![]() |
#91 | |
BAN stały
|
Dot.: Wybór auta - 5 opcji..
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze narty tam zmieściłam, plecak 80 litrowy i buty na deskę i narty ![]() A dziubdziuś miał napęd na tył więc żadne ośnieżone podjazdy nam strasznymi nie były ![]() Nie wiem, nie znam się ale sądzę, że w dużej mierze to naleciałości stereotypów i jakichś takich obiegowych opinii.. Mój sobie kupił niedawno nowego forda, full opcję, wielki silnik, dieselek.. samochód bajka! Wersja którą ja chcę - diesel, biały środek, kolor karoserii krwiste pasodoble, większy silnik, szyberdach, klima + wsyztskie bajery jakie są, normalnie chodzi za ok 60 tys. Ale ja się łatwo nie poddam, jutro mam kolejne spotkanie w tej sprawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() co do stereotypow - napisalam ze wiem z wlasnego doswiadczenia i ze spedzilam kilka lat na warszracie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Paula a to szukasz nowego salonowego? Czy może już lekkiej używki?
Svinecko nówki też mają faktycznie wady fabryczne, niedawno było o tym że w jakiejś marce chyba w alfie w salonowych zapalały się silniki. Myśle że paula ma rację, to są stereotypy bądź pojedyncze jednostki które się przejechały na tych markach. Żeby nie było że nie wiem co mówię: Moja mama jeździła nowym fiatem punto z 97r. przez 10 lat i w momencie sprzedaży był w bardzo dobrym stanie. A wielu mówi że FIAAAT to FIAAAT, ostatnio TŻt mi opowiadał że wyszedł na tynek nowy SUV Fiata i zakleili znaczek i dali atrapę znaczka Volkswagena, wszyscy się zachwycali, ochowali achowali a jak zdjęto znaczek to już była gadka, no może i ładny, ale to fiaaat. A auto ponoć piękne. TŻt od 3 lat jeździ FORDEM focusem, najpierw 2 lata miał jednego, później zmienił na rocznikowo nowszy. Stara generacja focusów to ponoć samochód roku przez kilka ubiegłych lat. No a Opel Corsa D, obecnie od ponad roku w użyciu i na razie, odpukać, śmiga jak błyskawica ![]()
![]() |
#94 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
jesli auto nowe z salonu ma usterki to jest to wada fabryczna i powinna byc reklamowana a ja mowie o zawodnosci aut, o psuciu sie, o kosztach napraw - chodzi o auta kilkiletnie badz starsze i jeszcze jedno - nie przejechalam sie na tych markach - moj TZ ponad 10 lat mial warsztat - sama spedzilam na nim trzy lata i widzialam tysiace aut wiec mam co porownywac - i mowie to naprawde z duzego doswiadczenia - mojego i TZta
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Co do nowego opla corsy to jeździłam i tak leniwego auta to ja nie widziałam. ) przyspieszenia ruszyć ciężko jezeli sie nie doda sporo gazu to gaśnie. Fiaty ogólnie maja wady. chyba własnie do 500 stanęła produkcja gdyz silniki (które są robione w polsce) miały wade i Włochy czekały na kolejną serie co niesety przyniosło dużo strat. jezlei było inaczej to niech mnie ktoś poprawi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
fiat 500 w ogole bardzo slabo wypada - ma bardzo male osiagi
no ale moze paula lubi wolno jezdzic ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Hello, Paula, co w koncu zakupiłaś
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Przejrzyj kilka ostatnich stron wątku Pauli, tam są fotki maleństwa już odpicowanego
![]()
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domyslam się, że Fiat, ale z szybkością zmian decyzji Pauli to juz nie wiem ![]() [ps u mnie watek ten ma tylko 2 strony :P] A pytam w sumie z ciekawosci, bo sama mam troche podobna liste pierwotna, bez TT i Smarta.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-02-15 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie rady
![]() W końcu rzeczywiście wybrałam 500teczkę... zrobiłyśmy razem "już" 1500 km i nadal rozpływam się w zachwycie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To ja proponuje Daewoo Tico... pali 4 litry.................... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Nie radzę Tico.... Coś za coś. Mało pali, fakt, ale jest strasznie niebezpieczne! W poważnym wypadku Tico nie ma żadnych szans, jest zwykłą puszką (określenie policjanta). Oszczędność na autku które mało pali jest zrozumiałe, ale na życiu już nie. Tico mówię stanowcze NIE
![]() P.S. Bez obrazy dla posiadaczek i/lub miłośniczek Tico, nie chodzi mi o złośliwość tylko o przestrogę. Nie wszyscy mają umiejętności unikania wypadków i trzeźwego zachowania w razie sytuacji patowej. Dlatego trzeba przestrzegać. Ci, którzy co nieco już przeżyli na drodze pewnie i w Tico będą bezpieczni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.