|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Najgłupsze, najbardziej infantylne i niekonwencjonalne opisy - gg, nk etc.
Cytat:
mojasiostra to ogląda. To jest o takich 3 dziewczynach, które zamieniają się w syrenki, kiedy kapnie na nie chociaż kropelka wody
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Najgłupsze, najbardziej infantylne i niekonwencjonalne opisy - gg, nk etc.
Może miała na myśli pół litra soku, czy coś w tym guście ;)).
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualnie spoczywające opisy znajomych na moim gg:
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Najbardziej wkurzają mnie opisy , jak ktoś wcześniej nazwał "z tRaWką" (-> nie umiem tego robić
) i w stylu dzieci-pokemonów. Te wszystki lovcciam, koffciam, idę ciapu ciapu doprowadzają mnie do białej gorączki. I na nk denerwuja mnie te różne symbole przy nazwisku (i teraz nie wiem czy jakaś moda zapanowała, że każdy daje swoje drugie imie i imię z bierzmowania, i jest np. Anna Maria Laura ).Mam, a właściwie miałam kolegę , który starował do mnie i ustawiał sobie opisy w stylu "koffciam Cię <i tu moje imię>. No jak można być tak infantylnym w wieku 21 lat. Masakra. A i jeszcze jak widzę w stylu "Nowe focie, komętujcie,"to również dostaje białej gorączki Teraz na szczęście dla mnie uszczupliłam moją listę kontaktów na gg, ale na nk to się wchodzić boję
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
haha, niektóre opisy mnie powaliły
Ja ze swojej listy gg wyrzuciłam takich co mnie opisami denerwowali Natomiast zostaje nk i natknęłam się właśnie na opis 13letniej koleżanki mojej siostry: KoChaM KoGoŚ koChaNeGo i NiE MoGę ZyĆ BeZ NIeGo ![]() albo nowe FoTkI koMenTowAć PliSSq! ![]() Albo to tak swoją drogą, mam koleżankę (17 lat) a po prostu ręce mi opadają jak ze swoim chłopakiem(17 lat) piszą sobie na profilach takie teksty oto fragment jego wypowiedź na profilu: Kochanie Nie Masz Byc o Co Taka Zla Mowilem Ze Bede Dzwonil ;*![]() Wiec dlaczego nie obieralas? Nic Nie Pilem Bo Nie Moge Bo biore Taletki i Jeszcze Przez Moj Zoladek! I Nie Tanczylem z Zadna Dziewczyna! Bo Kocham Tylko Ciebie I TyLKo Z Toba Pragne Byc!![]() ![]() o co chodzi? Nie moga pogadać na żywo/przez tel./ na gg?!
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpisuje sie po tym
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
"zmiana nr tel, zainteresowanych proszę o kontakt"
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#100 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
Opisy na mojej liście:
30 kontaktów =.=! ludzie weźcie piszcie, bo nie mam numerów ! [no straszne,ojej ja mam 34 i co powinnam się popłakać jaka to mało popularna jestem?] Kiedy do ludzia tuli sie ludz...to ludz do ludzia musi coś czuć.. xD^^ Hah [gratuluję pomysłowości.] Przyjaciel to ktoś kto przychodzi, gdy inni wychodzą. Oluś.;* Dziękuje Wyzdrowiałam....:P:Pdo szkoly.......haha xDxDxD Odpoczywam ![]() Kocham Cię Myszko najbardziej na świecie ;** $pie i $nie ... ll Szkooła ;/ ll *...[<3]...* ll Wszystkie dni ... Tyle??i znów szkoła ?Bd jak bd?( poległam na informatyce )??![]() |
|
|
|
|
#102 |
|
Przyczajenie
|
Po tym co przeczytałam to już nie mam pytań..:P
masakra... tez mam takich znajomych a szczególnie jedną koleżanke która ciagle sie nad soba uzala i wszystkim uświadamia ze ma mysli samobójcze... no cudownie... na pewno mnie to interesuje... gdyby naprawde chciala to zrobic to nie ogłaszałaby tego w opisie... najlepsze jest to ze gdy ja widze to mi opowiada jaki wspanialy miala dzien po czym wchodze na gadu i opis nadal widnieje... bosko... |
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Bywają i tacy co ustawiają co wieczór opis brzmiący: "śpimy". Bardzo oryginalne, że ktoś śpi w nocy...
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#104 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
ee przesadzacie troche ^^
wyłaczcie sobie informacje o zmianie opisu i nie czytajcie. kazdy pisze co uważa za stosowne.
|
|
|
#106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
każdy pisze co uważa za stosowne zgadzam sie !! po to powstał ten wątek żeby wypisywac opisy,które wywołują w nas jakies emocje ... tak po prostu
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie akurat nie ma niczego wyjątkowo idiotycznego. Z pokemonów to takie cudo :ZakUpy z SanDrUs!a ;* SzYkoOwanKoO ~~> TUBA ;D (co te kobity się tak całują?!) |
|
|
|
|
|
#108 |
|
żona
|
A moj kolega wczoraj mial opis "Sprzedam konto na nk, 586 znajomych, licytacja od złotówki
"
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Ode mnie:
10-letnia sąsiadka na nk: 'dlaczego miłość tak boli? :/' ' :/;(:[ dół' ![]() no narazie tyle ![]()
|
|
|
#110 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
