![]() |
#91 |
perfumove love
|
Dot.: Flowerbomb, Diorshow, Miracle, Be Delicious, Botanics i in. Zapraszam do (c)hat
Niestety, nie przepadam ani za Moschino, ani CKin2u
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Dot.: Flowerbomb, Diorshow, Miracle, Be Delicious, Botanics i in. Zapraszam do (c)hat
no nie do końca widac-a ewentualnie-cos bys u mnie znalazła za nie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336031 odpisz prosze u mnie ![]() Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-05-19 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
może za Flowerbomb i błyszczyk YSL znalazłabyś coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Nie ukrywam, że interesują mnie u ciebie pudry, cały czas szukam podkładu idealnego ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2009-05-19 o 17:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
wiec którym konkretnie byłabyś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
perfumove love
|
![]()
DW i / lub Chanel. Który z nich ma żółtawą tonację? No i czy w ogóle rozważasz oddanie Chanel nie za inny odcień tego samego podkładu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
żółtą tonację ma Double Wear i chanel ma nutkę różu i jak pisałam oddam go tylko za inny odcień tego podkładu, on jest niezły, ale jezeli chodzi o piękne zmatowienie i długie utrzymanie na twarzy to EL jest nie do pobicia nawet przez chanel, ja mam inny odcień tego DW i tez tak jak Ty szukałam podkładu idealnego, i okazał sienim DW choć na początku myślałam że wersja klasyczna jest lepsza ten jest super naturalny a jednak matowi i tzryma sie caly dzien, jeśli jesteś zaintereowana, to pisz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
poza watkiem mam innocenta i eau de star muglera, mogłabym zrobić odlewkę 5ml do atomizerka, byłabyś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
perfumove love
|
Nie przepadam za tymi zapachami, niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
hatko mam tez sporo biżuterii hand made oczywiście nowej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
perfumove love
|
Ech, akurat kolczyków mam w nadmiarze
![]() A może chciałabyś błyszczyk YSL + jakąś odlewkę ode mnie? Mam fiolkę o pojemności 4ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
hatko ale ja głownie jestem zainteresowana bąbką, wiec może podkład za bąbkę, to chyba uczciwa propozycja
hatko doczytałam pojemność bąbki to nie jest 15ml, a coś pomiędzy, wie cjuż sama nie wiem, bo to w dodatku wersja edt, wiec ta słabsza, delikatniejsza i tańsza, wiec chyba jednak to mi sie nie oplaca, a moze masz cos poza wątkiem, jakis błyszczyk Edytowane przez siek Czas edycji: 2009-05-19 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
jak widzisz, ja sama wytwórcą ;-) bizuterii jestem, wiec mam tego pod dostatkiem...
no dobra wyciągam ze swoich zapasów ciezką broń mam poszukiwany przez Ciebie Clinique DDML 15ml w oryginalnym opakowaniu, mogę dołożyć jeszcze oryginalna miniaturkę lolity 4ml i może to skusi Cię, by oddać bąbkę i błyszczyk, co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Hatko
![]() znajdziesz cos u mnie za: Błyszczyk YSL z drobinkami, mocno nabłyszczający, cielisty. zużycie widoczne na zdjęciu (oddam za coś z listy poszukiwanych) ktory to nr? Clinique, bezbarwny błyszczyk nawilżający (użyty kilka razy) czy to jest ten jasnolososiowy na zdjeciu? i ewentualnie Flowerbomb edt, ok. 10-15 ze 100ml ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1232809046 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
ok czekam z niecierpliwoscia na Twoja decyzje, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() czy torba jest pojemna (jaka wielkość?) czy ma mocną podszewkę czy się nie rozciąga w przypadku wypchania jej czymś ciężkim? Nie chciałabym, żeby po pewnym czasie sięgała mi do kolan ![]() Chociaż ja właściwie powinnam nosić zamiast torebek jakiś worek na kartofle, tyle tego zawsze mam ze sobą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
rozumiem, szkoda, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ponizej wklejam wymiary (choc forma dosc miekka, wiec ciezko co do cm wymierzyc). torba ma podszewke, wiec chyba nie wyciagnie sie tak latwo. ale czy ma mocna ta podszewke to Ci nei powiem, bo ani razu jej nie nosilam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
WITAJ, COŚ U MNIE ZA CK ONE?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315278 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() P.s. tak, clinique to ten łososiowy, aczkolwiek na ustach jest bezbarwny. odcień 06 pink grapefruit. mam go z wymianki, jako nowy (chociaż ja wypróbowałam dwa razy) odcień ysl to 11. Cytat:
![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2009-05-22 o 09:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla porzadku tylko podaj prosze jeszcze kody z blyszczolow. kiedy byl otwarty ten YSL? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
zrobiłam małą dokładkę, może znajdziesz coś za bombkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
jeśli jesteś wciąż zainteresowana podkładem Diora (został już tylko używany, ale zostało może tylko troche mnie niż 2/3)
to napisz co możesz mi oddać spośród: Żel do kąpieli o zapachu zielonej herbaty, aromatherapia ze Starej Mydlarni, 200/250ml Błyszczyk Body Shop, odcień nr 02, pachnie marakują, nowy (oddam jedynie za coś, czego poszukuję) Paletka Clinique, cienie Golden Lynx i Starstruck oraz Honey Blush. Zużycie ok. 40%, cienie lekko ukruszone. Foto w starym wątku. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | ||
perfumove love
|
Lunko, chyba najbardziej interesowałoby mnie Chance, w dalszej kolejności Innocent Secret, tylko pojemnościowo niezbyt nam gra i jedno i drugie. Co proponujesz?
![]() Cytat:
![]() Clinique wg kodu AC6 jest wiekowy ![]() ![]() Niestety ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Mogę oddać zarówno Chance (mam drugą butelkę) jak Innocent Secret (mam 2 butelki klasyka) ale pojemności faktycznie nie do pogodzenia. Może masz coś poza wątkiem co mogłabyś dorzucić?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.