|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być piękna... :)
Ojej, dziękuję
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
wogóle tak jak teraz przeglądam dokładnie cały wątek stwierdzam, że masz super figurę, nie jedna dziewczyna Ci pewnie zazdrości baa chyba sama nawet troszke zazdroszczę bo osttnio mi się przytylo i jak patrze na Twoje zdjęcia to mi się marzy żeby taką mieć
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
hej
spoglądając na Twoje zdjęcia mogę poradzić Ci od siebie: -przede wszystkim zmiana koloru wlosow na ciemniejszy koniecznie! trwala lepiej Ci pasuje niż proste wlosy wiec zostań przy tym maluj sie odrobinie mocniej- moze eye liner, na pewni tusz i mocniejszy kolor na ustach, masz je male i powinnas bardziej je podkreślić to takie moje małe uwagi moze sie przydadzą
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
Metamorfoza EKSTRA!!!
Ale ten rudy.... też Tobie w nim BAAAAARDZO ładnie
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Zmiana na wieeeeeelki plus !
jesteś ładną dziewczyną i tą metamorfozą tylko to podkreśliłaś ! : )
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Miło to czytać, chociaż wydaje mi się, że zdjęcia i tak nie pokazują wszystkiego i w rzeczywistości bywa gorzej.
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę super przemiana. I przed byłaś bardzo ładną dziewczyną, ale teraz rewelacja! I podoba mi się, że zmieniłaś garderobę na cieplejsze odcienie. Takie lepiej podkreślają Twoją urodę
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu podjęłam bardzo radykalny krok i całkiem spontanicznie ścięłam swoje włosy.
Efekty poniżej [zdjęcia zaraz po przebudzeniu - bez makijażów, bez układania włosów i innych cudów, toteż wyglądam, jak wyglądam ].
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Widzę że zmiana bardzo odważna.
Mi najbardziej podobałaś się w długich prostych włosach. Dlaczego? Bo wyglądałaś pięknie, kobieco i seksownie. Krótkie zwracają uwagę na żuchwę, choć wyglądasz w nich także ładnie. A ty sama jak się w nich czujesz? Uważam,że to twoje - nie nasze - zdanie jest najważniejsze. |
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim widzę wielką poprawę wyglądu włosów - były zniszczone, a rozdwojone końcówki sięgały prawie połowy długości. Teraz są w o wiele lepszej kondycji
![]() Czasem są momenty, że żałuję obcięcia, bo długie włosy pozwalały chować mi się pod nimi. Teraz moja niezbyt wyjściowa twarz jest stale "na widoku"
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardziej podobały mi się długie włosy (ostatnio mam manie zapuszczania:p) ale w krótkich nie wyglądasz źle. |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Sa troche za krotkie. Jak odrosna kawalek przed ramiona bedzie super. Ale i tak jest ok
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
ja na twoim miejscu zrobilabym sobie grzywke i jasne rude wlosy jak na ktoryms zdjeciu z pierwszej strony. rudy pasuje ci idealnie. w niebieskim calkiem ci do twarzy ale najlepszy bylby chyba zielony fioletowy i brązowy
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
O nie, nie, nie. Grzywka odpada. Moje włosy bardzo niekorzystnie się układają - musiałabym je wiecznie prostować, bo w innym przypadku wiją się w górę
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
A ja MUSZE powiedziec ze rudy Ci nie pasuje. Ten kolor podkresli kazde zaczerwienienie. Uwypukli niedoskonalosci cery itp. Wg mnie o niebo lepiej wygladasz w kolorze brazowym. I bede sie przy tym upierala
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
ooo czestochowa, jak fajnie
![]() jestes letnim typem urody, wiec pasuja Ci wszystkie cieple kolory ladnie wygladalabys w takiej zywej cieplej zieleni. i polecam ksiazke "sztuka wizazu" mi sie bardzo spodobala ta ksiazka, sa tam te typy urody, sylwetka, makijaz. co do wlosow to fajnie Ci w tym ciemnym brazie na tym zdjeciu z poducha gwiazdka i w tych marchewkowych na zdjeciu z autkiem. kasztan tez bylby ok. co do ciuchow to pokaz sylwetke tak z przodu bo tak to ciezko powiedziec. ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- ajc i dopiero teraz przegladnelam zdjecia w tej zoltej tuniczce, slicznie wygladasz na tych zdjeciach i fajny styl
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem też lepiej Ci w brązowych włosach, nie zawsze piegi i rude włosy muszą grać duet ;-)
W krótkich włosach też wyglądasz bardzo ciekawie. Musisz tylko pamiętać o tym, by ubierać się w jasne kolory, ciemne nie za bardzo Ci pasują, a ciemne ubranie i ciemne włosy w połączeniu z jasną karnacją to już w ogóle... Aha... pokoloruj sobie troszkę policzki jakimiś kuleczkami brązującymi, bo są urocze i zasługują na podkreślenie
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
O, a to z policzkami też się coś robi?
Maluję tylko oczy, więc nie bardzo znam się na tym ![]() A co do rudości i czerwieni - Asik ma rację - moje czerwone policzki są wtedy bardziej widoczne.
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to nie inaczej lato-zima zimny wiosna-jesień- ciepły ślicznie teraz wyglądasz i lepiej Ci w brązie nie rudy |
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem ślicznie Ci w rudych, kręconych włoskach
W ogóle dziwiłam się, po co Ci metamorfoza, skoro tak Ci w nich do twarzy ![]() A potem zobaczyłam Cię w ciemnych (również kręconych) włoskach- wyglądasz super ! A strój (żółta bluzeczka, różowy szaliczek itd. ) idealnie podkreśla Twoją urodę. Wyglądasz tak wesoło, ciepło... po prostu pięknie ! A w krótkich włoskach też Ci dobrze - a w połączeniu z kolorowym, pogodnym strojem na pewno jest jeszcze lepiej
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
mi się podoba w krótkich. tak jakoś wesoło
myślę,że dobrze zrobiłaś ścinając włosy zwłaszcza, że były zniszczone. to im wyjdzie na dobre
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia w "nowych" włosach.
Z wyjazdu wakacyjnego, a więc bez grama makijażu - wybaczcie
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Sliczna jestes !! Przesledzilam caly watek i jestem zachwycona ,masz taka radosc w oczach i na twarzy ,sprawiasz ze czlowiek patrzac na ciebie spontanicznie sie usmiecha
Z takim zywiolem w oczach we wszystkim Ci slicznie !! A co do rad praktycznych, brwi maja raczej ladny ksztalt chociaz nie widac tego zbyt dokladnie na tych ostatnich zdjeciach sa za malo wyrazne przydalo by sie je raczej przyciemnic .
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesteś naprawdę prześliczna
Choć mi szczerze mówiąc w długich kręconych rudych włosach podobałaś się bardziej. Moja rada: maluj usta, powiększając górną wargę- masz ją dość cienką. Tu jest artykuł jak to zrobić : https://wizaz.pl/Makijaz/ABC-makijazu/Ksztalty-ust---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Chociaż nie, zmieniam zdanie! W krótkich brązowych jest o nieeeeeeebo lepiej ^^
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() fajna babka z ciebie szkoda tylko, że obcięłaś wloski... długie kręcone były śliczne... no i ten kolor rudaśny moim zdaniem powinnas je zapuścic.Prosiłas o rady... ja dodam jedną-podkreślaj oczka-KONIECZNIE!!! pozdrawiam ciepło. |
|
|
|
#118 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
P.S. A co to za postać w twoim avatarze? Zdaje mi się, że gdzieś ją widziałam. Niezwykle sympatyczna z buzi
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba czas na najnowsze zdjęcia
Wróciłam do malowania oczu [a nawet dodałam kredkę do brwi ] Co Wy na to?Włosy powoli odrastają, mam nadzieję, że pójdzie im szybko Tęsknię za moimi długimi lokami, ale zdaję sobie sprawę, że były zbyt zniszczone, aby wciąż je trzymać.Ach, te białe/mieniące się(?) elementy na włosach to wina lampy, od czasu ścięcia nie mam już białych końcówek [alleluja!]
|
#120 |
|
Paul's girl
|
co do jasnej karnacji i zaczerwienień - polecam samoopalacz. co wieczór odrobina wymieszana z kremem do twarzy albo sama
![]() moim zdaniem ładnie Ci we włosach i rudych i brązowych. masz śliczny kolor oczu |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

].