|
|
#91 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: miss wizazu
Cytat:
![]() Ja przyłapując gościa ze spuszczonymi spodniami i wybałuszonymi łoczyskami w krzakach jakoś do niego nie lgnę, no ale to tylko moja fanaberia. Może źle robię? Może zagadnę go, przypalę mu papierosa... wybiorę na mistera krzaków? Sam nie wiem... |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie ze spuszczonymi spodniami, tylko bez spodni ). O gosciach bez gaci z krzakow nie bede sie wypowiadac, ale Wyrak z pewnoscia da sie oswoic A wlasnie szefie, jak rzucanie palenia ? PS. Lepiej miec wybaluszone oczyska niz lysine
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Palenie rzucam. Łysy ciągle jestem. BTW: ja sobie nakleić tupecik - albo i dwa, a mości Wyrak w tych ciemnych, maskujących okularach w nocy niechybnie padnie ofiarą podstępnego pnia drzewa
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyrak, Ty się lepiej przyznaj w końcu, co Ty bierzesz, bo na zdjęciu wyraźnie widać, jakie masz maleńkie źrenice
|
|
|
|
|
#95 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, to napiecie ![]() Trzymam kciuki Akurat w tym wzgledzie zmian sie nie spodziewalem Cytat:
(co by faktycznie na jakis pien nie wpasc). Cytat:
Nie no, nie moge nic mowic, spojrz na ta facjate i popatrz co to robi z czlowieka... znaczy sie wyraka
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko faktycznie pozniej to bym nie chciala miec takich oczu
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem,sama nie wiem.jakoś dziwnie kojarzy mi się wybieranie miss.to trochę takie przedmiotowe traktowanie kobiety. chętnie popatrzę,zabiorę głos i poczekam na wyniki.
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
to jak z tym konkursem?
![]() mozna go w sumie zrobic ,ja chetnie zaglosuje
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mogę głosować, co mi tam
![]() ale wydaje mi się, że kandydatek zabraknie
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
administrator to jak będzie, bo wy tam gadu gadu a tu się grunt pali, da się takie coś zorganizować?? ja mogę być w jury ;p;p
|
|
#101 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dobiją do trzydziechy i po ptokach.
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-03-16 o 11:20 |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Jestem w stanie się założyć o oczy Wyraka, że z tego konkursu to wyjdzie dym i zamieszanie.....
|
|
|
#103 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się cieszę, że teraz oprócz przeciwdziałaniu wojnom i zaspokajaniu głodu w Afryce - nasze misski mogą dopisać do listy swych starań przeciwdziałanie kryzysowi gospodarczemu! Zawsze to jakieś urozmaicenie
|
|
#105 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ekhm, coś czuję, że jak się nie przyznasz, to Cię Wizażanki wezmą w obroty... tzn na tortury. Więc powiedz bez bicia, chyba że wolisz z ![]() Cytat:
![]() edit: a żeby nie było całkiem offtopowo, to powiem jakie jest moje zdanie nt takich wyborów. Pomijając fakt czym są takie wybory, to mogłoby się to udać na Wizażu, ale przepisy i regulamin musiałby być zdrowo przemyślany i nie-do-załamania. Z anonimowością ciężko by było, bo wiele twarzy jest już rozpoznawalnych (m.in przez avy). A szefostwo ma teraz inne rzeczy na głowie
Free Tibet Co jest ważniejsze: zaspokoić tysiąc pragnień, czy oprzeć się pokusie jednego? Edytowane przez Maniwa Czas edycji: 2009-03-16 o 13:09 |
||
|
|
|
|
#106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widocznie cos do wody dodaja --------- Jesli chodzi o konkurs to: 1) nie widze celu (sorry, taka prawda) 2) jesli do niego dojdzie, bedzie dym 3) ciezko bedzie porownywac zdjecia; moze to jej urok, moze to photoshop tez wchodzi w gre. 4) jesli do tego jednak dojdzie, to zaglosuje, czemu nie
||
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Re: Dot.: miss wizazu
Jakie rzeczy ma na glowie? Eh?
|
|
#108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest nas dwie musimy sie jakos podzielic tymi oczami bede miala takie ladne oko do przytrzymywania papierow cos w rodzaju ciezarka![]() Cytat:
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo facet będzie miał wieczyste... zatwardzenie A tu się nie zgodzę! -------------------------- Tak, zróbmy sobie wybory miss, potem wybory na najładniejsze włoski, potem na najpiękniejsze stopy, oczy (tu wkracza Wyrak ), potem będziemy wybierac najfajniejszy post, potem jeszcze najmilusiniejszą wizażankę... itd. Ludzie, to jest poważny portal a nie zabawa w miłe króliczki Jak będziecie wybierac te misski, to ja wysiadam
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Na poważnym portalu nie rozwala się wątku takimi offtopami
i to już nie pierwszy taki wątek...tak więc jak dla mnie to mogą tu być wybory wszystkiego... zresztą z tego co pamiętam kiedyś był wątek gdzie nieformalnie wybierano wizażankę udzielającą najlepszych rad, najlepszego moda,najbardziej gadatliwą wizażankę,najlepszy nick itp..ale to było raczej podawanie swoich typów, taka zabawa...
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze. Czy wymagane będą zdjęcia samej twarzy? Czy trzeba będzie pokazać się w stroju kąpielowym i sukni wieczorowej? Czy będa krótkie filmiki na których zobyczymy czy przyszła miss nie rusza się jak pokraka? Czy będa musiały powiedzieć co chciałaby zrobic dla wizazu i dla świata? Jaki makijaż? Jakie paznokcie? Jakie ciuchy?
Boże, tyle niewiadomych, aż się trzęsę z żalu nad tymi, którzy będa układać regulamin konkursu...
|
|
#113 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
Tamto było fajne. To jest niefajne Od razu widać, kogo szefostwo faworyzuje- dziś można dostać wszystko na ładne oczy
|
|
|
#114 | |||
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() 1) jak słyszę cel to zasze krzyczę PAL! ![]() 2) i to jaki, bo musiałbym wcześniej zemrzeć, żeby pozwolić na wybory najładniejszych ciał ![]() 3) słuszna uwaga; zrobimy konkurs miss kamery internetowej, nie nadąży się photoshopić... 4) jedni oddają głos, inni krew... życie... Cytat:
![]() Cytat:
Więcej nie wyduszę, choćbym dusząc myślał o wyborach miss mokrej przeglądarki ![]() |
|||
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
I to się chwali
![]() Aaaa, taka luźna uwaga odnośnie zmian na forum, kutych na gorąco. Co wcisnę f5, to zmiana detalu
|
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
cóż moderatorzy banują za błachostk , off topy a sami offtopuja ...
Jak dla mnie to konkurs moze byc i moze go nie być bo nie bede brała w nim udziałłu . |
|
|
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
Jezu,Wyrak...co Ty masz?
![]() |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
EDIT: ZNALAZŁAM!!!
Edytowane przez cc_chanel Czas edycji: 2009-03-17 o 16:26 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
kobieca rywalizacja nie należy do najzdrowszych
![]() daje mój avatar, tylko dorobie włosy, rzęsy i kolczyki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

(nie ze spuszczonymi spodniami, tylko bez spodni