![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dokończ zdanie :) czyli cos o sobie !!!
Jestem ... niepowtarzalna
Nie dbam ... o zasady Sama ... czuje się zagubiona Potrafię ... kochać mimo wielu wad Chciałabym ... być szczęśliwa Pragnę ... już nie czekać Milczę ... bo wiem że nawet gdy coś wyznam to nic nie zmieni Zamykam ... za sobą drzwi choć mam klaustrofobie Żałuję ... że pozwoliłam mu odejść.... Żyję ... choć nie widzę w tym sensu Nienawidzę ... płakać bo ciągle to robie Nie znoszę ... chamstwa Szanuję ... to na czym mi zależy Wybucham ... niekontrolowaną histerią Czekam ... na znak Staram się ... nie myśleć o tym co boli Marzę ... o Nim ![]() Muszę ... dawać sobie radę choć nie potrafię Rzadko ... przyznaje się do tego że coś mnie boli Lubię ... leżeć na słońcu, czuć wiatr we włosach i o niczym nie myśleć Z trudem ... zapominam Z łatwością ... się zakochuje Nie umiem ... żyć bez miłości Wierzę ... w przeznaczenie Plączę ... zeznania gdy mnie ktoś zaskoczy Nigdy ... nie rzucam słów na wiatr JESTEM KOBIETĄ ... bo nie jestem mężczyzną IMPONUJĄ MI ... ludzkie osiągnięcia W GŁĘBI DUSZY ... jestem małą zagubioną dziewczynką MOJE SERCE ... leży gdzieś zdeptane na chodniku obok moich marzeń WOLAŁABYM BYĆ ... silniejsza psychicznie KIEDYŚ BYŁAM ... taka jak teraz nie jestem DZIŚ JESTEM ... bo być musze CZAS MNIE UCZY ... radzić sobie z problemami LUBIĘ SIEBIE ZA ... to że siebie mam SAMOTNOŚĆ ... jest częścią życia UCIEKAM OD ... złych chwil NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... ooo.... NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... tego co już nie wróci LUBIĘ ... lub nie lubie, co za różnica ŻARTUJĘ Z ... życia NIE ZNOSZĘ ... bać sie MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... wciąż jestem POCZUCIE HUMORU ... czasem pomaga SMUTEK ... to moje drugie imie WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... że jeszcze nie zapomniałam JAK OGNIA UNIKAM ... wind W TRUDNYCH MOMENTACH ... płaczę MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... nie znalazłam MOJA NAJWIĘKSZA ZALETA ... umiejętność kochania mimo wszystko NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... ... WPADAM W ROZPACZ ... z bezsilności NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... wszystko mnie wzrusza CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... nie jestem dzieckiem i nie ciesze sie jak one DO FURII DOPROWADZA MNIE ... to 'coś'.... MAM NADZIEJĘ, ŻE ... nadzieja nie jest matką głupich GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... nie doczekam tego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
-jestem - ... ambitna
NiE dbam - ... o zdanie innych Sama - ... nie lubie być potrafię- ... kochać chciałabym- ... mieć własny dom pełen miłości pragnę- ... szczęścia milczę- ... kiedy trzeba zamykam – za sobą niektóre drzwi żałuje- ...... straconych lat żyję- ... chwilą nienawidzę- ... swojej nadwrażliwości nie znoszę - ... głupoty innych szanuję- ... swoich bliskich wybucham- ... zbyt często czekam- ... na urlop staram Się - … myśleć zawsze pozytywnie marzę- ... o zrobieniu doktoratu muszę- ... się usamodzielnić rzadko- ... płaczę lubię- ... poznawać nowych ludzi Z trudem - ... przychodzi mi czekanie Z łatwością - ... nawiązuje nowe znajomości nie umiem - ... malować wierzę- ... w ludzi plączę- ... kiedy jestem bezsilna nigdy- ... nie mowie nigdy JESTEM KOBIETĄ ... wodą, ogniem, burzą, perłą na dnie ![]() IMPONUJĄ MI ... moi rodzice W GŁĘBI DUSZY ... jestem skryta MOJE SERCE. to jest muzyk ![]() WOLAŁBYM BYĆ ... bardziej cierpliwa KIEDYŚ BYŁAM ... uszczypliwa DZIŚ JESTEM ... ustatkowana emocjonalnie CZAS MNIE UCZY ... pokory LUBIĘ SIEBIE ZA ... poczucie humoru SAMOTNOŚĆ .... czasem jest potrzebna UCIEKAM OD.... poczucia winy NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o szczesliwym zyciu NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... ponurych ludzi LUBIĘ .... się śmiać ŻARTUJĘ Z ... ludzkiej głupoty NIE ZNOSZĘ ... dwulicowości MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... boję się śmierci POCZUCIE HUMORU .... to podstawa SMUTEK .... czasem mnie dopada WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale jestem kosmetoholiczką ![]() JAK OGNIA UNIKAM ... fałszywych ludzi W TRUDNYCH MOMENTACH ... nie poddaję się MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... niecierpliwość ZALETA ... otwartość NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... czekanie WPADAM W ROZPACZ ..... gdy jestem bezsilna NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA … ludzki herozim CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy coś mnie pozytywnie zaskoczy DO FURII DOPROWADZA MNIE .... bałagan MAM NADZIEJĘ, ŻE .... zawsze bede szczesliwa i zdrowa GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... nie bede niczego zalowac NA ZAKOŃCZENIE ..... buziaki dla calej wizazowej paki ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
![]()
Gratuluje tego wątku hanko, mysle, że to dobry pomysł, żeby lepiej poznać
samą siebie, uświadomic sobie pare rzeczy.. tak, warto było to uzupełnić. pozdrawiam serdecznie, cmoki ![]() jestem... sobą. zawsze. nie dbam ... o niczyje względy sama ... śpię potrafię ... uszczęśliwiać. podobno.. ![]() chciałabym ... ulepszać świat pragnę ... móc spełniać cudze marzenia ![]() milczę ... gdy słucham zamykam ... niektóre rozdziały życia i idę dalej żałuję ... nie. nie żałuje niczego żyję ... po swojemu nienawidzę ... Taty nie znoszę ... hamstwa i dwulicowości szanuję ... każdego, kto na to zasługuje wybucham ... śmiechem.. często ![]() czekam ... na wielką miłość staram się ... nie robić niczego wbrew sobie marzę ... o rejsie transatlantykiem do okoła świata muszę ... osiagnąć swoje cele rzadko ... pokazuje słabość lubię ... ponad wszystko czekoladę ![]() z trudem ... przychodzi mi komuś na prawdę zaufać.. z łatwością ... się uśmiecham nie umiem ... latać. a szkoda ![]() wierzę ... że każdy ma swój raj na ziemi.. płączę ... gdy jest mi źle, gdy boli, gdy cierpię nigdy ... nie zdradzę. nikogo. JESTEM KOBIETĄ ... póki co spełnioną IMPONUJĄ MI ... ludzie, którzy żyją pełnią życia W GŁĘBI DUSZY ... jestem krucha i bardziej wrażliwa MOJE SERCE ... potrafi kochać ponad życie WOLAŁBYM BYĆ ... kurcze??? chyba córką żeglarza KIEDYŚ BYŁAM ... tak beztroska... teraz nie zawsze wypada ![]() DZIŚ JESTEM ... optymistką, bo bycie kimś innym nie daje mi szczęścia i ukojenia CZAS MNIE UCZY ... że nie ufa się byle komu LUBIĘ SIEBIE ZA ... pogodę ducha i wariactwo SAMOTNOŚĆ ... jest przerażająca UCIEKAM OD... niektórych wspomnień NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... bo, gdy przestaje się marzyć, nie ma po co żyć NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... cierpiących za nic, niewinnych ludzi LUBIĘ ... to juz było ![]() ŻARTUJĘ Z ... tego, co śmieszne NIE ZNOSZĘ ... też już było.. nie znoszę jeszcze wywyższania się MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... wierzę w prawdziwą miłość... POCZUCIE HUMORU ... mam niezłe ![]() SMUTEK ... dopada czasem każdego.. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... do tego, co było żenujące ![]() JAK OGNIA UNIKAM ... facetów z problemami alkoholowymi W TRUDNYCH MOMENTACH ... szukam wsparcia MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... wredota, złośliwość i mściwość. jeden taki zestaw. ZALETA ... a bo to ja wiem.. podobno mam dar przekonywania. to chyba dobrze i zalicza się do zalet ![]() NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... stanie w kolejkach ![]() WPADAM W ROZPACZ ... gdy cierpie ja, bądź ktoś, kto coś dla mnie znaczy NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... tragedia ludzka, czy to w filmach, czy to w życiu.. CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... gdy coś się uda, pójdzie po mojej myśli DO FURII DOPROWADZA MNIE ... k*rewski charakter niektórych osób i to, co robią.. MAM NADZIEJĘ, ŻE ... zawsze będzie dobrze.. GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chcę być cholernie szczęśliwa, siadając wieczorem w fotelu przed kominkiem ![]() NA ZAKOŃCZENIE ... jestem taka, w zależności od tego, co sie kończy ![]() cmoki ![]()
