|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KADUS, FURTERER, AVENE, ROC, TOŁPA, DIOR, H. RUBINSTEIN, CRYSTAL N. SŁOŃ, N. RI
Moja Wish Lista bardzo chetnie miniaturki, bo ciągle szukam odpowiedniego dla siebiePRIORYTET dobry krem pod oczy np. R-Nutritive E.Lauder, Substatyfinc Guerlaina czy Prodigy H.Rubinstein kosmetyki dr.Bety, LAVERA maska z Mango ogólnie KOSMETYKI NATURALNE kosmetyki La Prairie GIVENCHY Prisme 1, 2, 10 sypkie SOFT WHITE szminka Rouge Interdit Shine kolor Candy Shine GUERLAIN METEORITES POUDRE DE PERLES, Illuminating Perfecting Pressed Powder, O1, O2 korektor 02 SISLEY 1. SERUM lift TENSOR IMMEDIATE LIFT witch botanical extracts KANEBO: Wrinkles i inne tego typu GUERLAIN seria SUBSTNATIFIC - krem pod oczy H.RUBINSTEIN seria Colagenist, Prodigy E.LAUDER Re-Nutriv YSL tusz Very Long brąz volume foux cils ( efekt sztucznych rzęs)brąz CLINIQUE SUPER FIT, podkład nr.16 (bare ) NOUBA róż nr 50 róż malina .koral dla bladej blondynki VICHY 1. Liposyne 2. Płyn Micelarny 3. żel do mycia twarzy LRP 1. żel do mycia twarzy TOLERIANE 2.Płyn Micelarny AVENE płyn micelarny serum kojąco-nawilżające maseczka nawilżająca Z PIELEGNACJI BARDZO CHĘTNIE PRZYJMĘ MINIATURKI KERASTASE maska Age Recharge szampon Nutritive 2 2. serum na koncówki 3. odżywki, maski z cementem 4. stylizacja Nutri-sculpt BILBA szampon i odżywka vitaoil pianka do włosów MATRIX 1. Trix, BigTrix (Pianka superobjętość) 2. Amplify, Volumizing Hair Spray (Lakier zwiększający objętość pianki do włosów zwiększjące puszystość ujędranijące BALSAMY do ciała (tuba) PUDRY, dla bladolicych (b.jasne) BAZY NAPINJĄCE, podkłady, kremy, bazy lift. maseczki oczyszczjące, zwęzające pory lub lift. ZAPACHY GUERLAIN - L`INSTANT LANCOME - HYPNOSE, O oui ARMANI - MANIA, CODE, EMPORIO WHITE i inne oprócz Gio CHANEL - CHANCE EDP DIOR - J'adore Absolu GIVENCHY Angel ou Demon, DOLCE&GABANA The One YSL - CINEMA SHISEIDO - Zen szlafroczek satnowy XS/S prostownica do włosów czerwona torebka mała torba kolorze czekolady czarna torebka średni plecaczek ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-03-09 o 13:50 |
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: KADUS, FURTERER, AVENE, ROC, TOŁPA, DIOR, H. RUBINSTEIN, CRYSTAL N. SŁOŃ, N. RI
Vilandro, znajdziesz cos u mnie za szampon lavery oraz pryzmy?
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popsułyście mi wątek ![]() habibi, Lola juz jest przygotowywana do podrózy ![]() caroline, nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojego posta juz nie ma ![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
coś za crystal noir? [albo odlewkę
]
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. CRYSTAL NOIR EDT 30ml, beż 2-3 psików
cos u mnie?
|
#12 |
|
BAN stały
|
:d
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
tego nie, jest inny
![]() ![]() staram się na tyle skutecznie, ze mój ślubny do sklepu uciekł ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- nic dziewczyny nie znalazłam u Was ![]() ![]() |
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Za flowerbomb chetnie szampon lavera i odzywke artego
ewentualnie pryzmy, jesli to nie za duzo i przepraszam za spsucie watku
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Arteko
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Vilandro
![]() Lubisz Celine Oriental Summer? mam 50 ml (bez paru psików). Mnie kusi Twój Kryształ, ale i Słoń również.. za oba zapachy mogłabym do COS dołączyć odp. ilość żółtej Niny Les Belles, Nu EDT lub Perles.. Ewentualnie za oba zapachy mogłabym oddać 50 ml niszowego Fleurs"D Osmanthus Keiko Mecheri. Co ty na to?
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostałych zapachów nie znam, a Kryształka chce wymienic na pewniaka |
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
hmmm no skoro tak, to nie mam już za bardzo pomysłów
jeszcze ewentualnie mogłabym oddać Gucci EDP 65/75 ml, ale nie widzę go na Twojej wish-liście..oj nie ma lekko..
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
no coz, z lekka przesadziłam
rozpylajac Lolke na zasłony, pościel, sztuczne kwiaty i gdzie się tylko dało ![]() Ślubny lezy z migreną jak jutro szfe otworzy![]() Spoko jest akuratnie |
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
.NINA RICCI PREMIER JOUR
mam prostownice w watku nowa ") jak cos to pisz, mam jeszcze oryginalne probki givenchy- ange... ![]() z jasnych podkladow mam z avon aneve przeciwzmarszczokowy chyba
|
#24 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, okulary mi sie jego podobają ![]() Nooo, lekko nie ma. Znam to z autopsji ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie za CRYSTAL NOIR EDT 30ml, beż 2-3 psików
![]() |
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(bedzie szczesliwszy od jutra bez lolki ), to chce adresior na PW ![]() wlasnie polazlam obadac gabanke i wpadlam dopiero na to, zeby ja postawic na boku, celem okreslenia dokladnego ubytku i jest jej troszke mniej, niz polowa, czyli jakies 13ml chyba staly sobie w kartoniku i stojac normalny wygladalo to na ponad polowe ale buteleczka ma zaokraglenia w dolnej czesci no i .... nie wiem, czy w zwiazku z tym nadal umowa aktualna...
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Byłabyś zainteresowana wymianą Cinema EDP 35ml (z ubytkiem testowym, chętnie zrobię zdjęcie) na CRYSTAL NOIR? |
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

gdzie moja Lolka

i'm very sorry
popsułyście mi wątek 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jak jutro szfe otworzy
staly sobie w kartoniku i stojac normalny wygladalo to na ponad polowe ale buteleczka ma zaokraglenia w dolnej czesci no i .... nie wiem, czy w zwiazku z tym nadal umowa aktualna...