieziemski, słodki zapach odsypke maca jeszcze masz? jestem chetna jakie masz balsamy/zele z yr?
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Lady of Harley-Davidson
|
golden olive jestem jak najbardziej zainteresowana
![]() ja bym chciala: odsypka zel kakao nablyszczacz co bys za to chciala z rzeczy ktore wymienilam? ![]() edit. w sumie biosilki tez bym przygarnela, jesli cos znajdziesz ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-10-31 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Lady of Harley-Davidson
|
kurcze, bo jestem bardzo zainteresowana tym golden olive... moze bys cos jeszcze znalazla... bo ja bym byla gotowa sie wymienic pigment za maseczke
![]()
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
3. Mogę zrobić sporą odlewkę podkładów (albo jak mnie ktoś skusi to oddać całe):
-Max Factor Lasting Performance, kolor 101, z 35ml ubytek jest niewielki, nie wiem dokładnie ile, ale ok. 5-10% znajdziesz coś u mnie za cały podkład? jaka jest data ważności? jak długo jest otwarty? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
znajdziesz coś za
odżywka BIOSILK silk therapy Oba produkty były użyte jeden raz, więc zuzycie to jakieś 5%. Pojemność każdej buteleczki to 50ml. Odżywka ma datę ważności 08.09, a szampon 07.09. Produkty są świeże, kupiłam je we wrześniu w Douglasie. na końcu wątku mam dokładkę, ale nie kosmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Dokladka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
1. Szampon i odżywka BIOSILK silk therapy Oba produkty były użyte jeden raz, więc zuzycie to jakieś 5%. Pojemność każdej buteleczki to 50ml. Odżywka ma datę ważności 08.09, a szampon 07.09. Produkty są świeże, kupiłam je we wrześniu w Douglasie.
? ![]()
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
adusiadu a 1. Szampon i odżywka BIOSILK silk therapy to są malusie buteleczki? i czy masz jakis wątek z biżu gdzie są zdjęcia?
![]() |
#108 |
BAN stały
|
hej, jakos nei zauważyłam Twojego posta
![]() z rzeczy które Ci się u mnie podobaja zostało: *Balsam do ciała Oriflame,z Mango i Jogurtem, zużycie ok 5% *Korektor Inglot, testowany, brak kartonika, kolor 21 (ktory to jest kolor?) kolor to 21, jasny ![]() mam też arz pacnięty , dla mneiz a jasny puder Yardleya (zobacz KWC, bardzo dobre opinie) ;-) U cb, podoba mi się: *Smackersy *Dream Matt Powder Maybelinne 8spray got2b ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
daje zdj. z internetu pudru, koraktorka nei znalazłam, ale jest jasny ;-)
Ja mam normalną karnacje, i dla mnei jest za jasny. A co do pudru, jest on trochę jasneijszy niz na zdj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
BAN stały
|
puder, to do włosów got2be i mzoe jednegos smackersa. ;-)
Co ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
BAN stały
|
wiec tak koraliki jak najbardziej
![]() jednak chciałabym jakiś puder, a ten Burżuaja, jakie jest zuzycei, jaki to kolor? ![]() ale najlpeije ten Maybelline ; ] mogłabym tam z czegos zrezygnowacc.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
BAN stały
|
08 Misty Beige, korektora nei mam prezy sobie (;,a le z rok jest jeszzce na pewno ważny. co do Max Factora lubię je, ale ten jkest hym bardzo zużyty
![]() Brązujacych nie lubię :P Zależy mi na tym Maybelline ![]() A musisz sie z tym pzresypiać ;D? W zamian bd miala inny puder ![]() ![]() i tu pytanei czy gdyby dosżło od wymianki pudru YARDLEYA czy wyprac gąbeczkę, bo raz go uzyłam i gąbeczkla jest trochę przybrudzona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
palet a jest kategorycznie nieodpowiednia!!.
Sama zamawiałam na allegro puder według 'palety' i co wyszło, że jest dużo jaśniejszy ![]() ![]() naprawdę ![]() w tej palecie wydaje się hmm, wpadajacy w braż, a to jest w rzeczywistości bardzo jasny beż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
adusiadu wrzuć fotki jakichś przykładowych kolczyków w kolorach szmaragdowym, malinowym, buraczkowym, niestety jeśli chodzi o kolczyki hand-made jestem bardzo wybredna
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Ten MaxFactora mi sie podoba, cos znajdziesz wzamian>??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
odpisuje u Ciebie bo pytalas mnie o kilka rzeczy
jezeli te podklady są jasne to chetnie 3. Mogę zrobić sporą odlewkę podkładów (albo jak mnie ktoś skusi to oddać całe): -Max Factor Lasting Performance, kolor 101, z 35ml ubytek jest niewielki, nie wiem dokładnie ile, ale ok. 5-10% -Rimmel Recover kolor nr 100, z 30 ml ubytek to ok. 30-35% 5-Odsypać mineralnego Maybellina nr02 (wg numeracji UK najjasniejszy) -brązer Sephory z wymianki z Sharlottkiem, za ciemny dla mnie. Niewiele uzywany, przeze mnie wcale. -puder Diora, prawie na pewno podróba, malo uzywany, kryjacy, dla jasnej/naturalnej karnacji -SVR, krem na silne zrogowacenia, ubytek niewielki Odlewki perfum (jeśli przyslesz mi pojemniczek): *Aquolina Raspberry juice *Bruno Banani Woman *Tom Tailor New experience
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.