Nadciąga totalny kataklizm... ;) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-11, 17:59   #91
elkiza81
Zakorzenienie

Dot.: Nadciąga totalny kataklizm... ;)

Przeczytałam wszystkie trzy strony wątku i muszę przyznać, że macie świetne historie. Maksymilliam popłakałam się ze śmiechu!
Stary 2009-01-11, 18:09   #92
tasiaaa
Rozeznanie

AA.. no i przypomniały mi się jeszcze ciekawe sytuacje
1wsza: Przed dyskoteką. Wcieram we włosy krem do loków, potem eleganckie loczki. Przychodzi kumpela się pyta co ja mam tak włosy przyklapnięte, a ja, że to wina kremu do włosów. Ona, że mam jej pokazać. No to pokazałam. To był krem antycellulitowy mojej mamy

2: wróciłam skądś tam, mega zmęczona. Naszykowałam sobie krem do demakijażu, odżywkę do włosów i samoopalacz/balsam brązujący. Oczy prawie zamknięte, nie patrzałam, czym zmywam buzię, ważne, że było białe jak krem. Okazało się, że 'zmyłam' buzię samoopalaczem Chyba nie muszę wam mówić jak rano wyglądałam i jakie było moje zdziwienie

3: ja& moja kuzynka wchodzimy do sklepu wszystko po 4, 50. Ona bierze koszyk i pisze cały czas esy. Zapatrzałyśmy się jak facetka pokazywała jakiejś parze taką śmieszną maskotkę, która się wyginała na wszystkie strony i śpiewała. Popłakane ze śmiechu wypadamy ze sklepu. Byłyśmy spory kawałek od tego sklepu I oo... koszyk! przez cały deptak z nim szłyśmy i się ryłyśmy No i co teraz zrobić? Wrócić się głupio. No to wchodzimy do obuwniczego z tym koszykiem. Ekspedientki patrzą się na nas jak na idiotki no to szybko wychodzimy. Przy wyjściu kuzynka walnęła koszyk i spieprzamy Na drugi dzień już go nie było, poszłyśmy sprawdzić. Jak sobie to przypomnę to...

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 18:17   #93
papryka85
Zakorzenienie

A ja raz zmyłam tusz z rzęs szamponem nie, nie szczypało, bo tak zmywam, żeby mi do oczu nic nie wpływało i parę dni temu też chwyciłam szampon zamiast mleczka, ale w porę się kapnęłam
Stary 2009-01-11, 18:56   #94
Mirelkaaa
Zakorzenienie

takie pomyłki to ja tez mam
krem do stóp zamiast do rąk itd
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 19:20   #95
electric blue
Zadomowienie

Boskie te wasze historie

Ostatnio na wykładzie postanowiłam sprawdzić komórkę, czy nie dostałam jakiegoś esa- zdawało mi się, że wibruje mi w torebce Wyciągam cichaczem komórkę, patrząc jednym okiem na nią (drugim patrząc na wykładowcę, bo akurat spojrzał się w moim kierunku) naciskam jakiś klawisz (głos miałam wyłączony) i nagle na sali rozlega się głośny okrzyk Czesia "bye bye maszkaro!!!" oczywiśćie z mojej komórki...Myślałam, że zapadnę sie pod ziemię

Z kolei moja kumpela weszła do sali z uśmiechem od ucha do ucha idzie w moim kierunku (zajęłam nam miejsca), w jednej ręce trzyma torebkę w drugiej notatki, wchodzi do rzędu, gdzie siedzę, podchodzi do mnie i siada i nagle wielkie ŁUUP pełno kartek w górze i wielki okrzyk Ałaaa... a kumpela zamiast siedzieć na krześle leży na podłodze trzymając rękę w górze z torebką Jak się okazało krzesło jej się złożyło

Edytowane przez electric blue
Czas edycji: 2009-01-11 o 19:59
electric blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 19:30   #96
papryka85
Zakorzenienie

Najlepsze jest jak człowiek chce zachować maximum gracji-wtedy najczęściej wychodzi totalna masakra.
Moja koleżanka opowiadała kiedyś(to było jeszcze w liceum), że stała niedaleko grupka chłopaków, a ona miała prześliznąć się pomiędzy prętami ogrodzenia. No to oddech i idziemy i ryp prętem w głowę