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2008-08-27 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
jestem - najedzona
NiE dbam - o to co myślą niektóre osoby Sama - siedzę sobie właśnie w domku potrafię- zrobić pyszną karkówkę w warzywach chciałabym- zrzucić 10kg pragnę- mieć już z głowy egz licencjacki milczę- jak śpię zamykam – mieszkanie na dwa razy żałuje- że nie zawsze mogę być tam gdzie bym chciała żyję- już tak od 22 lat ![]() nienawidzę- gdy pada deszcz nie znoszę - osób które mają ciasno w głowie szanuję- zdanie innych osób wybucham- gdy ktoś mnie zdenerwuje czekam-aż przyjdzie z pracy mój tż staram SiE - panować nad emocjami marzę- o tym o czym marzę muszę- znaleźć pracę rzadko- udaje mi się ugryźć się w język lubię- oglądanie filmów na kompie z TŻ Z trudem - przyznaję się do winy Z łatwością - wypowiadam swoją opinię nie umiem - usiedzieć spokojnie wierzę- nie wierzę plączę- w ostateczności nigdy- zawsze JESTEM KOBIETĄ ... tak się jakoś składa IMPONUJĄ MI ... ludzie bardziej ambitni, niż ja W GŁĘBI DUSZY ... często się boję MOJE SERCE... mogłoby lepiej reagować na kofeinę WOLAŁBYM BYĆ ... brunetką KIEDYŚ BYŁAM ... wredna DZIŚ JESTEM ... sobą CZAS MNIE UCZY .... rodzić sobie z własnymi myślami LUBIĘ SIEBIE ZA ... poczucie humoru SAMOTNOŚĆ .... jest znakiem dzisiejszych czasów UCIEKAM OD.... zawistnych ludzi NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... życiu "po mojemu" NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... nie jest mi żal LUBIĘ .... kanapki z tuńczykiem ŻARTUJĘ Z ... najpierw z siebie, potem z innych NIE ZNOSZĘ ... swoich cienkich włosów MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... lubię spać z pluszowym dużym pieskiem POCZUCIE HUMORU .... jest moją silną stroną SMUTEK .... dopada mnie jak jestem sama WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale jestem trochę leniwa JAK OGNIA UNIKAM ... prowadzenia samochodu W TRUDNYCH MOMENTACH ..... radzę się mamy MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... bywam bezwagledna ZALETA ... dystans do siebie NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... jedna "koleżanka" WPADAM W ROZPACZ ..... pod presją NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… wiele rzeczy CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... jak spotyka mnie coś miłego DO FURII DOPROWADZA MNIE ... zazdrość u kobiet MAM NADZIEJĘ, ŻE .... wszystko ułoży się po mojej myśli GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chcę mieć święty spokój |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
jestem - ... chuda
![]() NiE dbam - ... Sama - ... gotuję obiady potrafię- ... posmutnieć w kilka chwil chciałabym- ... przestać bać się życia pragnę- ... być bardziej odważna milczę- ... gdy nie mam nic do powiedzenia zamykam – ... drzwi żałuje- ...... że nie poszłam w poniedziałek do lekarza żyję- ... bo mam do spełnienia jakiś cel w życiu nienawidzę- ... obłudy nie znoszę - ... obłudy szanuję- ... moją mamę wybucham- ... często czekam- ... ……. staram SiE - … być dobrym człowiekiem marzę- ... o spełnieniu marzeń muszę- ... być bardziej samodzielna rzadko- ... jestem czegoś pewna lubię- ... czytać Z trudem - ...... odpuszczam Z łatwością - ... chyba nic nie umiem - .. czekać !! wierzę- ... że w końcu się uda plączę- ...... długo nigdy- ... „nie mów nigdy „ JESTEM KOBIETĄ ... i tak już zostanie IMPONUJĄ MI ... moja mama W GŁĘBI DUSZY ... jestem skryta MOJE SERCE... jest na swoim miejscu WOLAŁBYM BYĆ ... nie wiem KIEDYŚ BYŁAM ... daleko… DZIŚ JESTEM ...Studentką CZAS MNIE UCZY .... że w końcu wszystko się udaje LUBIĘ SIEBIE ZA ... chaakter SAMOTNOŚĆ .... czasem jest potrzebna UCIEKAM OD.... czegos co nie ma dla mnie sensu NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... podróży do Japonii NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... tego czego nie zrobiłam .. LUBIĘ .... Siebie ŻARTUJĘ Z ... siebie i z tego co się da !! NIE ZNOSZĘ ... tego, że jestem strachliwa MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... umiem głośno bekać POCZUCIE HUMORU .... posiadam SMUTEK .... to nieodłączna część życia WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale chrapię JAK OGNIA UNIKAM ... tego czego się boję W TRUDNYCH MOMENTACH ..... mam przy sobie Jego MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... jestem zbyt niecierpliwa ZALETA ... uśmiech , zdyscyplinowanie NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... ignorancja WPADAM W ROZPACZ ..... czuję, że nie dam sobie rady z czymś NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... DO FURII DOPROWADZA MNIE .... głupota ludzi i narzucanie mi swojego zdania MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będę szczęśliwa w życiu GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chcę byc szczęsliwa i miec i swego boku jego NA ZAKOŃCZENIE ..... nic sie nigdy nie kończy tak na prawdę
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
jestem - ... wrażliwa
NiE dbam - ..o wiele rzeczy Sama - ... chcę osiągnąć sukces w przyszłości potrafię- ... słuchać chciałabym- ... być pewniejsza siebie pragnę- ... miłości i przyjaźni milczę- ... zazwyczaj zamykam – drzwi gdy ide spać żałuje- ... że nie zadziałałam w porę żyję- ... bo mam wyznaczone cele nienawidzę- ...znęcania się nad ludźmi i zwierzętami nie znoszę - .. traktowania innych jakby byli gorsi szanuję- ...zdanie innych wybucham- ...bardzo często czekam- ... na tego jedynego staram SiE - … spełniać marzenia marzę- ... o nim ![]() muszę- ... w poniedziałek iść do szkoły ![]() rzadko- ... się zwierzam lubię- ... gdy inni biorą pod uwagę moje zdanie Z trudem - ... radzę sobie z niektórymi problemami nie umiem - .. gotować wierzę- ... że kiedyś będzie lepiej plączę- .... się gdy coś opowiadam a nie jestem tego pewna nigdy- ... nie będę palic papierosów JESTEM KOBIETĄ ... niezależną IMPONUJe MI ... mój brat W GŁĘBI DUSZY ... jestem strasznie bezradna MOJE SERCE... mam nadzieje że jest zdrowe WOLAŁBYM BYĆ ... starsza KIEDYŚ BYŁAM ... bardziej otwarta na ludzi DZIŚ JESTEM ... zamknięta w sobie CZAS MNIE UCZY ... w zasadzie niczego LUBIĘ SIEBIE ZA ... SAMOTNOŚĆ .... towarzyszy mi każdego dnia UCIEKAM OD.... wszystkiego co mnie przeraża NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o miłości, szcześciu i spełnieniu wszytskich marzeń NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... straconego czasu LUBIĘ .... wielkie miasta ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... żenujących sytuacji MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... boję się burzy i kiedy mocno pada deszcz POCZUCIE HUMORU .... cenię u innych ludzi SMUTEK .... często mi towarzyszy WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ .... do lenistwa JAK OGNIA UNIKAM ... kłótni W TRUDNYCH MOMENTACH .... zaczynam płakać MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... jestem za spokojna ZALETA ... pomogę gdy ktoś inny tej pomocy bardzo potrzebuje NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... powolne załatwianie ważnych spraw WPADAM W ROZPACZ ..... dgy nie potrafię poradzić sobie z niektórymi rzeczami NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… wiele rzeczy mnie wzrusza CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy wiem że niedługo stanie się coś dobrego DO FURII DOPROWADZA MNIE .... zachowanie niektórych osób MAM NADZIEJĘ, ŻE .... kiedyś będę z siebie zadowolona w 100% GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę miała dużo wnuków NA ZAKOŃCZENIE ..... pozdrowienia ![]()
