Co mam robić? :( - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-20, 18:49   #91
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: Co mam robić? :(

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Cos tam sobie piszesz, ale skoro do mnie, to napisz jasno i wyraznie, albo sie powstrzymaj jesli nie potrafisz ubrac chaotycznych mysli w zdania.
Jesli cytat miał byc do mnie, to chyba nie doczytałas co napisałam. Radze pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem
Jeśli ktoś ma z tym problem, to na pewno nie ja , żegnam

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 18:55   #92
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś ma z tym problem, to na pewno nie ja , żegnam
A miałas juz konczyc......
PIszesz nie na temat, nie czytasz i cytujesz nie na temat
Oj mysle,ze masz z tym duzy problem, bo i autorka watku nieco wyzej prosiła o rozwiniecie Twych chaotycznych mysli. Tu nie chcesz rozwinac, ok, niewazne, widac nie masz nic do napisania
Co wogole z tematem ma wspolnego branie slubu ze wzgledu na dziecko? Co ma wspolnego z tym,ze radziłam jej poczekac ze zwiazkiem, ktory na dzien dzisiejszy moglby przyniesc wiecej szkody niz pozytku? Chyba NIC. Pozdrawiam
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 19:21   #93
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Podbijam pytanie Vretki. Dziwi mnie, ze ktos z gory uklada scenariusz ze bylo tak czy siak - ona chciala go zmusic do odpowiedzialnego ojcostwa a on odszedl i zaczyna sie ocenianie. A skad wiecie (osoby tak piszace), ze tak bylo ?

Czy któraś z nas napisała, że było tak czy inaczej? Mi się wydaje, że my tu zakładamy raczej różne opcje...zamiast traktować problem tylko z jednego punktu widzenia...
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 19:25   #94
Malla
Nie depcze krokusów

Lady Agnes - chciał wziąć ślub, a ona go rzuciła? Chciał z nią zamieszkać? Jeśli tylko on był chętny, to nie widzę przyszłości Waszego związku tylko z tego powodu, że nie dociera do mnie, że jemu na niej nie zależy, że nie chce i nie będzie próbował tego naprawić On chyba sam nie wie czego chce i dlatego nie chce się angażować w związek z Tobą, może ma jeszcze nadzieję, że stworzą pełną rodzinę... Piszę to nie będąc do końca przekonaną, ale taka opinia jeszcze nie padła w wątku.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2008-11-20 o 19:28
Malla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 19:37   #95
DariaKom
Zakorzenienie

Właśnie...o tym nie pomyślałam, kolejna ewentualność może być taka (mówię czysto hipotetycznie Wyraku ), że facecik sam nie wie czego chce, nie wie jak on sam zareaguje na dziecko...nie wie czy nie obudzą się jeszcze w nich uczucia do siebie i może zwyczajnie nie chce palić za sobą mostów. Może jest tak, że jakby się ujawnili to miałby już problem z powrotem do matki dziecka..a tak wszystkiego może się jeszcze wyprzeć i kwasu w miejscowości wielkiego nie będzie...
Stary 2008-11-20, 19:41   #96
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Właśnie...o tym nie pomyślałam, kolejna ewentualność może być taka (mówię czysto hipotetycznie Wyraku ), że facecik sam nie wie czego chce, nie wie jak on sam zareaguje na dziecko...nie wie czy nie obudzą się jeszcze w nich uczucia do siebie i może zwyczajnie nie chce palić za sobą mostów. Może jest tak, że jakby się ujawnili to miałby już problem z powrotem do matki dziecka..a tak wszystkiego może się jeszcze wyprzeć i kwasu w miejscowości wielkiego nie będzie...
No i tak tez byc moze... Wszystko okaze sie w praniu. Tym bardziej obstawiam czekac i obserwowac
Stary 2008-11-20, 19:48   #97
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Czy któraś z nas napisała, że było tak czy inaczej? Mi się wydaje, że my tu zakładamy raczej różne opcje...zamiast traktować problem tylko z jednego punktu widzenia...
Kilka osob wyraznie sugeruje jak bylo, nie wiem na podstawie czego

