![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik 93 - Nowicjuszki, czyli te które zjawiły się niedawno :)
Urodowy .. widzę, że wiele nas łączy
![]() ![]() ![]() ![]() Dobra ja już muszę spadać (tata goni, że hałasuję a i sama zmęczona jestem). Dobranoc i nie przejmuj się tym wszystkim, masz Nas ![]() ![]()
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Wybaczcie że tak zamilkłam ale ... kupiłam sobie lakier fioletowy, maluje paznokcie i co? Róż jak w morde strzelił ;/ dobrze że koleżanka pożyczyła mi fioletowy, ale juz na prawde fiolet
![]() pa helena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja na razie męczę je bezbarwną odżywką ;D Dobranoc ![]() ![]() Madziu, a to pech z tym lakierem ;/ Ale masz drugi ![]() Daguś i jak tam malowanie? ![]()
- Boże, ale z ciebie upierdliwy masochista... - Do usług. "Zaćmienie" ![]() Edytowane przez ewelinka15 Czas edycji: 2008-12-29 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Nie maluję dzisiaj, jutro już pomaluję sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Ja to właściwie już idę.
Dobranoc ![]() ![]() Miłych snów ![]()
#96 |
Zadomowienie
|
Dobranoc
![]() i chciałam jeszcze powiedzieć że jutro będę dopiero wieczorem ![]() Edytowane przez daga0204 Czas edycji: 2008-12-29 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ooo.. szkoda
![]() Dostałam okres.. widziałam że będę miała na Sylwestra, przeczuwałam to ![]() ![]() Teraz jem śniadanie, właśnie sprawdzałam naszą klasę.. nic ciekawego się tam, póki co nie dzieje. A Wy co porabiacie? O ile tutaj ktoś jest. Wybrane już kreacje na Sylwestra (mimo, że zostajecie w domu, bo ja nie mam ochoty i chyba też zostanę)?. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
siemanko
![]() mogę się dołączyć, bo też żem z 93 ![]() ja prawdopodobnie na sylwka nigdzie nie idę, to się nie stroję ![]() ![]() ![]() Edytowane przez de em Czas edycji: 2008-12-30 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Jasne, że możesz dołączyć.
![]() ![]()
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
yhym, fajnie by było.
![]() ale w jaki sposób? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
No jakaś lista pytań.. czekaj zaraz coś wymyślę to zedytuję post.
![]() 1. Imię: - 2. Kolor włosów: - 3. Kolor oczu:- 4. Obecny wzrost:- 5. Okulary/szkła kontaktowe:- 6. Znak zodiaku:- 7. Wiek:- 8. Rodzeństwo: - 9. Wiek rodzeństwa: - 10. Miejsce zamieszkania: - 11. Tatuaże/piercing:- 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:- 13. Chłopak:- 14. Hobby: - 15. Rodzaj muzyki: - 16. Piosenka:- 17. Wspomnienie: - 18. Dzień tygodnia: - 19. Kolor: - 20. Perfumy: - 21. Kwiat: - 22. Miesiąc: - 23. Gazeta: - 24. Co będziesz robić, kiedy dorośniesz? - 25. Gdzie będziesz żyć? - 26. Czy chcesz mieć dzieci? - 27. Jeżeli tak, to ile? - 28. Jakbyś je nazwała? - Ulubione: 29. Danie? - 30. Zespół? - 31. Film? - 32. Program TV? - 33. Napój? - 34. Temat do rozmowy? - 35. Nauczyciel? - 36. Sklep? - 37. Stacja radiowa? - 38. Książka? - 39. Święta? - 40. Sport? - 41. Fast food? - 42. Kolor do ubrania się? - 43. Liczba?- 44. Smak lodów?- To to by było chyba na tyle.