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
jestem - zmienną kobietą
NiE dbam - o zdanie innych Sama - siebie nie rozumiem potrafię- być dobrym słuchaczem chciałabym- być w życiu spełniona pragnę - cieszyć się życiem zamykam – oczy na widok zła żałuje- paru nieprzemyślanych sytuacji żyję- zgodnie ze swoim sumieniem nienawidzę- często samej siebie nie znoszę - być nie rozumianą przez innych szanuję- ludzi pracujących wybucham- na widok ludziej niesprawiedliwości czekam- na lepsze jutro staram SiE - być co dzień lepszym człowiekiem marzę- o spokoju ducha muszę- zrobić w życiu coś pożytecznego rzadko- mówie co mnie dręczy lubię- spontaniczność Z trudem - przełamuje bariery Z łatwością - wpadam w kłopoty nie umiem - żyć bez przyjaciół wierzę- w miłość plączę- kiedy coś mi się nie podoba nigdy- nie chcę spaść o poziom niżej niż jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
jestem – wielką niewiadomą
nie dbam – o opinię innych sama – jestem wystarczająco silna, choć czasem strach potrafi sparaliżować potrafię- poradzić sobie z problemami chciałabym- czuć się kochaną pragnę- jedynego mężczyzny milczę- w nowym towarzystwie zamykam- w szafie złe chwile żałuje- błędu młodości z byłym chłopakiem żyję- by stać się lekarzem i pomóc innym nienawidzę- nieszczerości nie znoszę- udawania innych, pozerów, kłamstwa szanuję- prawdziwe słowo; tylko ono jest coś warte wybucham- gniewem i płaczem w momentach ostatecznych czekam- aż spełnią się marzenia z dzieciństwa staram się- być dobrym człowiekiem marzę- aby stać się lekarzem muszę- zdyscyplinować się do ćwiczeń rzadko- oszukuję lubię- leżeć w łóżku z paczką ciastek, schować kompleksy do szafy i w miłym towarzystwie oglądać komedię romantyczną Z trudem- oh, fizyka… Z łatwością– zmieniam zdanie nie umiem- czekać wierzę- że będzie dobrze plączę- najczęściej w ukryciu lub w objęciach bliskich mi osób nigdy- nie zdradzę przyjaciół
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
jestem - skate?;d
nie dbam - o opinię innych. Sama - robię wszystko, no. może nie wszystko ![]() potrafię- totalnie wkur.wic człowieka chciałabym- znowu mieć te 5 lat. pragnę- jego;];d milczę- nigdy zamykam – pewien rozdział w życiu ![]() żałuje- niczego;D? żyję- aktywnie nienawidzę- facetów którzy mają ryj spalony na solarce, którzy smarują się samoopalaczem i myślą że fajni są ![]() nie znoszę -dwulicowości. szanuję-rodzine, przyjaciol.. wybucham- rzadko czekam- na księcia na bialym koniu ![]() staram sie - być dobra(nie wychodzi,haha) marzę- oo...? muszę- chodzić do szkoły, a gr xd rzadko- płacze lubię- fajnych chłpakow ![]() Z trudem - przyznaje sie do bledu ![]() Z łatwością - jezdze na desce ![]() nie umiem - sprzątć? ![]() wierzę- w Boga, tak. aczkolwiek w polskich księży, nie bardzo x.x plączę-rzadko ! nigdy- ![]() JESTEM KOBIETĄ - szaloną;p IMPONUJĄ MI - skejci, oh ah ;d W GŁĘBI DUSZY - jestem spoko, noo;d MOJE SERCE. - jest okrąglę o.O;D WOLAŁABYM BYĆ - Nikim, niczym, dobrze mi tak jak jest. KIEDYŚ BYŁAM - takim spokojnym ludkiem DZIŚ JESTEM - takim zwariowanym kimś CZAS MNIE UCZY - życ? LUBIĘ SIEBIE ZA - wszystko:P SAMOTNOŚĆ - nie ma UCIEKAM OD - niczego?;p NIGDY - ? NAJBARDZIEJ MI ŻAL - Zwierząt, bez właścicieli LUBIĘ - piwo;p ŻARTUJĘ Z - ludzi NIE ZNOSZĘ -?? MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE - mam wlaśnie na sobie różowe bokserki ze słonikiem ![]() POCZUCIE HUMORU - oj mam SMUTEK - rzadko ![]() WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ - kiedys lubialam rozowy;D JAK OGNIA UNIKAM - psów, cholernie boje sie psow ! W TRUDNYCH MOMENTACH - rozmawiam z przyjaciolka ![]() MOJA NAJWIĘKSZA WADA - ? ZALETA - ? NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY - pewna osoba?;p WPADAM W ROZPACZ - rzadko;p NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA - ? CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO - zawsze;p DO FURII DOPROWADZA MNIE - ? MAM NADZIEJĘ, ŻE - żee? GDY BĘDĘ STARUSZKĄ - będę bujała się na bujanym(xDDDD) krześle , z kotkiem na kolanach i będę opowiadała wnukom bajki ; ) NA ZAKOŃCZENIE - elo !
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2008-09-01 o 10:36 Powód: zapomnialam czegos napisac !;\ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
jestem - ... sobą
NiE dbam - ... o to, co ludzie gadają Sama - ... jestem swoim sterem potrafię- ... kochać chciałabym- ... umieć latać pragnę- ... akceptacji milczę- ... bo lubię zamykam – ... szafę żałuje- ... kilku podjętych kroków i zaprzepaszczonych okazji żyję- ... chwilą nienawidzę- ... bezsilności nie znoszę - ... narzucania komuś własnego zdania szanuję- ... innych ludzi wybucham- ... rzadko czekam- ... na NIEGO staram SiE - ... żyć najlepiej, jak potrafię marzę- ... nie powiem, bo się nie spełni :P muszę- ... pamiętać, że życie jest piękne rzadko- ... wstaję lewą nogą lubię- ... tańczyć Z trudem - ... zabieram się do obowiązków Z łatwością - ... pomagam nie umiem - ... przestać brać na siebie nowych obowiązków wierzę- ... że GO znajdę plączę- ... gdy coś mnie przerasta nigdy- ... nie przestaję wierzyć JESTEM KOBIETĄ ... i jestem z tego dumna IMPONUJe MI ... umiejętność radzenia sobie z wszystkimi przeciwnościami W GŁĘBI DUSZY ... jestem wrażliwa MOJE SERCE... było zranione, a dzisiaj jest otwarte WOLAŁBYM BYĆ ... nikim innym, tylko sobą KIEDYŚ BYŁAM ... naiwna DZIŚ JESTEM ... osobą patrzącą bardziej realnie na świat CZAS MNIE UCZY ... optymizmu i wiary w siebie LUBIĘ SIEBIE ZA ... pozytywne nastawienie SAMOTNOŚĆ .... jest smutna, a czasem potrzebna UCIEKAM OD.... bólu NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... szczęściu NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... zaprzepaszczonych okazji LUBIĘ .... spać ŻARTUJĘ Z ... popełnianych gaf NIE ZNOSZĘ ... narzucania komuś własnego zdania MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... kocham zimę POCZUCIE HUMORU .... cenię i lubię SMUTEK .... mija WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ .... nie mam pojęcia :P JAK OGNIA UNIKAM ... niebezpiecznych sytuacji W TRUDNYCH MOMENTACH .... lubię być sama ze sobą MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... lenistwo ZALETA ... nie mnie to oceniać.. NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... marnowanie czasu WPADAM W ROZPACZ ..... gdy jestem bezsilna NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA .... smutny film CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy osiągam to, do czego dążę DO FURII DOPROWADZA MNIE .... raczej się nie zdarza. MAM NADZIEJĘ, ŻE .... nadejdzie TEN dzień GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę wspominać lata młodości NA ZAKOŃCZENIE ..... życzę miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
jestem - ... nadal dzieckiem
