Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-14, 09:28   #91
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
mam taka komode jak ta na allegro tylko nie ta biala tylko w orzechu - widac ja na zdjeciach stoi pod oknem

to zn wiesz jasny material jak wezmiesz to zawsze bedzie sie brudzic - ale ten typ materialu dobrze sie czysci

co do cen hmmm my dalismy sporo i to bardzo - kupowalismy z wajnerta

ale jak jezdzilam potem po meblowych np aba to i za 1800 spory naroznik mozna kupic

my dalismy 3200 - sama kanapa w najtanszym materiale kosztuje 1600zl ale my wzielismy lepszy material i dobralismy jeszcze dodatkowa pufe i dwie dodatkowe poduszki

bo ten naroznik w ogole jest tak zrobiony, ze ta czesc narozna to jest doczepiona pufa, mozna ja odczepic i bedzie kanapa - ale my chcielismy miec bardziej jako naroznik i pufa bedzie caly czas doczepiona a wzielismy druga osobno zeby sobie stala - strasznie mi sie podobaja takie pufy

w przyszlosci dokupimy tez jeden fotel
No to ta szafka, którą Wy kupiliście jest droższa niż ta w zestawie allegrowym Czy mi się wydaje?
Za kanapę faktycznie daliście trochę...ale jeśli to wymarzona sofa-to warto. Pokaż ją na stronie w jakim macie kolorze?
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 09:31   #92
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dorinko, ale się obkupiłaś Aż chyba zajrzę do cubusa, bo mam tylko jedną jedyną letnią tunikę. Kupić pewnie nie kupię, ale chociaż się pozachwycam
Dorinko a mogłabyśpodać nazwę tego pasa aptecznego? Jak powiem że pociążowy to będą wiedzieć o co chodzi? Strasznie kusisz z tą talią osy, potrzebuje trochę wyszczuplić swoją, może taki pas by wspomógł moje ćwiczenia.
O rany ale namieszałam Wam w głowach , ja właśnie nie wiem czy bez ciąży też są skuteczne Ale na zdrowy rozsądek, miałam po brzuch taki no...z deka obwisły, wcisnęłam się w ten pas- 24 h na dobę - miesiąc, tylko zdejmowałam do kąpieli, jak zdjęłam to przeżyłam szok Weszłam w ciuchy sprzed ciąży ...ale czy normalnie to by pomogło, nie mam pewności.
W każdej aptece wiedzą o co chodzi, nazwy jakiejś specjalnej to nie ma, hehe chyba się nazywa pas Pani Krysi- nieźle co , jakaś polska firma to szyje, ale w aptekach mają L i XL, nawet w hurtowni nie mieli mniejszych
Svinecko czy Ty może używałaś tego pasa po I ciąży

Może jednak pas ten do fitnessu byłby bardziej właściwy, tylko że jego to tylko na ćwiczenia można zakładać

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość

Głupiejesz jak nic, ale wyleczyć się chyba Ciebie nie da. Ja wczoraj na necie czytałam o tych pasach po ciąży i jest sporo pozytywnych opinii, jednak zastanawiałam się czy one nie działają tylko po ciąży. Ale chyba nie...
Te do ćwiczeń oglądałam na allegro, wspomniana kobieta miała wizualnie taki jak ten:
http://www.allegro.pl/item522575959_...ryginalny.html
Tylko skąd wiedzieć, który jest naprawdę dobry, a który marną podróbką? Jak znajdziesz porządnie wyglądającą aukcje to czekam na linka .

[color=silver]

To rzeczywiście szkoda było przepuścić okazję. Kurde tak kusisz tym Cubusem, a u mnie nigdzie nie ma i w galerii do której jeżdzę też nie... Jednak juz zlokalizowałam gdzie jest i nieomieszkam go odwiedzić .... Tylko wtedy pewnie już nie będzie tych cudownych tunik...

