![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne zakupy kosmetyków mineralnych :)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
właśnie strasznie mnie te kolory zdziwiły
![]() ale w zasadzie to dobry pomysł ![]() jeśli o mnie chodzi to możemy poczekać do Dnia Kobiet, jednak chciałabym, aby zamówienie było złożone najpóźniej do konia nastp tyg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Zapytam nieśmiało, czy mogę się jeszcze podpiąć pod jakieś zamówionko? Baaaardzo chciałabym sprezentować sobie FlatTopa i LH Kabuki.
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- WhiteInnocent, kiedy planujesz kolejne zamówienie? Czy o mnie też mogłabyś pamiętać? Mam w planach zamówienie 2 pędzli i nie opłaca mi się składać zamówienia tylko dla nich. Będę wdzięczna za wszelkie info. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ella77, dennyrose, agaku, joanaros dziewczyny mam całą kwotę mam składać zamówienie czy chcecie poczekać na ewentualną promocję na dzień kobiet?? pytam by nie było potem jakiś niejasności
![]()
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez frantic Czas edycji: 2009-03-05 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, nie będę brała na razie 3 rzeczy tylko pozostanę przy dwóch więc JEST 1 WOLNE MIEJSCE w zamówieniu ![]() ![]() Myślę, że dla naszego świętego spokoju lepiej poczekajmy do tego Dnia Kobiet i zobaczmy czy EDM zaproponuje jakieś promocje.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
W takim razie byłabym chętne na jeden pędzel - Flat Top konkretnie. Czy mogę prosić o dopisanie mnie do zamówienia? Czy przelewałyście już pieniążki za swoje produkty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Planuje ktoś w najbliższym czasie zakupy na EDM?
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Jak będzie fajna promocja to ja.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1129773 4]Jak będzie fajna promocja to ja.
![]() Super bo mnie ta paletka nowa zaciekawiła i jak nie zmienię zdania to się piszę ![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
ja też na 100% w przyszłym tyg
![]()
#103 |
Konto usunięte
|
okey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lylu- jeżeli MamaNiny nie będzie chciała jednej rzeczy (wczesniej jej obiecałam) to bardzo chętnie Cię przejmiemy ![]() ![]() Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-03-05 o 19:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
WhiteInnocent
Napisałam Ci PW, żeby nie zaśmiecać już forum moimi postami po prośbie. Blondi2 zrezygnowała z 1 produktu, więc byłabym chętna na ten FlatTop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lylu, ja bede chciala jeszcze kilka rzeczy zamawiac za jakies 2-3 tygodnie. mozesz tyle poczekac, to wtedy mozemy razem sie zorganizowac.
Edytowane przez mamaNiny Czas edycji: 2009-03-05 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Lyly
![]() ![]() MamaNiny- Flat Top dodany ![]() Podsumujmy: WhiteInnocent- 6 rzeczy- 2x Flat Top Brush, 2x Skunkless Toptic, 1x LH Kabuki, 1x Angled Blush Brush Blondi2- 2 rzeczy- Start to Finish Rice Powder Sunlight i In the Garden Madziczka- 1 rzecz- Flat Top Brush Blue_apple- 2 rzeczy- Flat Top Brush i Oval Concealer Brush MamaNiny- 1 rzecz- Flat Top Brush LISTA ZAMKNIETA ![]() Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-03-05 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Jasne, że mogę poczekać. W takim razie będziemy coś myśleć za 2, 3 tyg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie, ew. tak jak pisze WhiteInnocent pewnie w przyszłym tygodniu jeszcze będzie jakieś zamówienie ![]()
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny- poszło PW
![]() W razie czego piszcie PW. mam nadzieję, żę dolar mniej niż 3,9zł będzie kosztował ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: bewjfbhgjterijhuqwghfh!!! !!!!!!!!!!aaaaaaa!!!!!!!! !! ;( Słuchajcie dziewczyny... Nie działa mi karta SIM a nr konta mam powiązany ze swoim numerem telefonu. Na dodatek tel jest na mame a mama daleko stąd mieszka a ja upoważnienia nie mam. Jutro dopiero wyśle mi upoważnienie potwierdzone notarialnie i w poniedziałek będę mogła odebrać nową karte SIM (stracę wszystkie dane ale byleby można było zamówienia z EDM robić ;P ). Jak tylko otrzymam kartę SIM i dzięki temu będę mogła zrobić przelew z konta na PayPala to złożę zamówienie. Ostrzegam więc, że do czwartku nawet może się przeciągnąć... ![]() Zabijcie mnie- taka ze mnie gapa- zapomniałam, że karta odbije się na moim koncie... ;( Zabiję Erę ;P Poczekacie w razie czego do max przyszłego czwartku? ![]() Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-03-05 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Organizatorka
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1129773 4]Jak będzie fajna promocja to ja.
![]() ja też ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszę za siebie - nie ma sprawy. Nie stresuj się ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ot- też kocham ERĘ.. ![]()
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Nie ma problemu, ja również moge poczekać. ![]() ![]() WhiteInnocent, wpłacać Ci pieniążki na konto czy na razie zaczekać? Edytowane przez Blondi2 Czas edycji: 2009-03-05 o 21:44 Powód: nie udało mi się zacytować :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-03-05 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Widać, że trochę zamówień się szykuje
![]() W takim razie chętnie się podepnę na 2 rzeczy jeśli się da, Flat Top i LH. Będę śledzić wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny!
Dzisiaj postaram się zdążyć pójść do banku i przelać w ten sposób pieniądzę na PayPala- wtedy nie powinno być żadnego opóźnienia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Hej! Jeżeli będzie jakieś zamówienie to może mnie ktoś przygarnie i wezmę 2-3 rzeczy
![]() P.S. Czy można w takim zamówieniu zamówić darmowy zestaw?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315409 moja biżuteria: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246131 CIUSZKI na wymianę https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10920133 Edytowane przez M0niczk4 Czas edycji: 2009-03-06 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.