Nie dbam - ... o pieniądze Sama - ... nigdy nie zostanę potrafię- ... rozśmieszyć chciałabym- ... żyć wiecznie pragnę- ... miłości milczę- ... gdy jem zamykam – oczy żałuje- ... zdrady żyję- ... spokojnie nienawidzę- ... kłamstwa nie znoszę - ... znęcania się nad innymi szanuję- ... zdanie innych wybucham- ... jak Etna czekam- ... na natchnienie staram Się - ... iść prosto marzę- ... nocami muszę- ... zacząć korzystać z życia rzadko- ... się smucę lubię- ... kąpiel z bąbelkami Z trudem - ... powstrzymuje się od śmiechu Z łatwością - ... mówię to co myślę nie umiem - ... gotować ;/ wierzę- ... w przeznaczenie plączę- ... tylko do poduszki nigdy- ... nie zmienię płci! ![]() JESTEM KOBIETĄ ... mięciutką ![]() IMPONUJe MI ... kontrolowanie emocji W GŁĘBI DUSZY ... nie umiem wybaczać MOJE SERCE... należy do Niego WOLAŁBYM BYĆ ... mądrzejsza o doświadczenia KIEDYŚ BYŁAM ... niemiła DZIŚ JESTEM ... człowiek szukającym miejsca dla siebie CZAS MNIE UCZY ... zatrzymywać niektóre opinie dla siebie LUBIĘ SIEBIE ZA ... nastawienie do życia SAMOTNOŚĆ .... nieodłączna koleżanka życia UCIEKAM OD.... smutnych ludzi NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o wycieczce dookoła świata NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... że sprawiłam komuś ból LUBIĘ .... leniuchować ŻARTUJĘ Z ... siebie ![]() NIE ZNOSZĘ ... kolejek w sklepach MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... jem śledzia z nutellą ![]() POCZUCIE HUMORU .... najważniejsza cecha Mężczyzny SMUTEK .... bywa WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ .... niczego sie nie wstydzę JAK OGNIA UNIKAM ... stresu W TRUDNYCH MOMENTACH .... czekolada ! MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... zmiany nastroju ZALETA ... umiem słuchać NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... cisza WPADAM W ROZPACZ ..... gdy mi długo coś nie wychodzi NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA .... nieszczęśliwa miłość CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... kiedy spędzam z Nim czas DO FURII DOPROWADZA MNIE .... jak ktoś mnie ignoruje MAM NADZIEJĘ, ŻE .... moje życie będzie materiałem na ciekawą książkę GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... moja rodzina będzie się zbierała u mnie na świętach NA ZAKOŃCZENIE ..... całusy ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
jestem - na szczęście kobietą
nie dbam - hmmm... sama - nie umiem być sama potrafię- dużo chciałabym- spokojnie zasypiać pragnę- TŻ milczę- kiedy brak mi słów zamykam – się w sobie żałuje- czegoś na pewno żyję- całą sobą nienawidzę- łez nie znoszę - groszku szanuję- ludzi z zasadami wybucham- baaardzo często czekam- az się w niego wtule... staram sie - ze wszystkich sił marzę- i wierze że to się spełni muszę- się umyć rzadko- jem słodycze lubię- Ciebie Z trudem - przyjmuje kłamstwo Z łatwością - się usmiecham nie umiem - jeździć samochodem wierzę- bo wiara czyni cuda plączę- się w życiu nigdy- zdarza się JESTEM KOBIETĄ ... akceptującą siebie IMPONUJĄ MI ... matki W GŁĘBI DUSZY ... boje się śmierci MOJE SERCE. należy do niego WOLAŁABYM BYĆ ... teraz z TŻ KIEDYŚ BYŁAM ... nie zakochana DZIŚ JESTEM ... zakochana CZAS MNIE UCZY .... że musze się streszczać LUBIĘ SIEBIE ZA ... optymizm SAMOTNOŚĆ .... doprowadza mnie szału UCIEKAM OD.... siebie NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o wszystkim NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... malutkich dzieci które nie mają matki LUBIĘ .... Ciebie ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... zdzir które w*ieprzają się w mój związek MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... nie zdąże na pociąg POCZUCIE HUMORU .... nie każdy ma SMUTEK .... zapijam winem WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... dlatego się nie przyznam JAK OGNIA UNIKAM ... czosnku W TRUDNYCH MOMENTACH ..... przytulam się do niego MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... podejrzliwość ZALETA ... wyrozumiałość? NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... bezsenność WPADAM W ROZPACZ ..... po kłotni NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… wiele CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... z dobrych wiadomośći DO FURII DOPROWADZA MNIE .... pewna pani MAM NADZIEJĘ, ŻE .... ta pani .... GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chcę miec bujany fotel NA ZAKOŃCZENIE ..... buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
jestem - cały czas wciąż jestem
nie dbam - zazwyczaj dbam sama - myślę, że dam radę potrafię- przetrzymać chciałabym- mieć drewniany dom z werandą pragnę- szczęścia milczę- coraz częściej zamykam – kolejne etapy życia żałuje- niczego nie żałuje żyję- każdego dnia nienawidzę- to za bardzo męczące nie znoszę - niezmiennie od wielu lat głupoty i od niedawna kłamstwa szanuję- każdego człowieka wybucham- nie wybucham. już nie czekam- na lepsze dni staram się - niestety coraz rzadziej marzę- że jeszcze będzie przepięknie muszę- zacisnąć zęby i iść dalej rzadko- zależy mi na czymś lubię- moje puste mieszkanie z trudem - nauczyłam panować się nad emocjami z łatwością - przyzwyczajam się nie umiem - a tam... wszystkiego można się nauczyć wierzę- w ludzi plączę- dużo, ale kiedyś przestanę nigdy- nie zostanę jego żoną JESTEM KOBIETĄ ... jak każda kobieta - niepowtarzalną IMPONUJĄ MI ... ludzie mający odwagę przeciwstawiać się światu W GŁĘBI DUSZY ... nie jestem z kamienia MOJE SERCE ... przetacza krew WOLAŁBYM BYĆ ... zostane kim jestem KIEDYŚ BYŁAM ... inna DZIŚ JESTEM ... jedynie cieniem dawnej pogodnej dziewczyny CZAS MNIE UCZY ... i niech nie przestaje LUBIĘ SIEBIE ZA ... to, że zawsze się podnoszę SAMOTNOŚĆ ... skoro nie ma innego wyjścia UCIEKAM OD ... sporów NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... bo marzenia są potrzebne NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... niedokończonych spraw LUBIĘ ... jesień ŻARTUJĘ Z ... wielu rzeczy NIE ZNOSZĘ ... wszystko znoszę MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... sprzątanie łazienki mnie relaksuje POCZUCIE HUMORU ... fajna rzecz SMUTEK ... mija WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale zawsze wybaczam JAK OGNIA UNIKAM ... rodzinnych wizyt W TRUDNYCH MOMENTACH ... muszę wytrzymać MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... obojętność ZALETA ... wyciągam rękę do zgody NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... udawanie WPADAM W ROZPACZ ... nie wpadam NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... szczerość innych ludzi CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... z byle czego DO FURII DOPROWADZA MNIE ... moja niedoszła teściowa MAM NADZIEJĘ, ŻE ... wszystko się uda GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę spokojniej żyć NA ZAKOŃCZENIE ... uśmiecham się do Was |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
jestem - ... Szaloną marzycielką
