![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Seks grupowy
Cytat:
Niewiele. Jestem katoliczka, ale nie uznaje wstrzemiezliwosci przedmalzenskiej. Moze jestem przez to niekatolicka ![]() A trojkata w swoim wydaniu bym nie zaakceptowala nie z powodow religijnych, ale elementarnego poszanowania dla wlasnego ciala. Nie jestem zwierzeciem, zeby sie parzyc z kim podleci. A przechwalanie sie, jak to superdoswiadczona (i przez to lepsza od innych) sie jest to dziecinada. Kazdy ma swoje upodobania, ale to zaden powod do nadmiernej dumy. Co innego dokonanie odkrycia naukowego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Nie zdecydowałabym się bo... mnie to nie podnieca. Dla mnie seks to coś specyficznego pomiędzy dwoma osobami (i bynajmniej nie chodzi mi o miłość i inne romantyczne bla bla bla) tylko w seksie to właśnie jest piękne, że jesteśmy tylko dla siebie- taki rodzaj zespolenia gdzie nie ma miejsca dla osoby trzeciej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Malaika - miałaś 1 raz z dwoma facetami? Jak się na to zdecydowałaś? Zwykle 1 raz dla dziewczyny jest czyms dosc intymnym i wstydliwym, czesto trochę bolesnym a na pewno stresującym w mniejszym lub wiekszym stopniu. A ty buch - z grubej rury i przypadkowych 2 facetow na raz (bo rozumiem, ze zaden z nich nie byl ci bliski). Moglabys przyblizyc powody swojej decyzji i dlaczego nie przezywałas tego, co 99% innych dziewic podczas 1 razu?
Twoj układ był czysto fizyczny, nastawiony na przyjemnosc. taka masturbacja za pomoca zywej waginy i penisow. Nie balas sie ze cie bedzie bolało, albo faceci zainteresowani własną przyjemnoscią, nie beda potrafili sie powstrzymac, jesli pojdzie coś nie tak? Dziwi mnie co opisujesz, bo dziewczyny raczej nie maja jakis szczegolnych przezyć zwiazanych z 1 razem - nie umieja jeszcze wywolywac swoich orgazmow, nie znaja reakcji swojego ciała, nie umieja dobrze zrobic partnerowi, itd. Moje pytania wynikaja wylacznie z czystej naukowej ciekawosci amatora psychologa, a nie checia oceny czy wysmiania.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
To zupełnie nie dla mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Ja co prawda jeszcze nie miałam okazji brać udziału w trójkącie, ale jeszcze wszystko przede mną. Nie ukrywam, że chciałabym spróbować jak to jest.
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez szczpara Czas edycji: 2011-09-10 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to zależy... możesz uprawiać seks nawet i z psem albo koniem... seks eksperymenty przecież ;] po a) nie zrobić z siebie debila ;] po b) zachować zdrowy rozsądek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez szczpara Czas edycji: 2011-09-10 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
nie... to nie są eksperymenty, tylko jakieś odchyły, zaburzenia na psychice.
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Karmelowa Kotka Czas edycji: 2009-03-05 o 22:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powiem, lubię experymenty z moim TŻ, ale tak jak piszesz - gdybym widziała jak mój ukochany skarb kocha się z inną-- serce by mi chyba pękło... seks seksem, ale nie kosztem mojego zdrowia psychicznego... Mało pruderyjna jestem i nie powiem, jeżeli chodzi o sex grupowy całkiem mi się podoba ale... na filmie ;] Kiedyś miałam z TŻ rozmowę na ten temat - ponieważ często oglądam się za dziewczynami ( po prostu lubię ładne rzeczy i ładnych ludzi, a niektóre z nas są śliczne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
nigdy bym takiego czegoś nie spróbowała
Edytowane przez taka Ona 20 Czas edycji: 2009-03-06 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
niecnotliwa dziewica
|
Pozwolę sobie i ja wyrazić swoją opinię na temat seksu grupowego. Czy szanowne kolezanki, wyrazające święte oburzenie i zaklinajace się, ze one to nigdy w życiu i w ogóle bee, i fuj i och ach, przeciez to okropne, pomyślały moze, ze niektórzy ludzie potrafia oddzielić sex od uczuć? I nie jest on koniecznie dopełnieniem związku, ale sposobem na sprawienie sobie ( i komuś jeszcze
![]() W naszej kulturze jest akurat tak, że, zwłaszcza w stosunku do kobiet, utarły się pewne standardy - jak, między innymi te, ze partnera nalezy mieć jednego, i to najlepiej na całe życie. Wszelkie odstępstwa, a już zwłaszcza zwiazane ze sferą erotyki sa, zależnie od środowiska, traktowane jako coś złego, w mniejszym lub większym stopniu, a przyznawanie się do urozmaiceń seksualnych typu trójkąty, rozmaite gadżety, odmienne od "normalnych" (chociaż, moim zdaniem, normalność to pojęcie bardzo względne) jest postrzegane... no, właśnie tak, jak to widzimy choćby na forum, w watkach typu "Sex analny", "Sex grupowy" czy "BDSM".
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez agusiajnw Czas edycji: 2009-03-06 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
no tak partnera powinno się mieć jednego, a nie zmieniać jak rękawiczki... a sex grupowy to nie miłość żadne uczucie tylko jedynie hobby. Bo jak można kochac kogoś i pozwalać żeby inna laska Go dotykała.... dokładnie bee, fuj i ochyda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Chciałabym kiedyś sprobować, ale nie wiem czy odwagi starczy
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Bez przesady, Twoje zdanie jest takie a nie inne na ten temat, ale nie pisz co sie powinno robić a co nie. Edytowane przez QsQs Czas edycji: 2009-03-06 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
BAN stały
|
czy ja coś mówię co kto ma robić?? czytaj uważnie!!!!!!!!!11
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- [quote=QsQs;11307748]Chciałabym kiedyś sprobować, ale nie wiem czy odwagi starczy ![]() a masz faceta czy wolna jesteś?? bo mam 2 wytłumaczenia ![]() 1) jeśli masz faceta i chcąc się zdecydować na taki sex grupowy to myślisz,że to będzie takie fajne?? np jak inne będą Go dotykały i...... lub Jemu będzie miło jak inny facet będzie ..... pomyśl logicznie czy takie cos można nazwać miłością??? jakimś uczuciem?? chyba związkiem który lubi się zabawiać Miłość co to takiego?? Więc jest ona najważniejsza w życiu Bez miłości człowiek nic nie jest wart, miłość jest to główny cel w życiu, podstawa istnienia. Przytoczę tu pewne słowa "A miłości bym nie miał, byłbym niczym" "Tak, więc trwają wiara nadzieja i miłość – te trzy, z nich zaś największa jest miłość". 2) bo jeśli jesteś wolna to chyba ciekawość Cię zżera bo tak duzo się teraz o tym mów. Jak sie nie ma partnera życiowego to rózne rzeczy przychodzą do głowy ![]() P.S. wiem,że zaraz znajdą sie osoby mnie krytykujące,ale co tam ja wyrażam swoje zdanie czy Wam się to podoba czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Europie czy Ameryce Pln seks przed slubem i posiadanie wiekszej niz 1 liczby partnerow/partnerek jest traktowane zupelnie normalnie; w innych krajach to powod do wstydu w najlepszym razie. Nie wiem skad Twoje wnioski i tyle.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Malaika85 Czas edycji: 2009-03-08 o 12:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
BAN stały
|
Cytat:
no, a jeśli facet nie byłby zwolennikiem takiego czegoś i jakby jakoś się o tym dowiedział co robiłaś kiedyś to mógłby się brzydzić czegoś takiego.... hehe żebyś wiedziała skaza i to wielka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Ja nie zamierzam kogoś rozliczać z tego co było kiedyś i tego samego oczekiwałabym od partnera. Bez myszkowania w przeszłości i rozpamiętywania. Ale jeśli dowiedziałby sie o tym i brzydziłby sie mnie oraz uważał, ze jestem ze skazą to znaczy, ze to nie jest ten jedyny i powiedziałbym mu ba baj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
mamy różne zdania, ale życzę powodzenia w znalezieniu Tego Jedynego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
BAN stały
|
Never
![]() Tak jak nie pozwalam, żeby mi ktoś wyżerał z MOJEGO talerza, tak nie pozwolę, żeby ktoś dotykał mojego misa pysia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
BAN stały
|
Cytat:
w pełni sie zgadzam z Tobą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o seks grupowy np. trójkąt i więcej - ja, tż i inni - to ABSOLUTNIE nie, ze względu na to, że pękłoby mi serce i nie potrafiłabym już z nim być...
Jednak, gdy pomyślę o takim trójkącie - ja i inni - GDYBYM BYŁA WOLNA - w sumie sama nie wiem, nawet mnie to kręci ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.