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-20, 19:52   #98
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
A miałas juz konczyc......
PIszesz nie na temat, nie czytasz i cytujesz nie na temat
Oj mysle,ze masz z tym duzy problem, bo i autorka watku nieco wyzej prosiła o rozwiniecie Twych chaotycznych mysli. Tu nie chcesz rozwinac, ok, niewazne, widac nie masz nic do napisania
Tak sobie to tłumacz

A na pytanie autorki wątku, odpowiedziałam

Stary 2008-11-20, 19:52   #99
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to specjalnosc kobiet spogladanie na jedna sprawe z kilku perspektyw, wiec nie masz szans wiedziec..

Fresa: przytocze Twoje" zegnam" i na tym koniec" I nadal mi odpowiadasz? Widac to jakies wazne z niewiadomego powodu...
A na pytanie odpowiedziec nie potrafisz No nie trzeba, mi naprawde Twoja opinia do szczescia nie potrzebna

Edytowane przez Gwiazdeczka1978
Czas edycji: 2008-11-20 o 19:55 Powód: dopisek
Stary 2008-11-20, 19:54   #100
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to specjalnosc kobiet spogladanie na jedna sprawe z kilku perspektyw, wiec nie masz szans wiedziec.
Tak? Ty jak dotad uparcie spogladasz z jednej: ze kobieta w ciazy nie porzucilaby faceta, wiec jesli nie sa razem, to z nim jest cos nie tak

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2008-11-20, 19:56   #101
Malla
Nie depcze krokusów

Wyrak - nie wiemy jak było, szanujemy decyzję autorki o nieujawnianiu szczegółów, więc snujemy domysły, to normalne na forach internetowych. Spojrzenie na sytuację z różnych, nawet skrajnych punktów widzenia może pomóc autorce rozszerzyć horyzont myślenia i podjąć decyzję, chyba z tego powodu założyła wątek.

PS. Fajna dyskusja, podoba mi się, bez rzucania mięsem i w ogóle pełna kultura, przyjemnie się czyta ten wątek
Stary 2008-11-20, 19:57   #102
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha już byłam pewna, że zaraz zobaczę Twoją wypowiedź z zacytowanymi moimi wszystkimi wypowiedziami i że się okaże, (mimo, że nie pamiętam bym pisała, że wiem jak było), że jednak to byłam ja.. Cieszę się, że rozdwojenie jaźni mnie jeszcze nie dopadło..a przynajmniej nie narzuca się w wyraźny sposób
Stary 2008-11-20, 19:58   #103
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Co wogole z tematem ma wspolnego branie slubu ze wzgledu na dziecko? Co ma wspolnego z tym,ze radziłam jej poczekac ze zwiazkiem, ktory na dzien dzisiejszy moglby przyniesc wiecej szkody niz pozytku? Chyba NIC. Pozdrawiam
A to, że najchętniej byś pożeniła na siłę tą w ciąży z TŻetem autorki wątku, o czym świadczą twoje tu posty i dlatego radzisz jej by zaczekała.
Sorki, ale oni się rozstali zanim autorka wątku zaczęła z nim być i w tym przypadku autorka wątku ma prawo do "egoizmu", bo nikomu związku nie zniszczyła, w paradę nikomu nie weszła, a to, że tamta będzie samotną matką to tylko i wyłącznie tamtej wina, bo odrzuciła faceta.
Cytat:
Owszem. Ale rozstawali sie juz wczesniej, i schodzli wiec mysle,ze i teraz by tak było. Oczywiscie spekuluje, jednak tak najczesciej jest.
Co do drugiego podkreslonego, to zapominasz,ze ludzie bardzo dojrzewaja w czasie oczekiwania na dziecko i trakcie wychowywania dziecka. Ok 10 lat do przodu. I to rowniez nie tylko moje zdanie,ale wielu rodzicow w moim otoczeniu.
Uwazam,ze rodzice powinni miec jeszcze szanse na stworzenie pełnej rodziny.
A moze mi powiesz, ze jestes samotna matka i wiesz,ze z niemowlakiem przy piersi samemu jest bardzo łatwo?Jesli tak, uznam Twoje zdanie,a jesli nie, to wejdz sobie do pokoju samotnych matek i poczytaj.
I jeszcze masz czelność zarzucać autorce wątku, że rozbiła "swietny" związek:
Cytat:
No jak widac własnie sie przejechała.... Ale byc moze udałoby sie jej go zmobilizowac, gdyby nie wkroczyła autorka watku. Teraz facet zamiast aktywnie uczestniczyc w ciazy i patrzec jak dzidzius rosnie, zajmuje sie potajemnymi schadzkami z nowa dziewczyna. W koncu ta para juz sie rozstawała i schodziła, wiec pewnie zeszliby sie znowu. Czy na długo, nie wiadomo, ale mieliby jakas szanse. Dziecko łaczy i to bardzo. A ludzie w obliczu przyjscia na swiat potomka, dojrzewaja zwykle do odpowiedzialnosci i milosci. Oczywiscie sa wyjatki i czasem zwiazek i tak sie rozpada w wyniku wzajemnego braku zrozumienia i konfliktow. Dlatego radze poczekac i usunac sie w cien na czas obecny.

