|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dużo nowości, różne półki. Zapraszam
witaj znowu
![]() widzę, że Mythic już poleciały ale może jednak znajdziesz coś za tą Theo...? poza wątkiem mam jeszcze ok 10ml Trussardi Inside w atomizerze.
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie potrafie wycenic ampulek, sadze ze warte sa ok. 70 zl, ale pewosci nie mam) |
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chcesz, mogę zrobić zdjęcia meteorów. Szczegóły ustalimy na PW
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ukrywam, ze najbardziej BC ale poza tym khol i konturowka Shiseido Poza Nirmala mam jeszcze do zaproponowania jasny (ivoiry) korektor Lancome Photogenic Skin - Illuminating Concealer SPF 15, ubytek jakies 20% z opakowanie 4,6 g. |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Korektor jest mi (na szczęscie) zbędny, na razie najpilniej szukam jakiegoś filtra (najlepiej Iwostin), błyszczyka bezbarwnego, coś wybielającego do twarzy.
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm z blyszczykow mam tylko ten http://www.e-styl.pl/product_info.ph...330eb84c0de2e7 04 kolor jest lekko pomaranczowy, na ustach niestety jest prawie niewidoczny, nowy, ale chyba juz nie mam do niego pudeleczka. |
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Tumulte Lacroix?
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Contax - zależy mi właściwie tylko na bezbarwnym, takich delikatnych mam kilka i leżą, najwygodniej maznać mi usta już czymś w biegu, nie patrząc w lustro, czy jest prosto
![]() Protko - chyba się nieco spóźniałam miałaś sporo rzeczy, ale z tych co zostały już niestety nic dla mnie
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ciągu najbliższego tygodnia będę miała mnóstwo dokładek (możliwe, że także z wymianek), więc możesz zaglądać, a nóż coś Ci wpadnie w oko.
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie bys znalazla? poza watkiem moglabym zaproponowac 45-50ml Tendre Poison diora, 15 z 30ml Love in paris nina ricci
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj były dokładki, zapraszam...
Następne wkrótce.
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko do zrobienia odlewki muszę poszukać jakiegoś pojemnika - spróbuję jutro zajrzeć do Sephory. Jeśli Ci więc tak pasuje, podaj proszę adres na PW, ustalimy szczegóły wysyłki
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Wypatrzyłam u Ciebie BC. Czego poszukujesz w zamian? Jakie limitowane pudry masz na mysli, jakie palety Diora? Aniu, mogłabyś napisać coś więcej ? |
|
|
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio obkupiłam się we wszystko i chyba zdążę się zestarzeć zanim to zużyję. W sumie chęć mam na pryzmy soft white, coś z decleor, paleta earth reflection...
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic z tych rzeczy niestety nie mam , już nie mam
Ale może to i dobrze. Wypachniłam się dzisiaj BC i od dziecka, które przyszło do mnie na terapię usłyszałam, że pachnę ... winem Dziewczynka poprosiła, abym następnym razem nie używała tych perfum bo będzie wymiotować
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Załączam zdjęcia Słonika
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
dziękuje za zdjecia ja tez wklejam zdjecia Tendre, dlugo dlubalam w watkach i pw i musze zmienic tylko jedna rzecz : tendre to kupiony tester z koreczkiem mam pare perfum z wizazowych wymian i poprostu pomylilo mi sie. Nie wiem czy stanowi to dla ciebie jakis problem? kod tendre to 5F282 wybity z tyłu flaszki i jest tez napis Demonstration vente interdite not for sale. Przepraszam za wprowadzenie w blad ![]() EDIT: Wszelkie "niewidocznosci" w napisach to nie starte literki tylko wina aparatu :/ jest slaby i robi takie psikusy
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
tzn. owszem wymienie sie na samego slonia bo mi na sloniku zalezy
ale czy udaloby sie choc probeczke tak na testy BC? znam tylko z opisów i z samych opisów mi sie podoba
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

poza wątkiem mam jeszcze ok 10ml Trussardi Inside w atomizerze.

ale poza tym khol i konturowka Shiseido 

Dziewczynka poprosiła, abym następnym razem nie używała tych perfum bo będzie wymiotować