Edytowane przez hellena85 Czas edycji: 2008-12-30 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
1. Imię: - Dominika
2. Kolor włosów: -hm, ciemny blond. 3. Kolor oczu:- piwne. 4. Obecny wzrost:- 182 cm -.- 5. Okulary/szkła kontaktowe:- okulary. 6. Znak zodiaku:- strzelec 7. Wiek:- 15 8. Rodzeństwo: - brak. 9. Wiek rodzeństwa: - -- 10. Miejsce zamieszkania: - Słupsk 11. Tatuaże/piercing:- po jednej dziurce w każdym uchu. mam zamiar w wakacje zrobić jeszcze jedną dziurkę w jednym uchu, a jak skończę 18 to jakiś skromny tatoo ![]() 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:- Martyna, 15l. 13. Chłopak:- brak. 14. Hobby: - muzyka, książki, film, moje psy ![]() 15. Rodzaj muzyki: - hip hop. 16. Piosenka:- Eldo - nie pytaj o nią, Peerzet - zwyczajnie niezwyczajni 17. Wspomnienie: - całe życie ![]() 18. Dzień tygodnia: - piątek po południu ;P 19. Kolor: - zielony. 20. Perfumy: - Armani code 21. Kwiat: - stokrotki ![]() 22. Miesiąc: - lipiec 23. Gazeta: - Hip hop magazyn 24. Co będziesz robić, kiedy dorośniesz? - cieszyć się życiem ![]() 25. Gdzie będziesz żyć? - w Polsce. 26. Czy chcesz mieć dzieci? - tak 27. Jeżeli tak, to ile? - 2-3 28. Jakbyś je nazwała? - Marcin/Sebastian/Alan lub Natalia/Maja. Ulubione: 29. Danie? - pizza! 30. Zespół? - uuuu.... raper... Eldo, Małolat. 31. Film? - Reqiuem dla snu, Amelia, Szybcy i wściekli, Szkola uczuć, Zielona mila, jak na razie. 32. Program TV? - 1 z 10 ![]() ![]() 33. Napój? - mocna herbata + 2 łyżeczki cukru, Tiger, PowerRide 34. Temat do rozmowy? - każdy ![]() 35. Nauczyciel? - pani od biologii chyba... 36. Sklep? - Real ![]() ![]() ![]() 37. Stacja radiowa? - rmf fm, rmf maxxx czasem. 38. Książka? - Harlan Coben - tylko jedno spojrzenie, hera, moja miłość - a. onichimowska. 39. Święta? - a to róóóóżnie. 40. Sport? - piłka nożna, rower, tenis. 41. Fast food? - hamburger, frytki, hotdog. 42. Kolor do ubrania się? - czarny bo wyszczupla. bialy bo mi ładnie. prawie każdy. 43. Liczba?- 7,17 44. Smak lodów?- pinacolada. ![]() Edytowane przez de em Czas edycji: 2008-12-30 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
1. Imię: - Ewelina
2. Kolor włosów:- ciemny brąz 3. Kolor oczu:- piwny 4. Obecny wzrost:- 162/3 5. Okulary/szkła kontaktowe:- brak 6. Znak zodiaku:- skorpion 7. Wiek:- 15,2 8. Rodzeństwo: - 2 braci 9. Wiek rodzeństwa: - 24,25 10. Miejsce zamieszkania: -zachodniopomorskie, koło koszalina 11. Tatuaże/piercing:- jedynie w uszach 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:- moja D. i mój M. 13. Chłopak:- brak 14. Hobby: - teatr 15. Rodzaj muzyki: - rock, punk, reggae 16. Piosenka:- jamal - pojde tylko tam 17. Wspomnienie: - ach ^^ 18. Dzień tygodnia: - piatek wieczor 19. Kolor: - fioletowy 20. Perfumy: - organza 21. Kwiat: - czerwona roza 22. Miesiąc: -maj 23. Gazeta: - brak 24. Co będziesz robić, kiedy dorośniesz? - aktorka 25. Gdzie będziesz żyć? - w jakims duzym miejscie, ale w polsce 26. Czy chcesz mieć dzieci? - tak 27. Jeżeli tak, to ile? - moze 2 28. Jakbyś je nazwała? - Marcin, Filip, Julia, Tośka Ulubione: 29. Danie? - zbyt duzo 30. Zespół? - coma, indios bravos 31. Film? - pojutrze 32. Program TV? - kuba w. 33. Napój? - sprite 34. Temat do rozmowy? - plany 35. Nauczyciel? - brak ; o 36. Sklep? - NY ! <3 H&M 37. Stacja radiowa? - 38. Książka? - niania wlondynie, SWDZ 39. Święta? - Bożonarodzeniowe 40. Sport? - tenis ! 41. Fast food? - hot dog 42. Kolor do ubrania się? - szary 43. Liczba?- 7 44. Smak lodów?- waniliowy
#104 |
Zadomowienie
|
heej
![]() ![]() ![]() helena ja tez siedze caly dzień ale dzisiaj akurat nie moglam ![]() witam nową koleżanke ![]() Łoooj ile pytań :p ja tez mam odpowiadać? ![]() Edytowane przez daga0204 Czas edycji: 2008-12-30 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście, że Ty też, jakżeby inaczej ![]() 1. Imię: - Dorota
2. Kolor włosów: - Brązowe/czarne... nie pytać ![]() 3. Kolor oczu:- Piwno-zielone 4. Obecny wzrost:- 162 *headdesk* 5. Okulary/szkła kontaktowe:- Brak 6. Znak zodiaku:- Panna 7. Wiek:- 15, jakżeby inaczej ![]() 8. Rodzeństwo: - Brat Tomek 9. Wiek rodzeństwa: - 22l. 10. Miejsce zamieszkania: - koło Poznania, bliziutko 11. Tatuaże/piercing:- Będą...kiedyś ![]() 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:- Są <3 13. Chłopak:- Na chwile obecną nie ma. 14. Hobby: - Książki, muzyka, film, makijaż, moda, psychologia, ekologia, dziennikarstwo. 15. Rodzaj muzyki: - Alternatywna, elektronika, indie rock, jazz, reggae, rock, ska, metal.. ogółem zależy od nastroju, piosenki, wykonawcy ![]() 16. Piosenka:- Regina Spektor - The call, Blue Foundation - Eyes on fire, na chwile obecną. 17. Wspomnienie: - Wiele. 18. Dzień tygodnia: - Piątek 19. Kolor: - W sumie każdy. 20. Perfumy: - Pur blanca, jakieś mgiełki do ciała. 21. Kwiat: - W sumie chyba każdy. 22. Miesiąc: - Miesiące wakacyjne i wrzesień 23. Gazeta: - Jeśli już jakaś w ogóle to Teraz Rock. 24. Co będziesz robić, kiedy dorośniesz? - Pracować i wychowywać dzieci. 25. Gdzie będziesz żyć? - W Polsce..ja myślę ![]() 26. Czy chcesz mieć dzieci? - OCZYWIŚCIE, ŻE TAK 27. Jeżeli tak, to ile? - 2-4 28. Jakbyś je nazwała? - Marianna, Marcjanna, Marika, Annika, Jowita, Jakub, Joel [tak jak się pisze], Mikołaj, Dawid, to się jeszcze zobaczy. Ulubione: 29. Danie? - Pierogi z kapustą i grzybami, szpinak, pizza. 30. Zespół? - Naprawdę zbyyyyt wiele. 31. Film? - Labirynt fauna, Śniadanie u Tiffanego, Awake, Opowieści z Narni. 32. Program TV? - True life, Made, D jak dekiel ![]() 33. Napój? - Sok pomarańczowy, zielona herbata, Cola. 34. Temat do rozmowy? - Każdy. 35. Nauczyciel? - Wychowawczyni=pani od angielskiego. 36. Sklep? - H&M, atmosphere, NY. 37. Stacja radiowa? - Eska Rock, Roxy. 38. Książka? - Pamiętnik narkomanki, Heroina, Hera moja miłość i Lot komety, Gwiazda, Fałszywa tożsamość, Zmierzch, Duma i uprzedzenie, wiele wiele innych. 39. Święta? - Jak to święta.xD 40. Sport? - siatkówka<3, piłka nożna<3, skoki narciarskie. 41. Fast food? - Może być. 42. Kolor do ubrania się? - Kolorowo, tęczowo ![]() ![]() 43. Liczba?- 85!! 44. Smak lodów?- Waniliowy, czekoladowy, miętowy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
1. Imię: - Daria
2. Kolor włosów: -jasny brąz [szatynka] 3. Kolor oczu:- piwne. 4. Obecny wzrost:- 168,5 5. Okulary/szkła kontaktowe:- okulary 6. Znak zodiaku:- baran 7. Wiek:- 15 8. Rodzeństwo: - brak 9. Wiek rodzeństwa: - - 10. Miejsce zamieszkania: - wiocha pod Kluczborkiem ![]() 11. Tatuaże/piercing:- trzy dziurki w lewym uchu, jedna w prawym. w planie przebicie pępka ![]() 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:- jest ![]() 13. Chłopak:- brak. 14. Hobby: - spanie ![]() ![]() 15. Rodzaj muzyki: - rock, hip-hop, pop 16. Piosenka:- A. Chylińska - To juz na prawdę koniec, Eldo - Granice, Pezet - Gdyby miało nie być jutra, Anna Lubieniecka - Zobacz mnie 17. Wspomnienie: - obóz ![]() ![]() 18. Dzień tygodnia: - sobota 19. Kolor: - czarny 20. Perfumy: - Kate Moss velvet hour, Adidas 21. Kwiat: - róża 22. Miesiąc: - czerwiec - sierpień, grudzień 23. Gazeta: - - 24. Co będziesz robić, kiedy dorośniesz? - będę farmaceutą [ przynajmniej tak chcę ![]() 25. Gdzie będziesz żyć? - na pewno wesoło ![]() 26. Czy chcesz mieć dzieci? - tak 27. Jeżeli tak, to ile? - 2-3 28. Jakbyś je nazwała? - Anastazja, Marta, Kevin, Filip Ulubione: 29. Danie? - pierogi ![]() 30. Zespół? - Paktofonika, Myslovitz, O.N.A [nieistniejący], Agnieszka Chylińska [z wykonawców] 31. Film? - Eurotrip ![]() 32. Program TV? - nie mam ulubionego. 33. Napój? - soki [oprócz czerwonej pomarańczy i limonki], cola 34. Temat do rozmowy? - każdy ![]() 35. Nauczyciel? - - 36. Sklep? - house, reporter, deep 37. Stacja radiowa? - eska ![]() 38. Książka? - Pamiętnik narkomanki, My dzieci z dworca Zoo, My z poprawczaka. 39. Święta? - Boże Narodzenie ![]() 40. Sport? - siatka 41. Fast food? - nie lubię. 42. Kolor do ubrania się? - czarny, czerwony, niebieski, zielony, brązowy, fioletowy 43. Liczba?- 12 44. Smak lodów?- czekoladowe Edytowane przez daga0204 Czas edycji: 2008-12-30 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
hej ;-) ja też z `93 rocznika ;D
dokładniej z 6 listopada. ;] można się dołączyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
alex1231 no pewnie że można
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
daga0204 - miło, dzięki.
![]() no to ja też wypełnie ten 'kwestionariusz' ![]() 1. Imię: - Ola 2. Kolor włosów: - brązowe 3. Kolor oczu:- zielone 4. Obecny wzrost:- ok. 170cm 5. Okulary/szkła kontaktowe:- brak. 6. Znak zodiaku:- Skorpion 7. Wiek:- 15 8. Rodzeństwo: - brak. szczęśliwa jedynaczka. 9. Wiek rodzeństwa: - nie dotyczy ;p 10. Miejsce zamieszkania: - Mazury 11. Tatuaże/piercing:- brak. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:- Kasia, Emila, Ola, Monika, Bekki 13. Chłopak:- niestety brak. 14. Hobby: - muzyka, czyli śpiew, taniec; kino, nauka języków obcych,zakupy 15. Rodzaj muzyki: - Pop, r'n'b, hh 16. Piosenka:- obecnie : `Fly On The Wall` Miley Cyrus 17. Wspomnienie: - zbyt wiele ich jest.. 18. Dzień tygodnia: - piątek! 19. Kolor: - różowy, fioletowy oraz seledynowy 20. Perfumy: - C-thru Pearl Garden 21. Kwiat: - róża 22. Miesiąc: - lipiec 23. Gazeta: - Bravo Girl lub Twist oraz Victor Gimnazjalista 24. Co będziesz robić, kiedy dorośniesz? - chcę zostać..piosenkarką, celebritką! a tak na serio chciałabym być ambasadorem lub dziennikarką 25. Gdzie będziesz żyć? - w Stanach Zjednoczonych. 26. Czy chcesz mieć dzieci? -tak 27. Jeżeli tak, to ile? -bliźniaki 28. Jakbyś je nazwała? - Vanessa i Jakub Ulubione: 29. Danie? - pierogi z kapustą i grzybami 30. Zespół? - hmm.. Jonas Brothers 31. Film? - High School Musical 32. Program TV? - Disney Channel ;-) 33. Napój? - Coca-Cola lub sok Kubuś 34. Temat do rozmowy? - każdy 35. Nauczyciel? - od j.angielskiego! 36. Sklep? - Butik 37. Stacja radiowa? - Radio Zet lub RMF Maxxx 38. Książka? - Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 39. Święta? - Bożonarodzeniowe! 40. Sport? - siatkówka <3 41. Fast food? - KFC 42. Kolor do ubrania się? - fiolet lub turkus 43. Liczba?- 6 44. Smak lodów?- śmietankowe ^^, |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
no to skoro jesteście w moim wieku,
to zapewne jesteście w III klasie gimnazjum, więc mam pytanie: Stresujecie się przed egzaminem gimnazjalnym? |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Ja wcale
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
ja zaczynam się obawiać, no bo oprócz tych w szkole to nie rozwiązywałam żadnych innych sama.
a wiadomo, że chciałabym się dostać do dobrego liceum, jednak brak chęci do rozwiązywania.... i tak rzuciłam pytanie, bo się zastanawiam czy to tylko ja taka jestem, czy wszyscy tak mają.. ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hm, teraz pora na oglądanie ' apartamentu' z Joshem hartnettem ;D i zajadania krakersów [ nieeee nooo, ja jestem na diecie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Alex witam w moim wątku, dodaję do przyjaciół!
![]() Widzę, że nam się w wątku nowe osoby pojawiają ![]() Co do egzaminów gimnazjalnych, ja się aż tak nie stresuję, może i to źle ale jestem prawie pewna, że dostanę się do liceum na pierwszy wybór, jakoś tak mam, nie wiem czemu.. ale intuicja mnie jeszcze nie zawiodła ![]()
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
ja też niby jestem na diecie poświątecznej, a właśnie obżarłam się pysznym makaronem... ahh..ta moja silna wola.. ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
hellena85 miło mi. ;]
fajnie, że nie jestem jedyna w pewnym sensie lekceważąca egzamin. ;p ja bardzo chciałabym się dostać do klasy językowej. uwielbiam uczyć się jezyków obcych. ewentualnie mogłabym pójść na profil humanistyczny-dziennikarski. na pewno nic ze ścisłych, bo nie jestem z nich za dobra. ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj jak Cię świetnie rozumiem !! Podajmy sobie swoje humanistyczne dłonie
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
hellena śliczne masz zdjęcia na nk
![]() a co do profilu to chcę na bio-chem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
och.. jaką delikatną humanistyczną dłoń masz helleno! ;-)
dziennikarsko-teatralna, to też może być fajne. . . ^^ daga0204 - to pewnie chcesz być lekarzem? ;P skoro bio-chem. ja na chemię nie narzekam, na biologię raczej też nie powinnam, ale lekarzem bym nie mogła być..mdleję jak widzę krew.. ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.