![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ja i Muzułmanin.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
"nie nasz cyrk nie nasze malpy" swoje zdanie wyrazilam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
mój tato jest muzułmaninem poznali sie w podobny sposób tylko tyle lepiej ,ze to mój tato przyjechał do mojej mamypo kilku miesiącach ,uregulował swoje sprawy i wprowadził sie do polski załozyli razem kancelarie urodziłam sie ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Przypomina mi się taki artykuł o seks-wczasach i o tym, że Polki coraz częściej uprawiają taką turystykę. Kierunek był właśnie do krajów islamskich. Generalnie polegało to na tym, że dziewczyna jechała na wczasy, gdzie pojawiał się romantyczny książę o orientalnej urodzie, który nie odstępował jej na krok. Te co jechały w wiadomym celu po prostu się zabawiły i tyle. Ale inne sie zakochiwały. Jeździły potem do tych facetów (bo oni nie mogą wychać z kraju), wysyłały im pieniądze (bo oni są biedni i nie stać ich na bilet), kupowały im komórki (żeby oczywiście mogli dzwonić do tych dziewczyn
![]() Słowem - radzę potraktować to jako miłe wspomnienie z wakacji i dać sobie spokój z tym facetem, bo prawdopodobnie ma on jednocześnie z kilkanaście takich "księżniczek". I tak jeszcze zapytam - czy potraktowałabyś poważnie wakacyjna miłość, gdyby zdarzyła Ci się w Polsce?
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co byloby gdyby mama zamieszkala u niego ? Cytat:
scena pozegnania na lotnisku ,lzy,kwiaty przedstawienie dla innych na calego kilka tygodni po powrocie znajomi spotkali ta panią na stacji benzynowej z mężem(z łancuchem na szyji)i dziecmi :-D w BMV ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
Zadomowienie
|
a czemu sie dziwisz? sadzisz ze arabowie, Persowie i Turcy sa jakims podgatunkiem, ze nie mozna na nich leciec? ja lece na kazdego interesujacego faceta i akurat jego kolor skory, pochodzenie, religia i jezyk jakim mowi nie ma tu nic do rzeczy... ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
a co , tylko faceci moga miec seksualne przygody wakacyjne? jakby mi sie trafil super przystojniak i w dodatku swietny w lozku, to tez bym skorzystala ![]() chociaz raczej bez lez i calej tej pseudoromantycznej oprawy ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
sa i takie sytuacje, nie mozna generalizowac i myslec ze kazdy muzulmanin to talib i porywacz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
Dobrze wiesz,że to nie chodzi o kolor skóry tylko co innego Malaika85.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie ze mozna ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
co do tego nie mam watpliwosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Malaika czytajac twoje posty nie tylko w tym wątku odnosze wrażenie ze jestes wyzwolona.Gratuluje postawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Tak była naiwna, ale tez młoda i bardzo spragniona uczucia. Po prostu bardzo mocno się zauroczyła i przestała obiektywnie myśleć. Mimo że minęło już kilka lat od tamtego czasu, to nadal nie chce o tym rozmawiać, dość mocno to przeżyła. Mi jej szkoda, młodość to też prawa do błędów tyle że trzeba wyciągać z nich naukę. Ona wyciągnęła. Życzę autorce wątku żeby nie musiała przechodzić podobnego rozczarowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyrak , mozesz dyskutowac ... ,ale nie zmienisz faku ,ze jak juz mowilam islam to islam .... wszedzie rzadzi sie takimi samymi prawami ....
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
A mnie się teraz wydaje,że to jednak prowokacja...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie do konca masz racje islam islamem ale sa rejony gdzie islamu przestrzega sie radykalnie i restrykcyjnie a sa i takie gdzie nie ,oczywiscie lacza je podstawowe doktryny islamu
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
o to mi chodzi , w najwazniejszych kwestiach zawsze jest tak samo .... ,a te najwazniejsze kwesite przewaznie nie sa zbyt "korzystne" dla kobiet....
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz racje ale turystow jako takich nie obowiazuja religijne doktryny co nie znaczy oczywiscie ze powinno sie znac ich podstawy i dostosowac swoje zachowanie czy ubior do panujacych zasad tamtejszej kultury
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tobie nie wystarczy nauka z błędów popełnionych przez innych; musisz przeżyć je sama ![]() Jesteś pełnoletnia i sama poniesiesz odpowiedzialność za swe zachowanie. Jedź ... Idiotyczny pomysł -ale jedź /czy to chciałaś przeczytać?/
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ,ale mowimy tu o autorce watku ,ktore chce jechac do muzulmanina ,do jego kraju ,wiec powinna wiedziec w co sie pakuje ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ona pierwsza i nie ostatnia Cytat:
Serio, na każdego? Że też Ci się nie wymydli ![]()
![]() |
![]() |
#112 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego tez mowie ze powinna wiedziec jak powinien zachowac sie turysta, jakie ma prawa, na co musi uwazac bo przeciez jej wyprawa jest turystyczna, nie jedzie tam wyjsc za niego za maz chyba ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Hmmm moja historia jest dobrym przykladem - otoz wyjechalam do Egiptu za facetem, ktory mnie po prostu przez caly czas oszukiwal lub naklanial do czegos. Te roznice nie sa do przekroczenia.
Zdecydowalam sie zostac pozniej w Egipcie ze wzgledu na biologie - ucze sie na biologa morskiego. Uwielbiam rafe koralowa. Podoba mi sie w Egipcie to, ze tam jestem po prostu bogata z pieniedzmi od rodzicow z Polski (przelicz sobie). Stac mnie na podroze prawie po calym swiecie ![]() Hmm mialam wiele przygod. Nie jestem typowa chrzescijanka, mam wiele zastrzezen, itp. Malo brakowalo zebym przeszla na islam, ale wyszlo na to, ze jestem deistka ![]()
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Nie jedź – za wszelką cenę (nawet miłości) nie jedź
ogromne różnice kulturowe w tzw day-to-day życiu są nie do przejścia sprzątanie po sobie, trzymanie rzeczy, traktowanie problemów WSZYSTO jest inaczej pomijam kwestie religijne ... też czytałem kiedyś artykuł w ang prasie o tzw sex turystyce którą zamożna panie z zachodu uprawiają – jada do takich właśnie krajów, 'przypadkowo' spotykają cudnego chłopaka, zakochują się od razu oczywiście, mają wspaniały sex, zakochana kobietka obsypuje go prezentami wymieniają się tel, obiecują dzwonić do siebie i facet znika śmiejąc z naiwnej kobiet i licząc kasę którą z niej zdarł. Nie jedź !! trzymam kciuki za Ciebie! ![]() Pozdrawiam serdecznie, VegePromo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2009-03-31 o 21:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te kobiety, jesli juz jada w określonym celu, tzn. seks turystycznym, doskonale wiedza o co chodzi. Nie zakochują się, bo jadą po seks a nie po miłość. I za ten seks płaca: prezentymi, wycieczkami, ciuchami, itd. To jest hadel: on jej seks i miłe słówka a ona jemu prezenty czy żywa gotówkę. To jest prostytucja i obie strony doskonale o tym wiedzą. Gorzej jak taki facet zbajeruje kobiete, która nie wie o co chodzi i mysli, że to miłość. No, ale jak to mówią, głupich nie sieją...
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Mozna na to jeszcze inaczej patrzec...
Taka kobieta leci do takiego Egiptu czy Turcji i znajduje takiego, ktoremu tylko seks w glowie (nie od dawna wiadomo, ze muzulmanskie kobiety musza zachowac dziewictwo do slubu, wiec zadna sie z takim nie przespi, bo nikt by jej pozniej nie chcial wziac za maz..). Do szczescie nie potrzebne sa im prezenty. Chodzi tylko o cialo. Jak widze w Egipcie niektore Polki to zal mi sie ich robi. Najglupsze jest to, ze ida ulica miasta, plaza i glosno rozmawiaja po polsku o swoich podbojach myslac, ze nikt ich nie rozumie tymczasem jest tak od groma Polakow, ktorzy tylko nasluchuja udajac glupow ![]()
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Zresztą, takie ostrzeganie niektórych panien to jak walka z wiatrakami, one i tak "wiedzą lepiej". Nie wiem już czy śmiać się czy płakać.
Oby udało im się namówić swoich amantów na prezerwatywy, żeby nie skończyło się jakąś chorobą weneryczną czy aids. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Z prezerwatywami jest problem. Otoz Muzulmanie nie uznaja takich srodkow
![]() ![]() Jezeli naprawde zalezy Ci na prawdziwym zwiazku z nim to popros go o wykonanie tekstu na obecnosc wirusa HIV. Jezeli jest lojalny i naprawde mu zalezy na Tobie (czy na seksie z Toba) to je wykona. Przypomnialo mi sie cos - jeszcze uwazaj na zapalenie watroby typu c. Pamietaj, ze w Egipcie to plaga ![]() ![]()
enjoy ur f*cking day ![]() Edytowane przez Tancerka Pl Czas edycji: 2009-04-02 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.