![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Deborah, Dr. Pierre Ricaud, Stila, Avene, Sephora i inne rózności :)***
=MAYBELLINE INTENSE XXL- Mascara z microwłóknami,dwustronna z bazą. Nowa, zakupiona na zapas w Rosmannie, bez folii od nowości.Data07.2009.
cos u mnie?
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Deborah, Dr. Pierre Ricaud, Stila, Avene, Sephora i inne rózności :)***
Cytat:
No, hej Lola ![]() Cieszę się,że się odezwałas, trochę juz trwa ta nasza wymianka ![]() Bardzo zaciekawiły mnie Twoje shimmer'y , Physitians Formula Shimmer Strips to dokładnie ten?? jakie zuzycie, kod? http://www.physiciansformula.com/Pro...ers/02720.html Byłabym wdzęczna, gdybys nakierowała mnie, który to jest Pout Shimmer??Tych wątków jest tyle,że nie mogę sie doszukać na "Wizażystce" ![]() Równiez jakie zuzycie, kod?? Pozdrawiam!! ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-01-20 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
czesc
znalazłabys cos u mnie za cienie 4, próbke kremu clarins i maseczki z glinką? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303867 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
CZIKI, NADIA07, ABAR18-
Witajcie, odpisałam u Was.Pozdrawiam ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-01-20 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Czy cienie Chanel masz jeszcze aktualne?
![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
witaj interesuja mnie 4 chanel vanites;poza watkiem mam czworki chanel 92 blue celestes-raz uzyte-amerykanska wersja i 74 nymphea
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prysicians Formula to ten który podałas w linku mama dwa , jeden nazywa się Vegas Strip/Light Strip- zużycie ok 10% oraz Miami Strip zużycie praktycznie żadne raz maźnięty kody odpowiednio 07038A oraz 07351A Pout wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=pout mam Baked Spice , nowy kod- 2037 pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.getprice.com.au/Chanel-Le...--34307509.htm http://alejka.pl/eye_color_4_x_0_5_g_6.html Jakie tam są odcienie? Jakie zużycie, kody ? ![]() Czasami w necie kolory "przełamują" się, są perłowe , z drobinkami? Pozdrawiam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Lola- daj mi jeszcze czas, za zwyczaj jestem konkretna, ale teraz nie mogę się jeszcze zdecydować
![]() Jutro ostatecznie, pojutrze- dam konkretną odp. jeszcze poczytam o rozswietlaczach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam zdjecie tych cieni w moim watku w poscie 2... 74-braz czekoladow z drobinkami,zielen z drobinkami,bez satynowy,rozozloty z drobinkami-kolorki identyczne co w necie ![]() 92-moje to nie krazki tylko bardziej sa w ksztalcie kwadracikow-szary.bily,granatowy,jasn o niebieski-jakby przybrudzony bialay:0wszystkie sa satynowe...kod J317 zuzycie obu cieni minimalane-w szczegolnosci te 92-raz je mialam na powiece ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Miałabym jeszcze ewentualnie to co załączam:
-biały z rózową kokardką, stan bdb (z metki miseczka D ale to większe 75C) -beżowy, stan idealny 75C -niebieski nowy 75C -różowy, stan idealny 75C |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cienie Chanel wymieniam na cienie.. Chanel. Dziekuję za poswiecony czas i pozdrawiam serdecznie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje u ciebie podklad Deborah i DR Pierre i sprala czarna Maybelline ,wzamian mam paleke Cieni Revlon 1-2 razy uzyte cienie morela,braz,granat ,niebieski i nowa spirale Volume z Maybelline w odcieniu gratu ,mzoe chcialabys zamenic sie na czarna,kosmetyki te bylyby dla mojej siostry takze jaka jest roznica mieszy odcieniami obu podkladow
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-01-22 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję za propozycję ![]() ![]() Tylko czarnych uzywam mascar ![]() Deborah jest jaśniejszy nadaje się do jasno- sredniej karnacji, nie dla bledziochów zupełnych ale i nie dla mulatek ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
to ja zrezygnuje z tego zelu victorian rose ![]() ![]() odsypka meteorytów Guerlain 01 mythic [z 10 kuleczek] Pomadka YR," oszroniony koral" nożyczki do cieniowania yves rocher edc verveine 2x 0,7ml yves rocher - kwiat pomaranczy 2ml elizabeth arden - green tea 2ml vera wang - princess 2ml Bobini 400ml myszka diddl - zawieszka (w rozowych spodenkach)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
[quote=Agniesia666;1060203 9]hej
Odpisałam u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
[quote=cziki;10572386]
Odpisałam u Ciebie.. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam, dokładka mała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
hej
przykro mi ale to co mnie interesowało już wymieniłaś ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Lady of Harley-Davidson
|
odsypka meteorytów Guerlain 01 mythic [z 10 kuleczek]
Pomadka YR," oszroniony koral" nożyczki do cieniowania yves rocher - kwiat pomaranczy 2ml myszka diddl za top, probke elixir, 4 ml jabłko i cynamon Sephora, 1/2 z 2ml L'Or de Torretne. jak tak to pw ![]()
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, super ![]() Tylko tak, jak pisałam Elixir, to jest niewiele.. ale cos jeszcze podorzucam ![]() Napisałam PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
tompolko a mogłabyś przesłać fotkę tej sexy koszulki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
ehh dobrze więc
![]() ![]() piszę się na koszulkę, wymierzyłam wszystko i powinna byc dobra ![]() ![]() Trwały podkład kryjący. Energizuje, przepuszcza światło, kryje defekty skóry. Skóra jest wypoczęta, rozświetlona, wygląda młodziej. Długotrwała formuła sprawia,ze makijaż trzyma się cały dzień też wypróbuję kremik pod oczy GOSH skoro tak kusisz...on jest w tubce czy słoiczku? i może jeszcze to: =Clinique, 3-step Skin Care System, Dramatically Different Moisturizing Lotion- buteleczka 15 ml, uzyta 1x, kod A47 ( do jakiej jest cery?który to typ?) =AVENE Autobronzant Hydratant, samoopalacz (twarz i ciało) Tubka ok.70/100ml; data 07.2010. Pachnie delikatnie i tak samo nadaje odcień opalenizny dobra, zrobimy większą wymiankę hehe, proponuje priv bo zaraz sie tu bałagan zrobi, proszę odezwij sie jeszcze dzis bo jutro bede wysyłałą do dziewczyn to wyślę od razu i Tobie ps. a to byś oddała? hehe =Palmer's Cocoa Butter Formula Bust Firming Cream - ujędrniający krem do biustu ok 3/4 150ml, swieży, od dystrybutora, datę mogę sprawdzić, smakowicie, delikatnie pachnie. Za cos fajnego ![]() buzia ![]() Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2009-01-25 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
oto fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Violette_24; czyli napisałam PW : ![]() Dla Ciebie: =LEG AVENUE -sexowna, oryginalna koszulka S/M =kremik pod oczy GOSH dozownik 3/4 z 15ml = Palmers ok 3/4 z 150 ml =książeczki dwie ok 10 zł = rózne próbasy ![]() Dla mnie: -KREM - YVES ROCHER-INOSITOL 30 ml, nowy -CARMEX BALSAM DO UST, SŁOICZEK , nowy -Tusz do rzęs Isa Dora buil-up 1x uzyta -Żel normalizujacy Ziaja Pro odlewka 100ml =Oczar żel przeciwtrądzikowy, 50ml kilka próbek zapachów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Hopsa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
COŚ ZA:
=DEBORAH- Compact Foundation With Mineral Oligoments. Mineralny podkład w kompakcie, kod C3658, uzyty 3x, odcień 03( jasny beż). =DR. PIERRE RICAUD illuminez -Moi True Cover Foundation , 30 ml, odcień-beż,
![]() |
#119 |
Zadomowienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Za kurteczkę to co mnie zainteresowało to perfumy "ALFRED SUNG- ShI"
![]() a zdjęcie jutro wrzuce ![]()
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2009-01-28 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, znajdziesz coś w zamian?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.