Ja i Muzułmanin. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-31, 06:30   #91
Muesli
Raczkowanie

GG do Muesli
Dot.: Ja i Muzułmanin.

Cytat:
Napisane przez malinka18222 Pokaż wiadomość
W Polsce.
Dziewczyna chce to niech jedzie. Człowiek uczy się na swoich błędach. My możemy jej gadać by nie jechała a i tak zrobi jak zechce. Jak nie pojedzie to później będzie myślała ,, A co by było gdyby''. A tak to zobaczy na czym stoi. Mimo wszysko powinna jechać z kimś. Ja sama bym nie pojechała.
to może mamy ją namawiać, żeby pojechała, bo przecież i tak pewnie pojedzie
Muesli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 07:07   #92
Malinn
Zakorzenienie

"nie nasz cyrk nie nasze malpy" swoje zdanie wyrazilam Namawiac nie bede W kazdym razie z postow az bije naiwnoscia... a skoro mama cie namawia to nie pytaj obcych
Stary 2009-03-31, 08:34   #93
Delightful
Raczkowanie

mój tato jest muzułmaninem poznali sie w podobny sposób tylko tyle lepiej ,ze to mój tato przyjechał do mojej mamypo kilku miesiącach ,uregulował swoje sprawy i wprowadził sie do polski załozyli razem kancelarie urodziłam sie ja i zyjemy
Delightful jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 09:29   #94
maja79
Wtajemniczenie

Przypomina mi się taki artykuł o seks-wczasach i o tym, że Polki coraz częściej uprawiają taką turystykę. Kierunek był właśnie do krajów islamskich. Generalnie polegało to na tym, że dziewczyna jechała na wczasy, gdzie pojawiał się romantyczny książę o orientalnej urodzie, który nie odstępował jej na krok. Te co jechały w wiadomym celu po prostu się zabawiły i tyle. Ale inne sie zakochiwały. Jeździły potem do tych facetów (bo oni nie mogą wychać z kraju), wysyłały im pieniądze (bo oni są biedni i nie stać ich na bilet), kupowały im komórki (żeby oczywiście mogli dzwonić do tych dziewczyn ) itp. itd.

Słowem - radzę potraktować to jako miłe wspomnienie z wakacji i dać sobie spokój z tym facetem, bo prawdopodobnie ma on jednocześnie z kilkanaście takich "księżniczek".

I tak jeszcze zapytam - czy potraktowałabyś poważnie wakacyjna miłość, gdyby zdarzyła Ci się w Polsce?
maja79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 10:08   #95
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delightful Pokaż wiadomość
mój tato jest muzułmaninem poznali sie w podobny sposób tylko tyle lepiej ,ze to mój tato przyjechał do mojej mamypo kilku miesiącach ,uregulował swoje sprawy i wprowadził sie do polski załozyli razem kancelarie urodziłam sie ja i zyjemy
widac byl powaznym czlowiekiem lub wiedzial ze PL to lepszy świat i przyszlosc.
a co byloby gdyby mama zamieszkala u niego ?

Cytat:
Napisane przez maja79 Pokaż wiadomość
Przypomina mi się taki artykuł o seks-wczasach i o tym, że Polki coraz częściej uprawiają taką turystykę. Kierunek był właśnie do krajów islamskich. Generalnie polegało to na tym, że dziewczyna jechała na wczasy, gdzie pojawiał się romantyczny książę o orientalnej urodzie, który nie odstępował jej na krok. Te co jechały w wiadomym celu po prostu się zabawiły i tyle. Ale inne sie zakochiwały. Jeździły potem do tych facetów (bo oni nie mogą wychać z kraju), wysyłały im pieniądze (bo oni są biedni i nie stać ich na bilet), kupowały im komórki (żeby oczywiście mogli dzwonić do tych dziewczyn ) itp. itd.

Słowem - radzę potraktować to jako miłe wspomnienie z wakacji i dać sobie spokój z tym facetem, bo prawdopodobnie ma on jednocześnie z kilkanaście takich "księżniczek".

