![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapachy, pielęgnacja i kolorówka - do wymiany lub oddania w dobre ręce :-)
Cytat:
Moje Moschino to wersja klasyczna, czarna, jak na zdjeciu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zapachy, pielęgnacja i kolorówka - do wymiany lub oddania w dobre ręce :-)
- Lacoste Pour Femme, EDP, 50 ml, nowa w foli, kupiona osobiscie w perfumerii
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4152 - Kenzo Elephant, EDP, 50 ml minus jeden psik (apsik ;-), w kartoniku, kupiona osobiscie w perfumerii o!!!!!!! Kochana znajdziesz coś u mnie ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=299851 Edytowane przez dagwoj Czas edycji: 2009-01-05 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety ta wersja Miracle nie dla mnie... szkoda, ze Chance juz poleciala ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
Mineral Care Dead Sea Products, Sól do kąpieli z Morza Martwego - Orange Blossom, 500 gr, zużycie ok 50%, ważne do 01.2010 Gosh Metallic Lips Metaliczna pomadka do ust w płynie, kolor Ginger Metal (złoto-miedziany), tylko wyprobowany kolor |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chetnie przygarnelabym od Ciebie: DOVEOriginal antyperspirant w areozolu 150ml NIEUZYWANY YVES ROCHER woda toaletowa w sprayu o zapachu truskawki 20ml zostało 70% oraz nastepujace probki: AVENE CPI krem kojący do skóry nadwrażliwej 5ml AVENE Eluage krem przeciwzmarszczkowy intensywnie odbudowujący 5ml LA ROCHE POSAY Nutritic odżywczy krem regenerujący - łagodzi 4 oznaki skóry suchej 2ml x3 PSYSIOGEL krem fizjologiczny zalecany do skóry wrażliwe, alergicznej, suchej 1.5ml x2 Moge cos jeszcze dolozyc, gdyby cos Cie jeszcze zainteresowalo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
A Poison Diora zbytnio nie jest mi znany - musialabym przetestowac... Chodzi o klasyka EDT czy EDP?
Chwilowo jestem uziemiona anginowo w lozku, ale mam nadzieje ze wkrotce sie wyrwe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
No i Versace mam Cristal Noir... ale nie pamiętam ile, butla 90 ml stan poczatkowy ... a tak bym pragła Twoje lacoste jeszcze!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestesmy umowione - potwierdze jak tylko sprawdze zapach. Elefant leci do Iony - zaraz uaktualnie status... Usciski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Dagu,
Jakos sie zafiksowalam na tym, ze Ty szukasz Lacoste ![]() Slonia zaczelam negocjowac z Iona juz przed swietami i po prostu pare dni temu potwierdzilysmy transakcje... Przepraszam, ze przeoczylam Twoje zainteresowanie nim i nie poinformowalam Cie o tym wczesniej... Jakos myslalam, ze caly czas mowimy o wymianie Lacoste, bo je wymienilas w swoim watku jako poszukiwane no i ten slon mi umknal... ![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2009-01-09 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
ponawiam swoją propozycję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lista moich pragnien jest juz coraz mniejsza - jestem niecierpliwa i zdobywam po kolei poszczegolne punkty ;-) reszta ktora jeszcze potrzebuje zdobyc jest na poczatku watku w pierwszym albo drugim poscie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Violette,
Niestety nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje, na razie nic mi sie nie przyda...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Sporo rzeczy jest ciagle na zbyciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Podnosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
- Armani Gio, EDP, 33/35 ml, w kartoniku (tutaj bede trudnym negocjatorem ;-)
znam tylko ten zapach i nawet mi się podoba ale jest różnica w pojemnościach pozostałych zapachów nie znam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 i jak zdezydowałabyś się oddać? może byś sobie coś jeszcze dobrała https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 Edytowane przez Mcherub Czas edycji: 2009-02-14 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Witaj Silenciu
![]() może byłabys zainteresowana Hugo Boss femme edp 45/50 ml za Lacoste pour femme (plus coś na dorzutkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Kochana,
Z Toba zawsze chetnie bym sie wymienila, ale niestety Boss zupelnie nie dla mnie... Jestem troche wybredna ostatnio ;-) Raczej Lacoste oddam za cos czego bardzo poszukuje ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
u mnie Escada, Lily Chic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Shalimar mial by "na zapas", ale Gio oddam jedynie za cos wyjatkowo poszukiwanego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.