Nie dbam - ... o złe opinie na mój temat Sama - ... wiem że mam talent potrafię- ... każdemu na nerwach zagrać chciałabym- ... gwiazdkę z nieba pragnę- ... umówic sie wreszcie z niebieskookim brunetem z autobusu xD milczę- ... Gdy jestem zła zamykam – Oczy gdy jest mi dobrze żałuje- ... że nie mam magicznej mocy żyję- ... Na złość moim wrogom ![]() nienawidzę- ... wstawania wcześnie rano nie znoszę - ...mięsa szanuję- ... wszystkich wybucham- ... gdy ktoś mnie obraża czekam- ... nie czekam, tylko działam staram Się - ... zmieniać na lepsze marzę- ... baaardzo często muszę- ...ee tam, nic nie musze rzadko- ... Wpadam w złość lubię- ...Długie kąpiele Z trudem - ... Powstrzymuje sie aby się na niego nie rzucić Z łatwością - ... Wygrywam w kalambury nie umiem - ... długo siedzieć bezczynnie wierzę- ... w siebie plączę- ... na Królu Lwie nigdy- ... nie założę futraJESTEM KOBIETĄ ... i bardzo mnie to cieszy ![]() IMPONUJe MI ...Michał Żebrowski W GŁĘBI DUSZY .. jestem Pamiętliwa MOJE SERCE... jest dla ciebie, weź i przytul je do siebie ... ![]() WOLAŁBYM BYĆ ... teraz gdzieś na plaży na Hawajach KIEDYŚ BYŁAM ... mała DZIŚ JESTEM ... strasznie wykończona CZAS MNIE UCZY ... cierpliwości LUBIĘ SIEBIE ZA ... to że jestem sobą SAMOTNOŚĆ .... jest najgorsza UCIEKAM OD.... kłopotów NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... bo nie ma takiej opcji NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... mojego chorego kotka ![]() LUBIĘ .... Gdy ktoś drapie mnie po pleckach ![]() ŻARTUJĘ Z ... siebie ![]() NIE ZNOSZĘ ... pająków MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... nie rozśmieszaj mnie POCZUCIE HUMORU .... jest ważne SMUTEK .... jest gdy są łzy WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ .... ja tam sie nie wstydzę JAK OGNIA UNIKAM ... pająków i innych robali bsssydkich W TRUDNYCH MOMENTACH .... przytulam sie do kota MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... niecierpliwość ZALETA ... optymizm NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... pewien koszmarny sen WPADAM W ROZPACZ ..... gdy w lodówce nie ma mleka NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA .... Ojoj, mnie tyle rzeczy wzrusza! nawetjazda pociągiem CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... chyba z wszystkiego dobrego co mnie spotyka DO FURII DOPROWADZA MNIE .... gdy coś wciąż sie nie udaje MAM NADZIEJĘ, ŻE ....jutro będzie świecić słońce GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... jak będę to powiem NA ZAKOŃCZENIE ..... buuuuuzi ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
jestem - dziwna
NiE dbam - o pierdoły Sama - czasami sama ale nie samotna potrafię- dłuuuuugo spać chciałabym- wybaczyć (komuś coś) pragnę- nauczyć się okazywać miłość milczę- nigdy, gaduła nieprzeciętna to ja zamykam – się w sobie jak mnie ktoś rani żałuje- niczego nie żałuję żyję- z kimś kogo kocham, żyję dla niego nienawidzę- nieszczerości nie znoszę - Blachar ![]() szanuję- każdego człowieka wybucham- płaczem , gdy jestem bezradna czekam- codziennie czekam na szczęk klucza w drzwiach staram SiE - o Fasolcie ![]() marzę- o małym domku i oczku wodnym z karpiami koli muszę- być silna rzadko- rzadko krzyczę lubię- żuć gume, czerwoną herbatę , Uśmiechać się do ludzi i widzieć jak odwzajemniają uśmiech (mówię o obcych mijanych na ulicy) Z trudem - wstaje rano Z łatwością - siedzę po nocach. nie umiem - gotować, wierzę- tak wierze że będzie dobrze plączę- owszem nigdy- nie mówie nigdy, nigdy nie miałam na sobie zielonych majtek ![]() JESTEM KOBIETĄ silną a jednocześnie kruchą IMPONUJĄ MI inteligencja upór W GŁĘBI DUSZY jestem małą dziewczynką MOJE SERCE biję WOLAŁBYM BYĆ ciut smuklejsza tu i tam KIEDYŚ BYŁAM samotna i zagubiona DZIŚ JESTEM sobą- w końcu mogę być sobą CZAS MNIE UCZY pokory LUBIĘ SIEBIE ZA szczerość i odwagę SAMOTNOŚĆ czasami boli, czasami leczy UCIEKAM OD przeszłości NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ o Fasolinie ![]() NAJBARDZIEJ MI ŻAL straconego dzieciństwa LUBIĘ kolor zielony, kota sąsiadów i pomidorki ![]() ŻARTUJĘ ze wszystkiego, ostatnio nawet z siebie NIE ZNOSZĘ nie mieć czasu MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE oglądać bajki (najbardziej Muminki) POCZUCIE HUMORUmam orginalne SMUTEK chcę zapomnieć co to znaczy WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ale ale miss polonia 2009 to znowu nie ja ![]() JAK OGNIA UNIKAM smrodu wódki i papierosów W TRUDNYCH MOMENTACH znajduje w sobe dużo sił MOJA NAJWIĘKSZA WADA hmm lenistwo ![]() ZALETA nie wiem... yyy szczerość NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ludzka nadgorliwość WPADAM W ROZPACZ rzadko... NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZa... nie wiem CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO gdy mamy czas tylko dla siebie, gdy marzenia się spełniają DO FURII DOPROWADZA MNIE gdy ktoś mnie atakuje, ocenia, poucza MAM NADZIEJĘ, ŻE że marzenia się spełniają GDY BĘDĘ STARUSZKĄ chcę mieć szczęśliwe dzieci i wnuki, męża u boku i niczego nie żałować NA ZAKOŃCZENIE od kiedy "odkryłam" wizaż wiem co to znaczy się uzależnić ![]()
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak czyta
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
jestem... załamana
nie dbam ... o to co inni mówia sama ... jestem teraz potrafię ... bardzo duzo plakac chciałabym ... byc kochaną pragnę ... zasnac i sie nie obudzic milczę ... gdy spię zamykam ... wszystko co sie da żałuję ... wielu rzeczy żyję ... z dnia na dzien nienawidzę ... samej siebie nie znoszę ... tego zycia szanuję ... wszystkich ktorzy są tego warci wybucham ... bardzo czesto..płaczem lub smiechem czekam ... aż Bog sie mna zainteresuje staram się ... wyglądac jak człowiek marzę ... o operacji muszę ... wziac sie w garsc rzadko ... spotyka mnie szczescie lubię ... moje przyjaciólki z trudem ... pokocham znow z łatwością ... nic nie jest łatwe nie umiem ... odciąc sie od tego co boli wierzę ... w Boga płączę ... coraz częsciej nigdy ... nie zdradzę. nikogo. JESTEM KOBIETĄ ... no chyba tak wygladam IMPONUJĄ MI ... ludzie zadowoleni z zycia W GŁĘBI DUSZY ... wole tam nie zagladac MOJE SERCE ... jest złamane WOLAŁBYM BYĆ ... wolałabym nie byc w ogóle KIEDYŚ BYŁAM ... ładnym dzieckiem DZIŚ JESTEM ... brzydkim dzieckiem CZAS MNIE UCZY ... ze jest coraz ciezej LUBIĘ SIEBIE ZA ... nie wiem czy siebie lubie SAMOTNOŚĆ ... jest mi teraz bardzo obecna UCIEKAM OD... przeszłosci NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... bo głupi zawsze ma nadzieje NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... taty LUBIĘ ... buty..mnostwo butow ŻARTUJĘ Z ... siebe, innych NIE ZNOSZĘ ... ludzi ktorzy myslą ze są smieszni MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... śpię w skarpetkach POCZUCIE HUMORU ... lubie u innych SMUTEK ... jest jak moj przyjaciel; nie opuszcza mnie WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ze nie umiem tanczyc JAK OGNIA UNIKAM ... produtków typu zupy mleczne W TRUDNYCH MOMENTACH ... płaczę MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... zbytnia wrazliwosc ZALETA ... niekomu nie odmowie pomocy...chyba nikomu NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... hustawka nastrojów WPADAM W ROZPACZ ... kiedy cierpię NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... tragedia ludzka CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... z małych rzeczy DO FURII DOPROWADZA MNIE ... dzieci...nie lubie dzieci MAM NADZIEJĘ, ŻE ... nie umre ciepiąc GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... nie dozyje NA ZAKOŃCZENIE ... przesyłam buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Jestem - naiwna