I tak jeszcze zapytam - czy potraktowałabyś poważnie wakacyjna miłość, gdyby zdarzyła Ci się w Polsce?
ha ,znam historie ktorzy opowiadali ze pojechali do egiptu ,tam wlasnie taka panna poznala egipcjanina ktory chodzil za nia jak piesek,zagladal w oczy i wyznawal milosc a ona chetnie mu sie oddawala w pokoju hoteleowym z ktorego niewychodzili przez ponad tydzien .

scena pozegnania na lotnisku ,lzy,kwiaty przedstawienie dla innych na calego

kilka tygodni po powrocie znajomi spotkali ta panią na stacji benzynowej z mężem(z łancuchem na szyji)i dziecmi :-D w BMV

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 13:04   #96
Malaika85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
[/b]

Dziwie się Polkom lecącym na arabów/muzułmaninów itp

a czemu sie dziwisz?
sadzisz ze arabowie, Persowie i Turcy sa jakims podgatunkiem, ze nie mozna na nich leciec?

ja lece na kazdego interesujacego faceta i akurat jego kolor skory, pochodzenie, religia i jezyk jakim mowi nie ma tu nic do rzeczy...

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
ha ,znam historie ktorzy opowiadali ze pojechali do egiptu ,tam wlasnie taka panna poznala egipcjanina ktory chodzil za nia jak piesek,zagladal w oczy i wyznawal milosc a ona chetnie mu sie oddawala w pokoju hoteleowym z ktorego niewychodzili przez ponad tydzien .

scena pozegnania na lotnisku ,lzy,kwiaty przedstawienie dla innych na calego

kilka tygodni po powrocie znajomi spotkali ta panią na stacji benzynowej z mężem(z łancuchem na szyji)i dziecmi :-D w BMV

a co , tylko faceci moga miec seksualne przygody wakacyjne?
jakby mi sie trafil super przystojniak i w dodatku swietny w lozku, to tez bym skorzystala
chociaz raczej bez lez i calej tej pseudoromantycznej oprawy

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
no wlasnie
sa i takie sytuacje,
nie mozna generalizowac i myslec ze kazdy muzulmanin to talib i porywacz to jest smieszne podejscie godne nie powiem kogo...
Malaika85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 13:14   #97
madmuazelle
BAN stały

Dobrze wiesz,że to nie chodzi o kolor skóry tylko co innego Malaika85. A pochodzenie,religia ma znaczenie jak dla mnie.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-31, 13:33   #98
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola150 Pokaż wiadomość
przypomniała mi się historia mojej dobrej koleżanki. Pojechała na 10 dni do Turcji na wycieczkę. Poznała tam wspaniałego, przystojnego turka, pracownika hotelu w którym się zatrzymała. w ciągu tych kilku dni zawrócił jej w głowie. Nie wiem dokładnie w jaki sposób mu się to udało w tak krótkim czasie tak ją zbajerowac że myślała że to miłość jej życia. faktem jest że się z nim przespała. on oczywiście obiecywał jej że do niej przyjedzie jak będzie mógł ale na razie nie ma pieniędzy... Niestety koleżanka wysłała mu pieniążki na samolot... oczywiście tureckiego amanta ani pieniędzy więcej nie zobaczyła, więcej nie napisał smsa ani mejla. Jakiś czas później weszła na forum hotelu w którym była i przeczytała posty kilkudziesięciu równie zawiedzionych pań, które padły ofiarą owego casanovy. To tak ku przestrodze
Obstawiam że 99% takich znajomości w kurortach to właśnie tego typu historie i daję sobię uciąć małego palca u nogi że ta historia jest podobna,
Jak ktos jest tak naiwny i tak brak instynktu samozachowawczego, to mi takiej osoby nawet nie szkoda. Tylko nie wiadomo kto jakie syfy pozniej roznosi po swiecie.

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość
nie z tym nie mozna dyskutowac ....isalm to islam
Oczywiscie ze mozna

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 13:35   #99
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malaika85 Pokaż wiadomość

jakby mi sie trafil super przystojniak i w dodatku swietny w lozku, to tez bym skorzystala
[COLOR="Silver"]

.
co do tego nie mam watpliwosci.

