![]() |
#91 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienie kolorówka Armani i inne
Cytat:
widze że nie możesz z diorkami trafić, ja tak ostatnio mam z chanelkami kiedyś na stronie lumiere były takie wskazówki dla diora jaka paleta do jakiego koloru oczu pasuje, proste dosyć ale zawsze to coś odezwe sie jak sie pomaziam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomaziaj sie spokojnie. mam nadzieje, ze znajdziesz testerek. bo fotkami nie ma sie co superowac. (ze swojej strony polecam przyjrzec sie rowniez sunset cafe, sa naprawde sliczne, przynajmniej jak dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
czy puder sypki Prisme Libre 02 by Cie interesował?
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
azadrubalja, piatka petal shine leci niestety do inne wizazanki... takze przepraszam Ci za zamieszanie i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
daj znac prosze, coz z nasza wymianka?
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
witaj
odpowiadam teraz dopiero bo nie było mnie jakis czas, otóż mam pryzmy w kamieniu i niestety chyba to nie mój typ, bardzo szybko nos mi sie tłuści a poliki schną, skład tych pryzm sypkich chyba jest podobny, niektóre osoby bardzo sobie chwalą na wizażu pryzmy, widać dla każdego coś innego, generalnie ciągle szukam pudru, który da sobie rade z moim czołem i nosem, może ty znasz jakiś dobry pozdrawiam ![]() ps. przy najblizszej okazji sprawdze te pryzmy sypkie ale jeżeli trafi ci się coś ciekawego to się mna nie przejmuj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nr. wkladu podam jak wroce z urlopu, w piatek, z tego co pamietam to taki sredni bez, podklad raz uzyty jeno ![]() oczywiscie licze sie z tym, ze do cieni musialabym cos dodac jeszcze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie Armani, czwórki Chanel i inne
znajdziesz cos za cienie chanel?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=289550 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
na tą chwilę nic pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
azadrubalja,
dzisiaj w końcu udało mi się przetestować puder Elegant Beige. Dla mnie niestety troszkę za ciemny, ale byłabym nimi jednak zainteresowana, ponieważ jest odpowiednie dla mojej siostry. Napisz mi proszę cos więcej na temat zużycia pudru, miejsca pochodzenia (czy z wyamiany, czy sama kupiłaś, itp.) A może dałabyś rade zrobic fotkę? Ja fotkę cieni postarałabym się zrobic dzisiaj (jak tylko wyjdzie trochę słońca, bo na razie jest pochmurno i ceimnawo) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzisiaj już chyba nie zrobie fotki bo jest już ciemnawo a w świetle sztucznym nie wiem czy dobrze wyjdzie, postaram sie jutro. Jest kupiony przeze mnie na wiosne tego roku w Arkadii, zużycie ok 5%, przydałrzy sie mu mały wypadek: jedną z kosteczek moje dziecię nacisnęło palcem i sie trochę wgniótł ale to zupełnie nie przeszkadza w używaniu bo wszystkie kwadraciki trzymaja sie mocno razem, był przechowywany należycie, ślicznie pachnie i wszystko z nim ok poza tym jednym razem kiedy nie zdażyłam go schować na czas. Wymieniam bo na zime tez jest dla mnie za ciemny no i lubie ciągle coś nowego próbować. Ja natomiast mam pytanie, czy te Incognito sa nowszego typu czy te starsze z okragłym srodkowym kolorkiem pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przed południem w Krakowie było ciemnawo, a później .... rozpetała sie śnieżna zadymka i zrobiło sie juz zupełnie ciemno ![]() Może jutro będzie lepiej, a nawet jesli nie będzie, to zrobie zdjęcie cieni przy takim oswietleniu dziennym jakie bedzie ![]() Moje cienie to wersja nie z owalem, tylko z rombem pośrodku (to ta nowsza wersja) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
cos tam jednak zrobiłam, kolory zupełnie wyszły do kitu jak to w sztucznym świetle natomiast widac to o co chodzi, no i doddam, że ten najjasniejszy kwadratek jakby troche bardziej sie zużył, ponoć wszystkie te kilkukolorowe tak mają pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Dziękuje za fotkę
Przepraszam, ale jednak nie zdecyduje sie na wymianę ![]() Troszke obawiam się, że ten uszkodzony kwadracik zacznie sie kruszyć. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() może jak coś nowego będe miała to zajrze do ciebie, chociaż pewnie diorki szybko ktos przygarnie pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() potrzebuję minimalnej ilosci kosmetyków, poza tym sa to kosmetyki konkretne, ścisle okreslone (jedynie w przypadku zapachów jestem ciut bardziej "otwarta" na propozycje) w takiej sytuacji niełatwo o sfinalizowanie wymiany ![]() ja też będę zagladac do Twojego kramiku, jak tylko zauważę jakąś interesująca mnie nowość, to natychmiast dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
tak szkoda ze wymienilas luminous silk bo tak na niego polowalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.