Nie dbam - o opinię innych Sama - umiem zrobić obiad ;P Potrafię- być wredna i złośliwa Chciałabym - mieć bliźniaków Pragnę - szczęścia z moim chłopakiem Milczę - gdy inni mówią Zamykam – się w sobie od czasu do czasu Żałuję - wielu kłótni Żyję - na 102 Nienawidzę- zdrady Nie znoszę - rasizmu Szanuję - siebie Wybucham - gdy już nic innego nie pozostało Czekam - na cud... Staram się - być miła dla wszystkich Marzę - o wyjeździe do Niemiec Muszę - wziąć się w garść Rzadko - biorę się za coś, za co nie mam ochoty Lubię - patrzeć jak pada śnieg Z trudem - pokonuję nieśmiałość Z łatwością - uczę się języków Nie umiem - ... Wierzę - w miłość Płaczę - kiedy mam powody... kiedy ich nie mam też Nigdy - się nie całowałam ;/ JESTEM KOBIETĄ ... z reguły pogodną IMPONUJĄ MI ... motocykliści W GŁĘBI DUSZY ... nie jestem pewna swoich wyborów MOJE SERCE... połamane na tysiące kawałeczków, próbujące ostatnio się posklejać WOLAŁBYM BYĆ ... ładniejsza KIEDYŚ BYŁAM ... szarą myszką DZIŚ JESTEM ... jakby mniej ;P CZAS MNIE UCZY ... panowania nad emocjami LUBIĘ SIEBIE ZA ... chciałabym wiedzieć SAMOTNOŚĆ ... za dużo jej UCIEKAM OD ... obowiązków NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o kupnie motoru NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... porzucanych zwierząt LUBIĘ .... motocross, dobre perfumy, piękną muzykę ŻARTUJĘ Z ... życia NIE ZNOSZĘ ... kłamstwa i pomidorów ;p MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... nie lubię mleka a zupę mleczną uwielbiam ;D POCZUCIE HUMORU .... jest ![]() SMUTEK .... za często WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ..., że nie raz byłam na pachcie xD JAK OGNIA UNIKAM ... ludzi natrętnych W TRUDNYCH MOMENTACH ..... zazwyczaj jestem sama MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... naiwność ZALETA ... tolerancja NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... codzienne wstawanie do szkoły ;p WPADAM W ROZPACZ ..... nigdy jak do tej pory NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… komedia romantyczna CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... jeśli jest z czego DO FURII DOPROWADZA MNIE .... gdy chłopak mówi `poszłem` zamiast `poszedłem` MAM NADZIEJĘ, ŻE .... to wszystko się uda ;* GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chcę mieć przy sobie kochanego staruszka NA ZAKOŃCZENIE ..... pozdro dla Was
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
jestem - roztrzepana
nie dbam - o opinię osób, których nie znam zbyt dobrze sama - lubię być czasem sama potrafię- psuć rzeczy chciałabym- by zarówno mi, jak i bliskim dobrze się w życiu układało pragnę- miłości milczę- kiedy nie mam nic do powiedzenia zamykam – się czasem w sobie żałuje- niczego nie żałuje żyję- każdego dnia nienawidzę- papierosów nie znoszę - gdy ktoś niepotrzebnie unosi głos szanuję- starszych wybucham- śmiechem, gdy coś mnie rozbawi czekam- na wolny dzień od pracy staram się - nie stresować marzę- o podróżach muszę- czasem godzić się z tym co mnie spotyka rzadko- denerwuje się lubię- oglądać filmy z trudem - wstaje rano by jechać do pracy z łatwością - uśmiecham się słysząc dobre słowo nie umiem - pilotować samolot (ale wszystko przede mną ![]() wierzę- że jeśli chcemy zmienimy coś w swoim życiu na lepsze plączę- zdania, gdy rozmawiam z kimś nieznajomym przez telefon nigdy- nie mów nigdy JESTEM KOBIETĄ ... i dobrze mi z tym IMPONUJĄ MI ... ludzie, którzy robią rzeczy ponad przeciętne W GŁĘBI DUSZY ... jestem wrażliwą dziewczyną MOJE SERCE ... pracuje na pełnych obrotach WOLAŁBYM BYĆ ... e tam - jestem tym kim jestem KIEDYŚ BYŁAM ... nieszczęśliwa DZIŚ JESTEM ... pogodną dziewczyną, która stara się doceniać wszystko co ją spotyka CZAS MNIE UCZY ... cierpliwości do ludzi LUBIĘ SIEBIE ZA ... to, że widzę zawsze jakieś pozytywne strony złych zdarzeń SAMOTNOŚĆ ... wiem co to jest UCIEKAM OD ... niepotrzebych kłótni NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... bo dobrze o czymś marzyć NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... że czas szybko upływa LUBIĘ ... słodycze ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... ciągłego dzwonienia telefonu MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... lubie chodzić do dentysty POCZUCIE HUMORU ... to podstawa SMUTEK ... oby jak najmniej WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale czasem dłubie w nosie ![]() JAK OGNIA UNIKAM ... dymu tytoniowego W TRUDNYCH MOMENTACH ... staram się myśleć pozytywnie MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... wyolbrzymiam sytuacje ZALETA ... nie umiem się gniewać NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... rozmowa z człowiekiem, któremu nic nie da się wyjaśnić WPADAM W ROZPACZ ... nie wpadam NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... wyznawanie uczuć CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... z małych rzeczy DO FURII DOPROWADZA MNIE ... gdy mi nie wychodzi gra w jakiejś grze komputerowej MAM NADZIEJĘ, ŻE ... zawsze bedę szcześliwa i pełna wiary GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chce mieć przy swoim boku męża staruszka i grono wnucząt NA ZAKOŃCZENIE ... wzdycham po wyczerpującej psychoanalizie hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Jestem... wesołą, roztrzepaną do granic możliwości kobietką
![]() Nie dbam... o to, co myślą o mnie obcy ludzie. Sama... pokonałam choroby. Potrafię... stawić czoła przeciwnościom. Chciałabym... być mniej leniwa. Pragnę... być zawsze szczęśliwa. Milczę... gdy nie mam nic do powiedzenia Zamykam... za sobą drzwi. Żałuję... że zmarnowałam tyle czasu. Żyję... chwilą. Nienawidzę... wstawać wcześnie rano. Nie znoszę... głupich ludzi. Szanuję... poglądy innych. Wybucham... śmiechem - ciągle ![]() Czekam... nie czekam, biorę wszystko od razu. Staram się... być mniej leniwa, ale na razie nie wychodzi... Marzę... o spokojnym jutrze. Muszę... siku ![]() Rzadko... się poddaję. Lubię... JEŚĆ! ![]() Z trudem... znoszę krzywdy wyrządzone bliskim. Właściwie to wcale. Z łatwością... moje lenistwo panuje nade mną. Nie umiem... Nie "nie umiem", tylko "nie chce mi się". Wierzę... w siebie. Płaczę... gdy coś mnie zachwyci, ucieszy, gdy jestem smutna, gdy kto mnie zrani lub doprowadzi do furii. Nigdy... się nie poddam. JESTEM KOBIETĄ... i bosko mi z tym ![]() IMPONUJĄ MI... ludzie, którzy oddają się swej pasji. W GŁĘBI DUSZY... ciągle będzie we mnie tkwić dawna nieśmiała dziewczynka. MOJE SERCE... jest tylko moje! WOLAŁBYM BYĆ... eee tam, dobrze mi ze sobą. No, może mogłabym być odnoszącą sukcesy w swej dziedzinie tancerką ![]() KIEDYŚ BYŁAM... nieśmiała i miałam kompleksy. DZIŚ JESTEM... pewną siebie kobietą, która wie, że może w życiu osiągnąć dużo (pod warunkiem wypędzenia lenia - znów do niego wracam...) CZAS MNIE UCZY... że po burzy zawsze świeci słońce. LUBIĘ SIEBIE ZA... c(i)ałokształt ![]() SAMOTNOŚĆ... nie jest nieunikniona. UCIEKAM OD... złych ludzi. NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ... bo to mi daje siłę i bodziec do działania! NAJBARDZIEJ MI ŻAL... zmarnowanych chwil. LUBIĘ... jeszcze raz JEŚĆ ![]() ŻARTUJĘ Z... siebie, swojego roztrzepania i niepotrzebnych obaw. NIE ZNOSZĘ... głupich ludzi. MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE... mam kilka pluszaków ![]() POCZUCIE HUMORU... jest moją siłą. SMUTEK... jest potrzebny, by docenić radość. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ... ale czasem dłubię w nosie ![]() JAK OGNIA UNIKAM... sprawiania przykrości innym (chyba, że sami się o to proszą ![]() W TRUDNYCH MOMENTACH... biorę dupę w troki i wygrzebuję się z nich. MOJA NAJWIĘKSZA WADA... LENISTWO! ZALETA... optymizm. NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY... wstyd, gdy zrobię coś głupiego. WPADAM W ROZPACZ... gdy lodówka świeci pustkami. NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA... wielki talent i wielka dobroć. CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO... ze wszystkiego ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE... głupota. MAM NADZIEJĘ, ŻE... dalej będę szła w dobrym kierunku. GDY BĘDĘ STARUSZKĄ... spraw, Boże, bym nie była wstrętną babcią autobusowo-lornetkową. NA ZAKOŃCZENIE... make sex, not war ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Jestem... zakręconą nastolatką.