Stary 2009-03-31, 14:14   #100
euphoria87
Raczkowanie

Malaika czytajac twoje posty nie tylko w tym wątku odnosze wrażenie ze jestes wyzwolona.Gratuluje postawy.
euphoria87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 14:30   #101
tola150
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Jak ktos jest tak naiwny i tak brak instynktu samozachowawczego, to mi takiej osoby nawet nie szkoda. Tylko nie wiadomo kto jakie syfy pozniej roznosi po swiecie.
Tak była naiwna, ale tez młoda i bardzo spragniona uczucia. Po prostu bardzo mocno się zauroczyła i przestała obiektywnie myśleć. Mimo że minęło już kilka lat od tamtego czasu, to nadal nie chce o tym rozmawiać, dość mocno to przeżyła. Mi jej szkoda, młodość to też prawa do błędów tyle że trzeba wyciągać z nich naukę. Ona wyciągnęła. Życzę autorce wątku żeby nie musiała przechodzić podobnego rozczarowania.
tola150 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-31, 15:06   #102
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maja79 Pokaż wiadomość

kto powiedzial ,ze nie moga wyjechac z kraju ... co za bzdury !

Wyrak , mozesz dyskutowac ... ,ale nie zmienisz faku ,ze jak juz mowilam islam to islam .... wszedzie rzadzi sie takimi samymi prawami ....
Stary 2009-03-31, 15:14   #103
201804200947
Konto usunięte

A mnie się teraz wydaje,że to jednak prowokacja...
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 15:17   #104
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
kto powiedzial ,ze nie moga wyjechac z kraju ... co za bzdury !

Wyrak , mozesz dyskutowac ... ,ale nie zmienisz faku ,ze jak juz mowilam islam to islam .... wszedzie rzadzi sie takimi samymi prawami ....

nie do konca masz racje islam islamem ale sa rejony gdzie islamu przestrzega sie radykalnie i restrykcyjnie a sa i takie gdzie nie ,oczywiscie lacza je podstawowe doktryny islamu

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 15:30   #105
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
nie do konca masz racje islam islamem ale sa rejony gdzie islamu przestrzega sie radykalnie i restrykcyjnie a sa i takie gdzie nie ,oczywiscie lacza je podstawowe doktryny islamu
o to mi chodzi , w najwazniejszych kwestiach zawsze jest tak samo .... ,a te najwazniejsze kwesite przewaznie nie sa zbyt "korzystne" dla kobiet....
Stary 2009-03-31, 15:34   #106
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
o to mi chodzi , w najwazniejszych kwestiach zawsze jest tak samo .... ,a te najwazniejsze kwesite przewaznie nie sa zbyt "korzystne" dla kobiet....

masz racje ale turystow jako takich nie obowiazuja religijne doktryny co nie znaczy oczywiscie ze powinno sie znac ich podstawy i dostosowac swoje zachowanie czy ubior do panujacych zasad tamtejszej kultury

Stary 2009-03-31, 15:34   #107
starababa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez salamanca Pokaż wiadomość
I właśnie, czy powinnam bać się tam jechać? Powinnam się wstrzymać? Czy dać się ponieść emocjom i wsiąść w ten samolot i polecieć? Co Wy byście zrobiły na moim miejscu?
Jechać, lecieć i to szybko jak swędzi między dużymi palcami u nóg to nie ma rady
Tobie nie wystarczy nauka z błędów popełnionych przez innych; musisz przeżyć je sama.
Jesteś pełnoletnia i sama poniesiesz odpowiedzialność za swe zachowanie.
Jedź ... Idiotyczny pomysł -ale jedź /czy to chciałaś przeczytać?/
Stary 2009-03-31, 15:51   #108
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
masz racje ale turystow jako takich nie obowiazuja religijne doktryny co nie znaczy oczywiscie ze powinno sie znac ich podstawy i dostosowac swoje zachowanie czy ubior do panujacych zasad tamtejszej kultury

