|
|
#91 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wymienię kosmetyki i zapachy.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Może dorzucisz próbkę Addicta? Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam u siebie.
|
|
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
Niestety za taką odlewkę to nic
. Ale bardzo chętnie wymieniłabym całą buteleczkę na coś z mojej wish. Masz może coś poza wątkiem?
Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2009-02-01 o 00:12 |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10761903]Niestety za taką odlewkę to nic
. Ale bardzo chętnie wymieniłabym całą buteleczkę na coś z mojej wish. Masz może coś poza wątkiem?[/quote]Odlewka, o którą pytam jest za mała czy za duża? Bo już nie rozumiem Napisałaś, że odlejesz max 5ml. Ja nie znam zapachu, więc całej flaszki Anglomanii nie wezmę, nawet nie miałabym Ci czego w zamian oddać (mam tylko to, co w wątku). Chciałam tylko parę mililitrów
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale miałam wczoraj nagły "najazd" rodziny...
Oto fotki moich flakonów; My Insolence już prawie pusty (po odpsikaniu odlewki dla Ciebie...) |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
I jak, wymieniamy się?
|
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
Kasiu, no przykro mi, ale jednak wolę oddac ją w całości. Myślałam, że to będzie jeden z moich ulubionych zapachów, stąd propozycja "tylko" odlewki, ale coś mi w nim przeszkadza, więc z chęcią się pozbędę. Poza tym szczerze mówiąc, to rejestrowana wysyłka kilku mililitrów zapachu, nie jest zbyt opłacalna. Wolałabym większą wymianę. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Przesyłka poszła!
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,szukasz nadal tego depilatora czy już znalazłaś?Jeśli szukasz to czy oddałabyś ten krem dla mężczyzn za mój depilator?
|
|
|
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
Witaj Dorotko. Depilator już zdobyłam i to dokładnie taki sam. Krem oddam chętnie za coś innego, u Ciebie w wątku podoba mi się Nina Ricci i Aquolina.
Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2009-02-05 o 23:04 |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Aquolina już wczoraj poleciała do kogoś,a perfumy ,niestety ale oddam tylko za te których szukam.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Hej, hej, to znowu ja
Powiedziałam, że przyjdę potargować, to jestem ![]() Co powiesz na odlewkę Niny (10 ml, hmmm... albo troszkę więcej) za miniaturkę Promesse?
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ja w sprawie tego bossa woman za moje Hot Couture, finazlizujemy wymiankę? tylko chce sobei cos dobrac an wyrownanie pojemnosci zeby mi sie to opłacało i na razie podoba mi sie podkłąd biotherm mogłąbym tez pomyslec nad odlewkami ale nie masz czegos poza wątkeim? np Yves rocher ode'lamour lub naturelle?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

. Ale bardzo chętnie wymieniłabym całą buteleczkę na coś z mojej wish. Masz może coś poza wątkiem?
Napisałaś, że odlejesz max 5ml. Ja nie znam zapachu, więc całej flaszki Anglomanii nie wezmę, nawet nie miałabym Ci czego w zamian oddać (mam tylko to, co w wątku). Chciałam tylko parę mililitrów