Prosze jak nasz popęd może się zmieniać... Kto by pomyślał po Twoich aktualnych wypowiedziach
Mango ja mam kryzys 30 + i dlatego tak głupieję, że o popędzie nie wspomnę
Cubus jest dla mnie odkryciem roku, bardzo zmienili styl, jestem zachwycona tymi tunikami, i pomyśleć że kiedyś tam nie wchodziłam
Aaaa...nie przyznałam się do kolejnych zakupów, wtryniłam na razie do szafy i siedzę cicho jakoś mi głupio, że jestem taka zakupoholiczka
Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
kurde no to nieciekawie może zapytaj sąsiadów może ktoś coś widział. Poza tym jak to na parkingu koło domu to może ktoś z sąsiadów przygulaj czy ktoś nie ma też jakiś wgnieceń.

no to nie na kompa tylko do łóżka wypocząć!!!!albo na spacer na świeże powietrze a jak nie to otwórz okno i poleż trochę.

Dorinko skoro tak piszesz o fitnesie to nie wiesz czy kobity w ciąży mogą siedzieć długo na piłce do pilates?bo ja właśnie tak się super czuję siedząc na niej żadnych bóli brzucha ani kręgosłupa. Tylko, że wiem, że takie piłki są używane przy porodach i szyjka sę lepiej rozwiera. Boję się żebym czegoś nie wywołałaMoże któraś z Was coś wie o tych piłkach do pilates? stosowanych w ciąży?

Z tym chłopem na potencję to super hahahahaporzadnieuśmi ałam sie

Co do Cubusa to czasem mi tutaj brakuję paru fajnych sklepów które są w Polsce a tutaj nie ma np Cubus, C&A, Reserved, Diverse i przede wszystkim Orsay

Tak w ogóle to cześć Dziewczyny
Sonero nie wiem nic o piłce, ale na w razie czego lepiej nie przeginaj z nią, lepiej być ostrożnym Ja nie lubię Orsaya, taka niemiecka moda, mam kilka rzeczy ale w tym roku nie kupiłam tam nic , a do tego mają często beznadziejne gatunkowo, sztuczne materiały, nie lubię ich
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 09:36   #93
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No to ta szafka, którą Wy kupiliście jest droższa niż ta w zestawie allegrowym Czy mi się wydaje?
Za kanapę faktycznie daliście trochę...ale jeśli to wymarzona sofa-to warto. Pokaż ją na stronie w jakim macie kolorze?
heh Ty chyba nie rozumiesz
allegrowy zestaw kosztuje niecale 1300 i jest w nim:
te dwie szafki pod tv
komoda
szafki wiszace

a ja dalam 1400 za:
te dwie szafki pod tv
komoda

naroznik nie jest wymarzony no ale nie ma co juz plakac nad rozlanym mlekiem
a kolor taki hmm szaro bezowy - ni to kawa z mlekiem, nie wie co to za kolor

dorinko niestety nie uzywalam tego pasa ale teraz bede

a po jakim czasie go zalozylas?

bo mojej kolezance po cesarce na poczatku nie kazala polozna zakladac

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-15 o 11:51 Powód: kłanie się funkcja edytuj!!!
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 09:37   #94
SoNeRa
Zakorzenienie

ja orsay uwielbiam te kobiece rzeczy maja fajne
no nie będę przeginała ale ta piłka jest naprawdę genialnawłaśnie jem śniadanko i za oknem u nas ładna słoneczna pogodanie wiem ile stopni bo nie mamy termometru ale wygląda na fajny dzień
Stary 2009-01-14, 09:40   #95
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
heh Ty chyba nie rozumiesz
allegrowy zestaw kosztuje niecale 1300 i jest w nim:
te dwie szafki pod tv
komoda
szafki wiszace

a ja dalam 1400 za:
te dwie szafki pod tv
komoda

naroznik nie jest wymarzony no ale nie ma co juz plakac nad rozlanym mlekiem
a kolor taki hmm szaro bezowy - ni to kawa z mlekiem, nie wie co to za kolor
Hehe... no ciężko się nam dogadać... bo mi dalej chodzi o to, że z tego, co ja zrozumiałam, to Wy kupiliście inną, droższą komodę, niż ta, która jest na allegro w zestawie. Bo na allegro jest wisząca, a Wy kupiliście stojącą...

Ja oglądałam wczoraj kanapy w BRW i jeszcze jednym innym meblowym...Wszystkie albo niewygodne jak cholera, albo brzydkie jak nie wiem nie znalazłam ani jednej ładnej.
Stary 2009-01-14, 09:46   #96
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Hehe... no ciężko się nam dogadać... bo mi dalej chodzi o to, że z tego, co ja zrozumiałam, to Wy kupiliście inną, droższą komodę, niż ta, która jest na allegro w zestawie. Bo na allegro jest wisząca, a Wy kupiliście stojącą...

