![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja wymianka!!!!!
Tak, jesli bylabys zainteresowana to oddalabym za niego chetnie Sun Moon Stars
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
The Body Shop Mango Whip Body Lotion, do skóry bardzo suchej, 250 ml z pompką - NOWY, to jest mój zapas, jednak myślę, że własnej butli 250 ml nie wchłonę aż tak szybko, więc mogę się podzielić, ale podzielę się za coś, co mi się przyda ![]() Balsam do ciała DKNY Red Delicious, 100 ml, NOWY, jest częścią zestawu, którą mogę się podzielić (30 ml edp zostawiam sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Wymianka!DOKŁADKA:)
Dokładka na zielono:
1)Zestaw mgiełek Victoria Secret -Blossoming Romance -Pear Glace -Pure Seduction -Amber Romance plus ozdobne pudełko od nich.Każda mgiełka 50ml 2)Perfumowany żel Christina Aguilera 200ml 3)Dezodorant perfumowany w szkle Naomi Campbell "Cat deluxe" 4)Mgiełka Elizabeth Arden Sunflowers 50ml 5)Tusz do rzęs Avon Uplifting czarny NOWY!!! 6)Woda toaletowa Urban Flower Tokyo Avon 30ml NOWA!!! 7)Konturówka do ust Loreal czerwona NOWA!!! 8)Błyszczyk do ust Loreal kolor Champagne Chic NOWY!!!Piękny z drobinkami 9)Cień do oczu w kremie Loreal Color Resist kolor Taupe- brąz NOWY!!! 10)Miniaturaka 5ml Avon Allways NOWA!!! 11)Próbka Naomi Campbel Seductive Eliksir NOWY!!! 12)Próbka Britney Spears Curious NOWA!!! 13)Próbka Kate Moss w pudełeczku NOWA!!! 14)Próbka Intimately Beckham Night form woman NOWA!!! 15)Elizabeth Arden "Beauty" 15ml woda perfumowana NOWA!!! 16)Dezodorant perfumowany Mexx "Waterlove" 150ml NOWY!!! 17)Balsam do ciała MEXX "Waterlove" 200ml NOWY!!! 18)Perfumowany dezodorant w szkle Celine Dion "Spring in Paris" 75ml NOWY!!! 19)Podkład Personal Match Avon do średniej karnacji świetnie kryjący NOWY!!! 20)Balsam do ust Cytryna i Imbir Avon NOWY!!! Niedostepny w Polsce!!! 21)Wyszczuplający tonik do ciała Avon Solutions NOWY!!! 22)Balsam do ciała Orzech i Brązowy Cukier Avon Naturals NOWY!!! 23)Żel pod prysznic 200ml Wanilia i Soja Avon NOWY!!! 24)Rozświetlacz do twarzy i ciała Rimmel NOWY!!! 25)Dezodorant w kulce Blue Rush Avon NOWY!!! 26)Krem do twarzy na dzień AA Aqua Ice 50mlNOWY!!! 27)Mgiełka do ciała Wody mineralne Islandii Avon NOWA!!! 28)Moschino Cheap and Chic!!!NOWE!!!WARTO!!! 29)Gabriela Sabatini perfumy Ocean Sun raz psiknięte w kartoniku 20ml 30)Escada Sentimental perfumka 15ml w dlugopisie z nakrętką serduszkiem NOWE!!! 31)Błyszczyki Jesica Simpson NOWE pojemność ok.4ml : -Banana Split -Bubble Gum -Cotton Candy 32)Balsam do ciała Celine Dion z drobinkami NOWY!!! 200ml Sensational 33)Balsam do ciała Crystal Aura Avon NOWY!!! 34)Zestaw H&M Snoopy balsam do ciała,żel pod prysznic,mgiełka NOWA!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...54#post8204054 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(sprawdzałam)Nie pamiętam dokładnie ile zapłaciłam za zestaw. Nie wiem czy są mini.Bo nie miałam więcej kosmetyków tej firmy.A kosmetyków Victoria Secret nie można kupić u nas w Polsce. A może coś u mnie jeszcze Cię zaciekawiło.Jest mała dokładka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
oddam ci swoje 3 perfumy za mgielki i 30)Escada Sentimental perfumka 15ml w dlugopisie z nakrętką serduszkiem NOWE!!!
zaraz wkleje foto, moze cos ci jeszcze wpadlo z moich kosmetykow to doloze najwyzej cos dodałam fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka!DOKŁADKA:)
W sumie to wszystko mnie interesuje xD
Znajdziesz coś u mnie? odp u mnie ![]() pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Spodobała mi się jedynie Due Donna i Naomi,i musze się zastanowić bo za mgiełki i Escadę chciałabym jakieś jeszcze perfumy a te trzecie Cawa niestety nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
pisałaś w porzednim wątku że interesuje Cie clinique.
Czy byłabyś w stanie oddać moschino (jaka pojemność?) zestaw H&M i rozświetlacz Rimmel?? (moge prosic o link do KWC).
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
jestes zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
może coś u mnie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
1))Perfumowany żel Christina Aguilera 200ml 2))Dezodorant perfumowany w szkle Naomi Campbell "Cat deluxe" 3)Mgiełka Elizabeth Arden Sunflowers 50ml 4)Tusz do rzęs Avon Uplifting czarny NOWY!!! 5)Woda toaletowa Urban Flower Tokyo Avon 30ml NOWA!!! 6)Konturówka do ust Loreal czerwona NOWA!!! 7)Błyszczyk do ust Loreal kolor Champagne Chic NOWY!!!Piękny z drobinkami 8)Cień do oczu w kremie Loreal Color Resist kolor Taupe- brąz NOWY!!! 9)Miniaturaka 5ml Avon Allways NOWA!!! 10)Próbka Naomi Campbel Seductive Eliksir NOWY!!! 11)Próbka Britney Spears Curious NOWA!!! 12)Próbka Kate Moss w pudełeczku NOWA!!! 13)Próbka Intimately Beckham Night form woman NOWA!!! 14)Moschino Cheap and Chic!!!NOWE!!!WARTO!!! 15)Gabriela Sabatini perfumy Ocean Sun raz psiknięte w kartoniku 20ml 16)Escada Sentimental perfumka 15ml w dlugopisie z nakrętką serduszkiem NOWE!!! 17)Błyszczyki Jesica Simpson NOWE pojemność ok.4ml : -Banana Split -Bubble Gum -Cotton Candy 18)Balsam do ciała Celine Dion z drobinkami NOWY!!! 200ml Sensational 19)Balsam do ciała Crystal Aura Avon NOWY!!! 20)Zestaw H&M Snoopy balsam do ciała,żel pod prysznic,mgiełka NOWA!!! 21)Perfumy Elizabeth Arden 5th Avenue 15ml dwa razy psiknięte 22)Woda toaletowa Kate Moss 30ml NOWA!!! 23)Woda toaletowa Jessica Simpson Strawberry Sorbet 24)Woda toaletowa Naomi Campbell Winter Kiss I wrazie cos moge jeszcze wygrzebac w moich zasobach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.