![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co mam robić? :(
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
A miałas juz konczyc......
![]() ![]() PIszesz nie na temat, nie czytasz i cytujesz nie na temat ![]() Oj mysle,ze masz z tym duzy problem, bo i autorka watku nieco wyzej prosiła o rozwiniecie Twych chaotycznych mysli. Tu nie chcesz rozwinac, ok, niewazne, widac nie masz nic do napisania ![]() Co wogole z tematem ma wspolnego branie slubu ze wzgledu na dziecko? Co ma wspolnego z tym,ze radziłam jej poczekac ze zwiazkiem, ktory na dzien dzisiejszy moglby przyniesc wiecej szkody niz pozytku? Chyba NIC. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy któraś z nas napisała, że było tak czy inaczej? Mi się wydaje, że my tu zakładamy raczej różne opcje...zamiast traktować problem tylko z jednego punktu widzenia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Nie depcze krokusów
|
Lady Agnes - chciał wziąć ślub, a ona go rzuciła? Chciał z nią zamieszkać? Jeśli tylko on był chętny, to nie widzę przyszłości Waszego związku tylko z tego powodu, że nie dociera do mnie, że jemu na niej nie zależy, że nie chce i nie będzie próbował tego naprawić
![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2008-11-20 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Właśnie...o tym nie pomyślałam, kolejna ewentualność może być taka (mówię czysto hipotetycznie Wyraku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na pytanie autorki wątku, odpowiedziałam ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Bo to specjalnosc kobiet spogladanie na jedna sprawe z kilku perspektyw, wiec nie masz szans wiedziec..
Fresa: przytocze ![]() ![]() ![]() A na pytanie odpowiedziec nie potrafisz ![]() ![]() Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2008-11-20 o 19:55 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Nie depcze krokusów
|
Wyrak - nie wiemy jak było, szanujemy decyzję autorki o nieujawnianiu szczegółów, więc snujemy domysły, to normalne na forach internetowych. Spojrzenie na sytuację z różnych, nawet skrajnych punktów widzenia może pomóc autorce rozszerzyć horyzont myślenia i podjąć decyzję, chyba z tego powodu założyła wątek.
PS. Fajna dyskusja, podoba mi się, bez rzucania mięsem i w ogóle pełna kultura, przyjemnie się czyta ten wątek ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Hahaha już byłam pewna, że zaraz zobaczę Twoją wypowiedź z zacytowanymi moimi wszystkimi wypowiedziami i że się okaże, (mimo, że nie pamiętam bym pisała, że wiem jak było), że jednak to byłam ja..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sorki, ale oni się rozstali zanim autorka wątku zaczęła z nim być i w tym przypadku autorka wątku ma prawo do "egoizmu", bo nikomu związku nie zniszczyła, w paradę nikomu nie weszła, a to, że tamta będzie samotną matką to tylko i wyłącznie tamtej wina, bo odrzuciła faceta. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Fresa Czas edycji: 2008-11-20 o 20:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. no i chyba zostało to powiedziane w złą godzinę bo właśnie się robi malutkie spiątko.. ![]() Edytowane przez DariaKom Czas edycji: 2008-11-20 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Lady Agnes, jeśli jeszcze nie przeprowadziłaś z nim tej rozmowy o której wcześniej wspomniałaś, to się wstrzymaj jeszcze, bo pośpiech jest złym doradcą.
Rodziny szczęśliwej nikomu nie rozbiłaś, oni są dorosłymi ludźmi, ta dziewczyna wie doskonale jaka przyszłość ją czeka, a jednak zadecydowała tak, że nie chce z nim być, to jej wybór. A Ty masz prawo do szczęścia, więc jeśli jest tak, jak nam to opisujesz, walcz o to swoje szczęście! masz do niego prawo!
![]() |
#107 |
Nie depcze krokusów
|
DariaKom - no tak, nie odświeżyłam strony na czas
![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie radze sie ZENIC ![]() Gdzie napisałam,ze to ona rozbiła zwiazek??? Prosze o dokładny cytat. Jakos nie widze. Nigdzie tego nie znajdziesz, ALE uwazam,ze robi krzywde kobiecie, ktora jest w ciazy z chłopakiem z ktorym sie autorka spotyka. Ktora na domiar jest jej kolezanka. Mam taka czelnosc wyobraz sobie,bo wiem,ze sama dostałabym szału na miejscu dziewczyny. Tak samo bys powiedziała, gdyby powstal kolejny watek-"poroniłam, bo moj facet olał mniew ciazy, za to zajał sie moja kolezanka". ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, tak... zapomniałaś chyba, że to ta ciężarna dziewczyna pogoniła ojca swojego dziecka... a co? facet ma czekać aż jej się humor zmieni i na niego palcem kiwnie? całe szczęście widać, że on swój rozum ma, a póki co nie mamy powodów, żeby nie wierzyć autorce wątku odnośnie takiego a nie innego obrotu sytuacji.
Edytowane przez Fresa Czas edycji: 2008-11-20 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale co Cie tak interesuje co ja jej radze? ![]() Lepiej postapic pewnie tak jak Ty radzisz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie akurat to jest oczywiste. Pozwoliłam sobie doradzic, bo byłam po obydwu stronach tej barykady, wiec mam jako takie porownanie. Ale oczywiscie kazdy jest inny i roznie moze byc. Nie wierzyc oczywiscie,ze nie ma powodu, tyle, ze i ona pewnych rzeczy moze nie dostrzegac, jako zaangazowana. Sama wie, co zrobi i co jest dla niej najlepsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też nie należy wzbudzać w autorce wątku niczym nieuzasadnionego poczucia winy i wyrzutów sumienia, bo ani ona winna ani sumienie ma nieczyste.
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Daria, bo to nie bylo pod Twoim adresem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Eh i tu sie nie zgodze. Ona sama wie, nawet napisała, ze ma wyrzuty sumienia. Gdyby nie robiła nic złego, to by ich nie miała. Uwazam,ze gdyby poszła na całosc, to by w tej sytuacji bardzo sobie zaszkodziła. Myslisz, ze ludzie w miasteczku mysleliby jak Ty, czy raczej jak ja? Tak szczerze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Muszę się zgodzić w jednym z Fresą... chodzi mi o to, że kobieta, która decyduje się przerwać związek nie ma prawa wymagać od faceta, że on będzie już do końca sam w oczekiwaniu na zmianę jej humoru. Ciąża tu niczego nie usprawiedliwia..szczególn ie, że nie zostanie ze wszystkim sama (tak do końca), bo facet deklaruje chęć uczestniczenia w rodzicielstwie. Nie odżegnał się od odpowiedzialności za dziecko, ale został odżegnany ze związku. Trudno, żeby zrywająca osoba myślała "teraz sobie zerwę, bo chwilowo mam gorszy nastrój, ale Ty masz tkwić w poczekalni, bo może mi się odmienić...ale może się nie odmienić, więc nie miej żalu jak moja decyzja będzie nieodwołalna"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daria - Ciezko sie wykrecic? Nie demonizujmy Wyraka - http://wiadomosci.onet.pl/1866115,44...mlin,item.html Popatrz na te oczka ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No padłam ze śmiechu. Chwile temu, jak śmiałam się na głos, że udało mi się czegoś nie palnąć, mój tż zapytał co mnie tak cieszy, to powiedziałam, że udało się z Wyrakiem nie poprztykać, a on "weź no temu Wyrakowi powiedz, że mu krewniaka znaleźli i wstaw fotę", a ja "nie no co Ty, to by było już chyba przegięcie.." hihihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.