A ja też niezły numer bym wycięła w kościele. To było w tamtym roku, chyba przy świętach wielkanocnych. Klęczymy na schodku i czekamy na księdza z komunią. Schodek diabelnie niewygodny, wszyscy miny męczeńskie, a ja wpadłam na genialny pomysł-skrzyżowałam sobie nogi-od razu zrobiło się wygodnie
Myślę-oj ludzie, nic nie pomyślicie
I gdy już miałam wstawać, coś mi się te stópki zaklinowały i odrobinkę się zachwiałam...gdybym nie złapała równowagi, to bym poleciała na księdza jak długa
I to jeszcze na proboszcza
Stary 2009-01-11, 19:40   #97
mell002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papryka85 Pokaż wiadomość
A ja raz zmyłam tusz z rzęs szamponem nie, nie szczypało, bo tak zmywam, żeby mi do oczu nic nie wpływało i parę dni temu też chwyciłam szampon zamiast mleczka, ale w porę się kapnęłam
Ja kiedyś zamiast odżywki nałożyłam drugi raz szampon. Zorientowałam się, gdy zaczął się pienić.

mell002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-11, 19:55   #98
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mell002 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś zamiast odżywki nałożyłam drugi raz szampon. Zorientowałam się, gdy zaczął się pienić.
A ja zrobiłam odwrotnie-usiłowałam umyć włosy odżywką

A moja siostra opowiadała mi sytuację z wesela, które obsługiwała.
Była sala ze stołami, goście siedzieli, bo akurat coś było serwowane. Ona była akurat blisko drzwi, cofnęła się i nie zauważyła, że jej kolega wchodzi z talerzami(lub tacą z kieliszkami, już nie pamiętam) zderzyli się i jemu to z rąk wszystko na podłogę
Goście cisza i wszyscy oczy na niego, a on spontan "nosz ku***a mać!!!!!!"
Stary 2009-01-11, 20:05   #99
electric blue
Zadomowienie

to u mnie kumplowi wyleciała komórka z kieszeni i spadła przez barierkę piętro niżej- on wkurzony krzyczy "osz ku**a" i po nią leci, akurat w tym samym czasie po schodach idzie dziekan i się pyta go czy ta roztrzaskana komórka należy do niego? A on dalej się wydziera "ku**a" i w przelocie odpowiada dziekanowi "tak! moja" w połączeniu jego odpowiedź na pytanie dziekana brzmiała " ku**a!!! tak! moja ku**a!!!" Dziekan się na niego dziwnie spojrzał i burcząc pod nosem "ach ta dzisiejsza młodzież" poszedł dalej
Stary 2009-01-11, 20:22   #100
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez electric blue Pokaż wiadomość
to u mnie kumplowi wyleciała komórka z kieszeni i spadła przez barierkę piętro niżej- on wkurzony krzyczy "osz ku**a" i po nią leci, akurat w tym samym czasie po schodach idzie dziekan i się pyta go czy ta roztrzaskana komórka należy do niego? A on dalej się wydziera "ku**a" i w przelocie odpowiada dziekanowi "tak! moja" w połączeniu jego odpowiedź na pytanie dziekana brzmiała " ku**a!!! tak! moja ku**a!!!" Dziekan się na niego dziwnie spojrzał i burcząc pod nosem "ach ta dzisiejsza młodzież" poszedł dalej
A moja koleżanka skaleczyła się w pracy i idzie do apteczki po wodę i plaster. Idzie i bluzgi puszcza-"co za gówno! jak ja nienawidzę tej roboty!".
Okazało się, że szef ma otwarte drzwi do siebie...Jakże była zdumiona, jak usłyszała jego spokojne pytanie "co się stało? skaleczyłaś się?"

Ona w ogóle dawała czadu, ale wyjechała
Stary 2009-01-11, 20:27   #101
electric blue
Zadomowienie

hahahah widzę, że wesoło masz w pracy z tym szefem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-11, 20:33   #102
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
hahahah widzę, że wesoło masz w pracy z tym szefem
Albo on z nami
Kiedyś ta sama koleżanka wpadła do kartonu ze szkłem i też wiącha "ku***a mać, ja pier***le!"(nie był to typ przeklinacza, ale jak ją coś wkurzyło to...). Szef siedział w biurze i nie drgnął. Potem ona z pretensjami do niego, że mogła się wykrwawić(ubiła sobie tylko kolano i rozerwała rękawiczkę), a on by się nie ruszył! Na co on spokój jak zawsze i mówi: "No przecież słyszałem, że wszystko w porządku!"
Stary 2009-01-11, 20:44   #103
electric blue
Zadomowienie

