![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: mnóstwo kolorówki
W takim razie zdecydowanie odpada - zostają mgiełki. Co byś za nie chciała?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Właściwie jestem podatna na kuszenie. Ostatnio zapachowe i różo-rozświetlaczowe. Ach jeszcze pielęgnacja freemana, apteczne kremy do rąk i wiele, wiele innych
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
esterie niestety nic
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
- Maybelline, Dream Mousse Blush - 01 Dolly Pink [użyty kilka razy]
- L’Oreal, Perfect Match - W1 [nie potrafię określić zużycia - na pewno została połowa, TB349] (jaki to kolor? najjaśniejszy??)\ - Avon, pędzelek do cieni to by mnie interesowało, tyle że dallisime już nie mam, a obie pozostałe rzeczy są w fazie negocjacji także jak się coś to się do ciebie odezwe. Czy byłabyś w stanie oddać te rzeczy za skinset i maseczke ??
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
aako,
Perfect match W1 to najjaśniejszy ciepły odcień dostępny w Europie [w PL najjaśniejszy to W3] Mogłabyś wkleić zdjęcie Astora 60sec? [ew. link z kolorem]. W takim razie czekam na koniec negocjacji.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Prosze fotka 60sec.
Czy interesowaloby Cie coś jeszcze? Może zrobilybysmy większą wymiankę bo ja u Ciebie pewnie bym coś jeszcze znalazła. Napewno dziś wieczorem już będe wiedzieć wszystko ![]() Edit: Czy moge prosić o pokazanie koloru TM na nadgarstku?? Troche sie boje że będzie za cieply i bedzie robił maskę. Wstępnie chyba jestem zaintersowana.
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Okey, no dobrze.
Ja tam pisałam co mnie interesuje, ale teraz powiedz co konkretniej: - Avon, Glazewear, Metallic Lip Gloss - Pink Shine [nowy, zafoliowany] - Maybelline, Dream Mousse Blush - 01 Dolly Pink [użyty kilka razy] - Sephora, Sweet Eyeshadow Palette [testowany] - Maybelline, Express Finish - 60 sec [użyty dwa razy] - Sephora, czarny [użyty dwa razy, kupiony wiosną 2007] Może jeszcze byś znalazła coś u mnie? Bo widzę jeszcze sporo rzeczy ^^" I wtedy by była taka większa wymianka ![]() Czego jeszcze poszukujesz? ![]() pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
aako,
oto zdjęcie podkładu. Dla porównania Bourjois 10 hour sleep effect nr 71 i Clinique Superfit 16 Bare. Po lewej zawsze smuga, po prawej roztarty. Kolejność na foto Bourjois, Perfect match, clinique. W większej ilości PM wydaje się żółty, ale decydowanie nie robi "chinki" - na twarzy jest raczej ciepłym beżem. Aha perfect match=true match. U Ciebie: - skinset - maska oriflame - miniaturka lakieru nivei Co za te trzy rzeczy? Aralko co chciałabyś za te dwie książki? W sprawie zabawek odpisałam Ci w Twoim wątku - chcialabym zobaczyć foty.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Zaraz zrobię lepsze fotki Lego.
Dzisiaj także idę do drugiego mieszkania zrobię fotki aparatem innych lalek, a nie komórką. Ciuszki oczywiście wchodzą w grę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Maju,
z top coatem HR chyba jeszcze nie chcę się rozstać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym ją wymienić na jakiś kosmetyk, którego będę często używała, tak samo jak używałabym bazy.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
A i interesuje mnie jeszcze paletka sephora (ta w opak. bialo rozowym) i blyszczyk inglot 71
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Wstawiłam dużo fotek Lego. Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Podoba mi się Belville ![]()
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2008-07-14 o 13:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
O której zielonej myślisz? YR czy E.Arden?
U Ciebie podobają mi się żel Tigi i clinique DDML
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
- Yves Rocher, Fraicheur Vegetale de... - the Vert (zielona herbata) 125ml [zostało 3/4]
byłabym zainteresowana. Zaproponować Ci mogę dezodorant w naturalnym sprayu Celine Dion Belong Sparkling Edition, lub ewentualnie krem do skóry wrażliwej Physiogel. Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
gaga niestety nie - żadna z tych rzeczy nie jest mi potrzebna.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
no za te trzy rzeczy chcialabym TM, cienie, róż i ew. błyszczyk (ale nie wiem czy nie byłoby za dużo).
Co o tym myślisz? (Oczywiście jestem skłonna do negocjacji).
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
cienie sephory
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
błyszczyk 71. pisałam już wcześniej
![]() Chwila, sprawdzę co tam jeszcze masz. I zaraz napisze ![]() Edit: Długo używałaś kulki Avon?? Albo zielony cień. A na ile wyceniasz ten cien? (On jest przeterminowany). Czyli byłoby: Ja -skinset -lakier -maseczka Ty: -TM -Błyszczyk -Róż -Kulki i -zielony cień. Myślisz że było by ok??
Edytowane przez aako Czas edycji: 2008-07-14 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
aako
kulek używałam sporadycznie przez dwa miesiące - myślę, że ich zużycie jest o wiele mniejsze niż pisałam, ale trudno to ocenić i nie chciałam nieporozumień. Są u mnie od zeszłych wakacji - starła się naklejka i nie widać dat, ale kupowałam od sprawdzonej konsultantki, więc na pewno wszystko z nimi ok. Pudełko nie jest porysowane. Ile czasu temu otworzyłaś skinset? Ile razy go użyłaś? m-habibi po prostu chciałam się upewnić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Kupiony miesiąc temu użyty 2 razy; niestety nie dla mnie. Ważny jeszcze przez ok11. (plus minus 2 tyg) miesięcy.
Pasowałaby Ci taka wymiana ??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.