Nie dbam... o to co myślą o mnie ci, którzy mnie nie znają. Sama... radzę sobie z kłopotami. Potrafię... płakać i śmiać sie jednocześnie. Chciałabym... dobrze zdać mature. Pragnę... kochać i być kochaną. Milczę... kiedy nie mam nic do powiedzenia .... czyt. rzadko ;p Zamykam... sie w sobie gdy mi źle. Żałuję... niczego nie żaluję. Żyję... chwilą. Nienawidzę... fałszywych ludzi. Nie znoszę... dwulicowości i kłamstwa. Szanuję... ludzi którzy mnie szanują. Wybucham... śmiechem lub płaczem. Czekam... całe życie na 'coś' czekam. Staram się... pomagać innym. Marzę... o ślicznym małym domku z ogrodkiem w ktorym bede mieszkala w z Moim ![]() ![]() Muszę... zwalczyć lenia ![]() Rzadko... płaczę ... ostatnio ;] Lubię... czekolade. Z trudem... przełamuje strach. Z łatwością... nic mi nie idzie z łatwością ;\ Nie umiem... nie przejmować sie ... Wierzę... w Boga. Płaczę... gdy nie mam innego sposoby na wyladowanie zlosci. Nigdy... nie mów nigdy ;] JESTEM KOBIETĄ... i dobrze mi z tym ![]() IMPONUJĄ MI... silne kobiety. W GŁĘBI DUSZY... jestem nieśmiała. MOJE SERCE... moim sercem jest. WOLAŁBYM BYĆ... mężczyzną ![]() KIEDYŚ BYŁAM... inna. DZIŚ JESTEM... smutna. CZAS MNIE UCZY... pogody. LUBIĘ SIEBIE ZA... cierpliwość i wyrozumiałość SAMOTNOŚĆ... jest czyms co spotyka każdego. UCIEKAM OD... cierpienia. NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ... bo marzenia są czymś pięknym co człowiek posiada ![]() NAJBARDZIEJ MI ŻAL... chwil które minęły, ludzi którzy odeszli ... [*] LUBIĘ... nutelle z popcornem ![]() ŻARTUJĘ Z... siebie. NIE ZNOSZĘ... kłoćić sie z ludźmi. MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE... POCZUCIE HUMORU... jest bardzo istotne. SMUTEK... nachodzi nas w życiu jak cień … WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ... ale boje sie robaków ;p JAK OGNIA UNIKAM... cierpienia. W TRUDNYCH MOMENTACH... zamykam sie na ludzi. MOJA NAJWIĘKSZA WADA... lenistwo! ZALETA... oczy ![]() NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY... brak zrozumienia. WPADAM W ROZPACZ... kiedy nic mi nie wychodzi. NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA... nowo narodzone dziecię ![]() CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO... ze wszystkiego ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE... niesprawiedliwość świata. MAM NADZIEJĘ, ŻE... wszystko się w życiu ułoży GDY BĘDĘ STARUSZKĄ... ja nie będę staruszką… będę wiecznie mloda ;p NA ZAKOŃCZENIE... pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
BAN stały
|
jestem - ... perfekcjonistką
Nie dbam - ... o tych co mnie nie akceptują Sama - ... dam sobie radę potrafię- ... malować chciałabym- ... wiele rzeczy... pragnę- ... pochwał milczę- ... często zamykam... się w swoim świecie żałuje- ... niczego żyję- ... z dnia na dzień nienawidzę- ... chamstwa nie znoszę - ... brukselki ![]() szanuję- ... ludzi inteligentnych wybucham- ... tylko kiedy muszę czekam- ... niepotrzebnie staram Się - ... zawsze marzę- ... nocą muszę- ... grać rzadko- ... gotuje lubię- ... dbać o siebie Z trudem - ...wstaje przed 9 rano Z łatwością - ... powstrzymuje emocje nie umiem - ... przegrywać wierzę- ... w siebie plączę- ... nigdy nigdy- ... nie płaczę ![]() JESTEM KOBIETĄ ... o 100 twarzach IMPONUJĄ MI ... osoby które wiedzą czego chcą W GŁĘBI DUSZY ... jestem dzieckiem MOJE SERCE... puste WOLAŁBYM BYĆ ... bardziej konsekwentna KIEDYŚ BYŁAM ... nieśmiała DZIŚ JESTEM ... aktorką na scenie CZAS MNIE UCZY ... dyplomacji LUBIĘ SIEBIE ZA ... odwagę SAMOTNOŚĆ .... wycisza mnie UCIEKAM OD.... życia realnego NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... aż do śmierci NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... że coś mogę przegapić LUBIĘ .... siebie ŻARTUJĘ ZE ... znajomymi NIE ZNOSZĘ ... nie mieć racji MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... czasami śpię z zabawkami ![]() POCZUCIE HUMORU .... przydaje się, aby rozładować napięcie SMUTEK .... musi być, żeby była też radość WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ DO .... niczego JAK OGNIA UNIKAM ... skupisk ludzi W TRUDNYCH MOMENTACH .... myślę logicznie MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... lenistwo ZALETA ... szybka kalkulacja ![]() NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... powtarzanie czegoś w kółko WPADAM W ROZPACZ ..... gdy nie mam na coś wpływu NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA .... czyjeś prawdziwe nieszczęście CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy ktoś poświęca mi całą uwagę DO FURII DOPROWADZA MNIE .... gdy ktoś mnie ignoruje MAM NADZIEJĘ, ŻE .... znajdę przyjaciela GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę pomarszczona NA ZAKOŃCZENIE .... zawsze gasną światła |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
-jestem - ... Jaka Jestem
NiE dbam - ... o opinnie innych Sama - ... Wiem jak żyć potrafię- ... Dużo zrobić chciałabym- ...dużo kasy mieć pragnę- ... być zawsze szczęśliwa milczę- ... gdy boję się że popełnie bląd zamykam – usta kiedy trzeba.. żałuje- ...... pewnych słów żyję- ... żeby spełnić marzenia nienawidzę- ... fałszywych ludzi nie znoszę - ... dwulicowości szanuję- ... tych co szanują mnie wybucham- ... jeżeli jestem zdenerwowana czekam- ... na wielkie szczęście. staram SiE - … być idealna. marzę- ... o dobrej przyszłości muszę- ... być dzielna rzadko- ... się smuce lubię- ... to co dla mnie dobre Z trudem - .... rozmawiam o poważnych sprawach Z łatwością - ... umiem rozkochać. nie umiem - ... nie zazdrości wierzę- ... że marzenia się spełnią plączę- .... wtedy kiedy trzeba. nie trzymam łez nigdy- ... nie odpuszczam celu.
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
JESTEM KOBIETĄ ... wodą, ogniem, burzą, perłą na dnie
![]() IMPONUJĄ MI ... ludzie silni twardzi dzielni.. W GŁĘBI DUSZY ... jestem niegrzeczna ![]() MOJE SERCE... to miejsce dla TŻ >333 WOLAŁBYM BYĆ ... mniej zazdrosna KIEDYŚ BYŁAM ... dziecinna DZIŚ JESTEM ... inteligentniejsza ^^ CZAS MNIE UCZY ... pokoywać problemy, ból.. LUBIĘ SIEBIE ZA ... moją dzielność i poczucie humoru oraz optymizm SAMOTNOŚĆ .... nie dla mnie UCIEKAM OD.... błędów NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o wielkim szczęśiu NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... straconych chwil LUBIĘ .... być radosna ŻARTUJĘ Z ... ludzkiej głupoty NIE ZNOSZĘ ... dwulicowości MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... podziwiam się ^^ POCZUCIE HUMORU .... 100% SMUTEK .... pokonuję.. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... paru tam ... ^^ JAK OGNIA UNIKAM ... fałszywych ludzi W TRUDNYCH MOMENTACH ... nie poddaję się MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... zazdrość ZALETA ... dużo ich ![]() NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... ból niefizyczny WPADAM W ROZPACZ ..... gdy czegoś mi bark jest źle.. NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA … historia.. CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... z miłości do TŻ ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE .... czasem TŻ xD MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będzie jak ma być. ![]() GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę świrkiem ^^ NA ZAKOŃCZENIE ..... PoZDRAWIAM XDD
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Jestem ... indywidualistka
Nie dbam ... o to co o mnie mysla inni Sama ... popadam w skrajne stany emocjonalne Potrafię ... byc mila, ustepowac ale raczej rzadko :P Chciałabym ... cieszyc sie z tego co mam Pragnę ... akceptacji Milczę ... gdy wiem ze slowa w niczym nikomu nie pomoga Zamykam ... sie w swoim swiecie.. ale tylko czasami Żałuję ... niczego Żyję ... bo gdzies w glebi czuje ze jest sens Nienawidzę ... gdy ktos mowi mi co jest dla mnie dobre Nie znoszę ... oceniania ludzi po pozorach Szanuję ... tych ktorzy szanuja mnie Wybucham ... bardzo czesto Czekam ... az ktos wykaze jakiekolwiek zainteresowanie Staram się ... isc zawsze z podniesiona glowa.. mimo wszystko Marzę ... o lepszym zyciu dla wszystkich moich bliskich Muszę ... radzic sobie sama- nie jestem juz dzieckiem Rzadko ... przyznaje sie do tego co czuje Lubię ... patrzec w niebo tanczyc Z trudem ... przychodzi mi okazywanie uczuc ludziom na ktorych mi zalezy Z łatwością ... wybucham gniewem Nie umiem ... zyc bez innych osob Wierzę ... w siebie Plączę ... gdy sie stresuje Nigdy ... nie jest wystarczajaco dobrze JESTEM KOBIETĄ ... i jestem z tego dumna IMPONUJĄ MI ... ludzie odporni i zdystansowani W GŁĘBI DUSZY ... jestem bardzo zagubiona MOJE SERCE ... bije bardzo szybko WOLAŁABYM BYĆ ... milsza latwiejsza w kontaktach KIEDYŚ BYŁAM ... pociesznym dzieckiem ![]() DZIŚ JESTEM ... duza