Ja oglądałam wczoraj kanapy w BRW i jeszcze jednym innym meblowym...Wszystkie albo niewygodne jak cholera, albo brzydkie jak nie wiem nie znalazłam ani jednej ładnej.
nie - spojrz jeszcze raz na aukcje allegro i tam jest tez komoda stojaca - w orzechu na jednym zdjeciu stoi pod oknem

i my dokladnie taka mamy

czyli mamy czesc rzeczy z tej aukcji za 1400zl a na aukcji moglismy kupic za 1300 to co mamy plus te wiszace szafki

no z BRW mi tez zadna kanapa sie nie podobala
Stary 2009-01-14, 09:47   #97
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
dorinko niestety nie uzywalam tego pasa ale teraz bede

a po jakim czasie go zalozylas?

bo mojej kolezance po cesarce na poczatku nie kazala polozna zakladac
Od razu, tzn. 2 tygodnie po już założyłam, jak wpadłam na to że coś takiego jest A niby dlaczego nie od razu ? Przeciez lekarze po cesarce kładą Ci worek z piaskiem - 5 kg i tak lezysz nie wiem ile, bo mi zdjęli szybko bo ordynator powiedział, że zaraz przez łóżko przelecę , i dietę mi znieśli bardzo szybko, ponoć mizernie wyglądałam......więc jak widzisz te całe przepisy też regulują w zależności od jednostki, ja płaciłam to...wiesz obsługę miałam I klasa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 09:51   #98
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

worek z piaskiem?? o matko po co? ja nie chce

EDIT: ide sie kapac bo nie dlugo jade panele dokupic

Edytowane przez Svinecka
Czas edycji: 2009-01-14 o 09:53
Stary 2009-01-14, 09:55   #99
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
nie - spojrz jeszcze raz na aukcje allegro i tam jest tez komoda stojaca - w orzechu na jednym zdjeciu stoi pod oknem

i my dokladnie taka mamy

czyli mamy czesc rzeczy z tej aukcji za 1400zl a na aukcji moglismy kupic za 1300 to co mamy plus te wiszace szafki

no z BRW mi tez zadna kanapa sie nie podobala
No wiem, o której komodzie mówisz (dwudrzwiona z trzema szufladami). Ale ona na allegro (tam jest cennik) kosztuje 719, a ta, która jest w zestawie, to ta wisząca z dwudrzwiowa, która sama kosztuje 519. Ja tak rozumiem, to co napisali na stronie tej aukcji.
Stary 2009-01-14, 09:56   #100
hania811
Zakorzenienie

heloo

Dorinko matko jaki worek z piaskiem!!!!
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 09:57   #101
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
worek z piaskiem?? o matko po co? ja nie chce

EDIT: ide sie kapac bo nie dlugo jade panele dokupic
No,, chyba po to aby szybciej obkurczyć macicę , alwe ten worek był przyjemny dosyć, żałowałam że mi go szybko zabrali

Mam tu te pasy czarodziejskie, jednak pani Teresy , miałam identyczny

http://sklep.grabieniec.pl/index.php?d=produkt&id=184

No Haniu kładli worek z piaskiem, serio A ja myślałam, że to normalna praktyka po cc, bo wszystkie dziewczyny to miały, ale spokojnie przynosi to ulgę

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-14 o 09:58

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 10:04   #102
Madlen__18
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dori: znowu kusisz zakupami Na pewno idę za 2 tygodnie jak kasa wpłynie, ale ty kusisz,żeby już..
A nie widziała żadna jakiejś fajnej koszulowej bluzki, czegoś co by pasowało do spodn z wysokim stanem? Najlepiej coś jasnego.