wiec prosi o kontakt aby mieć numery które straciłmnie irytuje znajomy, który zawsze jest dostępny/zaraz wracam, przy tym jego opisy wyglądają tak, że zawsze jest napisane gdzie sie znajduje>> -jestem w kuchni, JcK ("jak co to kom" ) jestem na podwórku /garażu / itp itdi zmienia się to średnio co 10 min na coś innego ![]() albo: kocham Cię kasiu jesteś jedyna. ...tydzień później: Asiu jesteś miłością mojego życia ... (to też się często zmienia, te imiona)
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-02-16 o 09:44 |
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Opisy dnia:
"KC ;* tomu$ ;* gdzi$s cioos ;* Kc ;***jct Ess 518xXxxXx" - już nie jest na mojej liście... ![]() 'Pff że niby szkOła ;/;/ ZnÓw wstawać!! Kocham Cię SebuSiu mÓj ;**;**" - również. Powalające są też opisy z serii: -"Och impreza/bania/%%%/będzie się działo!" - Prognoza pogody np. "pada śnieg" - Wskazówka dla ograniczonych...mam na myśli: "jct to sms/Es!" |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
kilka z mojej listy(ludzie w wieku 19-25 lat)
1.www.*******.fotka.pl / noweeee focieee ^^ !! 2.dupko mojaaa, Ciebie na zawsze, z Toba na zawsze ![]() **2.śpie ! nie pisać póki nie pojawie sie na dostepnym !!!! 3.szkoła->korki->nauka->obiad-> sen Ja z reguły rzadko kiedy ustawiam opis. Jak juz to jakis link np. Ogolnie rzadko mnie można spotkać na widocznym,chociaż gadu mam włączone cały dzien, wole pozostać ukryta i dziwaków opisowych nigdy nie usuwam z listy. po co ? to tylko o nich świadczy.
|
|
#113 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
"O godz. 10 dzik atakuje po raz pierwszy" - ktoś wie o co chodzi?
Ten facet zawsze wstawia takie opisy, żeby nie można się było domyśleć o co biega ![]() Opis w stylu "pochwalę się" - "Sushi mnie ZMASAKROWAŁO!!!!!!!!! DDDDDD". Gość lubi pisać co ostatnio ciekawego zjadł, ile km na rowerze przejechał, na jakiej imprezie był.Trochę pokemonów też jest, ale nic zabawnego. |
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
czytam wątek, trochę się uśmiałam, trochę dobiłam, niektórzy są baaardzo twórczy
![]() dziś patrzę po liście i chłopak ok. 26 lat ma taki opis: Yh. ! Nie Mam OPISU Bo ? Literki STRAJKUJĄ ;D Bosko ![]() ![]() ![]() jak dla mnie, sam opis nic specjalnego, ale jak pomyślę, ile chłopak ma lat... no cóż śmieszne to trochę..
|
|
|
|
|
#115 |
|
BAN stały
|
mnie denerwują opisy jednej koleżanki któe chyba mają za zadanie pokazac wszystkim jaka jest uduchowiona: "7 winda", "Gdyby nie miłośc zycie byłoby łódką nie wartą wodowania" "emotion" i tak codziennie inny, jakies wiersze piosenki i nie wiadomo co jeszcze. kilku kolegów ma zawsze opisy z piosenek hip hopowych, nie umiem teraz ich przytoczyc bo to jest wyższa poółka inetelektualna. inny kolega zawsze ma jakis opis i na koncu zawsze jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() razy sto. albo ......................... ......................... ......................... ....... a inny koles przez tydzien potrafi miec opis "jestem wku*****", a przez nastepne dwa tygodnie"Kto pojdzie ze mna na piwo" (wylecial z mojej listy). ogólnie to opisy mi nie przeszkadzaja jak mi sie nie podobaja to nie czytam, ale strasznie mnie denerwuje w rozmowie na gg...jak....ktos....po... .kazdym....slowie...zdani u....stawia....wielokrope k.... tak jakby stękal zamiast napisac normalnie!!! no i jeszcze enter po kazdym slowie, wyjde na chwile i mam cala liste do czytania :/
|
|
|
|
|
#116 |
|
BAN stały
|
no i opisy mojego ex- ma jakas tam panienke, chlopak 22 lata i opisy "Koffam cie" "moje koffanie" lofciam srofciam i nie wiem co jeszcze. żołnierz po misji i on koffa swojego koffania o.O
|
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opisy: "szkoła;/ potem na coli z dupami moimi;* ![]() Kocham Cię;* ![]() Marcinek<33 sms" - moja `przyjaciolka` ![]() "Wezme pistolet i to będzie mój ostatni złoty strzał na tym świecie.!;(" - facet ja zostawil po tygodniu bycia razem taaak ogromna strata ![]() "Trudno Cieszyć Się,Kiedy Obraz Się Rozmywa ![]() ![]() ![]() Kocham Cię ![]() sMs" "school.... zobaczymy jak to z Tobą będzie <nono>" "Odejść... Gdzieś... Daleko... Na Zawsze... "To chyba tyle bezsensownych opisów
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
KCP <3
Gdzieśśśś... z laluniami ;* Nikt mnie nie kocha, każdy mnie olewa, wezmę tabletkę i pójdę do nieba.
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Opis na mojej liście: "PoPoPoPoker face"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.

mojasiostra to ogląda. To jest o takich 3 dziewczynach, które zamieniają się w syrenki, kiedy kapnie na nie chociaż kropelka wody 

) i w stylu dzieci-pokemonów. Te wszystki lovcciam, koffciam, idę ciapu ciapu doprowadzają mnie do białej gorączki. I na nk denerwuja mnie te różne symbole przy nazwisku (i teraz nie wiem czy jakaś moda zapanowała, że każdy daje swoje drugie imie i imię z bierzmowania, i jest np. Anna Maria Laura
).
Mowilem Ze Bede Dzwonil ;*

ll Szkooła ;/ ll *...[<3]...* ll Wszystkie dni ... Tyle

) jestem na podwórku /garażu / itp itd