![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
No to i ja sie dopiszę do szacownego grona, bo udzielam się na Fryzjerce, a tutaj zawędrowalam chyba raz czy dwa...
![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
ojej, 4 strony...
![]() Asiu, koronki... ![]() ![]() co do ycd spelnily sie moje czarne mysli. odpadla jedna z fajniejszych babek! ![]() ![]() a swoja droga racja, bardzo kiepski odcinek ![]() dzien dobry z rana! ![]() ![]() edit: aaa, w ycd wczoraj pokazli mojego 'znajomego', rolanda ![]()
![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
To i ja witam oficjalnie w części II, wcale nie jestem zdziwiona, że już 4 strony z nowej części musiałam nadrabiać, nie mówiąc o 2 ostatnich z części I
![]() Jeżeli o zdrobnienia chodzi ja lubię być nazywana Madzią. Magda brzmi dla mnie jakoś tak twardo. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu i Marzenko dzięki za informacje dot. olejów. Mówicie, że jojoba wpływa również na porost. No to wiadomo, co znajdzie się na miejscu pierwszym listy most wanted ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() Osz wy paskudy jedne, nawalil mi komputer wieczorem i juz mialam do nadrobienia az 4 strony ![]() Sliczne ![]() ![]() Ja ogladalam tylko 2 pierwsze odcinki w studio, bo poazniej wyladowalam w UK gdzie nie mam dostepu do polskiej tv ![]() ![]() a tak w ogole to w ramach PSM mam ostatnio strasznego dola odnosnie wygladu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() Buzia do góry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
A ja nie znoszę "Madzi"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
A ja przyjmuje wszystkie wersje od Magdaleny, Magdy, Madzi po jeszcze inne wymyślne formy
![]() po prostu PIĘKNE imię nie ważne w jakiej formie.
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny! wczoraj sie naprodukowalam a tu sie wiadomosc nie zapisala bo remonty na wizazu...
![]() wiec teraz napisze tylko tyle ze odbilo mi totalnie, moze dlatego ze mialam wczoraj dzień waxa... ![]() ![]() milego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Trochę o MAGDALENIE: Twoim celem jest życie na wysokich obrotach. Jesteś bardzo wrażliwa i subtelna, wyczulona na najdrobniejsze powiewy romantyczności i drgnienia serca, a zarazem pełna temperamentu i witalności, drapieżności i zmysłowego uroku. I nie masz najmniejszego zamiaru rezygnować z żadnej ze stron swej osobowości! Dyplomacja i umiłowanie spokoju nie wykluczają przecież życiowego sprytu i analitycznego spojrzenia na rzeczywistość. Zamiłowanie do rzeczy idealnych, np. poezji, muzyki czy filozofii, można pogodzić z zainteresowaniem sprawami codziennymi - rywalizacją, pieniędzmi i chłopcami (dla których sprostanie Ci jest nie lada wyzwaniem). Starasz się wykorzystać wszystkie swoje możliwości i żyć pełnią życia, nie szufladkując go. Nie znosisz stałych obowiązków i rygorów; buntujesz się przeciw ograniczaniu swobody; często reagujesz nerwowo i impulsywnie. Gdy jednak się uspokoisz, można z Tobą przedyskutować nawet najtrudniejsze i kłopotliwe sprawy: Jesteś dziewczyną niezwykle aktywną, żywo zainteresowaną wszystkim, co Cię otacza, poddającą się urokowi świata przyrody i literatury. Ponieważ wyróżniasz się bystrym i wnikliwym umysłem, wykazujesz czasem skłonność do przewodzenia innym i do narzucania im swojej woli. Robisz to jednak z dużym wyczuciem i wdziękiem, dzięki czemu nikogo do siebie nie zrażasz, a raczej zdobywasz przyjaciół. Lubisz wypełniać postawione przed Tobą zadania, pod warunkiem że sposób wykonania pozostawiono do Twego uznania. Bardzo dbasz o swój wygląd, troszczysz się o makijaż przy uroczystych okazjach, lubisz się modnie ubierać. Masz dużo zdrowego rozsądku, ale potrafisz iść za głosem serca, jesteś zdolna do poświęceń, do niesienia pomocy; do wielkiego oddania i do wielkich namiętności. Największą władzę ma nad Tobą potęga uczuć. Jakby o mnie pisali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |||
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Haaa, też a niego czekam! Uwielbiam filmyo rekinach, uwielbiam się bać ![]() Ja oglądałam :/ Boże, jak ta rusin źle wyglądała... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A edycja YCD słaba. Wczorajszy odcinek straszny, jedynie duet Milli i Kryspina jako tak wyglądał. I ja lubię tego 'wieśniaka' w żółtym dresie ![]() ![]() Cytat:
Na taki humor... obowiązkowo lody i babskie pogaduchy! I kupić sobie jakiś drobiazg, głupotkę na pocieszenie ![]() ![]() Zaraz idę zrobić wosk na włosy. Zamówiłam szampon i odżywkę z matrixa (szampon dodający objętości, odżywkę nawilżającą), jak dotrą, to napisze jak działają ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiscie zdaj relacje po 1 myciu, jak sie sprawuje szampon i odzywka ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Kasiu atsenko głowa do góry! Takie złe samopoczucie mija, PMS też się w końcu skończy. Porcja lodów czekoladowych zawsze pomaga
![]() ![]() Trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Już druga część?? ![]() Niezłe jesteście! ![]() Ale jak ja teraz zacytuję zaległe posty... ![]() Porcelainnn No niestety Jola nie przyszła do nas z koniem ![]() A ja tak strasznie chciałabym zobaczyć tego (rózowego) konia, który ma ROGA i dlatego to NOSOROŻEC ![]() Padłam jak to kiedyś usłyszałam ![]() tulipanna Hmm... No cóż... Jam wprawdzie Agnieszka od urodzenia, czyli od ćwierć wieku już, ale na pewno nie Twoja siostra ![]() O to możesz być spokojna ![]() Estelle Czy ja wiem, czy ta fryzurka taka fajna? ![]() Jak wychodziłam od fryzjera to inaczej wyglądała niż po moim układaniu w domu - nie jestem tak dobra jak fryzjerka :nie Nie zrobiłam sobie jeszcze żadnej fotki, może w weekend nad tym pomyslę ![]() Po tej zmianie wygladam zupełnie inaczej, jak kompletnie inna osoba ![]() Ale powiem Wam jedno – kiedy patrzę na siebie w lusterku, od razu zaczyna mi się w głowie nucić melodia „Lata dwudzieste, lata trzydzieste...“ ![]() ![]() Mój widok był dla niego szokiem, bo nie uprzedziłam go, że idę do fryzjera. Tzn w zeszłym tygodniu mu wspominałam, że w poniedziałek na pewno pójdę, ale jak to facet, oczywiście zapomniał ![]() Ale stwierdził też, że on wprawdzie wolałby, żeby włoski były trochę dłuższe, ale jest lepiej niż myślał ![]() ![]() ![]() Kupiłam piankę Welli nadającą objętość. Co do objętości to niestety bym polemizowała ![]() Dorotko świetny pomysł z tą imienną ściągawką ![]() ![]() A mnie ostatnio kopie zaszczyt za zaszczytem ![]() Pierwszym była oczywiście wizyta Joli w drogerii ![]() A kolejnym-moja Czarna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak byłam z Czarną na szczepieniu weterynarz skasował mnie jeszcze na 20zł za witaminki – już jakiś czas temu zauważyłam, że przerzedziła się jej i to dośc mocno siersć w okolicach ogona i kawałek dalej wzdłuż grzbietu. No i codziennie Czarna dostaje tableteczkę, nawet jej to łykanie nieźle idzie – pod warunkiem oczywiście, że jej w tym pomożemy ![]() I ostatnio kiedy wkładałam jej tabletkę do pyszczka zauwazyłam, że nie ma jednego przedniego ząbka u góry ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-04-24 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Asiu, mogłabym również prosić o nick na PW?
![]() Agnieszko, Finlorko ![]() Ufff, właśnie wróciłam do domu ze szkoły i zmykam zaparzyć pokrzywy i zrobić jakiś obiadek ![]()
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to jego videoblog: http://pl.youtube.com/watch?v=eLeTe2VfIwc http://pl.youtube.com/watch?v=RD-ES-...eature=related i moje ulubione: http://pl.youtube.com/watch?v=VufMOL...eature=related a tak a propos gwiazd to u mnie we wsi to ich zatrzesienie. mieszkam jakies 150m od lindy, kilka ulic dalej mieszka kukulska, gdzies tam zamachowski, czasem go widuje w sklepie. jakimowicza kiedys spotkalam w lesie na spacerze ![]() ![]() a do roxy krzyczal ten co w poprzednim odcinku kasi 'skradl buziaka' ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() zmyłam się z wosu bo mam fatalny chumor;/ niby za ten cały graniastosłup dostałam 5 ale z maty postawiła mi 2 ![]() jejku jak mi sie rano nie chciałao wstac;/ az poszłam na 8 i nie poszłam na 1 lekcje;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roland, tak, hehe.. Chodziliśmy kiedyś do jednej podstawówki. Do dzisiaj mam przed oczami obraz jak opiera się o parapet na każdej przerwie, a kto przechodzi to mu dokucza... ![]() Jego matka uczyła mnie w-fu ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?:p
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić... kupiłam sobie kolejne cudo do włosów
![]() Skład ma ponoć świetny, dużo różnych składników aktywnych. Będę wcierać w skórę głowy na noc ![]() ![]() CO do YCD... moja kumpela z klasy chodziła z Kamilem do jednej szkoły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Ha! a ja dzisiaj wcześniej niż zwyle... zwiałam z oficjałki, gdzie bylam wysłana w delegację
![]() Cytat:
![]() To do dzieła ![]() ![]() Cytat:
![]() Hm... znaczy namiar na PW ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też dzisiaj rano wstać nie mogłam... wyłączyłam budzik przy trzecim dzwonku [7:10] z myślą, że już za 5 minut wstanę i... dopiero mój TŻ mnie obudził... było grubo po w pół do ósmej... Oczywiście jak zwykle spóźnilam się do pracy, chociaż i tak otwierałam frmę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to ja tez czuje sie usprawiedliowiona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Tak, Asiu poproszę namiar, żałuję tylko, że musisz to robić w ten sposób, żeby nie zostać posądzoną o reklamę. Twoje cudeńka same w sobie nią są i trzeba tu nic dodawać. Naprawdę piękne, a do tego udało Ci się uniknąć kiczowatości i niechlujstwa, co widać w kilku przypadkach na allegro. Twoja kryza i mankiecik są urzekające.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() raz lepiej, raz gorzej, ale staram się jak mogę ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.