PS Svinecko: umieściłam na blogu kompletne info odnośnie głosowania. Najpierw mi było głupio, ale potem sobie myslę...nikogo nie pzymuszam do wysłania. Zechce to to zrobi, nie to nie. I przynajmniej ew koszta ida na dzieci.
Aha: z jednego numeru telefonu można wysłać tylko jednego smsa na ten sam blog, pamiętajcie. Numer cioci, babci, ciotecznej siostry Tż tak, ale wasz tylko raz:P

Dzień dobry!
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 10:05   #103
SoNeRa
Zakorzenienie

o matko też o worku nie słyszałam
Stary 2009-01-14, 10:08   #104
Madlen__18
Zakorzenienie

Worek: O_o?

Ale ja nie widzę w tym nic przerażającego, dla mnie zdecydowanie gorsze byłoby nacinanie w miejscu strategicznym, w moim wypadku worek mnie nie martwi wcale.

M
Stary 2009-01-14, 10:12   #105
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
O rany ale namieszałam Wam w głowach , ja właśnie nie wiem czy bez ciąży też są skuteczne Ale na zdrowy rozsądek, miałam po brzuch taki no...z deka obwisły, wcisnęłam się w ten pas- 24 h na dobę - miesiąc, tylko zdejmowałam do kąpieli, jak zdjęłam to przeżyłam szok Weszłam w ciuchy sprzed ciąży ...ale czy normalnie to by pomogło, nie mam pewności.
W każdej aptece wiedzą o co chodzi, nazwy jakiejś specjalnej to nie ma, hehe chyba się nazywa pas Pani Krysi- nieźle co , jakaś polska firma to szyje, ale w aptekach mają L i XL, nawet w hurtowni nie mieli mniejszych

Może jednak pas ten do fitnessu byłby bardziej właściwy, tylko że jego to tylko na ćwiczenia można zakładać
Namieszałaś mi w głowie strasznie Pogubiłam się już zupełnie. Musze coś w takim razie poczytac o tych pociążowych, czy faktycznie jest szansa że będą skuteczne w zwykłym wyszczuplaniu, czy działają tylko po ciąży (kurczę, jak sama nazwa niby wskazuje ). Pas pani Krysi- padłam Mowisz ze z rozmiarami kiepsko? No tak, chyba żadna kobieta nie wciśnie się od razu po ciąży w S czy nawet M.. A co się stało z Twoim starym pasem?

Właśnie tak śrenio mam ochotę chodzić na zajęcia w takim pasie... Troche tak jakoś Znalazłam kilka na allegro ale są tak podejrzanie tanie że jestem nieufna. No nie wierzę że coś za 20 zł może działać

Cytat:
Aaaa...nie przyznałam się do kolejnych zakupów, wtryniłam na razie do szafy i siedzę cicho jakoś mi głupio, że jestem taka zakupoholiczka
Zrobisz wielką premierę w sezonie wiosenno- letnim, mąż będzie zachwycony

Cytat:
Sonero nie wiem nic o piłce, ale na w razie czego lepiej nie przeginaj z nią, lepiej być ostrożnym Ja nie lubię Orsaya, taka niemiecka moda, mam kilka rzeczy ale w tym roku nie kupiłam tam nic , a do tego mają często beznadziejne gatunkowo, sztuczne materiały, nie lubię ich
Też nie lubię orsaya, a to z uwagi na to że rzeczy kupione tam niszczyły mi się pokilku praniach, były strasznie kiepskie jakościowo i z naprawdę niefajnego materiału. Przy tym jeśli chodzi o ubrania to wolę mieć mniej rzeczy, ale dobrych jakościowo, niż dużo więcej ale marnych.

Dorinko i daj spokój z tym krysysem bo wyglądasz tak że niejedna 20 może się schować

Edit:
Madlen, nie miałam pojęcia że nie moge zagłosować kilka razy od siebie dobrze że napisałas zanim sprobowałam
Słusznie z info na blogu, wiele osób pewnie chce zagłosowac ale zniechęca ich szukanie informacji, jak to zrobic, jaki jest numer bloga, etc.

Edit 2:
Dorinko, znalazłam na allegro:
http://www.allegro.pl/item527368032_..._l_gratis.html
Pan ma wszystkie rozmiary.

