![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Paypal
kobitki jak sprawdzę aktualny kurs dolara na paypal? Przeliczenie waluty działa mi tylko z pln na dolary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 usd = 3,26 pln
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
bo nie umiem przelaczyc zeby z dolara na zlotowki liczylo, mam w druga strone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Wkleję screeny.
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
ahhhh dzięki
![]() bo ja miałam invoice od sprzedającego na moj email to nie korzystałam z tego ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny
podpielam moj PP pod karte debetową z mBanku teraz tylko czekam na ten kod na wyciagu by ja zweryfikowac na stronie PP JAK TO JEST Z TYM WYCIAGIEM??? ja dostaje emailem, ale dopiero co dostalam z maj...za czerwiec bedzie gdzies za 3 tyg ponad czy to znaczy ze bede musiala czekac na ten kod do PP az miesiac dopoki nie dostane wyciagu za czerwiec??????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
debetowej chyba sie nie da podpiac, mozna kredytowa albo ekarte
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
sabbatha dac to sie da, bo ja juz ja podpielam, chodzi o samo otrzymanie kodu (procedura nalezy juz do mBanku, nie PP )
czy jesli wyciag dostaje raz na miesiac to teraz tez bede musiala czekac miesiac aby ten kod otrzymac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
da sie? a od kiedy? no ja specjalnie ekarte oplacilam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
sabattha nie wiem od kiedy, przypuszczam ze juz dosc dlulgo, przynajmniej jak ten watek istnieje.
nie wiem czy Ty tez masz mBank, ale jesli tak, to wystarczy zmienic ( zwiekszyc ) limity tranzakcji internetowych - ba automatycznie sa ustawione na 0 zl. Mozna to zrobic recznie na swojej stronie mBanku w dziale karty - karta debetowa - szczegoly - limity lub poprzez kontakt z mLinia. Podlaczyc pod PP i wlasnie czekac na ten kod potwierdzajacy od mBanku o ktory sie pytam. No ale Ty masz ta ekarte, ja jej nie chcialam, bo nie chce placic 25 zl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
zaaartuuujeeeszzzzz, co za kuśki, nie mogłam tego znaleźć na necie na ich stronie i zapłaciłam za tamtą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
no ale w sumie to wychodzi Cie miesiecznie tylko 2zl...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
odpowiadam sobie sama na pytanie
![]() NA 4 CYFROWY KOD DO POTWIERDZENIA KARTY PRZEZ PP NIE TRZEBA CZEKAC NA WYCIAG Z KARTY! (ktory sie dostaje raz na miesiac). WYSTARCZY PO 2 DNIACH SPRAWDZIC HISTORIE RACHUNKU na stronie mBanku i TAM W TYTULE PRZELEWU DO PP JEST TEN KOD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
czyli ten PalPay nie jest darmowy??
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
incorrect chyba jednak jest darmowy (musialby sie wypowiedziec ktos kto wie wiecej na ten temat )
napewno nie placisz nic za dodanie srodkow i przelewy jesli bys chciala pieniadze z PP wplacic na konto bankowe to koszt wynosi 5 zl. PP mam od kilku miesiecy, zrobilam juz pierwsze przelewy, nic nie placilam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
kurcze to ja juz nie wiem, raz mowisz o przelewaniu na konto paypal (no to wiadomo ze mozna) a drugi raz o podpinaniu debetowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
sabbatha
teraz mi juz wszystko dziala i wszystko wiem ![]() mozna podpiac karte debetowa ( nie kredytowa ) Jesli zmienisz limity na tranzakcje internetowe na swojej karcie debetowej mBanku mozesz wogole wszedzie nia placic, nie potrzebujesz wtedy ani PP, ani eKarty ja teraz mam i PP z podpieta karta i place tez sama karta debetowa na stronie EDM wogole bez posrednictwa PP podpiecie karty pod PP ulatwia o tyle sprawe ze masz od razu dostep do srodkow na koncie, nie musisz czekac nie wiadomo ile po zasileniu PP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
no ja mam tamta podpieta a tamta sie tylko laduje i rozladowuje wewnetrzni e w banku. kurcze bede musiala to zrobic, bo szkoda za karte placic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
sproboj sobie wlasnie zrobic jakis przelew w ten sposob ( po zmianie limitow ) i jesli wszystko bedzie bez problemow, to wtedy chyba rzeczywiscie lepiej zrezygnowac z eKarty
niby to 2 zl miesiecznie tylko, no ale zawsze cos pozrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
![]()
czy ktos wie ile sie placi za posiadanie konta paypal? i jakie sa prowizje przy przelewaniu pieniedzy do polskiego banku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
nic sie nie placi za posiadanie konta na PP,
przelanie z PP na konto w polsce kwoty ponizej 500 zl to koszt 5 zł, powyzej bezplatnie, a wogole WSZYSTKO JEST OPISANE DOKLADNIE NA STRONIE PP... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
hej wizażanki !
mam problem, własnie probuje załozyc konto pay pall. chciałabym płacic karta kredytowa . jezyk ktory wybrałam to polski, aczkolwiek teraz mieszkam w danii i adres rozliczeniowy powinien byc dunski. jednak nie mozna wybrac jezyka polskiego i adresu zamieszkania dunskiego :// no i tu mam problem.... możecie jakos pomóc jak to rozwiazac? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
zarejestrowałam się w paypalu [nie podawałam wczesniej danych do karty], weszłam w konto, w zakładce Profil są możliwosci:
Dodaj lub usuń rachunek bankowy Dodaj lub usuń kartę Weszłam w opcje rachunek bankowy, lecz tam mi karzą podać numer IBAN (a ja takiego nie posiadam), natomiast w dodawaniu karty się męczyłam- wyskakiwał mi ciągle jakis błąd mimo iż wszystkie dane mam poprawne... Jak Wy macie to ustawione? PS. Karte mam Visa (chyba można przelewać z niej na paypal-skoro jest w możliwościach wyboru?) Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-07-27 o 02:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Numer IBAN to Twój numer rachunku bankowego poprzedzony literami PL
PL XX XXXX XXXX XXXX XXXX XXXX XXXX
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
ale zwykłą debetową można podpiąć (np. Visa) czy tylko kredytową? Niektórzy pisali że mają mBank i chodzi normalnie
Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-07-27 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
dubel
Edytowane przez Jackie_S Czas edycji: 2009-07-27 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
W większości przypadków można podpiąć tylko karty Visa,ale z niektórych banków da się też Visa Electron (w tym właśnie mBank).
Edytowane przez Jackie_S Czas edycji: 2009-07-27 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a więc zarejestrowałam się na paypal i podpiełam swoją kartę (Visa electron - mbank) i napisane było,żeby za 2-3 dni potwierdzić kartę to mi zwrócą te zabrane 6,5 ale trzeba jakiś czterocyfrowy kod z wyciągu.Gdzie mam znaleźć ten kod? Czy na stronie po zalogowaniu w mbank on będzie jak wezmę historię transakcji? Czy gdzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.