![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~~~*r*ó*ż*n*o*ś*c*i*~~~~
Up
![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
W gore
![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
witaj kochana ile YR neonatury mogłabys oddaC? tylko osobiscie nie mam juz atomizerków
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Interesuje mnie -Zel normanlizujacy Ziaja Pro ![]() - marzy mi sie ok.10ml ABSYNTHE CHRISTIAN LACROIX AVON-moge podeslac atomizer ![]() mam atomizer 22ml od Gwai jezeli taka ilosc Cie urzadza Probki: -CdG Calamus pare kropelek CdG Seqoia pare kropelek Mam jakies miniprodukty Avene-zaraz poszukam co;moge zrobic tez odlewke ok.50ml Xerialu 10 SVR i 10ml zelu Provegol SVR To tak na szybko ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1238082236
kochana wypatrzyłam na foto jeszcze ten fioletowy lakier sally ten z lewej, ten cien okrągły bordowy, masz jeszcze te rzeczy? moze mogłabym Ci zaproponowac jakis inny zapach tez albo więcej absyntu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy z lewej?Benefit to bordowy cien-poki co musze poczekac bo wisza na All i toczy sie licytacja wiec do niedzili musze sie wstrzymac z odpowiedzia ![]() W kazdym razie tak czy tak jestes zainteresowana?
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
kochana 20 ml neonatury jak najbardziej mnie satysfakcjonuje, znalazłam atomek 10 ml wiec jakby co to moge przeabsyncić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Neonature lubie tak akurat na wiosne/wczesne lato i przyznam sie,ze szkoda rozstac mi sie z caloscia bo niedawno nabylam kolejny flakon wiec sama wiesz ![]() ![]() Za Coco Extreme podziekuje bo znalalzam swoj ideal kokosa w Deseo J.Lo a Lolka LL bardzi slona na mnie wychodzi ![]() ![]() Zel Ziaji jestes chetna oddac ? W razie czego reflektujesz na cien Benefit i lakier SH?pytam sie opcjonalnie ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
ziaje oddam tylko musze luknąć ile jej jest ale chyba wciaz pół moze ciut mniej, na cien i lakier jestem chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie jutro dam znac co i jak ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
oj całego absyntu to jednak nie oddam chyba ze za inny zapach, to moze zróbmy tak jak pierwotnie to uzgadniałyśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
W takim razie zostajemy przy ty,co ustalone
![]()
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Up
![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Do gory
![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
W gore
![]()
![]() |
#110 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Odzywam się znowu bo widzę, że masz fajne filtry RoC. Poza tym cały czas jestem chętna na bronzer. Mogę oddać za niego oba tusze Collistar i Arden jeśli nadal by Cię interesowały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpisalam u Ciebie ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Półprodukty sypkie po 2ml, Telocapil 5ml.
Dreamworlds: podkłady mają żółtawą tonację, ale nie bardzo jasną, myślę że na zdjęciu widać, róż ciemniejszy różowy z połyskiem. Byłoby super, gdyby nam się udało zrealizować naszą wymiankę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Interesuje mnie jeszcze puderniczka Shiseido-tylko czy ona ma zamykana ta druga czesc-dobrze widze na zdjeciu?bo potrzebuje czegos abym mogla sobie przesypac proszek do poprawek ![]() Polprodukty w takim razie mnie interesuja,ilosc pasuje ![]() Nie wiem za bardzo gdzie pisac zeby sie nie pogubic wiec zostane juz tutaj ![]() Bylaby szansa na mala odsypke: -DreamWorld Minerals Peach Iluminating Powder pełnowymiarowy (rozświetlający) oraz BIODERMA, NODE DS, SZAMPON OCZYSZCZAJĄCY, ma też działanie przeciwłupieżowe, butelka 150ml, pozostało ok. 40% Ode mnie bylby bronzer E.Arden,filtry Roc'a-chyba ze jeszcze cos Ci wpadlo w oko?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Co do kolorów Dreamworld jakoś trudno mi ocenić, może znajdziesz cos w albumie, żółte są na pewno i chyba raczej jednak ciepłe (ale sądząc po nazwach przeznaczone dla rasy żółtej więc może to będzie jakaś wskazówka)
Moge zrobic odsypkę na spróbowanie z rozświetlacza i szampon też dorzucę bez problemu. Mnie interesują jeszcze mineralne próbki. Może masz coś innego niż Lumiere, Buff, EDM, Dreamworld (bo to mam)? Chciałabym szczególnie wypróbować Meow, najchetniej średnio-jasny żółty kryjący, ale może być cokolwiek. Puderniczka Shiseido ma zamykaną te małą część i można ja też wyjąć i nosić sobie oddzielnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszperam co mam z mineralow bo ostatnio czyscilam sie na maxa ale cos z Meow zostalo na pewno-choc kolorystycznie to chyba nie w Twoim kregu zainteresowania ale...mysle,ze chociaz sobie sprobujesz.Przejrze tez EGM -zostala chyba formula Cover Me ale to posprwadzam na spokojnie wieczorem. Jezeli nie masz nic przeciw to finalizowalabym wymiane dopiero po 5 maja bo teraz do konca tygodnia zostaly 4 dni i nie wyrobie sie ze wszystkim ![]() A moze masz jakies roze z Lumiere na zbyciu?bo to jedyne co mi pasuje z tej firmy ![]() Postaram sie dzisiaj odnalezc zdjecia tych probek z Dreamworld ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie za filtry ROC?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329959 Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Nie ma niestety róży z Lumiere, mam z Rhea próbkę różu Seashell.
Jeśli będziesz już zdecydowana ostatecznie bardzo proszę o PW. Wysyłka może być po 5 maja, choć może mnie by się udało wysłac wcześniej (bo i tak musze wysłać PIT). Na marginesie: jestem ciekawa jak zmienia ci się pielęgnacja że nie potrzebujesz juz filtrów? tez bym tak chciała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze odpoczac od tego maziania tymbardziej,ze wrocilam na nowo do lekkiej wersji makijazu stad tez pragnienie by nie czuc sie wciaz zobowiazana wobec filtrow,przeszlam takze tylko na tonik PHA 6% z BU -reszta pielegnacji kwasy/retinoidy zostala odstawiona na jakis czas. PW zaraz wysle ![]() ![]() ![]() Proponuje wyslac ubezpieczona paczke.
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
W gore
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.