I jeszcze coś takiego http://www.allegro.pl/item522170941_...magnesami.html

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-14 o 10:19
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 10:18   #106
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Namieszałaś mi w głowie strasznie Pogubiłam się już zupełnie. Musze coś w takim razie poczytac o tych pociążowych, czy faktycznie jest szansa że będą skuteczne w zwykłym wyszczuplaniu, czy działają tylko po ciąży (kurczę, jak sama nazwa niby wskazuje ). Pas pani Krysi- padłam Mowisz ze z rozmiarami kiepsko? No tak, chyba żadna kobieta nie wciśnie się od razu po ciąży w S czy nawet M.. A co się stało z Twoim starym pasem?

Właśnie tak śrenio mam ochotę chodzić na zajęcia w takim pasie... Troche tak jakoś Znalazłam kilka na allegro ale są tak podejrzanie tanie że jestem nieufna. No nie wierzę że coś za 20 zł może działać

Też nie lubię orsaya, a to z uwagi na to że rzeczy kupione tam niszczyły mi się pokilku praniach, były strasznie kiepskie jakościowo i z naprawdę niefajnego materiału. Przy tym jeśli chodzi o ubrania to wolę mieć mniej rzeczy, ale dobrych jakościowo, niż dużo więcej ale marnych.

Dorinko i daj spokój z tym krysysem bo wyglądasz tak że niejedna 20 może się schować

Edit:
Madlen, nie miałam pojęcia że nie moge zagłosować kilka razy od siebie dobrze że napisałas zanim sprobowałam
Słusznie z info na blogu, wiele osób pewnie chce zagłosowac ale zniechęca ich szukanie informacji, jak to zrobic, jaki jest numer bloga, etc.
Też nie wiedziałam, przysłali mi mejlem regumalin, że z jednego numeru telefonu jeden sms na dany blog. W sumie dośc sprawiedliwe, mozna by było głosować samemu na siebie, heh..
I coś wam poowiem: najbardziej mi zależy, jeśli chodzi o te konkurs : żeby jak najwięcej osób weszło na blog, może przeczytało..i gdzieś tam dalej w kwestii marzeń, żeby go przeczytał juror, bo wtedy będę mieć rzeczową opinię na temat tego co tam jest.

M
Stary 2009-01-14, 10:26   #107
SoNeRa
Zakorzenienie

a kiedy rozwiązanie konkursu?
Stary 2009-01-14, 10:27   #108
Madlen__18
Zakorzenienie

Głosowac smsami można do 22.01, potem zostaje 10 blogów z każdej kategorii do oceny przez jurorów.
i 9.02 są ostateczne wyniki.
Donbrze, już nic nie pisze o tym bo wątek zdominuję.

M
Stary 2009-01-14, 10:32   #109
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Też nie wiedziałam, przysłali mi mejlem regumalin, że z jednego numeru telefonu jeden sms na dany blog. W sumie dośc sprawiedliwe, mozna by było głosować samemu na siebie, heh..
I coś wam poowiem: najbardziej mi zależy, jeśli chodzi o te konkurs : żeby jak najwięcej osób weszło na blog, może przeczytało..i gdzieś tam dalej w kwestii marzeń, żeby go przeczytał juror, bo wtedy będę mieć rzeczową opinię na temat tego co tam jest.
Madlen, mocno trzymam kciuki za Twoje marzenia, bo wiesz, że bardzo Ci się należy

Fakt, glosowanie raz z jednego nr jest bardziej sprawiedliwe, przynajmniej nikt nie bedzie siedzial caly dzien i smsowal na siebie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-14, 10:33   #110
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
No wiem, o której komodzie mówisz (dwudrzwiona z trzema szufladami). Ale ona na allegro (tam jest cennik) kosztuje 719, a ta, która jest w zestawie, to ta wisząca z dwudrzwiowa, która sama kosztuje 519. Ja tak rozumiem, to co napisali na stronie tej aukcji.
tak ta komoda z szufladami - czyli ona nie jest w zestawie?

no to czyli wychodzi, ze zaplacilam dobrze
Stary 2009-01-14, 10:36   #111
Madlen__18
Zakorzenienie

Miałam kiedyś brać udział w kampanii naświetlającej problem depresji, otwierającej oczy. I taki też cel ma mój blog. Ma być szokujący, odpychający miejscami bo taka jest ta choroba. Ma pomagać zrozumieć.

To jest moja pokuta za to co nawyprawiałam sobie w życiu. Pokazać innym dlaczego, i co to znaczy siedzieć w piekle. Takie osobiste zamierzenie.
Już nawet mi nie chodzi o jakieś tam prezentowanie "umiejętności pisarskich", tylko o naświetlenie zjawiska depresji.
No bo co to jest wg was? Mówiłyście o sobie kiedyś "mam depresję"?

Ps. no ale nie milczcie tak, możecie mówić o tym worku piasku na brzuchu, czy promocjach, w końcu gdzie indziej jak nie u nas jest taka różnorodnośc tematyczna?)

M
Stary 2009-01-14, 10:40   #112
SoNeRa
Zakorzenienie

no nic ja zmykam coś posprzątać i wziąć prysznic
Stary 2009-01-14, 10:43   #113
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a ja czekam na TZ i jedziemy po panele
Stary 2009-01-14, 10:48   #114
Madlen__18
Zakorzenienie

Sonera
: radzisz sobie sama z takim brzuszkiem?

M
Stary 2009-01-14, 10:49   #115
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Madlen:
Nie, mnie jedynie zdarzalo się myslalec- mam strasznego dola, nic mi sie nie chce, nie mam ochoty wstac z lozka, wszystko mnie doluje, z niczym sobie nie poradze, jestem beznadziejna, nie wiem co mam dalej robic w zyciu... etc
Taki dolowy nastroj nigdy jednak nie trwał dłuzej niż pół dnia, może dzień.
Traktuje Twojego bloga jako cos w rodzaju szansy "wglądniecia" w zjawisko depresji, nie tylko z takiego naukowego punktu widzenia. Po prostu jesteś tak pozytywną, ciepłą, kochającą i dobrą osobą, że... chciałabym zajrzeć w Twoją duszę i zrozumieć, jak trafiłaś z piekła do nieba.

A tak w ogóle to nie dodałaś wczoraj obiecanej notki wieczornej
Stary 2009-01-14, 10:53   #116
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
tak ta komoda z szufladami - czyli ona nie jest w zestawie?

no to czyli wychodzi, ze zaplacilam dobrze
No z tego, co tam napisali, wynika, że nie jest w zestawie.

Zapłaciłaś ok Zapłaciłabyś może 20 zł mniej bez przesyłki na allegro
Stary 2009-01-14, 10:53   #117
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Dori: znowu kusisz zakupami Na pewno idę za 2 tygodnie jak kasa wpłynie, ale ty kusisz,żeby już..
A nie widziała żadna jakiejś fajnej koszulowej bluzki, czegoś co by pasowało do spodn z wysokim stanem? Najlepiej coś jasnego.
Dzień dobry!
Madlen na mnie nie patrz, bo ja to wiesz nałogowiec jestem, jednak nieuleczalne to jest

Cytat:

Edit 2:
Dorinko, znalazłam na allegro:
http://www.allegro.pl/item527368032_..._l_gratis.html
Pan ma wszystkie rozmiary.

I jeszcze coś takiego http://www.allegro.pl/item522170941_...magnesami.html
Zaro stary wywaliłam, bo po miesiącu noszenia w upałach +30/ to był upał stulecia chyba, a mału urodził się w czerwcu, więc wyobrażasz sobie jaki był sfatygowaqny w tych upałach, odbarwiony od kolorowych koszulek, ale nosiłam go ostro
Ten drugi to właśnie ten do fitnessu, a dlaczego myślisz że głupio w takim pasie ćwiczyć ? Wydaje mi się, że spoko, normalka
Stary 2009-01-14, 10:54   #118
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

No bo co to jest wg was? Mówiłyście o sobie kiedyś "mam depresję"?
Ja generalnie całe zycie sie "haham"..nawet jak był ostry hardcor w moim zyciu nie dawałam sie.
Jestem twarda jak skała.
Jezeli juz cos miewam to doły...takie jedno-dwudniowe. No tygodniowe maks.

Nie mam pojęcia co to jest depresja.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 10:54   #119
kaska87
Zakorzenienie

cześć

zagłosowałam już na bloga

moja mama miała/ma depresję teraz trochę się uspokoiło bo nie ma czasu żeby rozmyślać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-01-14 o 10:56
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 10:58   #120
L_V
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Wpisuję się żeby zasubskrybowac wątek.

W pracy rozpierdziel w połączeniu z sajgonkami.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości