![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuszki głównie S, kilka M, jedna L i inne
więc tak
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1217779326 to bardotka czyli ma odłączane ramiączka, bardzo ładnie zbiera, miałam go na sobie tylko raz pod elegancką sukienke ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1224343980 staniczek zapinany z przodu więc ładnie zbiera, z gabeczkami na stałe https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1217778556 nie ma chyba gabeczek z tego co pamiętam tzn ma taka delikatną na stałe, ale też ładnie zbiera bo tylko takie preferuje ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1217779738 ma takie gąbeczki na dole miseczki przez co podnosi piersi do góry, gabeczki te również są na stałe tylko ze ic nie widze za te rzeczy - zajrzyj na moją wishlistę - może coś masz noszęrozmiar M i czasem L - zależy czy góra czy dół ![]() pozdrawiam i nie chodz tak późno spać ![]()
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazlam,czekam na propozycje spoza watku
pozdr. ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Jasne że poczekam
![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
niestety kochanie nic nie znalazłam
![]() Masz moze cos poza wątkiem ?? ![]() ![]()
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
niestety nic... masz cos poza watkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
nic ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Przyślij zdjęcie jak masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
a masz coś jeszcze poza watkiem ?
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Niestety nic mi nie wpadlo w oko , buziak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
!!!!! DOKŁADKA !!!!!
Postanowiłam dołożyć kilka ciuszków ![]() ![]() A oto ciuszki: 1. Bluzka na szyję ciemny fiolet, pod biustem rząd cekinów. Śliczna!! Stan dobry (cekiny trochę straciły kolor) rozmiar 38 Idealnie podkreśla biust jak mało która bluzka :PP Oddam za coś co mi się naprawdęęę spodoba! 2. Bokserka niebieska z fioletowymi obszyciami (niebieski żywy, fiolet ciemny zgaszony - czego oczywiscie nie widac....) z napisem (foto). Firma trenstation Stan bdb, rozmiar S 3. Bokserka w paski z "latającym kurczakiem".... ![]() Firma trenstation Stan db, rozmiar S 4. Bokserka czerwona z czarnym napisem (foto) Firma trenstation Stan bdb, rozmiar S 5. Bokserka beżowa ze złotymi motylami Firma trenstation Stan bdb, rozmiar S 6. Bluzka jeansowa rozpinana, perfect na imprezę (wystarczy trochę rozpiąć :P - zamek się blokuje więc spokojnie ![]() Rozm. S, Stan: db +
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
7. Bluzka brązowo-pomarańczowa Puma (nie wiem czy oryginał - nie znam się, dostałam ją w prezencie)
Rozmiar: M, Stan: db + 8. Bluzka biało-żółta we wzów kwiatowy, na jedno ramie Rozmiar: S, stan: db + (materiał super ale ramiączka DELIKATNIE się wywijają) 9. Biała z jabłkami ![]() Workowata, rozmiar wg mnie zdecydowanie S bo w ogóle się nie rozciąga! Stan: db (jedna plamka na dole - nie bawiłam się w wywabianie. 2 malutkie) 10. Różowa bluzka z haftem po jednej stronie i "drapowaniem" po drugiej, z dekoltem, super lezy, firma to chyba ICHI lub VILA (nie pamietam, metka odcięta bo drapała) nie wyprasowana oczywiscie... ![]() 11. Bluzka z długim rękawem z wyszywanymi żółtymi kwiatami (świetna ale niestety kiedy nosi się S to siłą rzeczy M jest za duże :P) kupiłam bo się zakochałam. Myślałam żeby ją zwężyć ale nie mam czasu... Rozmiar: M, Stan: db + 12. Bluzka brązowa z fajnymi ramiączkami Rozmiar nie ma nic wspólnego z tym z metki ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
13. Torebka żółta w serduszka, przecudna
![]() ![]() 14. Jeasny VILA super fason, pupa w nich super wygląda ![]() ![]() ODDAM tylko i wyłącznie za coś super ( nie muszę się ich pozbywać) Rozm: W 29 L 34 (skracane) 15. Buty z Deichmanna f. Graceland rozmiar 38 Ubrane może 2 razy, biało różowe (róż ostry + delikatny) Przeleżały rok w piwnicy - mają żółte plami ale na moje oko da się je wyczyścić (nie miałam na to czasu - przepraszam - wiem że powinnam umyć :P) są świetne, tylko mi za małe niestety ![]() Z chęcią wymieniłabym się na inne buty ale można mnie kusić ![]() 16. Spodnie jeansowe jasne stan przód: 18 cm od kroku tył: 27 cm od kroku dł nogawki 91 cm (od począku - stanu do końca) Wszystkie ciuszki stanowią moje casual więc wymienię się za coś co mnie naprawde zainteresuje (nic na siłę) ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2008-12-01 o 14:24 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
wciaz nic ;/
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ciuchy:
1. Stanik Marks&Spencer UK 34 B jakby usztywniany w środku różowa gąbka na zewnątrz czarna koronka, na silikonie (mozna nosic bez ramiaczek) stan: dobry (jedno ramiączko już nie daje rady) 2. Torebka czarna z beżową nitką, super pojemna mimo niepozornych rozmiarów, dwie przegródki, moja ulubiona ![]() ![]() 3. Torebka zapinana na zapięcie typu babcina portmonetka (nie wiem jak to się nazywa) wykonana z grubego trwalego materialu, we wzory brak łańcuszka ale na życzenie mogę kupić i "zamontować" ![]() 4. Biała torebka (sztywna) do ręki i na długim pasku, jedna przegródka Stan:db - 5. Torebka ciemny jeans jakby "poszarpana" (te biale kreski) z czerwonym obszyciem i rączką 6. Pasek "brudne złoto" w jednym miejscu naderwany ale tego naprawde nie widac przy tym azurowym wykonaniu ![]() 7. Spodenki big star rozmiar S stan: db + (nosiłam po domu, brak plam) kolor jasnozielony 8. Spódnica czarna ciekawie uszyta, z motywem kwiatowym (zdjecia sa jakie sa ale naprawde jest sliczna) rozmiar 38 9. Chusta H&M kupiona i rzucona do szafy... w fajny wzór ![]() gruba, na głowe, wiazana
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2008-12-01 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.