![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: nie podoba mi się styl ubioru mojego chłopaka...
Powiem tak.....bardzo by stracił w moich oczach facet który by sie zgodził z Twoimi wymaganiami, czyli dał sie zmanipulować! To znaczy ze w innych kwestach jesli bedziecie razem tez bedziesz nim manipulować??
To by swiadczyło o jego niezaradnosci, biernosci. Przyznam ze w wieku nastu lat tak bywa i jest to dopuszczale ale dzisiaj gdybym jako dorosły facet uslyszał taką uwage, głosno bym sie rozesmiał ![]() ![]() Wlasnie niech inni sie dostosują do moich wymagań a nie odwrotnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
BAN stały
|
Hum, hum, punk, czyli ''dziecko-śmieć'' (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się wybiela. Nie mam zielonego pojęcia. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
BAN stały
|
I oczywiście, że autorka nie przestawiła swojego chłopaka na Jej muzykę, tylko Jej się tak myśli, że to zrobiła. Zresztą, ile kobiet ogląda meczyki z kochaniami, nie widzę w tym nic dziwnego, że gdy się nie słucha tej muzy co bączek, jedno drugiego nie katuje ukochanymi dźwiękami...
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy słuchał rocka a został przestawiony na disco polo, czy z disco polo został przestawiony na rocka ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
przepraszam co ma do tego wątku wybielanie odbytu?
![]() kto o zdrowych zmysłach się tym interesuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
dzustam, ja obstawiam że on został przechrzczony z rocka na techno. Jeżeli ma racje to straciłam szacunek dla tego faceta
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
To dla Ciebie naprawde takie wazne? Przeciez nie szata zdobi czlowieka, a chlopaka nie zmienisz na sile, bo to nie ma sensu.
![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
wiecie co - tak sobie myślę, że takie rozróżnianie zmiana ciuchów - ujdzie, zmiana gustów muzycznych - niewybaczlne (oczywiście w przekoloryzowaniu pewnym), jest nie warta funta kłaków.
tak naprawdę albo się kogoś akceptuje, ale wymyśla kolejne "ale" a to kim jesteśmy to zarówno ciuch i wystający, o rozmiar za duży tyłek, jak i gust muzyczny, religia, poglądy polityczne i podejście do przysłowiowej d* maryni. owszem, ludzie się pod wpływem siebie zmieniają i to jest jak najbardziej ok. ale co innego zmieniać się samemu, a co innego być zmienianym z założenia.
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdzie nie napisalem, ze ich nie ma, czy naleza do rzadkosci. Po prostu - zamiast tym razem abstrakcyjnych rozwazan, jest w miare precyzyjne okreslona sytuacja - nie niechlujstwo, tylko styl tej osobie nie podpasowal itd. Jak dla mnie, po przeczytanie autorki, bez obazy dla nikogo - tragedia.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
No dobra, kładę jedynie poprawkę na to, że mamy tu zupełnie prawdopodobnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
hej hej ale przeciez jesli ten chlopak zacza sluchac tej innej muzyki to moze nie przeszkadza mu ze dziewczyna go 'zmienia' ????? gdyby mu to wszystko przeszkadzalo to by z nia nie byl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny. a ja muszę sie przyznać ze trochę zmienilam styl mojego faceta.poznając krzyska nie zwracalałam uwagi na to jak sie ubiera.zauroczona byłam po uczy.moj misiek jeździ tirami i zbytnio nie ma czasu zwracać uwage na to co sie ubiera. powiedziałam mu ze niezbyt mi się podoba jego styl i czy da sobie pomoc.na początku było a co ty chcesz zmieniać dobrze jest.pewnego razu jak wyszlismy ze znajomymi mowi mi wiesz co, maż kuzynki tak fajnie dziś ubrany tez bym tak chciał. wiec pojechaliśmy w pewna niedziele do centrum handlowego i pokupywalismy masę rzeczy.teraz mnie caluje i mowi ze teraz wyglada jak czlowiek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
mama zawsze mi mowi ze nie powinno faceta sie pucować bo pucuje sie go wtedy dla innej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
A wiecie co ja wam powiem...Do 20 pewnie zostal jej caly rok a psychicznie i z 10.Ona pewnie jest rozowiutka glupiutka blondyneczka na szpilkach(nie obrazajac nikogo) wiec jak ten metal czy punk ma do niej pasowac co??hmm??
To jak pyszne czekoladki w paskudnym opakowaniu.Tyle ze da niej i opakowanie musi byc jak najlepszej jakosci ![]() A jak ona pojdzie z nim na dyskoteke gdzie leci techno?przeciez ja wysmieja a jego zabija za stroj. ![]() Ehhh jakaz ona beznadziejna. Ojej a co sie stanie jak znajomi ja zostawia bo nie beda chcieli sie z nimi pokazywac??ona taka sama z nim zle ubranym zostanie...i co ona sierotka zrobi???? ![]() Moj maz jest o 13 lat starszy odemnie.Byl kiedys punkiem.Ma ogrom zdjec w kolorowych spodniach podartych do kolan i z wielkim irokezem na glowie. Ale on z tego wyrosl zanim go poznalam.Dalej slucha swojej muzyki a i nawet ja ja polubilam.Ale nigdy nie padlo jakies zdanie wysmiewajace czyis styl. On zazwyczaj chodzi ubrany w czarne dzinsy badz sztruksy i do tego koszulka bez zadnych napisow bron bo*** kiedys zobaczylam go w koszulce bez ramion i omalo nie umarlam.Wygladal BOSKO i powiedzialam mu to.Ale to byla tylko chwila i nigdy wiecej jej nie zalozylA ja wiedzac i tak ze super wygladal nie bede namawiala skoro nie wygodniemu w takich. ![]()
![]() |
#110 | ||
BAN stały
|
Cytat:
edit. Widze, że jesteś nowa; witamy na forum ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Wg mnie to bez sensu zmieniac kogos na sile
![]() Jak Ty bys sie czula, gdyby Twoj chlopak kazal Ci nosic same miniowki i dekoldy do pepka? Chyba by Ci sie to nie podobalo ![]() Ok, jak juz Ci sie zupelnie niektore rzeczy nie podobaja to postaraj sie je delikatnie zmienic, ale nie po calosci, bo chlopak straci swoje wlasne JA
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
hej !. mysle , ze powinnas mu to szczerze powiedziec...jednak jezeli naprawde go kochasz ubior nie powinine byc az tak wazny.Jezli jednak ci tak to bardzo przeszkadza poprostu mu to powiedz!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Ojj, nie zmieniaj go na całkowicie inną osobę.
Jeśli chce porady przy zakupach, idź z nim, pomóz coś wybrać, coś zaproponuj. Pokaż jakiś ciuch mówiąc "ale fajnie by Ci w tym było"... ale nie naciskaj!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo z Twoją postawą i przekonaniem nic z tego nie będzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Hmm..
Kiedy ja poznałam swojego Tż-eta był ubrany bardzo elegancko,ciemne ładne dżinsy,koszula elegancka czarna,buty eleganckie,był bardzo umięśniony,moje marzenie! wpadał tak odstrzelony przez perwsze 9? spotkań,w każdym razie wystarczająco długo,abym się mogła zauroczyc,a na kolejne spotkanie ubrał sobie spodnie,które mi się średnio podobały,jakaś koszulkę siatkowaną,w ogóle mi się ten strój nie podobał,no ale pomyślałam sobie ,że przecież pewnie nie chodzi tak na codzień,no i fakt faktem nie chodził tak ubrany,ale później już coraz częściej widywałam go w strojach które mi się średnio podobały ![]() ![]() Co do muzyki mój chłopak słucha ostrego techna,ja niestety niezbyt lubię,więc jak jedziemy gdzieś to raczej włączamy sobie radio w samochodzie,a kiedy już jedzie sam to słucha tego co lubi,jeszcze są sytuacje kiedy słuchamy wspólnie jego muzyki kiedy jedzie na jakiś egzamin,ma zły dzień etc,bo wiem że go odstresowuje ![]() Generalnie te zmiany zachodziły bardzo powolnie ,ponieważ generalnie nie zależało mi na tym ,aż tak bardzo ![]() Gorsza sprawa,wygonic faceta do fryzjera ! zawsze ma 100000 ważniejszych spraw ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
A ja pamiętam jak swemu szefowi trułam ,ze ma w końcu kupić sobie jeansy.
Młody chłop i tylko takie z garnituru -dzień w dzień kańcioki (typ pracy wcale tego nie wymagał) I kupił.Ale była sensancja wśród jego znajomych ![]() Teraz to jeansów z tyłka nie ściąga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mojemu trułam,żeby porzucił szerokie spodnie na rzecz takich prostych dżinsów. Kręcił nosem,a jak sobie kupił to teraz pieje z zachwytu ![]()
![]() |
![]() |
#118 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pamiętam, jak mój dentysta się ohajtał (bardzo fajny gostek), od razu było widać ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
przestawilas go na swoja muzyke chcesz go przestawic na ubior Tobie odpowiadajacy pozniej Ty mu wybierzesz kierunek studiow samochod kolor lakieru dom bedziesz mu mowila co i jak ma robic i spedzisz reszte zycia z Twoim klonem ktory nie potrafi powiedziec nie.. jak Ci sie cos w nim az tak nie podoba to z nim nie badz... albo zaakceptuj
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Wg mnie nie można kogoś tak zmieniać, to nie fair
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.