dziewczynka troche bezczelna CZAS MNIE UCZY ... radzic sobie i nie ulegac zludzeniom LUBIĘ SIEBIE ZA ... za dystans do wielu spraw SAMOTNOŚĆ ... bardzo mnie przeraza UCIEKAM OD ... swiata przesiaknietega falszem i nienawiscia NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ. NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... niczego LUBIĘ ... miec racje ŻARTUJĘ Z ... z ludzi takich jak ja NIE ZNOSZĘ ... bac sie MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... boje sie ciemnosci POCZUCIE HUMORU ... bardzo pomaga SMUTEK ... spaceruje czesto obok mnie WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... (za bardzo sie wstydze by o tym powiedzec) JAK OGNIA UNIKAM ... pijanych osobnikow W TRUDNYCH MOMENTACH ... placze MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... nie wiem ktora jest najgorsza MOJA NAJWIĘKSZA ZALETA ... nie wiem NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... bezczynnosc WPADAM W ROZPACZ ... gdy nic nie potrafi zmienic stanu rzeczy NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... szczerosc uczuc CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... gdy cos czego pragne jest bardzo blisko DO FURII DOPROWADZA MNIE ... dotykanie moich rzeczy MAM NADZIEJĘ, ŻE ... nadzieja nigdy nie zniknie GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... szalona ![]()
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Jestem ... zadowolona z siebie
Nie dbam ... o bagaż ani o bilet Sama ... za siebie płacę Potrafię ... uparcie dążyc do celu Chciałabym ... pojechac najbliższego lata do Paryża Pragnę ... ciągle Jego, pomimo tylu lat razem Milczę ... gdy uważam, że słowa mogą skrzywdzić Zamykam ... za sobą drzwi na klucz Żałuję ... że nie żyłam w latach 20-tych Żyję ... pełnią życia Nienawidzę ... obgadywania za plecami Nie znoszę ...chamskich i krzykliwych ludzi Szanuję ... ludzi Wybucham ... jak typowa Włoszka Czekam ... na znaki od losu Staram się ... zdrowo odżywiać Marzę ... o domku na odludziu Muszę ... nic nie muszę Rzadko ... się maluję Lubię ... pomarańcze i arbuzy Z trudem ... chodzę po górach Z łatwością ... zawieram znajomości Nie umiem ... szyć Wierzę ... że los wie, co dla mnie dobre Plączę ... gdy coś wpadnie mi do oka Nigdy ... nie byłam w Chinach JESTEM KOBIETĄ ... zadowoloną IMPONUJĄ MI ... sportowcy W GŁĘBI DUSZY ... jestem spokojna MOJE SERCE ... ma wrodzoną wadę zastawki WOLAŁABYM BYĆ ... mniej zmęczona KIEDYŚ BYŁAM ... romantyczką DZIŚ JESTEM ... realistką CZAS MNIE UCZY ... pokory LUBIĘ SIEBIE ZA ... brak fałszu SAMOTNOŚĆ ... lubię, sprzyja twórczości UCIEKAM OD ... krzykliwych ludzi NIGDY NIE PRZESTANĘ ... oddychać NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... że już nie pieką takiego chleba jak 20 lat temu LUBIĘ ... ludzi z poczuciem humoru ŻARTUJĘ Z ... tego, co trudne NIE ZNOSZĘ ... hałasu MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... nie umiem ciagle zatankować samochodu POCZUCIE HUMORU ... ułatwia życie SMUTEK ... to początek depresji WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... do własnej głupoty JAK OGNIA UNIKAM ... jednej koleżanki z pracy W TRUDNYCH MOMENTACH ... idę na długi spacer MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... perfekcjonizm zawodowy MOJA NAJWIĘKSZA ZALETA ... ponoć umiejętność rozbawienia ludzi NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... czyjś piskliwy głos WPADAM W ROZPACZ ... nie wpadam NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... pieśń Ave Maryja CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... często DO FURII DOPROWADZA MNIE ... obgadywanie moich znajomych za ich plecami MAM NADZIEJĘ, ŻE ... będzie dobrze GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... kupię sobie bujany fotel __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... czyjś piskliwy głos
to zemna bys nie mogla isc na pifko ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Jestem .. z reguły opytmistką
Nie dbam ...o plotki o mnie Sama ... czasem plotkuje ;p Chciałabym ... kochać i być kochaną. ale tak bezgranicznie i oddanie Pragnę ... być jeszcze długo z A. Zamykam ... oczy gdy się czegoś boje Żałuję ... zmiany szkoły Żyję ... z dnia na dzień Nienawidzę ...olewania Nie znoszę ...pustki i zapomnienia Szanuję ... moich przyjaciół Wybucham ... gdy ktoś wmawia mi kłamstwo Czekam ...na wakacje Staram się ... żyć ciekawie Marzę ... by na zawsze wyleczyć moją chorobe. Muszę ... być mniej pyskata hehe Rzadko ... denerwują mnie moje friend Lubię ... spędzać czas z ukochanym Z trudem ... znoszę ranne wstawanie Z łatwością ... się bawie Nie umiem ... wybaczyć zdrady Wierzę ... że moja miłość okaże się silna Plączę ... gdy spotka mnie rozcarowanie Nigdy ... nie wezmę do ust narkotyków JESTEM KOBIETĄ ... pewną siebie IMPONUJĄ MI ... znani ludzie W GŁĘBI DUSZY ... jestem wrażliwa MOJE SERCE ... kocha za mocno.. WOLAŁABYM BYĆ ... bezuczuciową materialistka ;p KIEDYŚ BYŁAM ... bardziej naiwna DZIŚ JESTEM ... ostrożna w nowych znajomościach CZAS MNIE UCZY ... pokory LUBIĘ SIEBIE ZA ... mimo wszystko mój charakter SAMOTNOŚĆ ... skłania mnie do dołujących rozmyslań UCIEKAM OD ... złych wspomnień NIGDY NIE PRZESTANĘ ... wierzyć w prawdziwą miłość NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... szybko mijającego czasu LUBIĘ ... moje psy ŻARTUJĘ Z ... panienek, które sie popisują NIE ZNOSZĘ ... kapuśniaku MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... lubie ze sobą rozmawiać POCZUCIE HUMORU ... mam duże SMUTEK ... jest nieodłączną częścią uczuć WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... że lubię męskie ubrania JAK OGNIA UNIKAM ... papierosów W TRUDNYCH MOMENTACH ... robie babski wieczór z moimi i zawsze pomaga MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... mówie to co myślę.... MOJA NAJWIĘKSZA ZALETA ... pewność siebie i wiara w sukces NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... nachalność WPADAM W ROZPACZ ... gdy kochany nagle milknie... NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZAJĄ ... smutne piosenki CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... gdy wszystko idzie po mojej myśli DO FURII DOPROWADZA MNIE ... kłamstwo MAM NADZIEJĘ, ŻE ... będę na szczęśliwą i spełnioną kobietą GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chce mieć u swego boku miłość.
[...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." Edytowane przez Kamma1507 Czas edycji: 2009-01-21 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
jestem - nastolatką
NiE dbam - o ksiązki Sama - siedzę w domu potrafię- gotować chciałabym- mieć pewność, że to on pragnę- wielkiej miłości milczę- gdy nie jestem pewna zamykam – oczy, wieczorem żałuje- wieeelu decyzji żyję- wciąż nienawidzę- pewnych ludzi nie znoszę - kłamstwa szanuję- szczerość wybucham- gdy ktoś mi dogryza czekam- na NIEGO staram SiE - być ostrożną marzę- o miłości do końca życia muszę- dostać się do LO rzadko- chce mi się jeść lubię- jego oczy Z trudem - jest mi przezycięzyć nieśmiałość Z łatwością - wysłuchuję ludzi nie umiem - powstrzymać się od jedzenia słodyczy wierzę- w Boga plączę- włosy nigdy- nie spróbuję ślimaka JESTEM KOBIETĄ ...zdecydowaną IMPONUJĄ MI ... poważni faceci W GŁĘBI DUSZY ... czuję, że mogłoby być lepiej MOJE SERCE. bije WOLAŁBYM BYĆ ... brunetką KIEDYŚ BYŁAM ... wysoka DZIŚ JESTEM ... niska CZAS MNIE UCZY .... jak żyć LUBIĘ SIEBIE ZA ... spokojny charakter UCIEKAM OD.... fałszywych ludzi NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o podróży dookoła świata NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... niektórych osób LUBIĘ .... grać na skrzypcach ŻARTUJĘ Z ... brata NIE ZNOSZĘ ... moich zębów MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... boję się pająków POCZUCIE HUMORU .... mam SMUTEK .... przychodzi często WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale jestem uzależniona od słodyczy JAK OGNIA UNIKAM ... kłamstwa W TRUDNYCH MOMENTACH ..... uciekam do mamy MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... naiwność ZALETA ... ostrożność NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... szkoła WPADAM W ROZPACZ ..... gdy wszystko układa się źle NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… `titanic CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy dostanę prezent DO FURII DOPROWADZA MNIE .... gromadka wrzeszczących dzieci MAM NADZIEJĘ, ŻE .... uda mi się zrealizować wyznaczone cele GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... poświęce wszystko dla rodziny NA ZAKOŃCZENIE ..... pozdrawiam wizażanki
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2009-01-21 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.