![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dokończ zdanie :) czyli cos o sobie !!!
Cześć tak przeglądając wizaż.pl znalazłam kilka takich zabaw słownych zaczynające sie od słowa np jestem . i dokańczam piękna chodzi o to by napisać to co pierwsze przyjdzie nam na myśl by sie nie zastanawiać nad odp bo wtedy one nie beda miały tak dużego znaczenia
![]() pomyślałam ze może watro otworzyć osobny watek o tym ![]() ![]() więc ja zaczynam -jestem - ... Jedynaczka NiE dbam - ... o twoje zdanie Sama - ... Lubię siebie potrafię- ... wkur ** ludzi chciałabym- ... żyć pełną parą pragnę- ... pokochać milczę- ... rzadko zamykam – złe myśli w głębi mej głowy żałuje- ...... tego czego nie odważyłam się zrobić żyję- ... by spełniać swe marzenia nienawidzę- ... . „przyjaciół” nie znoszę - ... dwulicowości , Barbie szanuję- ... Ciebie jeśli jesteś wart mego szacunku wybucham- ... w nieodpowiednich chwilach czekam- ... ……. staram SiE - … być dobrym człowiekiem marzę- ... o spełnieniu marzeń muszę- ... być samodzielna rzadko- ... płacze lubię- ... leniuchować aktywnie Z trudem - ...... odpuszczam … Z łatwością - ... rzadko co przychodzi nie umiem - .. czekać !! wierzę- ... że będzie Dobrze !! plączę- ...... rzadko nigdy- ... „nie mów nigdy „ JESTEM KOBIETĄ ... Bo się urodziłam ją (: IMPONUJĄ MI ... wytrwałość , inteligencja W GŁĘBI DUSZY ... jestem skryta MOJE SERCE. biję WOLAŁBYM BYĆ ...szczerze mówiąc nie wiem KIEDYŚ BYŁAM ... daleko… DZIŚ JESTEM ...Studentką CZAS MNIE UCZY .... żeby się nie podawać i dążyć do Celu LUBIĘ SIEBIE ZA ... całokształt SAMOTNOŚĆ .... czasem jest potrzebna UCIEKAM OD.... smutku i czegoś co nie ma sensu NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... O Szczęściu NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... tego czego nie zrobiłam .. LUBIĘ .... Siebie ŻARTUJĘ Z ... siebie i z tego co się da !! NIE ZNOSZĘ ... braku dystansu do Siebie MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... lubię być wredna jak mnie nie lubią POCZUCIE HUMORU .... musi być ogromne !! SMUTEK .... z czasem i do mnie zawita WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale nie jestem idealna :P JAK OGNIA UNIKAM ... roweru , koperku ;p W TRUDNYCH MOMENTACH .....mam chwile słabości MOJA NAJWIĘKSZA WADA ....potrafię ukrywać uczucia , być zimna jak lód ZALETA ... uśmiech , szczerość NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... nadgorliwość , głupota WPADAM W ROZPACZ ..... gdy jest już całkiem źle NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy przychodzi na to chwila DO FURII DOPROWADZA MNIE .... głupota ludzi i narzucanie mi swojego zdania MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będę szczęśliwa w życiu GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chce mieć obok starca którego będę kochać i niczego nie żałować NA ZAKOŃCZENIE ..... powiem „ głowa do góry „ !!
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokończ zdanie :) czyli cos o sobie !!!
jestem - jaka jestem
NiE dbam - o opinię innych Sama - sobie radzę ![]() potrafię- myśleć logicznie ![]() chciałabym- zostać prawnikiem pragnę- studiować prawo milczę- rzadko ![]() zamykam – drzwi ![]() żałuje- że tak mało się uczyłam w klasie maturalnej żyję- z dnia na dzień nienawidzę- kilku osób i progressive nie znoszę - electro szanuję- rodziców? wybucham- kiedy mnie ktoś wkurzy czekam- na wielką miłość staram SiE - być lepszą marzę- o mieszkaniu w Krakowie muszę- nauczyć się gotowac i przestać pisac do NIEGO rzadko- jestem usmiechnięta ostatnio lubię- zespół Łzy ![]() Z trudem - mówię o swoich uczuciach Z łatwością - gadam jak najęta ![]() nie umiem - gotować! wierzę- w coś na pewno ![]() plączę- kiedy jest mi smutno i przez NIEGO nigdy- nie pojadę do Chin ![]() JESTEM KOBIETĄ ... niezamężną ![]() IMPONUJĄ MI ... ludzie niezależni W GŁĘBI DUSZY ... jestem bardzo uczuciowa MOJE SERCE. bije mocno WOLAŁBYM BYĆ ... studentką prawa KIEDYŚ BYŁAM ... mała ![]() DZIŚ JESTEM ... duża ![]() CZAS MNIE UCZY .... że nie warto ufać LUBIĘ SIEBIE ZA ... oczyyy ![]() ![]() SAMOTNOŚĆ .... boli UCIEKAM OD.... codziennej monotonii NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o wyjeździe do Nowego Jorku NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... biednych zwierzątek LUBIĘ .... historię ŻARTUJĘ Z ... siebie ![]() NIE ZNOSZĘ ... pustych ludzi MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... nudzę się w wakacje POCZUCIE HUMORU .... mam ![]() ![]() SMUTEK .... też się zdarzy WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale dalej kocham JEGO JAK OGNIA UNIKAM ... wódki W TRUDNYCH MOMENTACH ..... staram się nie załamywać MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... lenistwo i marudzenie ZALETA ... uczuciowość NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... pogoda WPADAM W ROZPACZ ..... najczęściej przez faceta ![]() NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… komedia romantyczna CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... kiedy dostaję fajny prezent ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE .... mama i tata MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będę studentką prawa mieszkającą w Krakowie ![]() ![]() ![]() GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę wspominać młodość (a jest co ![]() ![]() ![]() NA ZAKOŃCZENIE ..... pozdrawiam wszystkie wizażanki ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jestem - zawsze soba
NiE dbam - o opinię innych Sama - lubie spacerowac. potrafię- byc wredna chciałabym- miec dwoje dzieci pragnę- zawsze byc szczesliwa milczę- rzadko ;] zamykam – pewne rodzialy żałuje- pewnych rzeczy żyję- chwila nienawidzę- nudy nie znoszę - electro szanuję- hm? wybucham- rzadko czekam- na nic ;d staram SiE - być lepszą marzę- o duzym domu , rodzinie itepee.. muszę- zadbac osiebie rzadko- sie smuce lubię- ostr <3 Z trudem - zawieram nowe znajomosci Z łatwością - .. nie umiem - gotować! wierzę- w milosc plączę- kiedy jest mi smutno nigdy- nie mow nigdy. JESTEM KOBIETĄ ... optymistyczna ![]() IMPONUJĄ MI ... towarzyscy ludzie W GŁĘBI DUSZY ... chcialabym miec duzo przyjacol MOJE SERCE.. nalezy do kogos WOLAŁBYM BYĆ ... . ;d KIEDYŚ BYŁAM ... glupia ;p DZIŚ JESTEM ... nadal .. ;d CZAS MNIE UCZY .... LUBIĘ SIEBIE ZA ... a lubie? ;d SAMOTNOŚĆ .... czasem ejst potrzebna UCIEKAM OD.... nudy NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o wyjeździe do ameryki ;d NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... niektorych ludzi LUBIĘ .... ostr ;d ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... pustych ludzi MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... nudzę się w wakacje POCZUCIE HUMORU .... mam? SMUTEK .... zdarza sie. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ![]() JAK OGNIA UNIKAM ... niewiem. ;d W TRUDNYCH MOMENTACH ..... mam jego. MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... lenistwo i marudzenie ZALETA ... nieiwem;d NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... pogoda WPADAM W ROZPACZ ..... rzadko NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… komedia romantyczna CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... czasami ;d DO FURII DOPROWADZA MNIE .... siostra MAM NADZIEJĘ, ŻE .... ;] GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... bede jesc duzo slodyczy ![]() NA ZAKOŃCZENIE ..... kocham wizaz. ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jestem - ... sobą!!
