![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo podkładów, kolorówki, pielęgnacji. Średnia i górna półka :)
Tutaj podaję zdjęcia tych cieni. MACówek ciężko zrobić, więc podałam nazwy byś mogła sobie sprawdzić. Do tego mam pełnowymiarowy Golden Olive i mogłabym zrobić Ci odsypkę.
Jeżeli byś jeszcze chciała jakieś szminki czy coś, to mam parę poza wątkiem.Mam też pędzle (pojedyncze sztuki) kupione na allegro. Sprawują mi się świetnie, ale nie zużyję wszystkich, korzystam raptem z 7 więc pozostałe mogę na coś wymienić ![]() A co do paletki, to niestety jest zarezerwowana przez Jeanette. I pewnie to potrwa z miesiąc ponieważ musi pojechać do swoich rodziców po rzecz którą chcę wzamian. Jeżeli za miesiąc nadal będziesz chętna a nasza sytuacja się rozwiąże na nie, to mogę dać Ci znać. a no i czym jestem zainteresowana ![]() 1)Dior, cień pojedynczy, kolor Silver, stara wersja, ubytek 5%, będę baaardzo wybredna 2)Garnier, Roll On przeciw nagromadzonemu cellulitowi 3)Faberlic, Antycellulitowy żel złuszczający, połowa duuużej tuby 4)Avon, dwie maseczki odświeżające z białą herbatą, obydwu zostało 3/4 pierwotnej pojemności 5)Książka o sztuce makijażu oraz pielęgnacji twarzy, ciekawie opisane modelowanie twarzy, cieniowanie oka, triki makijażowe z ciuszków, o ile u mnie coś Ci się podoba, byłabym zainteresowana : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1222524021 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1222550215 ![]() oczywiście, jeżeli coś więcej Ci się u mnie podoba mogę wymienić ciuszki za kosmetyki, czy coś ![]() ![]() pewnie, że zapomniałam zdjęć ![]() Mac - black black - matowa czerń, coco- jaśniutki połyskujący brązik, Apricot pink - taka brzoskwinia, oraz golden olive - piękna iksrząca zieleń. Co do inglotów - szary matowy, ciemna, powiedziałabym barokowa zieleń do tego w podobnej tonacji (patetycznej ) purpura (obie iskrzące) i fiolety ![]() Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2008-10-26 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
To może za odsypki i róż dasz mi
Inglot, Vertigo, Kolor : jasna fuksja, zuzycie 20 % Inglot, Vertigo, Kolor : fiolet w odcieniu wrzosu, zużycie 20 % L'Oreal, Crea Couleur, nr. 10, Marable White - rozświetlacz pod brew, daje śliczny metaliczny połysk, jest to cień, którym nie można 'zrobić sobie krzywdy', niezbędny w każdej kosmetyczce Inglot, Odsypię transparentnego pudru z drobinkami Avon, cień do powiek, sypki, z wygładzającymi minerałami ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
A ile by cię interesowało tych perfum, bo może bym się skusiła
![]() ![]() Podoba mi się Książka o sztuce makijażu oraz pielęgnacji twarzy, ciekawie opisane modelowanie twarzy, cieniowanie oka, triki makijażowe ILE MA STRON? MOżNA ZDJęCIE? oraz Estee Lauder, komplet pędzli w zamykanym pudeleczku, w zestawie znajduje się: *pędzelek do cieni większy - górna powieka, cieniowanie *pędzelek do cieni mniejszy - górna i dolna powieka, załamanie powieki *grzebyczek do rzęs wraz z włosiem do czesania brwi będę wybredna, pędzelkami łatwo się cieniuje oraz nakłada cienie
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej mi zależy na książce i roll on'ie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka interesuje mnie u ciebie
Astor, Anti Stress & Lift, 300, cała Inglot, Podkład równoważący, cały, odcień: 25, KOD: GC09PB Książka o sztuce makijażu z poszukiwanych przez ciebie mam: do solarium SOLEO EVOLUTION STEP 2 Dla opalonych. Silny akcelerator wzbogacony extraktem konopi indyjskich. Zapewnia jeszcze ciemniejszą, bardziej intensywną opaleniznę. Doskonale nawilża, pozostawia aksamitną, jędrną skórę. Stworzony po to, aby zapewnić jeszcze lepsze efekty w opalaniu! jak na foto ok 3/4 opakowania 150ml zapach melona oraz emerald bay zapach kokosowy-brak juz etykietki z 265ml jak na foto ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
tak myślę i zrobiłam małe podsumowanie
![]() maci - 60 zł inglot - 50 zł pędzle ( mam ich ok. 15 więc po prostu kilka byś sobie ze zdjęcia wybrała, każdy z nich wart jest 20-30zł) za: roll on, który kosztuje ok 25zł (razy 0,3 to jest 7,5zł), książkę zakładam 50 zł i maseczkę ok 3-5 zł... no to chyba ta wymianka nie jest dla mnie korzystna ![]() ![]() Jak Ty to widzisz ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
o kurcze, przepraszam za tąwycenę i określenie, że maseczki są po 5 zł, myślałam, że to takie jednorazowe powiedzmy w saszetkach
![]() ok. Zatem ja proponuję taką wymiankę. ode mnie : -MACi -Ingloty -3 pędzle (jeden do pudru i dwa takie jak do cieni tylko trochę większe nie wiem do czego one profesjonalnie są używane :P) za -roll-on -książkę ( na niej mi najbardziej zależy ) -maseczki -koszulkę. Ewentualnie mogę zrezygnować z rolla bo i tak chciałabym go tylko dla testu a ma raczej niepochlebne opinie na kwc...muszę chyba sama się o tym przekonać. - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
no ale w poprzednim poście Twoim była jeszcze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
za oba preparaty do opalania chciałabym:
ksiazeczke i Astor, Anti Stress & Lift, 300 za reszte neistetyu nic nie znalazłam
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Rany, zrób wszystko tym razem aby ta wymianka nie doszła do skutku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
hura hura hura
![]() to jak robimy?;> ta wersja ostatnia ? czy coś zmieniamy ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
BAN stały
|
cały czas czekam na wiadomość od ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia pędzelków, które bez kozery mogę oddać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
oczywiście. Ja też muszę się zbierać, bo jutro pierwszy dzień w pracy i kolokwium z całek i w ogóle urwanie głowy...
![]() ![]() do usłyszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
COś za:
Lemax, czarny lakier nawierzchniowy z różnokolorowymi drobinkami Amor Amor, Cacharel, mleczko perfumowane do ciała, 50 ml
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.