Cytat:
Albo on z nami
Kiedyś ta sama koleżanka wpadła do kartonu ze szkłem i też wiącha "ku***a mać, ja pier***le!"(nie był to typ przeklinacza, ale jak ją coś wkurzyło to...). Szef siedział w biurze i nie drgnął. Potem ona z pretensjami do niego, że mogła się wykrwawić(ubiła sobie tylko kolano i rozerwała rękawiczkę), a on by się nie ruszył! Na co on spokój jak zawsze i mówi: "No przecież słyszałem, że wszystko w porządku!"
tylko pozazdrościć takiego szefa
Stary 2009-01-11, 20:47   #104
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
tylko pozazdrościć takiego szefa
Dyplomatycznie powiem, że ma plusy i minusy-jak wszystko

Ja też kiedyś coś rozbiłam, huk był nieziemski-ani drgnął, musiałam go zawołać
Teraz jak coś się dzieje, to od razu krzyczę, bo inaczej nie przybiegnie
Stary 2009-01-11, 22:58   #105
mell002
Zadomowienie

A' propos telefonów:
Ważna uroczystość szkolna, zaproszeni goście, wszyscy czekają na rozpoczęcie, kiedy nagle do mikrofonu podchodzi dyrektor i ze stoickim spokojem oświadcza:
"Ktoś zostawił przed salą telefon i pewnie zaraz będzie dzwonił. Stara, zdezelowana Nokia."

mell002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 13:24   #106
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zrobiłam odwrotnie-usiłowałam umyć włosy odżywką

A moja siostra opowiadała mi sytuację z wesela, które obsługiwała.
Była sala ze stołami, goście siedzieli, bo akurat coś było serwowane. Ona była akurat blisko drzwi, cofnęła się i nie zauważyła, że jej kolega wchodzi z talerzami(lub tacą z kieliszkami, już nie pamiętam) zderzyli się i jemu to z rąk wszystko na podłogę
Goście cisza i wszyscy oczy na niego, a on spontan "nosz ku***a mać!!!!!!"
umycie włosów odzywką akurat jest normlane, znany wizazowy sposób, ale to juz takie ot
Stary 2009-01-13, 14:55   #107
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

leże i pąłcze. ale mi humor poprawiliście
opowiem co pamietam
kumpel:
rok temu dojeżdżamy pociagiem do wrocławia wysiadamy z wagonu rpzechodzimy 3 kroki, kumpel został mile rpzyjety rpzez gołębia spływało mu po policzku troche i po rękawie ;]

mama kumpla:
siedzi na internecie (kobieta ni w zab nie kuma obslugi komputeraz ale synek za jej namowa pokazal jej str z beilizna to ciagle siedzi i przeglada) no i tekst
"weź nie moge wrócić na poczatek strony"
"mamo no do góry myszke"
to dała do góry... w pionie nie w poziomie hehehe

brat
ktoregoś wieczora, zimna, chyba 2 lata temu brata nie bylo, stoje z kumpela u mnei w domu mamy wychodzic, nagle pukanie otweiram drzwi a tam brat, czemu neiw chodzisz?
-zawołaj mame
-co sie stało,czemu amsz kurtke w ręku
-zawołaj amme
-co zrobiles
-wpadlem do rzeki

ja w śmiech, i zamknełam mu drzwi rpzed nosem

mama go wpuscila, darla sie jak to moja amma a ja placze ze śmeichu, wyszlam z kumpela potem za 2 h wracam i tata "spytaj sie brata czy chce kolacje"
-tato po co rybek sobie nałowił

kumpela
wawa, rok temu, piekny maj jedzie autobkiem... jedzie jedzie jedzie.... i zakamował .... mała ejst dziewczynka... poleciaaaała. pogubiła buty, okulary. wstała złapała sie rurki . druga mówi do niej "wychodzimy marta" a ona? stoi i nic nei mówi i tylkos eitrzyma z przerazeniem w oczach. połowe autobusu przeleciała a to był ten długi;]

kuzynka
posłyśmys sie rpzejsć ,jeszcze nam parku eniz robili do konca, mokro było i idziemy po bagnach a chodnik ...
-ona: chodx zawrócimy
-ja -cot y gadasz, zaraz dojdziemy

smasumarum? zaczęła sie zatapiać... cała w błocie wróciła do domu eheh

brat
akcja podobna, znów ten park. dziemy jest zimna, błoto... wpadł nogą, but mu utnkął musiałam wyciagać buta bo noga wyszła

a swoje to napsize jak mi sie poprzypominają

Edytowane przez 1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Czas edycji: 2009-01-13 o 15:00
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-16, 11:46   #108
electric blue
Zadomowienie