Czy zastanawiasz sie jak ta dziewczyna sie poczuje, jak sie dowie o was?? Czy wiesz,ze to moze zagrozic dziecku?

Czy wiesz, ze zło wyrzadzone komus, lubi wracac ?

I jeszce jakby tu opisac myslenie i uczucia w czasie ciazy...Niektore dziewczyny, ktore sa bardziej pobudzone przed okresem, niech pomnoza to razy dziesiec i moze uda sie wyobrazic nastroj ciazy. Mowie na podstawie moich odczuc i kolezanek.

Edytowane przez Fresa
Czas edycji: 2008-11-20 o 20:01
Stary 2008-11-20, 20:00   #104
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Tak? Ty jak dotad uparcie spogladasz z jednej: ze kobieta w ciazy nie porzucilaby faceta, wiec jesli nie sa razem, to z nim jest cos nie tak
Heh nastepny nie umie czytac ze zrozumieniem- uwazam,ze powod musiał byc KONKRETNY. Jakbys czytał, to bys wiedział,ze sama porzuciłam faceta beda w ciazy.
Stary 2008-11-20, 20:02   #105
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Wyrak - nie wiemy jak było, szanujemy decyzję autorki o nieujawnianiu szczegółów, więc snujemy domysły, to normalne na forach internetowych. Spojrzenie na sytuację z różnych, nawet skrajnych punktów widzenia może pomóc autorce rozszerzyć horyzont myślenia i podjąć decyzję, chyba z tego powodu założyła wątek.

PS. Fajna dyskusja, podoba mi się, bez rzucania mięsem i w ogóle pełna kultura, przyjemnie się czyta ten wątek
Dyskusja fajna, bo autorka wątku nie złości się, że ktoś ośmielił się przypuszczać coś co by ją ubodło...Rozmowa jest niemiła, gdy zakładany jest tego typu wątek, wszyscy coś naskrobią, ale w pewnym momencie założycielka wątku zmienia nagle front, zaczyna bronić faceta, (na którego marudziła przez pół wątku) i ma żal do wszystkich o słowa krytyki...

Ps. no i chyba zostało to powiedziane w złą godzinę bo właśnie się robi malutkie spiątko..

Edytowane przez DariaKom
Czas edycji: 2008-11-20 o 20:04

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-20, 20:07   #106
Fresa
Zakorzenienie

Lady Agnes, jeśli jeszcze nie przeprowadziłaś z nim tej rozmowy o której wcześniej wspomniałaś, to się wstrzymaj jeszcze, bo pośpiech jest złym doradcą.
Rodziny szczęśliwej nikomu nie rozbiłaś, oni są dorosłymi ludźmi, ta dziewczyna wie doskonale jaka przyszłość ją czeka, a jednak zadecydowała tak, że nie chce z nim być, to jej wybór.
A Ty masz prawo do szczęścia, więc jeśli jest tak, jak nam to opisujesz, walcz o to swoje szczęście! masz do niego prawo!

Stary 2008-11-20, 20:18   #107
Malla
Nie depcze krokusów

DariaKom - no tak, nie odświeżyłam strony na czas W miarę upływu postów autorki zaczynam rozumieć o co chodzi. Do pełni zrozumienia brakuje tylko poznania przyczyny rozstania i wypowiedzi tej dziewczyny w ciąży, może niedługo tu trafi i założy swój wątek, kto wie....?
Stary 2008-11-20, 20:18   #108
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
A to, że najchętniej byś pożeniła na siłę tą w ciąży z TŻetem autorki wątku, o czym świadczą twoje tu posty i dlatego radzisz jej by zaczekała.
Sorki, ale oni się rozstali zanim autorka wątku zaczęła z nim być i w tym przypadku autorka wątku ma prawo do "egoizmu", bo nikomu związku nie zniszczyła, w paradę nikomu nie weszła, a to, że tamta będzie samotną matką to tylko i wyłącznie tamtej wina, bo odrzuciła faceta.

I jeszcze masz czelność zarzucać autorce wątku, że rozbiła "swietny" związek:

Ja nie radze sie ZENIC ja zawsze w takich sytuacjach radze sprobowac raz jeszcze ze wzgledu na dobro dziecka i na trudny czas ciazy.
Gdzie napisałam,ze to ona rozbiła zwiazek??? Prosze o dokładny cytat.
Jakos nie widze. Nigdzie tego nie znajdziesz, ALE uwazam,ze robi krzywde kobiecie, ktora jest w ciazy z chłopakiem z ktorym sie autorka spotyka. Ktora na domiar jest jej kolezanka. Mam taka czelnosc wyobraz sobie,bo wiem,ze sama dostałabym szału na miejscu dziewczyny.
Tak samo bys powiedziała, gdyby powstal kolejny watek-"poroniłam, bo moj facet olał mniew ciazy, za to zajał sie moja kolezanka".
Stary 2008-11-20, 20:23   #109
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]
Ja nie radze sie ZENIC ja zawsze w takich sytuacjach radze sprobowac raz jeszcze ze wzgledu na dobro dziecka i na trudny czas ciazy.
Gdzie napisałam,ze to ona rozbiła zwiazek??? Prosze o dokładny cytat.
Jakos nie widze. Nigdzie tego nie znajdziesz, ALE uwazam,ze robi krzywde kobiecie, ktora jest w ciazy z chłopakiem z ktorym sie autorka spotyka. Ktora na domiar jest jej kolezanka. Mam taka czelnosc wyobraz sobie,bo wiem,ze sama dostałabym szału na miejscu dziewczyny.
Tak samo bys powiedziała, gdyby powstal kolejny watek-"poroniłam, bo moj facet olał mniew ciazy, za to zajał sie moja kolezanka".
"Pożeniła" tak napisałam i w dodatku kursywą , co znaczy, że nie należy brać tego dosłownie jako żeniaczki, ale bycie ze sobą ze względu na dziecko (co usilnie wmawiasz, że oni ze sobą by byli, gdyby nie autorka wątku i że to ona ma się wycofać, żeby nie stawać na drodze do szczęścia rodziców...)

Cytat:

, ALE uwazam,ze robi krzywde kobiecie, ktora jest w ciazy z chłopakiem z ktorym sie autorka spotyka. Ktora na domiar jest jej kolezanka. Mam taka czelnosc wyobraz sobie,bo wiem,ze sama dostałabym szału na miejscu dziewczyny.
Tak, tak... zapomniałaś chyba, że to ta ciężarna dziewczyna pogoniła ojca swojego dziecka... a co? facet ma czekać aż jej się humor zmieni i na niego palcem kiwnie? całe szczęście widać, że on swój rozum ma, a póki co nie mamy powodów, żeby nie wierzyć autorce wątku odnośnie takiego a nie innego obrotu sytuacji.

Edytowane przez Fresa
Czas edycji: 2008-11-20 o 20:29

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-20, 20:27   #110
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
"Pożeniła" tak napisałam i w dodatku kursywą , co znaczy, że nie należy brać tego dosłownie jako żeniaczki, ale bycie ze sobą ze względu na dziecko (co usilnie wmawiasz, że oni ze sobą by byli, gdyby nie autorka wątku i że to ona ma się wycofać, żeby nie stawać na drodze do szczęścia rodziców...)
Dokładnie
Ale co Cie tak interesuje co ja jej radze?
Lepiej postapic pewnie tak jak Ty radzisz? Jasne, niech wyjda z cienia, pokaza swiatu,ze sie kochaja, chca byc ze soba ( przypomne,ze nie wieziałas czemu facet chce sie ukrywac) I walczyc jak lwica o swoje szczescie. Wiesz, pozwole sobie miec inne zdanie
Stary 2008-11-20, 20:31   #111
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie
Ale co Cie tak interesuje co ja jej radze?
Lepiej postapic pewnie tak jak Ty radzisz? Jasne, niech wyjda z cienia, pokaza swiatu,ze sie kochaja, chca byc ze soba ( przypomne,ze nie wieziałas czemu facet chce sie ukrywac) I walczyc jak lwica o swoje szczescie. Wiesz, pozwole sobie miec inne zdanie
I nadal nie wiem, nie wiemy, dlaczego "muszą" się ukrywać, ale nie mamy powodów by autorce wątku nie wierzyć. W końcu chyba ona wie, co mówi...

Stary 2008-11-20, 20:35   #112
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
I nadal nie wiem, nie wiemy, dlaczego "muszą" się ukrywać, ale nie mamy powodów by autorce wątku nie wierzyć. W końcu chyba ona wie, co mówi...
Dla mnie akurat to jest oczywiste. Pozwoliłam sobie doradzic, bo byłam po obydwu stronach tej barykady, wiec mam jako takie porownanie. Ale oczywiscie kazdy jest inny i roznie moze byc. Nie wierzyc oczywiscie,ze nie ma powodu, tyle, ze i ona pewnych rzeczy moze nie dostrzegac, jako zaangazowana. Sama wie, co zrobi i co jest dla niej najlepsze.
Stary 2008-11-20, 20:39   #113
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie akurat to jest oczywiste. Pozwoliłam sobie doradzic, bo byłam po obydwu stronach tej barykady, wiec mam jako takie porownanie. Ale oczywiscie kazdy jest inny i roznie moze byc. Nie wierzyc oczywiscie,ze nie ma powodu, tyle, ze i ona pewnych rzeczy moze nie dostrzegac, jako zaangazowana. Sama wie, co zrobi i co jest dla niej najlepsze.
Właśnie o to chodzi.
Ale też nie należy wzbudzać w autorce wątku niczym nieuzasadnionego poczucia winy i wyrzutów sumienia, bo ani ona winna ani sumienie ma nieczyste.

Stary 2008-11-20, 20:43   #114
Wyrak
Zakorzenienie

Daria, bo to nie bylo pod Twoim adresem

Stary 2008-11-20, 20:48   #115
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie o to chodzi.
Ale też nie należy wzbudzać w autorce wątku niczym nieuzasadnionego poczucia winy i wyrzutów sumienia, bo ani ona winna ani sumienie ma nieczyste.
Eh i tu sie nie zgodze. Ona sama wie, nawet napisała, ze ma wyrzuty sumienia. Gdyby nie robiła nic złego, to by ich nie miała. Uwazam,ze gdyby poszła na całosc, to by w tej sytuacji bardzo sobie zaszkodziła. Myslisz, ze ludzie w miasteczku mysleliby jak Ty, czy raczej jak ja? Tak szczerze...
Stary 2008-11-20, 20:49   #116
DariaKom
Zakorzenienie

Muszę się zgodzić w jednym z Fresą... chodzi mi o to, że kobieta, która decyduje się przerwać związek nie ma prawa wymagać od faceta, że on będzie już do końca sam w oczekiwaniu na zmianę jej humoru. Ciąża tu niczego nie usprawiedliwia..szczególn ie, że nie zostanie ze wszystkim sama (tak do końca), bo facet deklaruje chęć uczestniczenia w rodzicielstwie. Nie odżegnał się od odpowiedzialności za dziecko, ale został odżegnany ze związku. Trudno, żeby zrywająca osoba myślała "teraz sobie zerwę, bo chwilowo mam gorszy nastrój, ale Ty masz tkwić w poczekalni, bo może mi się odmienić...ale może się nie odmienić, więc nie miej żalu jak moja decyzja będzie nieodwołalna"
Stary 2008-11-20, 20:51   #117
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Daria, bo to nie bylo pod Twoim adresem
Cieszę się niezmiernie, że udało się czegoś nie palnąć, z czego komu jak komu, ale Tobie ciężko byłoby się później wykręcić
Stary 2008-11-20, 21:15   #118
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę się zgodzić w jednym z Fresą... chodzi mi o to, że kobieta, która decyduje się przerwać związek nie ma prawa wymagać od faceta, że on będzie już do końca sam w oczekiwaniu na zmianę jej humoru. Ciąża tu niczego nie usprawiedliwia..szczególn ie, że nie zostanie ze wszystkim sama (tak do końca), bo facet deklaruje chęć uczestniczenia w rodzicielstwie. Nie odżegnał się od odpowiedzialności za dziecko, ale został odżegnany ze związku. Trudno, żeby zrywająca osoba myślała "teraz sobie zerwę, bo chwilowo mam gorszy nastrój, ale Ty masz tkwić w poczekalni, bo może mi się odmienić...ale może się nie odmienić, więc nie miej żalu jak moja decyzja będzie nieodwołalna"
No wlasnie! A jeszcze bardziej absurdalne od wymagania od faceta, zeby sie z nikim nie wiazal, jest obwinianie go o rozstanie, bo kobieta w ciazy by tego na pewno nie zrobila.

Daria - Ciezko sie wykrecic? Nie demonizujmy Wyraka - http://wiadomosci.onet.pl/1866115,44...mlin,item.html
Popatrz na te oczka

Stary 2008-11-20, 21:24   #119
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie! A jeszcze bardziej absurdalne od wymagania od faceta, zeby sie z nikim nie wiazal, jest obwinianie go o rozstanie, bo kobieta w ciazy by tego na pewno nie zrobila.

Daria - Ciezko sie wykrecic? Nie demonizujmy Wyraka - http://wiadomosci.onet.pl/1866115,44...mlin,item.html
Popatrz na te oczka

No padłam ze śmiechu. Chwile temu, jak śmiałam się na głos, że udało mi się czegoś nie palnąć, mój tż zapytał co mnie tak cieszy, to powiedziałam, że udało się z Wyrakiem nie poprztykać, a on "weź no temu Wyrakowi powiedz, że mu krewniaka znaleźli i wstaw fotę", a ja "nie no co Ty, to by było już chyba przegięcie.." hihihi
Stary 2008-11-20, 21:40   #120
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:

Popatrz na te oczka
Absurdalne jest pochwalanie, ze sobie od razu znalazł nowa panne. Bo sie biedaczek nigdy wiazac nie bedzie mogł. Litosci Wyrak, jak ty cos palniesz...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości