![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ślub z z facetem, który przeżył pierwszy raz z Tobą
Cytat:
pewnie że mogłabym. ale jestem kobietą hetero więc nie wiążę się z kobietami. forum o kobietach dziewicach i związkach stałych z nimi niech piszą faceci na forum męskim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
a moim zdaniem i tak cała dyskusja nie ma sensu. Co można poradzić na to że chce się być do końca życia z tą osobą z którą się straciło dziewictwo... miałam biegać przed ślubem i próbować jak to jest z innymi? rezygnować ze ślubu i wmawiać sobie że jeden partner to za mało, wrócimy do tematu jak zaliczę kilku?
nawet jeśli jest tak jak straszycie ![]() ![]() a kwestii "zielonego światła" pojąć nie mogę. Nie mieści się mi to w głowie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i co z tego? Stworzony na publiczym forum, na ktorym kazdy pisze co chce (dopoki administracja nie uzna tego za nieregulaminowe) i naprawde nic Ci do tego co napisze w jakim watku, niezaleznie od tego, czy Ty ten watek zalozylas czy nie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powaznie twierdzisz cos takiego? Cytat:
Tolerancja nie oznacza bezmyslnej akceptacji dla wszystkiego i absolutnego braku krytyki.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Swój pierwszy raz przezyłam z TŻ,dla niego tez byłam pierwszą.Nie bylismy juz główniazami,a ludzmi troche po 20ce. jestesmy z soba i za rok slub. TŻ zawsze powtarza,ze docenia,ze był moim pierwszym ![]() Wszystko to jest kwestią charakteru i pary. facet znowu nie jest AZtak prosty, jak mówisz, a i kobiety zdradzają.Zreszta kto powiedział,ze jesli facet przed ślubem przeleci 10 lasek , to po nie bedzie miał ochoty na kolejne 15??? Nie uogólniała bym...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.