Wczoraj:
Weszłam do sklepu obuwniczego, aby obejrzeć kozaki- wszystkie stały obok siebie na takim podeście, no to po kolei zaczęłam je oglądać i jeden mi się przewrócił, chcąc go podnieść, przerwóciłam kolejny, a ten przewrócił wszystkie inne No to zaczęłam je wszystkie szybko układać, ale z mizernym skutkiem, bo zaraz się przewracały, na szczęście na pomoc przybiegła ekspedientka, a ja czym prędzej opuściłam sklep
Stary 2009-01-16, 14:54   #109
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj:
Weszłam do sklepu obuwniczego, aby obejrzeć kozaki- wszystkie stały obok siebie na takim podeście, no to po kolei zaczęłam je oglądać i jeden mi się przewrócił, chcąc go podnieść, przerwóciłam kolejny, a ten przewrócił wszystkie inne No to zaczęłam je wszystkie szybko układać, ale z mizernym skutkiem, bo zaraz się przewracały, na szczęście na pomoc przybiegła ekspedientka, a ja czym prędzej opuściłam sklep
to tez testowałam na własnej skórze
Stary 2009-01-16, 18:00   #110
bura kocurka
Zakorzenienie

Mam taką koleżankę, któa zawsze zrobi coś głupiego, wywali sie na prostej drodze, klepnie coś głupiego, że wszyscy mają takie miny bo jeszcze nie wiedzą czy się śmiać czy nie - ogólnie straszna wariatka i trzeba przyznać, przyciąga dziwne sytuacje Raz w gimnazjum na zielonej szkole policzyliśmy ile razy potknie się jednego dnia - doliczyliśmy się chyba kilkunastu razy w tym 4 na dokładnie tych samych schodach I generalnie najlepiej jej nic nie mówić co chciałoby się zachować dla bliskiego grona, bo ona często później, w jakiejś bardziej publicznej sytuacji, zanim się zastanowi, że miała nie mówić, to zada jakieś krępujące pytanie, na jeszcze bardziej wstydliwy temat Ot taka jest po prostu

Natomiast moja mama to jest druga taka agentka. Ostatnim razem jechaliśmy gdzieś do sklepu i najpierw mama chciała się przed bankomatem zatrzymać. Zaparkowaliśmy, ona podreptała do bankomatu. Po chwili wychodzi...i idzie w totalnie innym kierunku, do zupełnie innego samochodu i ciągnie tam za klamkę A my z tatą śmiech do łez...i ona tak prawie zawsze

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-16, 19:18   #111
papryka85
Zakorzenienie

bura kocurka znam kobietkę, która zrobiła identyczny numer z autem i ciągnięciem klamki tyle, że pod apteką

A ja jakieś półtora roku temu wybierałam się na spotkanie z doradcą finansowym. Założenie brzmiało-mam wyglądać na poważną klientkę
Umówiona byłam na 18 w centrum, pracuję na obrzeżach miasta i do centrum muszę jechać autobusem, który jeździ sobie jak chce z częstotliwością raz na 20-30 min, a potem przesiadka na tramwaj. Całość-godzina drogi
No i oczywiście zaczęło się od tego, że jeszcze to, jeszcze tamto, a ja już powinnam wychodzić w rezultacie nie zdążyłam nawet się uczesać i wybiegłam szybko na autobus. Poczekałam chwilę i doszłam do wniosku, że chyba nie pojedzie a diabli wiedzą kiedy dotrze następny, skoro już takie jaja
Stwierdziłam, że nie ma czasu do stracenia, bo nawet jak następny przyjedzie punktualnie(co jest niemożliwe), to i tak się spóźnię. No więc uskuteczniłam bieg do pętli tramwajowej-pół godziny dobrego marszu pod górkę
Po drodze musiałam przejść przez dym z ogniska myślę-bomba, będę śmierdziała dymem
Gdzieś w połowie drogi postanowiłam nie iść na tramwaj, tylko na busa, więc zmieniłam kierunek i dawaj kuc galopkiem, bo późno. Dobiegłam już cała spocona, na szczęście zaraz jakiś bus do centrum mi się napatoczył, wsiadłam, wysiadłam i szoruję w stronę Galerii, bo już prawie 18. W międzyczasie czesałam się, ogarniałam twarz, starałam się zamaskować zadyszkę i wąchałam ubranie
Punkt 18 wdepnęłam do biura

A co lepsze-koleś był żywo zainteresowany moim aparatem na zębach, który wtedy jeszcze nosiłam więc zanim zaczęliśmy o pieniądzach, to chyba z 15 minut były jego pytania i moje odpowiedzi na ten temat, oraz jego wyszczerze w moją stronę, bo on też chciał wyprostować swoje zęby
Wystarczyło,że powiedziałam mu ile to kosztuje-stwierdził, że właściwie on może mieć trochę krzywe
Stary 2009-01-17, 18:10   #112
edyta1421
BAN stały

co do drzwi ktore sie zatrzaskują a ja w środku to cała ja... od małego takie akcje.. ostatnio to aż mój syn sie na mnie obraził.. bo bylismy w mikołaja w przedszkolu.. siedział mikołaj, rozdawali prezenty i wgóle a ja w najodpowiedniejszym momencie musiałam zatrzasnąć sie ..... nie wybaczy mi tego nigdy, że ominęło go rozdawanie prezentów...

tak samo mam z drzwiami, ktorych nie potrafie otworzyć.. kiedyś spiesząc sie do pracy, wybrałam specjalnie pociąg InterCity i miałam wysiaść w Tarnowie... przed samą stacją wyszłam z przedziału żeby zdążyć wysiąść.... ale jak na złość, nie mogłam otworzyć tych cholernych i ciężkich drzwi... .. mocowałam sie z nimi dobre 10 minut.. w końcu pociąg odjechał wraz ze mną do Krakowa.. a ja spóźniłam sie do pracy.... ... że też byłam w przedziale sama... od tej pory jak gdzieś jadę to siadam z wiekszą ilością osób...

w Pks też drzwi nie umiem otwierać.. a o busach to nie wspominam.... kiedyś stając na przestanku.. bus podjechał ja sie siłowałam żeby otworzyć drzwi i wejść.. a ten nie zauważył że stoję przy drzwiach, myslał że czekam na inny autobus i pojechał....

no wstyd na całego....
edyta1421 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-17, 21:33   #113
veronicas15
Zakorzenienie

Świetne historie
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-18, 12:44   #114
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta1421 Pokaż wiadomość
co do drzwi ktore sie zatrzaskują a ja w środku to cała ja... od małego takie akcje.. ostatnio to aż mój syn sie na mnie obraził.. bo bylismy w mikołaja w przedszkolu.. siedział mikołaj, rozdawali prezenty i wgóle a ja w najodpowiedniejszym momencie musiałam zatrzasnąć sie ..... nie wybaczy mi tego nigdy, że ominęło go rozdawanie prezentów...

tak samo mam z drzwiami, ktorych nie potrafie otworzyć.. kiedyś spiesząc sie do pracy, wybrałam specjalnie pociąg InterCity i miałam wysiaść w Tarnowie... przed samą stacją wyszłam z przedziału żeby zdążyć wysiąść.... ale jak na złość, nie mogłam otworzyć tych cholernych i ciężkich drzwi... .. mocowałam sie z nimi dobre 10 minut.. w końcu pociąg odjechał wraz ze mną do Krakowa.. a ja spóźniłam sie do pracy.... ... że też byłam w przedziale sama... od tej pory jak gdzieś jadę to siadam z wiekszą ilością osób...

w Pks też drzwi nie umiem otwierać.. a o busach to nie wspominam.... kiedyś stając na przestanku.. bus podjechał ja sie siłowałam żeby otworzyć drzwi i wejść.. a ten nie zauważył że stoję przy drzwiach, myslał że czekam na inny autobus i pojechał....

no wstyd na całego....
dzrwi do autobusu tez nie umiem otworzyc, naciskam ten głupi guzik a drzwi się nie otwierają
zazwyczaj w śmiechu ratuje mnie jakaś koleżanka, ale jak wkońcu będe sama to mi autobus odjedzie
Stary 2009-01-22, 20:11   #115
papryka85
Zakorzenienie

Parę dni temu pakowałyśmy z koleżanką tico. Miałyśmy sporo do zabrania, m.in drabinę dobra-zapakowane, ale widoczność dla mnie kierowcy-kiepska
Wsiadłam, koleżanka stała i patrzyła czy mam wolne, żeby wycofać z miejsca parkingowego. Zioram we wsteczne lusterko-prawie cała szyba zastawiona no to wołam ją, że dupa-musimy coś poprawić. Poprawiłyśmy, wsiadam, ona patrzy czy wolne. Zapalam, chcę wrzucić wsteczny-nie da rady wołam ją znowu, że musimy coś poprawić, bo wstecznego nie wrzucę znowu się szarpiemy z bagażem, a niedaleko stoi babeczka-pali papierosa i przygląda się naszej akcji. W końcu ok-cokolwiek w tylnej szybie widać, wsteczny da się wrzucić-let's go!
Wycofałam, ale że auto bez wspomagania, to nie wykręciłam się ładnie i stanęłam w poprzek przejazdu na parkingu, chciałam się poprawić i ruszyłam do przodu...W tym czasie koleżanka otworzyła drzwi i jedną nogą w aucie, jedną na asfalcie krzyczy przez śmiech-czeeeeekaaaaaj! Musiała wsiadać w biegu
Potem okazało się, że ta babeczka krzyknęła koleżance, że nie mamy włączonych świateł. Ona wtedy właśnie otworzyła drzwi, żeby wsiąść i odkrzyknęła tej babce "zaraz jej powiem!". Wtedy ja ruszyłam, a koleżanka pomyślała "jak mnie zabierze! "
Stary 2009-03-01, 18:06   #116
klada
Zakorzenienie

Watek dla mnie
Mi zawsze cos sie przydarza, ale teraz sobie duzo nie przypominam

Kiedys jechalam M.Z.K i wchdoze, a kierowca ruszyl. Oczywiscie upadlam na srodek pojazdu na kolana, na twarz. Mina pasazerow- bezcenna...

Albo tez przygoda o emzetkach. Czekam na przystanku, a obok mnie dziadek je brzoskwinie. Patrzalam w jego strone, bo stamtad przyjezdzala emzetka. Dziadek chyba myslal ze chce ta brzoskwienie, dlatego tak sie patrzalam. No i tak mi wciskal ta brzoskwinie, ze w koncu musialam sklamac, ze mam uczulenie

Albo jeszcze jedna przygoda w parku (bylan tylko swiadkiem, ale to bylo smieszne ) SIedze sobie na lawce, a niedaleko mojej lawki inna kobieta. Podszedl do niej ekshibicjonista i pokazal co mial do pokazania, a ona na niego takie znudzone spojrzenie i takie slowa:
- Czym sie chwalisz? Widzialam wieksze...
Ten facet szybko sie zawiazal plaszczem i caly czerwony uciekl. Myslalam ze padne ze smiechu

Albo kiedys przechodzilam obok auta to pomyslalam ze sie przejrze w lusterku. Ok, przejrzalam sie, umalowalam usta blyszczykiem a tu facet zza szyby sie na mnie gapi jak na idziotke
(Ale to chyba wiekszosc z was przezyla )
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

klada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-12, 19:40   #117
klada
Zakorzenienie

odswiezam watek
niktomu nic sie nie zdarzylo ostatnio?
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Stary 2009-03-12, 19:44   #118
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
odswiezam watek
niktomu nic sie nie zdarzylo ostatnio?
Mnie nie, ale moja znajoma opowiadała mi parę dni temu jak to dostała kiedyś czteropak smakowitych, czekoladowych babeczek. Wyglądały kusząco, pachniały jeszcze lepiej. Zatopiła w jednej zęby i...okazało się, że to świece zapachowe w kształcie babeczek
Stary 2009-03-12, 19:47   #119
klada
Zakorzenienie

a nic jej sie nie stalo?
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Stary 2009-08-31, 14:09   #120
girl99
Zakorzenienie

I wątek zamarł. Czas rozruszać tę budę!!! Jak coś mi się przypomni dam znać)

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości