![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zapachowo...
Ja mam revlona 3 kolorowy zuzycie na srodku tylko bo nabierany pedzlem najciemnieszy 30%,sredni 20%i rozwietlaczo-rozo-cien caly ,roz jest delikatny bezdrobinkowy ,nie perla.Roz w rzeczywistosci jest przynajmniej 2 tony jasniejszy niz na zdjeciu( wyszlo strasznie ciemne) i na skorze ma odcien naturalnego rozu ,stan opakowania dobry a mnie interesuje u Cebie miniatura tuszu EL
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-12-18 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Nigdzie nie mogę znaleźć tej serii różu- kiedy był w sprzedaży? Kolory sa ciekawe nawet, na pewno biorę go pod uwagę ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Ja go kupowalam w drogerii u nas we Wroclawiu ,w zeszlym roku i jeszcze jeszcze wtedy widzialam go w Douglasie ,Galerii centrum ale teraz nie sprzedaja Revlona tylko wybrane produkty raczej podklady i juz nie wiem czy jest jeszcze dostepnyi zawsze sa serie sezonowe ,ma polska etykiete ,pudelko w bardzo dobrym stanie,jakosciowo raczej wszystko OK z nim ,ja nie zauwazylam zmian przy jego aplikacji ,mam 2 inne jeszcze Bourjois i loreala i wole brazy to ten moglabym wymienic .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Pewnie zdecyduję się na niego, tylko daj mi czas. Myślę, ze i tak przed Świętami nie ma co wysyłać...
![]() |
![]() |
#97 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Przemyślałam jednak i zrezygnuję z tego różu, zamówiłam mineralny- mam puder taki i jestem zadowolona , przy alergii na różne składniki, myslę ,ze mineralny nie będzie inwazyjny. Z pozdrowieniem światecznym ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
JESTEM ONA
|
![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za tusz XL Estee Lauder (to miniatura tak?) i serum Olay pod oczy?
![]() |
#100 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Ojej...ja to mam problem, bo w sumie sama nie wiem czego chcę, poza wymienionymi, które faktycznie mi się przydadzą ![]() Moze czymś pokusisz ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
JESTEM ONA
|
szukam Hot Couture
![]()
![]() |
#105 |
never say no to panda
|
Co byś powiedziała na wymianę za obie Esterki (tę małą paletkę + mini-tusz, bo rozumiem, że 3,5ml to nie jest pełnowymiarowy tuszyk - mój ma 7ml, a chciałabym maleństwo do torebki) + 3,5ml hermesowego ogródka monsunowego (tak żeby zapachów nie wydawać za samą kolorówkę
![]()
![]() |
![]() |
#110 |
JESTEM ONA
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.