![]() |
#91 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ~~Mały nowy wątek
Cytat:
![]() ![]() W takim razie - teraz pójdę jeszcze popakować paczuszki do wysyłki, potem siądę i się zastanowię - może jeszcze coś u Ciebie zauważę superowego dla mnie i zrobimy większą, fajniejszą wymiankę ![]() ![]() Aha - wczoraj wieczorem ugadałam się z inną wizażanką w spr. lotionu matującego Givenchy i już leci w świat , tak więc go nie będzie w wątku już.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-03-25 o 08:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Szczerze mówiąc nigdy nie mialam do czynienia z zapachami Sui, z tego co czytam na kwc to czuc w niej cytrusy, a ja cytrusowym zapachom mowie nie. Wiec w sumie sama nie wiem, choc jestem go ciekawa, to jednak chyba nie zaryzykuje ,
pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja za wiele nie moge powiedziec, jest dla mnie za jasny ![]() podoba mi sie u Ciebie roz Chanel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#95 |
|
Hm.... no nic innego bym już od Ciebie nie chciała......
Czy będzie Ci odpowiadać wymiana * Balsam do ciała "Mango Fresco" Aquolina" Pierwotna poj.250 ml.zostało ok,200 ml. * Podkład w płynie Revlon Shine Control Mattyfying Makeup. Odcień 02 Buff. * Iod Poudre D'Eau Aqua Powder-Ch. Dior puder o kolorze białym,który w kontakcie ze skórą zamienia się w wodnisty przezroczysty fluid matujący(extra matowanie!), chłodzi, przyjemnie się aplikuje, fajna rzecz...doskonały do matowania strefy T, w każdej chwili. Pierw. poj. 10,5 gr. Zużycie - ok. 1 cm od góry tak wygląda, ale produkt nie był napełniony do samego końca jak kupiłam. Albo np. zamiast balsamu Aquolliny wolałabyś np. * Odżywkę w sprayu Color Energy Kadus.Pierw.poj.150ml.zos tało ok.70-72 ml. ?
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#97 |
|
Jeszcze nie jestem pewna, czy by mi to było potrzebne, ale ewentualnie zainteresowana bym była tym:
5. Fekkai Summer Hair "wash&wear" spray czyszczący do włosów, tzw "suchy szampon" 7. Avon Planet Spa,odświezająca mgiełka do twarzy "Marokańska róza", użyty kilkakrotnie 9. Bourjois Delice de Poudre, biała czekoladka, ciężko określić zużycie, myślę, że jest widoczne na zdjęciu (post 5)
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
hej, podoba mi się suchy szampon
czy masz jakieś rzeczy z mojej listy szukam? bo chętnie wymieniłabym obie rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
cos za flowerbombe?
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Hej,odpisałam u siebie i Ciebie ![]() Baaardzo zalezy mi na wypróbowaniu Twojej flowerbombki!! ![]() ![]() i czekoladka Bourjois Chopard Pure Wish (odlewka?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
ciemną
---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
rozumiem, wklejam zdjecie jaki efekt daje róz na dłoni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
nawet dość ciemny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
około 40zł
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
wiec mysle, ze roz za roz a shimmer za revlona i krem, badz revlona i czekoladke? jak Ty to widzisz?
![]() Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-03-25 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Prosiłabym Cie o sprecyzowanie pojemnosci flowerbombki
![]() Czyli oddajesz całego Chopard pur Wish? Bo ja nie mam pojecia jak pachnie dlatego chciałabym próbke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Witaj, u Ciebie podobaja mi się :
8. Chanel Joues Contraste, kolor rose dust, nr 54, śliczny róz,właściwie bezdrobinkowy, ciężko mi określić zużycie, myślę że widać na zdjęciu (post 5)- wymienię za inny róż 9. Bourjois Delice de Poudre, biała czekoladka, ciężko określić zużycie, myślę, że jest widoczne na zdjęciu (post 5) 10. Revlon ColorStay with softlex dla cery tłustej/mieszanej, kolor 340 "early tan"- naturalny. Zużycie maleńkie, około 1cm - zdjęcie w poście 5 Czy podkład na twarzy jest bardziej beżowy czy wpada w róż? I czy jest to odcień raczej ciemny niż jasny?
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Basiu za samą końcówkę flowerbomby nic nie znajdę niestety
![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
aha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
hmm... oj róznych różnistych
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- niestety chyba nie znajdę nic dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 | |
|
Cytat:
To co byś najchętniej przygarnęła z rzeczy, które Ci się u mnie podobają, w zamian za 5. Fekkai Summer Hair "wash&wear" spray czyszczący do włosów, tzw "suchy szampon" 7. Avon Planet Spa,odświezająca mgiełka do twarzy "Marokańska róza", użyty kilkakrotnie 9. Bourjois Delice de Poudre, biała czekoladka, ciężko określić zużycie, myślę, że jest widoczne na zdjęciu (post 5) ?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Wtajemniczenie
|
wybacz, przeoczyłam
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
na tą chwilę nie...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.