|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KADUS, FURTERER, AVENE, ROC, TOŁPA, DIOR, H. RUBINSTEIN, CRYSTAL N. SŁOŃ, N. RI
Cytat:
a co Ciebie interesuje u mnie?Cytat:
|
||
|
|
|
#92 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: KADUS, FURTERER, AVENE, ROC, TOŁPA, DIOR, H. RUBINSTEIN, CRYSTAL N. SŁOŃ, N. RI
No nic... trudno się mówi i żyje się dalej. Bo pewnie kremu pod oczy nie wymienisz na krem do depilacji nawet jesli dodam Vichy... szkoda. Ale zajrzyj czasem do mnie, zapraszam serdecznie, może kiedyś się zdecydujesz na jakąś owocną wymiankę ze mną
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Torba jest dość spora, mieści A4, jeśli interesują Cię dokładne wymiary proszę pisać
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() znalazłam tylko lolite lempicką, ale domyslam sie ze moja bluzka to troche mało
|
#96 |
|
BAN stały
|
2. CRYSTAL NOIR EDT 30ml, beż 2-3 psików/ RESERV. thalia
![]() ![]() ![]() ![]() :c ry:Słonia chcem Code mam / tylko trochę mniejsza pojemność / |
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęcie i wymiary torby u mnie w wątku.
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
opaaa!!!!!!
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
8. NEUTROGENA dezodorant ati-transpirant do stóp, uzyty 3. ROC RETIN-OX na dzień,nowy , zaplombowany 3.R. FURTERER MYRREHEA szampon wygładzający odp prosze u mnie
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
A Whicik nie zapukał jeszcze do Twych drzwi
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
a ja już słonia mam
nie to że się chwalę ale uprzejmie donoszę A Pani droga czekasz jeszcze na Amora , czy też już ugodzonaś strzałą jego
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
A zadowolona chociaż pani Kochana z white
|
|
|
|
#114 |
|
BAN stały
|
coś za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1236431736 R. FURTERER MYRREHEA szampon wygładzający |
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Pani, łaskawie zadowolona
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#116 |
|
BAN stały
|
Vilandro , kobieto o dziwnych upodobaniach / mnie oczywiście mocno gorszących
bo ja teraz zamieniam kajdaneczki i pejczyczuś na berecik z pewnej wełny puszystej ![]() P.S dowód nadania na 122487338 z dn 16.03 .2009 / nastepnym razem rzeczywiście lepiej się przejechać jeden przystanek SKM-ką /
Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-03-20 o 12:03 |
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i kajdaneczki na zielono przefarbowalam, co by roz Twą mroczna ( nie ukrywaj tego ) nature nie draznił I co ? to wszystko ma sie zmarnowac? Przerob berecik na buciczki dla Vikuni, dam Ci korek od CN . To jak?a przy skrzynce jeszcze nie byłam. Jak zobaczę zawartość, zaraz dam znac Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-03-20 o 12:28 |
|
|
|
|
#119 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale bardziej w seledyn czy trawiasty ? Co do bereta - no może bym i przerobiła ale ostrzegam dla dobra Vikuni - rękodzieło artystyczne w moim wykonaniu bardziej nadaje sie do straszenia wróbli na polu
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

a co Ciebie interesuje u mnie?

No nic... trudno się mówi i żyje się dalej. Bo pewnie kremu pod oczy nie wymienisz na krem do depilacji nawet jesli dodam Vichy... szkoda. Ale zajrzyj czasem do mnie, zapraszam serdecznie, może kiedyś się zdecydujesz na jakąś owocną wymiankę ze mną 

:c ry:

nie to że się chwalę
/
) nature nie draznił
ale bardziej w seledyn czy trawiasty ? Co do bereta - no może bym i przerobiła ale ostrzegam dla dobra Vikuni - rękodzieło artystyczne w moim wykonaniu bardziej nadaje sie do straszenia wróbli na polu