NiE dbam - ... o zdanie innych Sama - ... siebie dobrze znam potrafię- ... kochac calym sercem chciałabym- ... byc szczesliwa zawsze i wszedzie pragnę- ... spelnic swe marzenia milczę- ... kiedy jestem wku*** zamykam – okno gdy jest burza <lol2> żałuje- ...... niczego nie żaluje ![]() żyję- ... pełnia zycia nienawidzę- ... . zdrady nie znoszę - ... wątróbki ![]() szanuję- ... innych wybucham- ... smiechem.. bardzo czesto ![]() czekam- ... na księcia z bajki ![]() staram SiE - … byc perfekcyjna we wszystkim marzę- ... o... ![]() muszę- ... sluchac szefa ![]() rzadko- ... przeklinam lubię- ... czekolade Z trudem - ......wstaje rano Z łatwością - ... wcinam cukierasy nie umiem - .. sie obrazac ![]() wierzę- ... w siebie plączę- ...... kiedy musze nigdy- ... nie zdradze drugiej osoby JESTEM KOBIETĄ ... szaloną ![]() IMPONUJe MI ... moja mama ![]() W GŁĘBI DUSZY ... romantyczka MOJE SERCE... czeka... WOLAŁBYM BYĆ ... KIEDYŚ BYŁAM ... dzieckiem ![]() DZIŚ JESTEM ...dorosla ![]() CZAS MNIE UCZY .... pokory LUBIĘ SIEBIE ZA ... poczucie humoru ![]() SAMOTNOŚĆ ....z wlasnego wyboru UCIEKAM OD.... pijakow NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... bo marzenia sa potrzebne NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... znamrnowanych kilku lat LUBIĘ .... gdy jestem lubiana ![]() ŻARTUJĘ Z ... czego sie da ![]() NIE ZNOSZĘ ... cwaniakow MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... lubie skaretki z misiem w srodku ![]() POCZUCIE HUMORU .... MaM ! SMUTEK .... trzeba umiec pokonac WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ .... JAK OGNIA UNIKAM ... dziwnych facetow W TRUDNYCH MOMENTACH .... lubie przytulic sie do drugiej osoby MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... lubie jesc slodycze ![]() ZALETA ... ehhh ![]() NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... brak zrozumienia WPADAM W ROZPACZ ..... nie wpadam ![]() NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… titanic ![]() CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... w dniu dziecka ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE .... facet zakochany w swoim samochodzie MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będę dobrze ![]() GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chce miec duzo wnukow ![]() NA ZAKOŃCZENIE ..... BADZCIE SOBA DZIEWCZYNY!!! ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
jestem - dziwna
NiE dbam - o rzeczy mało ważne Sama - ..ale nie samotna ![]() potrafię- wiele rzeczy. chciałabym- żeby spełniły się moje marzenia. pragnę- być szczęśliwa! milczę- kiedy nie mam nic do powiedzenia. zamykam – się w sobie czasem. ![]() żałuje- ..oj wielu rzeczy. żyję- chwilą. nienawidzę- chamstwa nie znoszę - czuć się niepotrzebna szanuję- ludzi, którzy nie myślą tylko o sobie. wybucham- ZBYT często czekam- na Tego Jedynego staram Się - walczyć ze swoimi wadami marzę- o wielkiej miłości i dobrej pracy muszę- nabrać do życia dystansu i zapuścić włosy! rzadko- chodzę na randki. lubię- swój pokój ![]() Z trudem - okazuję swoje uczucia. Z łatwością - udzielam innym rad. nie umiem - nie przejmować się głupotami wierzę- w siebie. plączę- Zbyt często i ze zbyt błahych powodów nigdy- nie mów nigdy. JESTEM KOBIETĄ... samą, ale nie samotną ![]() IMPONUJĄ MI ... ludzie z pasją. W GŁĘBI DUSZY...jestem inna niż niektórzy myślą. MOJE SERCE... czeka, aby zacząć szybciej dla kogoś bić. WOLAŁBYM BYĆ ... bardziej pewna siebie. KIEDYŚ BYŁAM ... weselsza. DZIŚ JESTEM ... zagubiona. CZAS MNIE UCZY ..., że do wszystkiego można się przyzwyczaić. LUBIĘ SIEBIE ZA ... fajną figurę ![]() SAMOTNOŚĆ .... zaznałam nie raz. UCIEKAM OD... przeszłosci. NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... o Big Love Forever ![]() NAJBARDZIEJ MI ŻAL... ofiar wojen. LUBIĘ ... wizaż ![]() ŻARTUJĘ Z ... prawie wszystkiego.. MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE... mam zimne ręce jak jest upał ![]() POCZUCIE HUMORU ... mam SMUTEK .... coraz częściej. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ..., ale obgryzam paznokcie. JAK OGNIA UNIKAM ... byłego. W TRUDNYCH MOMENTACH... ratuje mnie muzyka i mój pies. MOJA NAJWIĘKSZA WADA... lenistwo. ZALETA... szczerość. NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY... nadwrażliwość. WPADAM W ROZPACZ... z powodu włosów ![]() NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA... smutny film. CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... z każdych świąt Bożego Narodzenia. DO FURII DOPROWADZA MNIE ... zachowanie znajomych. MAM NADZIEJĘ, ŻE ... wszystko się ułozy ![]() GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... nie chcę mieszkac w domu starców. NA ZAKOŃCZENIE .... Pozdrowionka ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
-jestem - ... Zakręcona
NiE dbam - ... o czyjeś zdanie o mnie ![]() Sama - ... Potrafię sobie poradzić z problemami potrafię- ... być bardzo chamska ![]() chciałabym- ... mieć zawsze 17 lat ![]() pragnę- ... spełnić sie w swoim wymarzonym zawodzie [ architekt wnetrz] milczę- ... o tym co mnie boli zamykam – drzwi do mojego pokoju ![]() żałuje- ...... paru moich akcji:/ przez ktore mialam duzo problemow żyję- ... pęłnią życia nienawidzę- ... . dwulicowych ludzi nie znoszę - ... Barbi i wymuszania współczucia:/ szanuję- ... tych którzy mnie szanują wybucham- ... gdy ktos mnie zdenerwuje czekam- ... na koniec świata ![]() staram SiE - … być inną niż mnie ludzie oceniają ![]() marzę- ... o tym by cofnąć czas do wypadku kumpli... moze stalo by sie inaczej? ![]() muszę- ... przestac byc naiwną:/ rzadko- ... nie mówie tego co mysle lubię- ... jezdzic na rolkach i imprezowac ![]() Z trudem - ...... zapominam o czyms co boli Z łatwością - ... mowie to co mysle nie umiem - .. milczeć wierzę- ... w nic juz nie wierze... płaczę- ...... gdy coś mnie boli i gdy wspomnienia wracaja ![]() nigdy- ... nie oceniam ludzi po wygladzie JESTEM KOBIETĄ ... Nie do przebicia! ![]() IMPONUJĄ MI ... łysi kolesie ![]() W GŁĘBI DUSZY ... ? MOJE SERCE. łatwo zranić WOLAŁBYM BYĆ ... córką Madonny ![]() KIEDYŚ BYŁAM ... spokojna;p DZIŚ JESTEM ... uczennica LO CZAS MNIE UCZY .... nie poddawać sie LUBIĘ SIEBIE ZA ... to że potrafie wygarnąć to co mi leży na sercu i to co myśle ![]() SAMOTNOŚĆ .... czasem pomaga w przemysleniach UCIEKAM OD.... tych miejsc gdzie przebywałam z wami (*)(*) ![]() NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o spełnieniu sie w wymarzonym zawodzie i rodzinie NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... debilnych ludzi ![]() LUBIĘ .... Tych którzy lubią mnie ŻARTUJĘ Z ... swojej głupoty ![]() NIE ZNOSZĘ ... siebie za to ze sama siebie nie szanuje:/ MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... lubie kłocić sie z ludzmi i jezdzic po nich ![]() POCZUCIE HUMORU .... mam! ![]() SMUTEK .... od pewnego czasu jest codziennie i juz bd ![]() WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale czasem mam takiego lenia ze tylko leze przed tv i jem ![]() JAK OGNIA UNIKAM ... kotów wrrr nienawidze! ![]() W TRUDNYCH MOMENTACH ..... uciekam do milych wspomnienień ![]() MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... naiwność:/ jestem zboczona ![]() ZALETA ... usmiech, szczerość, poczucie humoru NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... upierdliwosc ludzka WPADAM W ROZPACZ ..... czesto ![]() NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… happy endy w filmach ![]() CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy dostane prezent nawet jakas mała pierdołke ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE .... cholerne kozaki tylko w grupie i mocnych tylko w słowach:/ MAM NADZIEJĘ, ŻE .... nie mam nadzieji. GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... nie chce byc staruszka ![]() ![]() NA ZAKOŃCZENIE ..... pomilcze ![]()
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
jestem - ... kokietką
![]() Nie dbam - ... o pozory Sama - ... lubię być potrafię- ... gotować ![]() chciałabym- ... być zdrowa pragnę- ... skończyć studia milczę- ... rzadko zamykam – się w sobie gdy mi smutno żałuje- ... kilku decyzji żyję- ... jak umiem nienawidzę- ... chamstwa nie znoszę - ... przedmiotowego traktowania szanuję- ... siebie i innych wybucham- ... złością. niespodziewanie czekam- ... zwykle na autobus ![]() staram SiE - … jak mogę marzę- ... często muszę- ... nie muszę ![]() rzadko- ... jestem smutna lubię- ... leniuchować Z trudem - .... idę do pracy Z łatwością - ... z niej wracam ![]() nie umiem - .. być cierpliwa wierzę- ... chyba już nie płaczę- .... w ukryciu nigdy- ... nie mówię nigdy JESTEM KOBIETĄ ... i na tym bym zakończyła IMPONUJe MI ... niezależność W GŁĘBI DUSZY ... zazdroszczę innym MOJE SERCE... bije nadal WOLAŁBYM BYĆ ... wyższa KIEDYŚ BYŁAM ... nieodpowiedzialna DZIŚ JESTEM ... dorosła CZAS MNIE UCZY .... pogody LUBIĘ SIEBIE ZA ... całokształt ![]() SAMOTNOŚĆ .... jest czasem potrzebna UCIEKAM OD.... pijaków NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... mam nadzieję. NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... bezdomnych LUBIĘ .... kiedy jest dużo ludzi ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... traktowania człowieka (kobiety) jak przedmiot MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... mam mnóstwo przypadkowych siniaków POCZUCIE HUMORU .... jest bardzo ważne SMUTEK .... też się czasem może przydać WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ .... ale nie cierpię sprzątać JAK OGNIA UNIKAM ... konfliktów W TRUDNYCH MOMENTACH .... płaczę MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... lubię być złośliwa i cyniczna ZALETA ... umiem i lubię słuchać innych NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... 1,5 h aerobicu WPADAM W ROZPACZ .... jak mam złe wyniki badań NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA … rzadko się wzruszam CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy mnie spotka coś miłego DO FURII DOPROWADZA MNIE .... gdy ktoś chce ze mną gadać a jest pijany MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będę szczęśliwa GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... dobrze było by mieć staruszka ![]() NA ZAKOŃCZENIE ..... hmm ... miłej niedzieli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
jestem - ... sobą
NiE dbam - ... o opinię nieznajomych ludzi Sama - ... radzę sobie z problemami, nie tylko moimi . ![]() potrafię- ... kochać. chciałabym- ... nie myślec obsesyjnie o przyszłości. pragnę- ... zobaczyć Pana P. <3 milczę- ... gdy się stresuję zamykam – okno na noc ![]() żałuje- .... że nie mieskzam pod Krakowem ( btw. nie znoszę krakowa. nie chodzi mi o to miasto . ^^ ) żyję- ... żeby pomagać ludziom nienawidzę- ... wątróbki ![]() nie znoszę - ... wątróbki. ^,^ szanuję- ... każdego . wybucham- ... zbyt często. czekam- ... na spotkanie z Nim. staram SiE - … żyć w zgodzie ze soba i innymi. marzę- ... zawsze i wszędzie. muszę- ... dbać o zęby. ![]() rzadko- ... płaczę w czyims towarzystwie lubię- ... kochać. ![]() Z trudem - ... przychodzi mi zwierzanie się Z łatwością - ... nawiązuje rozmowę. nie umiem - ... chodzić na rzęsach. wierzę- ... że to TEN. plączę- ... w samotności nigdy- ... nie zrobie z siebie dzi.wki żeby zaimponować facetowi. JESTEM KOBIETĄ ... bo nie faetem. IMPONUJĄ MI ... romantyczni wariaci <3 W GŁĘBI DUSZY ... jestem genialna. ![]() MOJE SERCE. kocha, tęskni, czeka. WOLAŁBYM BYĆ ... tam, nie tu. KIEDYŚ BYŁAM ... młoda i głupia. i do teraz tak mam . ![]() DZIŚ JESTEM ...sobą CZAS MNIE UCZY .... pogody ![]() LUBIĘ SIEBIE ZA ... cczy ja powiedziałam że siebie lubię?; ) SAMOTNOŚĆ .... czasem się przydaje. UCIEKAM OD.... złych wsponień NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o niebie. ; ) NAJBARDZIEJ MI ŻAL... ludzi dotkniętyh kataklizmami , ludzi głodnych . itp. jestem z Wami. LUBIĘ .... moje życie. ;D ŻARTUJĘ Z ... siebie i swoich wtop ; d ( w stylu, uderzenia zębami podczas pocałunku .^^) NIE ZNOSZĘ ... braku wytrwałości MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... ale GO kocham ! ![]() POCZUCIE HUMORU ....to podstawa. SMUTEK .... jest po to żeby docenić radośc. ![]() WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale nie wiem ile trwa ciąza u niedźwiedzia. ![]() JAK OGNIA UNIKAM ... ognia. ![]() W TRUDNYCH MOMENTACH ..... pomagają mi przyjaciele<3 MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... jest ich tysiące. ZALETA ... jak wyżej ![]() NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... głośna muzyka gdy mnie boli głowa. WPADAM W ROZPACZ ..... kiedy jestem sama. NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… końcówka 'Uprowadzenia Agaty' ;D CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... jak dostaje lizaka ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE ....znieczulica MAM NADZIEJĘ, ŻE .... świat będzie bardziej sprawiedliwy GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę starą zrzędą ; D NA ZAKOŃCZENIE ..... pozdrawiam wszystkich ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
normalnie , jak to poczytałam to odrazu uśmiech na twarz przychodzi (: dziękować za odp
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
wątek bardzo przyjemny ; )
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jestem - marzycielką
nie dbam - o opinię innych ludzi o mnie sama - zamykam się w pokoju potrafię - zmienić łańcuch w rowerze ![]() chciałabym - zdać prawo jazdy... pragnę - wyjść za mąż za mego Tż milczę - jak śpię... zamykam – oczy... żałuje - dni spędzonych w samotności żyję - jak najlepiej potrafię nienawidzę - bałaganu w pokoju nie znoszę - kilku osób... szanuję - moją rodzinę wybucham - często płaczem jak jest mi źle czekam - na spotkanie z pewną osobą po latach... staram się - wszystko robić dokładnie marzę - o wyjeździe do Australii i pięknym ślubie... muszę - iść jutro na pocztę ![]() rzadko - kłamię... lubię - różowe róże z trudem - wstaję rano z łóżka ![]() z łatwością - wydaję pieniądze nie umiem - malować wzorków na paznokciach ![]() wierzę - w przeznaczenie płaczę - w nocy ukradkiem jak jest mi źle... nigdy - nie wybaczę zdrady JESTEM KOBIETĄ rozkapryszoną i wygodną... IMPONUJĄ MI ludzie którzy coś osiągnęli w życiu... W GŁĘBI DUSZY tęsknię za czymś innym... MOJE SERCE jest zajęte... WOLAŁBYM BYĆ ...? KIEDYŚ BYŁAM wariatką ... ![]() DZIŚ JESTEM zakochana ... CZAS MNIE UCZY jak podejmować słuszne decyzje... LUBIĘ SIEBIE ZA ... ? SAMOTNOŚĆ oj boli... UCIEKAM OD ...? NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ o szczęśliwym życiu.. NAJBARDZIEJ MI ŻAL chwil które na długo zostały w mej pamięci... LUBIĘ lody bakaliowe... ŻARTUJĘ Z z siebie ![]() NIE ZNOSZĘ arogancji i zapatrzenia w siebie... MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE POCZUCIE HUMORU bardzo cenie ![]() SMUTEK przychodzi znienacka... WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ale śpię z pluszakiem.. JAK OGNIA UNIKAM wszelkiego robactwa blee... W TRUDNYCH MOMENTACH mam na kogo liczyć... MOJA NAJWIĘKSZA WADA nie mam wad ![]() ![]() ZALETA nie wiem ... NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY moja mama jak dużo gada... ![]() WPADAM W ROZPACZ nie wpadam... NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA spacer przy zachodzie słońca... CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO gdy coś miłego mnie spotka ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE nie wiem... MAM NADZIEJĘ, ŻE że będę w życiu szczęśliwa... GDY BĘDĘ STARUSZKĄ chcę mieć potrzymać kogoś za rękę... NA ZAKOŃCZENIE przesyłam buziaki ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
fajny pomysł
![]() jestem - leniwa nie dbam-o zdanie innych sama-staram radzić sobie z prolemami potrafię-kochać chciałabym-pojechac do Australii pragnę-szczęścia innych milczę-kiedy jestem zła zamykam–drzwi za sobą żałuje-głupich błędów żyję-pełnią życia nienawidzę-kłamstwa nie znoszę-fałszywych ludzi szanuję-tego kto szanuję mnie wybucham-kiedy jestem straaasznie zła czekam-na to co przyniesie kolejny dzień staram sie-być dobrym człowiekiem marzę-o życiu pełnym przygód muszę-dbać o siebie rzadko-robie awanture lubię-oglądać tv cały dzień Z trudem-przyznaje się do popełnionych błędów Z łatwością-pomagam nie umiem-gotować wierzę-w przeznaczenie plączę-gdy jestem bezradna nigdy-nie osądzam ludzi po wyglądzie JESTEM KOBIETĄ ... optymistyczną IMPONUJĄ MI ... odważni ludzie W GŁĘBI DUSZY ... jestem dzika MOJE SERCE ... tęskni WOLAŁABYM BYĆ ... bardziej odważna KIEDYŚ BYŁAM ... głupia DZIŚ JESTEM ... sobą CZAS MNIE UCZY .... że warto miec nadzieje LUBIĘ SIEBIE ZA ... pogode ducha SAMOTNOŚĆ .... czasem kazdy jej potrzebuje UCIEKAM OD ... złych chwil NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o miłości NAJBARDZIEJ MI ŻAL .... niewypowiedzianych słów LUBIĘ .... żużel ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... niedojrzałości MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... lubie patrzeć się na ludzi POCZUCIE HUMORU .... mam aż za często SMUTEK .... czasem jest WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... w przedszkolu ukradłam plasteline koleżance JAK OGNIA UNIKAM ... papierosów, narkotyków W TRUDNYCH MOMENTACH .... staram się myślec że będzie dobrze MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... nie potrafie mówić wprost zawsze "owijam w bawełne" ZALETA ... uśmiech NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... mój brat WPADAM W ROZPACZ .... gdy mam problem i nie moge sobie z nim poradzić NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... szczerość CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy rozmawiam z "nim" DO FURII DOPROWADZA MNIE ... obgadywanie za plecami MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będę szczęśliwa GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chce miec wnuki i męża przy sobie NA ZAKOŃCZENIE ... pozdrawiam wszystkich bez wyjątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
jestem - wiecznie na diecie
![]() NiE dbam - o swoje zdrowie ![]() Sama - najlepiej odpoczywam potrafię- wszystko, jesli tylko chce chciałabym- byc spelniona zawodowo pragnę- szczescia dla siebie i swojej rodziny milczę- jak nie mam nic do powiedzenia zamykam – dom wieczorem żałuje- wielu rzeczy żyję- chwila, niestety nienawidzę- siebie, czasem nie znoszę - watrobki szanuję- wszystkich wybucham- doprowadzona do granic czekam- na cud staram SiE - nie przejmowac wszytskim za bardzo marzę- o domku na wsi, zolwiu, bujanym fotelu i wyprawie na Kube muszę- skonczyc studia rzadko- mowie znajomym o swoich problemach lubię- podrozowac Z trudem - prowadze Z łatwością - dogaduje sie z ludzmi nie umiem - udawać wierzę- w siebie, we wlasne mozliwosci plączę- kiedy czuje, ze jestem bezsilna nigdy- nie mow zawsze JESTEM KOBIETĄ ... niedelikatna IMPONUJĄ MI ... inteligentni ludzie, erudyci W GŁĘBI DUSZY ... chcialabym wszystko zmienic MOJE SERCE.. bije WOLAŁBYM BYĆ ... sliczna,m szczupla blondynka :P KIEDYŚ BYŁAM ... bardzo bezposrednia DZIŚ JESTEM ... madrzejsza, troche CZAS MNIE UCZY .... dystansu LUBIĘ SIEBIE ZA ... to, ze jestem lojalna SAMOTNOŚĆ .... czasem jest bardzo potrzebna UCIEKAM OD.... problemow NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o dalekich podrozach, domku na wsi, karierze zawodowej NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... siebie czasem LUBIĘ .... slodycze ŻARTUJĘ Z ... losu NIE ZNOSZĘ ... bezmyslnosci MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... spie z misiem ![]() POCZUCIE HUMORU .... miewam SMUTEK .... w zyciu nieunikniony WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... i sie nie przyznam JAK OGNIA UNIKAM ... duzych wysokosci W TRUDNYCH MOMENTACH ..... placze MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... egoizm ZALETA ... lojalnosc NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... bieganie WPADAM W ROZPACZ ..... kiedy wydaje mi sie, ze zrobilam juz wszytsko, a mimo tego nadal jest zle NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… śmierć CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... po zakupach :P DO FURII DOPROWADZA MNIE .... bezmyslnosc MAM NADZIEJĘ, ŻE .... skoncze studia GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... bede miec domek na wsi, zółwia, bujany fotel, zapas czekolady do picia i mase dobrych ksiazek, ciely koc i duza werande-bede siedziec pod kocem na fotelu i czytac ksiazki, pic czekolade, w wolnych chwilach bede latac na Kube NA ZAKOŃCZENIE ..... pozdrawiam Oj, dopiero zauwazylam, iz nie dokonczylam :P
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2008-08-17 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
jestem - ... divą! xD
NiE dbam - ... o chamów Sama - ... czasem bywam chamska potrafię- ... ugryźć xD chciałabym- ... zobaczyć się z NIM pragnę- ... jego milczę- ... na temat swoich uczuć zamykam – sie w sobie przed NIM żałuje- ... swojej decyzji żyję- ... dla NIEGO nienawidzę- ... swoich uczuć nie znoszę - ... ludzi którzy mnie nie rozumieją szanuję- ... tych, którzy szanują mnie wybucham- ... gdy coś nie idzie po mojej myśli czekam- ... na NIEGO staram SiE - … nie poddawać marzę- ... o NIM muszę- ... wyjechać rzadko- ...uśmiecham się lubię- ... modlić się Z trudem - .... mówię ''popełniłam błąd'' Z łatwością - ... podejmuję decyzje nie umiem - .. powiedzieć MU o tym co czuję wierzę- ... w swoje uczucia do NIEGO plączę- ... za często nigdy- ... nie przegram tej bitwy JESTEM KOBIETĄ ... pewną siebie IMPONUJĄ MI ... kobiety z przeszłością W GŁĘBI DUSZY ... kocham GO nad życie MOJE SERCE... bije dla NIEGO WOLAŁBYM BYĆ ... teraz tam, nie tu KIEDYŚ BYŁAM ... bardzo szczęśliwa DZIŚ JESTEM ... pogrążona w myślach ''co by było gdyby'' CZAS MNIE UCZY .... wiary w marzenia, w siebie, w modlitwy LUBIĘ SIEBIE ZA ... nie słabnącą nadzieję SAMOTNOŚĆ .... niestety mnie otacza UCIEKAM OD.... przeszłości NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... - tak, to prawda NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... tamtych cudownych dni LUBIĘ .... myśleć o przyszłości w różowych barwach ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... kłód pod nogami MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... czuję się kochana POCZUCIE HUMORU .... to moje drugie imię SMUTEK .... to moje pierwsze imię WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale kocham Cię JAK OGNIA UNIKAM ... ognia, noża, poddańczych flag W TRUDNYCH MOMENTACH ... zamykam się w sobie, zmieniam temat MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... zmienianie tematu ZALETA ... walka o marzenia niemożliwe NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... czekanie WPADAM W ROZPACZ ... gdy kolejny dzień nie pisze NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA … ''fairy'' CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... gdy pomyślę że za rok................... DO FURII DOPROWADZA MNIE .... myśl o NIEJ MAM NADZIEJĘ, ŻE ... ON zrozumie GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chcę umierać przy NIM NA ZAKOŃCZENIE ..... ILUZJA NIGDY NIE STANIE SIę CZYMś PRAWDZIWYM ps, super wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
jestem - Niepowtarzalna
![]() Nie dbam - ... o zdanie innych Sama - wciąż? potrafię- gotować ![]() chciałabym- poznać tego jedynego ![]() pragnę- cofnąć czas... milczę- zawsze ![]() zamykam – okno gdy jest zimno? ![]() żałuje- straconego czasu żyję- tak, żyję nienawidzę- „przyjaciół” nie znoszę - dwulicowości , szanuję- jeśli na to zasługujesz wybucham- płaczem w kłótniach czekam- na 10 dzień miesiąca... ![]() staram Się - nie popełniać błędów marzę- ... o spełnieniu marzeń muszę- skończyć szkołę rzadko- wchodzę na wagę lubię- może Ciebie? Z trudem - nawiązuję znajomości.. Z łatwością - wydaję kasę nie umiem - oszczędzać wierzę- ... że będzie Dobrze !! plączę-często nigdy- „nie mów nigdy „ JESTEM KOBIETĄ ... wrażliwą IMPONUJĄ MI ... wytrwałość , inteligencja, siła,fanatyzm W GŁĘBI DUSZY ... jestem skryta MOJE SERCE. jeszcze biję WOLAŁBYM BYĆ - śmiała, przebojowa. KIEDYŚ BYŁAM ...nie odpowiedzialna, DZIŚ JESTEM... mądrzejsza, odpowiedzialniejsza. CZAS MNIE UCZY .... "żeby się nie podawać i dążyć do Celu " LUBIĘ SIEBIE ZA ... to ciałko ![]() SAMOTNOŚĆ .... czasem jest potrzebna, czasem przytłacza UCIEKAM OD.... smutku, fałszywych przyjaciół,i samotności. NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... O szczęściu, tym jedynym. NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... tego czego nie zrobiłam , straconego czasu LUBIĘ .... Siebie; ] i solarium ŻARTUJĘ Z ... siebie i z innych tez . NIE ZNOSZĘ ... braku dystansu do Siebie.braku wyobraźni. MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ....." lubię być wredna.." POCZUCIE HUMORU .... nie zaszkodzi SMUTEK .... czasem.. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ - ja też nie jestem idealna:P JAK OGNIA UNIKAM ... kminku, W TRUDNYCH MOMENTACH .....mam chwile słabości MOJA NAJWIĘKSZA WADA ...."potrafię ukrywać uczucia , być zimna jak lód " ZALETA ... można mi zaufać ![]() NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... nadgorliwość , głupota,nachalność WPADAM W ROZPACZ ..... "gdy jest już całkiem źle" kiedy spodnie są za ciasne ![]() NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… kiedy ktoś płacze, CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... zdarza się... DO FURII DOPROWADZA MNIE .... " głupota ludzi i narzucanie mi swojego zdania " MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będę szczęśliwa w życiu i że spełnią się moje marzenia ![]() GDY BĘDĘ STARUSZKĄ .. wspomnę to forum ![]() ![]() NA ZAKOŃCZENIE... pozdrawiam wszystkich ![]()
Pozbawiona wiary, pozbawiona nadziei, Pozbawiona radości, pozbawiona sumienia. Za parę groszy będzie wierną kochanką. Uwierzy w każde Twoje najpodlejsze kłamstwo Byle mieć złudzenie ciepła i miłości "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Edytowane przez Giselle90 Czas edycji: 2008-08-17 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
jestem - byłam i będę
NiE dbam - o swoje zdrowie, niestety Sama - sobie potrafię- dużo chciałabym- uciec pragnę- móc milczę- często zamykam – oczy żałuje- że nie miałam siły żyję- będę żyła nienawidzę- obłudy nie znoszę - chamstwa szanuję- siłę wybucham- niespodziewanie czekam- na zmiany staram SiE - wrócić marzę- o wyspie muszę- się pozbierać rzadko- mówię co czuję lubię- psy Z trudem - znoszę porażki Z łatwością - argumentuję nie umiem - śpiewać wierzę- że będzie lepiej plączę- się nigdy- nie mówię nigdy JESTEM KOBIETĄ ... niezależną IMPONUJĄ MI ... geniusze W GŁĘBI DUSZY ... boję się MOJE SERCE... jest małe WOLAŁBYM BYĆ ... sobą inaczej KIEDYŚ BYŁAM ... zamknięta DZIŚ JESTEM ... zamknięta trochę mniej CZAS MNIE UCZY .... ostrożności LUBIĘ SIEBIE ZA ... dobro SAMOTNOŚĆ .... jest zawsze UCIEKAM OD.... tego, co muszę NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... nie przestanę NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... czasu LUBIĘ .... nie musieć ŻARTUJĘ Z ... nie żartuję NIE ZNOSZĘ ... musieć MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... - POCZUCIE HUMORU .... nie mam SMUTEK .... pozostaje WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... więc się nie przyznam JAK OGNIA UNIKAM ... fanatyków W TRUDNYCH MOMENTACH ..... daję sobie radę MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... trudno ze mną żyć ZALETA ... lojalność NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... marna perspektywa rozwoju w pracy, polski brak szacunku WPADAM W ROZPACZ ..... na zawołanie NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… spełnienie tęsknot CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... czasem DO FURII DOPROWADZA MNIE .... wiele [zbyt wiele] spraw MAM NADZIEJĘ, ŻE .... będzie lepiej GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... nie dam się NA ZAKOŃCZENIE ..... "."
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
jestem - optymistką
nie dbam - o swój pokój sama - jestem, zazwyczaj potrafię - słuchać ludzi i rozmawiać z nimi chciałabym - mieć wyższą samoocenę i większe samozaparcie oraz wiarę w siebie pragnę - pracować w przyszłości w zawodzie, który będę naprawdę lubić milczę - kiedy jestem speszona zamykam – się w pokoju, kiedy jest mi źle żałuję - niczego nie żałuję żyję - jakoś nienawidzę - fizyki i matematyki nie znoszę -mięsa szanuję - ludzi, którzy potrafią zawsze być sobą wybucham - często czekam -aktualnie... na lepsze czasy staram się - schudnąć marzę - o prawdziwej miłości muszę - schudnąć rzadko - robię coś spontanicznie lubię - książki i dobre filmy z trudem - wstaje rano z łatwością - uśmiecham się nie umiem - żyć bez muzyki wierzę - w siebie płaczę - często, gdy wspominam coś co minęło i już nie wróci nigdy - nie wezmę do ust owoców morza JESTEM KOBIETĄ ... lubiącą towarzystwo facetów IMPONUJĄ MI ... sportowcy, wolontariusze, lekarze itp W GŁĘBI DUSZY ... często wspominam MOJE SERCE... nieco ponad tydzień temu zostało złamane WOLAŁBYM BYĆ ... filigranowa KIEDYŚ BYŁAM ... bardzo gruba DZIŚ JESTEM ... bardziej pewna siebie CZAS MNIE UCZY ... dystansu, pokory LUBIĘ SIEBIE ZA ... to, że jestem kim jestem SAMOTNOŚĆ ... często mnie dopada UCIEKAM OD... ludzi, kiedy nie mam ochoty się z nikim widzieć i imprezować NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ...o prawdziwej miłości i rodzinie, która będzie naprawdę świetna NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... rzeczy których mogłam zrobić, ale stchórzyłam LUBIĘ ...czekoladę ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... dwulicowości MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ...wracałam kiedyś do faceta 4 razy POCZUCIE HUMORU ...mam SMUTEK ...zdarza się WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ...ale jestem ogromnym leniem JAK OGNIA UNIKAM ... spóźniania się W TRUDNYCH MOMENTACH ...rozmawiam z mamą MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... lenistwo i sentymentalność ZALETA ... poczucie humoru, inteligencja, dobry kontakt z ludźmi NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... uczenie się fizyki WPADAM W ROZPACZ ... kiedy nic mi nie wychodzi przez dłuższy czas NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... hm. biedne zwierzęta szukające jedzenia na ulicach. CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... kiedy spełniam swe marzenia DO FURII DOPROWADZA MNIE ... kiedy ktoś kłóci się z moim zdaniem, a ja wiem, że mam absolutną rację MAM NADZIEJĘ, ŻE ... będę w życiu szczęśliwa i spełniona GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę czytać książki, chodzić na spacery z moim mężem i przyjaciółkami NA ZAKOŃCZENIE ... przyznam szczerze, że bardzo mi się spodobał ten topic. pozwolił mi zastanowić się trochę nad sobą...
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
jestem - dziewczyną
NiE dbam - o zdanie obcych ludzi Sama - uczę się na błędach potrafię- wiele rzeczy chciałabym- być bogata pragnę- zrealizować wszystkie swoje plany milczę- gdy nie mam nic do powiedzenia zamykam – oczy gdy chce mi się spać żałuje- paru decyzji żyję- jak potrafię najlepiej nienawidzę- jak czegoś nie moge robić chociaż bardzo chcę nie znoszę - jak się ktoś spóźnia szanuję- rodziców wybucham- gdy ktoś mnie bardzo zdenerwuje czekam- na cud staram SiE - nie myśleć o przeszłości marzę- o wyprawie dookoła świata muszę- zdać maturę i dostać się na studia rzadko- jestem wyspana lubię- bakaliowe lody Z trudem - wstaję wcześnie rano Z łatwością - wydaję pieniądze nie umiem - pisać lewą ręką wierzę- w Boga plączę- .. mi się język jak za dużo wypiję xD nigdy- nie mów nigdy.. JESTEM KOBIETĄ ... wrażliwą IMPONUJĄ MI ... inteligentni ludzie W GŁĘBI DUSZY ... artystka? MOJE SERCE.. jest pełne miłości WOLAŁBYM BYĆ ... bardziej pewna siebie KIEDYŚ BYŁAM ... małą niewinną dziewczynką DZIŚ JESTEM ... pomalowana CZAS MNIE UCZY .... pokory LUBIĘ SIEBIE ZA ... szczerość SAMOTNOŚĆ ....czasem jest potrzebna UCIEKAM OD.... czasem od problemów NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... O tym jedynym NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... tego że się kończą wakacje LUBIĘ ....wakacje ŻARTUJĘ Z ... nie mam pojęcia NIE ZNOSZĘ ... chrabąszczy MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... wolę chodzić do dentysty niż do fryzjera POCZUCIE HUMORU .... bywa SMUTEK .. zdarza się WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ![]() JAK OGNIA UNIKAM ... ciemnych zaułków W TRUDNYCH MOMENTACH ..... płacze MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... naiwność ZALETA ... uśmiech NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... ból zęba, brzucha.. WPADAM W ROZPACZ ..... gdy nie umiem sobie poradzić z jakimś problemem NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZAJĄ... smutne piosenki CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy się zdarzy coś milego DO FURII DOPROWADzają mnie... materialiści MAM NADZIEJĘ, ŻE .... spełnią się wszystkie moje marzenia GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... to będę stara NA ZAKOŃCZENIE ..... :D ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
jestem - rozmarzona
Nie dbam - o swój pokój Sama - nie daję rady potrafię - gotować chciałabym - kochać i być kochana pragnę - być doskonałym lekarzem milczę - kiedy jestem zawstydzona zamykam – się w sobie kiedy czytam żałuje - że czasami zachowuję się bezmyślnie żyję - bo mam przyjaciół nienawidzę - kiedy jestem bezsilna nie znoszę - być czemuś winna szanuję - ludzi wybucham - płaczem na smutnych filmach czekam - na jutrzejszy dzień staram się - być sobą marzę - o byciu szczęśliwą muszę - uczyć się rzadko - jem chleb na śniadanie lubię - sport Z trudem - nurkuję Z łatwością - rozmawiam nie umiem - sztucznie się śmiać wierzę - w Boga płaczę - gdy nie mam siły nigdy - nie paliłam papierosów JESTEM KOBIETĄ ... szczęśliwą IMPONUJĄ MI ... mocni, ale czuli mężczyźni W GŁĘBI DUSZY ... jestem trochę smutna MOJE SERCE ... czasem podskakuje mi do gardła WOLAŁBYM BYĆ ... trochę bardziej empatyczna KIEDYŚ BYŁAM ... wredna DZIŚ JESTEM ... sobą CZAS MNIE UCZY ... że każdy człowiek jest wartościowy LUBIĘ SIEBIE ZA ... swój charakter SAMOTNOŚĆ ... jej boję się chyba najbardziej UCIEKAM OD ... przeszłości NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... kiedyś chyba przestanę... NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... że niektore rzeczy szybko się kończą LUBIĘ ... jeść ŻARTUJĘ ZE ... wszystkiego NIE ZNOSZĘ ... bać się MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... kilka lat temu lubiłam disco polo POCZUCIE HUMORU ... dopisuje mi każdego dnia SMUTEK ... mnie ogarnął dzisiaj WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... do tego co ostatnio zrobiłam JAK OGNIA UNIKAM ... zbierania grzybów W TRUDNYCH MOMENTACH ... miękną mi nogi i czerwieni mi się twarz MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... to chyba rozkojarzenie ZALETA ... potrafię kochać NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... długi rowerowy rajd WPADAM W ROZPACZ ... kiedy nie umiem sobie z czymś poradzić NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... czyjaś śmierć CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... bo lubię DO FURII DOPROWADZA MNIE ... kiedy ktoś totalnie mnie ignoruje MAM NADZIEJĘ, ŻE ... życie będzie świetne GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę spełniona pod każdym względem NA ZAKOŃCZENIE ... dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Organizatorka :)
|
Jestem - zakręcona xD
NiE dbam - o kalorie xD Sama - umiem jeździć na rowerze xD potrafię- zrobić szpagat ![]() chciałabym- skończyć studia pragnę- Lay's ów o smaku kurczaka z przyprawami najlepiej MEGAPAKE xD milczę- gdy śpie ( chyba ![]() zamykam – oczy ![]() żałuje- że nie jestem chłopakiem ![]() żyję- kolorowo nienawidzę- węży, myszek i innego ochydztwa XD nie znoszę - tej cholernej muchy która mi przeszkadza w skupieniu się i łazi mi po monitorze... ![]() szanuję- zieleń xD wybucham- jak jestem zła czekam- na moje Słonko ![]() staram SiE - nie bluźnić ![]() marzę- o własnym samochodzie ![]() muszę- iść wyprostować włosy ![]() rzadko- słucham techno lubię- tańczyć ![]() Z trudem - zmywam naczynia :P Z łatwością - rozbawiam ludzi ![]() nie umiem - salta ![]() wierzę- w Świętego Mikołaja ![]() plączę- ze śmiechu nigdy- nie będę cierpliwa ![]() JESTEM KOBIETĄ ... szaloną IMPONUJĄ MI ... mężczyźni trudno-dostępni xD W GŁĘBI DUSZY ... jestem bardzo wrażliwa ![]() MOJE SERCE... Bije tylko dla Mojego Niusia ![]() ![]() ![]() WOLAŁABYM BYĆ ... przystojnym chłopakiem xD KIEDYŚ BYŁAM ... dzieckiem DZIŚ JESTEM ... dzieckiem xD CZAS MNIE UCZY .... pogody xD LUBIĘ SIEBIE ZA ... poczucie humoru ![]() SAMOTNOŚĆ .... nie jest fajna UCIEKAM OD.... nudy NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o byciu właścicielką najlepszego klubu w Polsce ![]() NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... naiwnych dziewczyn LUBIĘ .... CHIPSY ![]() ŻARTUJĘ Z ... wszystkiego ![]() NIE ZNOSZĘ ... kiedy pada deszcz i jest zimno ![]() MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... kocham do granic wytrzymałości ![]() POCZUCIE HUMORU .... to największy mój atut XD SMUTEK .... musi być odegnany jak najszybciej przez napływ radości i śmiechu ![]() WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale obgryzam paznokcie ... JAK OGNIA UNIKAM ... ognia xD W TRUDNYCH MOMENTACH ... mogę liczyć tylko na moje Słonko ![]() MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... to zdecydowanie lenistwo ![]() ZALETA ... troska o innych NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... bieganie xD WPADAM W ROZPACZ ..... jak nie mogę czegoś znaleźć ![]() NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA … pogrzeb... CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... gdy dostaję maskotke ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE .... brak słonecznej pogody ![]() MAM NADZIEJĘ, ŻE .... wszystko będzie dobrze GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chcę chodzić w miniówkach i być SUPERLASKĄ-BABCIĄ xD NA ZAKOŃCZENIE ..... dodam że jest beka w chu*** XD i że Was pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
jestem - jaka jestem.
NiE dbam - o to co ktoś o mnie myśli. Sama - podejmuję decyzje. potrafię- być wredna. chciałabym- pojechać kiedyś na mecz Chelsea pragnę- szczęścia milczę- rzadko milczę.. zamykam – oczy, kiedy idę spać żałuje- jednej rzeczy. żyję- chwilą. nienawidzę- mojego sąsiedztwa, pijactwa nie znoszę - plotkarstwa, dwulicowości, FC Barcelony szanuję- tych, którym należy się szacunek wybucham- jak ktoś mnie wkurzy czekam- na koniec liceum staram się - być porządnym, szanowanym człowiekiem, ale nie naiwnym i łatwowiernym marzę- o wieelkim domu z basenem z dala od miejsca, w którym mieszkam muszę- skończyć szkołę rzadko- wychodzę z domu. bo tak i już. lubię- sport. Z trudem - wstaję rano Z łatwością - mogę rozmawiać na prawie każdy temat z każdą osobą nie umiem - jeździć na łyżwach wierzę- w siebie i w to że będzie dobrze plączę- kiedy się z kimś pokłócę nigdy- nie mówię nigdy JESTEM KOBIETĄ ... stanowczą. IMPONUJĄ MI ... inteligentni ludzie z własnym zdaniem, potrafiący odmawiać W GŁĘBI DUSZY ... chciałabym, żeby było inaczej MOJE SERCE.. już od dawna dla nikogo nie bije. WOLAŁBYM BYĆ ... chłopakiem. KIEDYŚ BYŁAM ... wstydliwa. DZIŚ JESTEM ... mądrzejsza, mniej naiwna, odważniejsza, poważniejsza. CZAS MNIE UCZY .... jacy są ludzie. LUBIĘ SIEBIE ZA ... to, że potrafię odmawiać i mam swoje zdanie, którego nie zmieniam. SAMOTNOŚĆ .... nie znam. UCIEKAM OD.... plotkar. chamów. NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o nowym domu. byciu na meczu Chelsea. NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... zmarnowanych sytuacji. LUBIĘ .... długo spać. ŻARTUJĘ Z ... siebie, innych, życia. NIE ZNOSZĘ ... egoizmu, pijactwa, plotkarstwa, naiwności, MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... - POCZUCIE HUMORU .... mam, z roku na rok coraz lepsze SMUTEK .... czasem mnie spotyka. WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... - JAK OGNIA UNIKAM ... - W TRUDNYCH MOMENTACH ..... wyżywam się, rzucam czymś itp. MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... lenistwo. ZALETA ... stanowczość. NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... hałas w szkole. WPADAM W ROZPACZ ..... łohohohoo chyba raz mi się takie coś zdarzyło. NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… gdy ktoś kogo lubię wygrywa medal. chodzi o sport oczywiście. CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... hahaha czasami. DO FURII DOPROWADZA MNIE .... rodzina. ludzie ze szkoły co niektórzy. MAM NADZIEJĘ, ŻE .... zdam maturę. GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będę miała rentę. NA ZAKOŃCZENIE ..... co ja robię tu?!!
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
jestem - wrażliwa, za bardzo...
Nie dbam - o porządek w mieszkaniu, niestety Sama - choć nie samotna. potrafię - wiele zdziałać chciałabym - uwierzyć w prawdziwą, bezinteresowną miłość pragnę - być szczęśliwa i uszczęśliwiać innych milczę - gdy nie chce powiedzieć zbyt wiele, żeby później tego nie żałować. zamykam – się w pokoju gdy mi źle żałuje - swoich nieodwracalnych błędów żyję - chwilą nienawidzę - być bezradna nie znoszę - gdy przyajciele nie mają dla mnie czasu szanuję - tych co na to zasłużyli wybucham - często niepotrzebnie czekam - na tego jedynego staram się - być lepszym człowiekiem marzę - o odwzajemnionej miłości muszę - radzić sobie z problemami rzadko - jestem z siebie zadowolona lubię - zakupy! : ) Z trudem - przechodzi mi przez gardło słowo 'przepraszam' Z łatwością - pomagam bliskim mi osobą w trudnych sytuacjach nie umiem - pływać wierzę - że gdzieś, ktoś na mnie czeka.. płaczę - gdy jest mi ciężko oraz na filmach nigdy - nie zdradze swojego faceta JESTEM KOBIETĄ ...i dobrze mi z tym IMPONUJĄ MI ... starsi ludzie którzy po kilkudziesięciu latach nadal się bardzo kochają W GŁĘBI DUSZY ... zagubiona MOJE SERCE ... chętnie przyjmie jakiegoś faceta do siebie WOLAŁBYM BYĆ ... bardziej stanowcza i pewna siebie KIEDYŚ BYŁAM ... bardziej wstydliwa DZIŚ JESTEM ... rozgadana CZAS MNIE UCZY ... cierpliwości LUBIĘ SIEBIE ZA ... oczy i włosy ; P SAMOTNOŚĆ ... jest dla mnie najgorsza UCIEKAM OD ... tego co było NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ... o mężu i dwójce dzieci NAJBARDZIEJ MI ŻAL ... cierpiących ludzi LUBIĘ ... róże czerwone ŻARTUJĘ ... z siebie, czasem. NIE ZNOSZĘ ... gdy coś jest nie po mojemu. MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ... lubie się kłócić ; D POCZUCIE HUMORU ... bardzo doceniam SMUTEK ... nie cierpie go WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... boje się burzy ; P JAK OGNIA UNIKAM ... mojego byłego.. W TRUDNYCH MOMENTACH ... chce mi się płakać MOJA NAJWIĘKSZA WADA ... złośliwość! : ( ZALETA ... wybaczam nawet najgorsze rzeczy NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... sprzątanie, psychicznie i fizycznie : P WPADAM W ROZPACZ ... gdy jest mi źle NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZAJĄ ... niektóre filmy CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO ... kiedy dostaje prezent DO FURII DOPROWADZA MNIE ... jak ktoś mnie poucza MAM NADZIEJĘ, ŻE ... będzie lepiej.. GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... będe docieniała życie bardziej NA ZAKOŃCZENIE ... yy pozdrawiam wszystkich ; D
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
jestem - Aneta
Nie dbam - o porządek w swoim pokoju ![]() Sama - sobie ze wszystkim radzę (no prawie ![]() potrafię- kochać chciałabym- skończyć studia, mieć męża, dziecko, dom, pracę i kupę zwierzątek pragnę- być dobrym człowiekiem milczę- kiedy milczeć wypada ![]() zamykam – za sobą zawsze drzwi, nawet jak ktoś idzie zaraz za mną (taki odruch ![]() żałuje- wielu rzeczy żyję- na przekór przeciwnościom nienawidzę- nienawiści ![]() nie znoszę - błędów ortograficznych szanuję - wszystko co mnie otacza wybucham- nigdy? czekam- na kolację ![]() staram się - być ideałem marzę- często muszę- być lepsza rzadko- sprzątam w swoim pokoju :P lubię- spać ![]() Z trudem - wybaczam sobie Z łatwością - przebaczam innym nie umiem - zrozumieć siebie wierzę- w to, że miłość jest największą siłą, która może zmieniać świat ![]() płaczę- zawsze jak mam dostać @ nigdy- się nie poddaję JESTEM KOBIETĄ ... po prostu ![]() IMPONUJĄ MI ... inteligencja i wrażliwość W GŁĘBI DUSZY ... jestem dużo lepsza niż na zewnątrz MOJE SERCE... czasem trudno mi je zrozumieć WOLAŁBYM BYĆ ... lepsza KIEDYŚ BYŁAM ... głupia DZIŚ JESTEM ... jeszcze głupsza ![]() CZAS MNIE UCZY .... walczyć i się nie poddawać, nie zmieniać celu bez względu na wszystko LUBIĘ SIEBIE ZA ... to jaka jestem SAMOTNOŚĆ .... panicznie się jej boję UCIEKAM OD.... wielkich włochatych pająków NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o samorealizacji NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... wszystkich ludzi i zwierząt LUBIĘ .... cały świat ŻARTUJĘ Z ... ze wszystkiego ![]() NIE ZNOSZĘ ... wojen MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... chciałabym być ideałem POCZUCIE HUMORU .... jest bardzo ważne SMUTEK .... jest nieodłączną częścią naszego życia WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale nie jestem idealna ![]() JAK OGNIA UNIKAM ... mięsa W TRUDNYCH MOMENTACH ..... modlę się MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... mam całe mnóstwo wad ZALETA ... brak NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... patrzenie ile jest jeszcze zła i cierpienia na tym świecie WPADAM W ROZPACZ ..... gdy mi wyskoczy pryszcz ![]() NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ……cierpienie innych ludzi CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... z głupot DO FURII DOPROWADZA MNIE .... jestem raczej zrównoważona :P MAM NADZIEJĘ, ŻE .... Palestyna odzyska wolność i niezależność GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chcę być z siebie dumna NA ZAKOŃCZENIE ..... POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOCHANE WIZAŻANKI ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
jestem - kobietą
NiE dbam - o opinię innych Sama - sobie jestem.. potrafię- gotować chciałabym- spełnić swoje marzenia pragnę- jego :P milczę- gdy coś mnie martwi zamykam – się czasem :P żałuje- pewnych rzeczy żyję- już od 23 lat nienawidzę- pająków, węży i świata w pewnym stopniu nie znoszę - pieczarek szanuję- rodziców i zdanie innych wybucham- śmiechem czekam- na miłość staram SiE - być dobrym człowiekiem marzę- o miłości muszę- ogarnąć swoje życie rzadko- mam szczęście lubię- cole Z trudem - przychodzi mi matematyka ![]() Z łatwością - uczę się języków nie umiem - prowadzić samochodu wierzę- że mogę się zmienić płaczę- ostatnio dość często nigdy- nie zjem owoców morza JESTEM KOBIETĄ ... z krwi i kości IMPONUJĄ MI ... ludzie niezależni W GŁĘBI DUSZY ... chciałabym być szczęśliwa MOJE SERCE. jest ogromne WOLAŁBYM BYĆ ... małą dziewczynką KIEDYŚ BYŁAM ... optymistką DZIŚ JESTEM ... realistką CZAS MNIE UCZY .... że nie ma szczęścia LUBIĘ SIEBIE ZA ... poczucie humoru SAMOTNOŚĆ .... nie jest mi obca UCIEKAM OD.... problemów NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ....o nim NAJBARDZIEJ MI ŻAL..... ludzi, którzy w jakiś sposób cierpią LUBIĘ .... psychologię ŻARTUJĘ Z ... życia NIE ZNOSZĘ ... chamstwa MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... lubię pomidory z ketchupem ![]() POCZUCIE HUMORU .... jak najbardziej SMUTEK .... coraz częściej u mnie gości WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... ale potrafię się zemścić :/ JAK OGNIA UNIKAM ... pewnych osób W TRUDNYCH MOMENTACH ..... płacze MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... lenistwo ZALETA ... szczerość NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... samotność WPADAM W ROZPACZ ..... gdy mi coś nie wychodzi NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA …… miłość starszych ludzi CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... nawet z najmniejszych drobiazgów od bliskiej osoby DO FURII DOPROWADZA MNIE .... bezradność w niektórych sprawach MAM NADZIEJĘ, ŻE .... skończę studia i znajdę pracę GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ...chciałabym mieć u boku drugiego kochającego staruszka NA ZAKOŃCZENIE ..... dodam że nawet fajnie się to wypełniało ![]() POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
jestem - Marcia
![]() nie dbam- o to co powiedzą inni sama- oj tak, tak..wszystko sama-zosia samosia potrafię- kochać chciałabym- aby wszystkie moje marzenia się spełniły, nawet te najskrytsze pragnę- spokoju, szczęścia milczę- kiedy się smucę, coś mnie zdenerwuje zamykam– uszy, na niektórych ![]() żałuje- nie żałuję (as yet) żyję- szybko, szybciej, za szybko?nieeeee nienawidzę- kłamstwa, owijania w bawełnę nie znoszę- papierosów szanuję- tych, którzy na to zasługują wybucham- jak moje domowe pasożyty po sobie nie sprzątają ![]() czekam- na motylki staram sie- być dobrym ludziem marzę- często muszę- zacząć chodzić wcześniej spać ![]() rzadko- mam czas, by oddać się w pełni książce-czas to zmienić lubię- leniuuchować z trudem- wstaję co ranek.. z łatwością- nawiązuję kontakty nie umiem- piec wierzę- w siebie plączę- na komediach romantycznych oh ah nigdy- nie sugeruję się pierwszym wrażeniem, choć najważniejsze nie zawsze mówi prawdę JESTEM KOBIETĄ ... optymistycznie nastawioną do życia IMPONUJĄ MI ... ludzie, którzy nie boją się wyzwań W GŁĘBI DUSZY ... jestem spokojną romantyczką MOJE SERCE ... czeka, aż ktoś je wypełni po brzegi WOLAŁABYM BYĆ ... czasem dzieckiem ![]() KIEDYŚ BYŁAM ... mało spontaniczna DZIŚ JESTEM ... szczęśliwa CZAS MNIE UCZY .... że są plusy dodatnie, i plusy ujemne LUBIĘ SIEBIE ZA ... to, że chcę być samodzielna SAMOTNOŚĆ .... daje wyciszenie, więc w umiarze ![]() UCIEKAM OD ... wspomnień NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ...., bo marzenia dodają skrzydeł NAJBARDZIEJ MI ŻAL .... straconych dni LUBIĘ .... słodycze ŻARTUJĘ Z ... siebie NIE ZNOSZĘ ... kapuśniaku MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... jak jadę autobusem i coś mi się przypomni to śmieję się sama do siebie ![]() ![]() ![]() POCZUCIE HUMORU .... w nadmiarze, oddam trochę! ![]() SMUTEK .... , żal i nostalgia-gdy w pracy szykują się darmowe nadgodziny WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... to nie rozmowa na światłowód ![]() JAK OGNIA UNIKAM ... mycia naczyń W TRUDNYCH MOMENTACH .... szukam skutecznego z nich wyjścia MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... aklimatyzowanie ZALETA ... krótko i na temat NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... moje młodsze grono w domu WPADAM W ROZPACZ .... gdy jestem bezradna NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... szczere uczucie CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy znajduję to czego długo szukałam DO FURII DOPROWADZA MNIE ... spóźnialstwo MAM NADZIEJĘ, ŻE .... jutro będzie słonecznie GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chce miec domek,zieloną przystrzyzoną trawę, biały płotek i gazetę na progu co rano NA ZAKOŃCZENIE ... życze wszystkim spełnienia..
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dokończ zdanie :) czyli cos o Marcie !!!
Jestem - zdenerwowana
Nie dbam - o nic Sama - tu siedzę potrafię- już robić koszyczek chciałabym- być szczęśliwa pragnę- by moi bliscy też byli szczęśliwi milczę- gdy widzę, że powinnam zamykam- drzwi na 2 zamki żałuję- że tyle mówię żyję- ostrożnie nienawidzę- chamskich ludzi nie znoszę - dźwigać szanuję- wszystkich, dopóki na to zasługują wybucham- gdy coś mnie drażni czekam- cierpliwie staram się - być znośna marzę- o aparacie muszę- uzbierać trochę pieniędzy rzadko- jestem zrównoważona lubię- się śmiać Z trudem - zachowuję powagę Z łatwością - się uśmiecham nie umiem - się czasem dogadać wierzę- że wszystko się może zmienić płaczę- gdy jest mi ciężko nigdy- nie dramatyzuję JESTEM KOBIETĄ silną IMPONUJĄ MI osoby wielkie W GŁĘBI DUSZY jestem delikatna MOJE SERCE jest łagodne WOLAŁBYM BYĆ w innym miejscu KIEDYŚ BYŁAM bardzo daleko stąd DZIŚ JESTEM obolała CZAS MNIE UCZY, że trzeba się czasem ugryźć w język LUBIĘ SIEBIE ZA optymizm SAMOTNOŚĆ mnie dobija UCIEKAM OD hałasu NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ-prawda. NAJBARDZIEJ MI ŻAL zwierząt LUBIĘ wykorzystywać śmieci do wyższych celów ![]() ŻARTUJĘ Z każdym kto ma na to ochotę NIE ZNOSZĘ gdy ktoś mnie nie słucha MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE boję się chodzić do fryzjera POCZUCIE HUMORU anglików bardzo mi si podoba SMUTEK to szlachetne uczucie ![]() WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ale potrafię być egoistką JAK OGNIA UNIKAM poparzenia słonecznego W TRUDNYCH MOMENTACH słucham muzyki MOJA NAJWIĘKSZA WADA -gadatliwość. ZALETA -otwartość na ludzi NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY, gdy ktoś się uczepi... WPADAM W ROZPACZ, gdy bardzo pokłócę się z Mamą NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZAją sytuacje życiowe CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO gdy nadchodzą moje urodziny i widzę prezenty DO FURII DOPROWADZA MNIE (poszukuję) MAM NADZIEJĘ, ŻE nikt tego nie czytuje xD GDY BĘDĘ STARUSZKĄ będę robiła dowcipy wnuczętom NA ZAKOŃCZENIE-dobranoc.
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
-jestem - despotyczna
NiE dbam - o niektorych ludzi Sama - ... potrafie duzo zrobic potrafię- ... grac na gitarze, spiewac chciałabym- wziac kiedys slub koscielny pragnę- ... zalozyc szczesliwa rodzine milczę- ... rzadko zamykam – drzwi przed nosem wscibskich żałuje- ...... -staram sie tak postepowac, zeby nie bylo 'zaluje' ![]() żyję- ... dla innych nienawidzę- głupoty nie znoszę - ...braku szacunku szanuję- ... ludzi inteligentnych, tych ktorzy doszli do czegos w zyciu wybucham- ... czesto. czekam- az bede bardziej cierpliwa staram SiE - … zyc zgodnie ze soba marzę- ... czasem sie zdarza -raczej realistka muszę- ... kochac rzadko- ... milcze lubię- ... wszystko oprocz tego, czego nie lubie ![]() Z trudem - uspokajam sie Z łatwością - nic nikomu nie przychodzi nie umiem - czekac wierzę- ze kazdy jest kowalem wlasnego losu plączę- kiedy cos bardzo przezywam, podczas komedii romantycznych nigdy- nie powiem nigdy JESTEM KOBIETĄ -woda ogniem burza, perla na dnie;D IMPONUJĄ MI ambicje W GŁĘBI DUSZY jestem wrazliwa MOJE SERCE bije dla TZ WOLAŁBYM BYĆ szczuplejsza? KIEDYŚ BYŁAM milsza DZIŚ JESTEM licealistka CZAS MNIE UCZY zeby dazyc do tego czego sie pragnie, ze warto kochac LUBIĘ SIEBIE ZA to ze jestem SAMOTNOŚĆ nie lubie UCIEKAM OD.... smierci NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ .... o wiecznym zyciu NAJBARDZIEJ MI ŻAL- ludzi skrzywdzonych, cierpiacych, zwierzakow LUBIĘ .... miec wolny czas ŻARTUJĘ Z ... czego sie da NIE ZNOSZĘ ... wscibskich ludzi i fałszywych MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE ..... ? POCZUCIE HUMORU ....nie kazdy posiada. a szkoda ![]() SMUTEK . rzadko WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ...nie mam czego sie wstydzic JAK OGNIA UNIKAM ... selera, czosnku, cebuli W TRUDNYCH MOMENTACH .....gadam z TZ, radze sie przyjaciol MOJA NAJWIĘKSZA WADA ....despotycznosc, niecierpliwosc, krzykliwosc, zbytnia energicznosc, otwartosc do ludzi ZALETA ... humor, ambicje, inteligencja NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... moja siostra ![]() WPADAM W ROZPACZ ..... bardzo rzadko NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ……widok cierpienia CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... czesto, bo zycie po to jest DO FURII DOPROWADZA MNIE .... mowienie mi co mam robic MAM NADZIEJĘ, ŻE .... bede zyla dluugo i szczesliwie ^^ GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ...beede miec obok siebie kogos kogo kocham i bede szalona babcia;D NA ZAKOŃCZENIE - milosc wszystko zwycieza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
jestem - jedyna w swoim rodzaju
![]() nie dbam- o opinie innych na moj temat sama- z wyboru ![]() potrafię- słuchać ludzi chciałabym- by moje wszystkie marzenia kiedys sie spelnily. pragnę- spokoju, szczęścia,zaznania milosci, zdrowia. milczę- zazwyczaj. taka juz jestem. zamykam– drzwi w pomieszczeniu, w ktorym przebywam. żałuje- wielu rzeczy. żyję- w swoim tempie. nienawidzę- Dobrze jest nienawidzić samego siebie, ale tylko od czasu do czasu. E.Canetti nie znoszę- papierosów, alkoholu szanuję- każdą istotę/ wybucham- na myśl o moich niepowodzeniach. czekam- na spelnienie marzen. staram sie- by inni nie musieli przeze mnie plakac. marzę- czeeeeesto ^^ muszę- zacząć nad soba pracowac rzadko- czuje sie spelniona w 100% lubię- milo spedzac czas/ z trudem- mysle pozytywnie/ z łatwością- potrafie dokonac oceny sytuacji nie umiem- śpiewać wierzę- w Boga. plączę- ostatnio czesto. Coś stałam się emocjonalna. nigdy- nie mów nigdy ^^ JESTEM KOBIETĄ ... dążącą do celów IMPONUJĄ MI ... ludzie, którzy już coś osiągneli W GŁĘBI DUSZY ... jestem malutka artystka MOJE SERCE ... czeka az je ktos przygarnie/ WOLAŁABYM BYĆ ... czasem facetem ![]() KIEDYŚ BYŁAM ... bardziej rozmowna DZIŚ JESTEM ... nieco zagubiona CZAS MNIE UCZY .... że trzeba panowac nad swoja psychika LUBIĘ SIEBIE ZA ... to, ze ostatnio przestalam sie szybko poddawac SAMOTNOŚĆ .... jest mi bardzo bliska UCIEKAM OD ... smutnych wspomniec NIGDY NIE PRZESTANĘ MARZYĆ ...., bo marzenia sprawiaja, ze swiat jest bardziej kolorowy NAJBARDZIEJ MI ŻAL .... gdy pomysle o moich glupich bledach LUBIĘ .... filmy ![]() ŻARTUJĘ Z ... wielu sytuacji ![]() NIE ZNOSZĘ ... jaj ![]() ![]() MOŻE TO ŚMIESZNE, ALE .... lubie zapach spalin ![]() POCZUCIE HUMORU .... w dobrym stanie:P SMUTEK .... , na myśl o problemach WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ ... do glupich wpadek ![]() JAK OGNIA UNIKAM ... w-fu W TRUDNYCH MOMENTACH .... nie moge sie na niczym skupic MOJA NAJWIĘKSZA WADA .... brak pewnosci siebie ZALETA ... pracowitość NAJBARDZIEJ MNIE MĘCZY ... jazda na rowezrze;p WPADAM W ROZPACZ .... gdy jestem bezradna NAJBARDZIEJ MNIE WZRUSZA ... płacz ludzi ze szczescia CIESZĘ SIĘ JAK DZIECKO .... gdy dostaje prezent ![]() DO FURII DOPROWADZA MNIE ... niedbalosc MAM NADZIEJĘ, ŻE .... stane sie mniej histeryczna GDY BĘDĘ STARUSZKĄ ... chce zyc szczesliwie NA ZAKOŃCZENIE ... pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.