Tak ,ale mowimy tu o autorce watku ,ktore chce jechac do muzulmanina ,do jego kraju ,wiec powinna wiedziec w co sie pakuje
Stary 2009-03-31, 16:01   #109
Delightful
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
widac byl powaznym czlowiekiem lub wiedzial ze PL to lepszy świat i przyszlosc.
a co byloby gdyby mama zamieszkala u niego ?
mój tato jest Afgańczykiem ale wtedy mieszkał w Angli tam skonczyl studia wiec mysle ze jakby moja mama tam pojechała nie byłoby zle a czy PL to lepszy swiat i przyszlosc to nie wiem ,w anglii napewno były mniejsze sznase na załozenie kancelarii gdyz konkurencja jest wieksza etc moze moj tato brał to pod uwage
Delightful jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-31, 17:49   #110
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
mój tato jest Afgańczykiem ale wtedy mieszkał w Angli tam skonczyl studia wiec mysle ze jakby moja mama tam pojechała nie byłoby zle a czy PL to lepszy swiat i przyszlosc to nie wiem ,w anglii napewno były mniejsze sznase na załozenie kancelarii gdyz konkurencja jest wieksza etc moze moj tato brał to pod uwage
czyli jednak inna sytuacja bo ojciec nie przyjechal z Afganistanu .

Stary 2009-03-31, 18:02   #111
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starababa Pokaż wiadomość
Jechać, lecieć i to szybko jak swędzi między dużymi palcami u nóg to nie ma rady
Tobie nie wystarczy nauka z błędów popełnionych przez innych; musisz przeżyć je sama.
Popieram w całej rozciągłości

Nie ona pierwsza i nie ostatnia

Cytat:
Napisane przez Malaika85 Pokaż wiadomość
ja lece na kazdego interesujacego faceta i akurat jego kolor skory, pochodzenie, religia i jezyk jakim mowi nie ma tu nic do rzeczy...
A to mi się rzuciło w oczy... i
Serio, na każdego? Że też Ci się nie wymydli

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 18:59   #112
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez starababa Pokaż wiadomość
Zgadzam się.

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
A to mi się rzuciło w oczy... i
Serio, na każdego? Że też Ci się nie wymydli
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 19:13   #113
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:

Tak ,ale mowimy tu o autorce watku ,ktore chce jechac do muzulmanina ,do jego kraju ,wiec powinna wiedziec w co sie pakuje

dlatego tez mowie ze powinna wiedziec jak powinien zachowac sie turysta, jakie ma prawa, na co musi uwazac bo przeciez jej wyprawa jest turystyczna, nie jedzie tam wyjsc za niego za maz

chyba

Stary 2009-03-31, 20:29   #114
Tancerka Pl
Zadomowienie

Hmmm moja historia jest dobrym przykladem - otoz wyjechalam do Egiptu za facetem, ktory mnie po prostu przez caly czas oszukiwal lub naklanial do czegos. Te roznice nie sa do przekroczenia.
Zdecydowalam sie zostac pozniej w Egipcie ze wzgledu na biologie - ucze sie na biologa morskiego. Uwielbiam rafe koralowa.

Podoba mi sie w Egipcie to, ze tam jestem po prostu bogata z pieniedzmi od rodzicow z Polski (przelicz sobie). Stac mnie na podroze prawie po calym swiecie Trzy lata temu bylam w Turcji, w Marmaris i twierdze, ze to naprawde urocze miejsce. I dziwie sie dziewczynie, ktora pisze, ze Turcja nie jest krajem muzulmanskim. NAPRAWDE dziwie sie.

Hmm mialam wiele przygod. Nie jestem typowa chrzescijanka, mam wiele zastrzezen, itp. Malo brakowalo zebym przeszla na islam, ale wyszlo na to, ze jestem deistka
Stary 2009-03-31, 21:15   #115
vegepromo
Raczkowanie

Nie jedź – za wszelką cenę (nawet miłości) nie jedź
ogromne różnice kulturowe w tzw day-to-day życiu są nie do przejścia
sprzątanie po sobie, trzymanie rzeczy, traktowanie problemów
WSZYSTO jest inaczej
pomijam kwestie religijne ...

też czytałem kiedyś artykuł w ang prasie o tzw sex turystyce którą zamożna panie z zachodu uprawiają – jada do takich właśnie krajów, 'przypadkowo' spotykają cudnego chłopaka, zakochują się od razu oczywiście, mają wspaniały sex, zakochana kobietka obsypuje go prezentami
wymieniają się tel, obiecują dzwonić do siebie
i facet znika śmiejąc z naiwnej kobiet i licząc kasę którą z niej zdarł.

Nie jedź !! trzymam kciuki za Ciebie!

Pozdrawiam serdecznie,
VegePromo
vegepromo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 21:42   #116
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola150 Pokaż wiadomość
Tak była naiwna, ale tez młoda i bardzo spragniona uczucia. Po prostu bardzo mocno się zauroczyła i przestała obiektywnie myśleć. Mimo że minęło już kilka lat od tamtego czasu, to nadal nie chce o tym rozmawiać, dość mocno to przeżyła. Mi jej szkoda, młodość to też prawa do błędów tyle że trzeba wyciągać z nich naukę. Ona wyciągnęła. Życzę autorce wątku żeby nie musiała przechodzić podobnego rozczarowania.
Tola, jesli komus wystarczy kilka dni zeby przestac myslec i sie nie wiadomo jak zauroczyc, to mysle ze ma zastosowanie powiedzenie, ze jak sie ma miekkie serce, to trzeba miec twarda pupe. Dobrze ze ona akurat wyciagnela wnioski.

Cytat:
Tyle ze wyjazd do UK, gdzie jest taka a nie inna kultura, jezyk itd. a wyjazd do Turcji to troche dwie rozne sprawy.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2009-03-31 o 21:43
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-01, 06:53   #117
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vegepromo Pokaż wiadomość
też czytałem kiedyś artykuł w ang prasie o tzw sex turystyce którą zamożna panie z zachodu uprawiają – jada do takich właśnie krajów, 'przypadkowo' spotykają cudnego chłopaka, zakochują się od razu oczywiście, mają wspaniały sex, zakochana kobietka obsypuje go prezentami
wymieniają się tel, obiecują dzwonić do siebie
i facet znika śmiejąc z naiwnej kobiet i licząc kasę którą z niej zdarł.
Ale to tez nie tak.
Te kobiety, jesli juz jada w określonym celu, tzn. seks turystycznym, doskonale wiedza o co chodzi. Nie zakochują się, bo jadą po seks a nie po miłość. I za ten seks płaca: prezentymi, wycieczkami, ciuchami, itd. To jest hadel: on jej seks i miłe słówka a ona jemu prezenty czy żywa gotówkę. To jest prostytucja i obie strony doskonale o tym wiedzą.

Gorzej jak taki facet zbajeruje kobiete, która nie wie o co chodzi i mysli, że to miłość. No, ale jak to mówią, głupich nie sieją...

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-01, 08:06   #118
Tancerka Pl
Zadomowienie

Mozna na to jeszcze inaczej patrzec...

Taka kobieta leci do takiego Egiptu czy Turcji i znajduje takiego, ktoremu tylko seks w glowie (nie od dawna wiadomo, ze muzulmanskie kobiety musza zachowac dziewictwo do slubu, wiec zadna sie z takim nie przespi, bo nikt by jej pozniej nie chcial wziac za maz..). Do szczescie nie potrzebne sa im prezenty. Chodzi tylko o cialo.

Jak widze w Egipcie niektore Polki to zal mi sie ich robi. Najglupsze jest to, ze ida ulica miasta, plaza i glosno rozmawiaja po polsku o swoich podbojach myslac, ze nikt ich nie rozumie tymczasem jest tak od groma Polakow, ktorzy tylko nasluchuja udajac glupow
Stary 2009-04-01, 15:47   #119
nuvi
Raczkowanie

Zresztą, takie ostrzeganie niektórych panien to jak walka z wiatrakami, one i tak "wiedzą lepiej". Nie wiem już czy śmiać się czy płakać.
Oby udało im się namówić swoich amantów na prezerwatywy, żeby nie skończyło się jakąś chorobą weneryczną czy aids.
nuvi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-02, 14:15   #120
Tancerka Pl
Zadomowienie

Z prezerwatywami jest problem. Otoz Muzulmanie nie uznaja takich srodkow Czesc z nich nie wie nawet, ze cos takiego istnieje - ida na zywiol Bzyknie taka Rosjanke na turnusie zarazi sie od niej jakims HIVem, pozniej przyjezdzaja Niemki - on ja zarazi, a pozniej zmiana na Polki - i zaraza polskie dziewczyny z czego te pozniej wracaja do domow i w Polsce zarazaja swoich 'kochanych' chlopakow/mezow/kochankow, etc.

Jezeli naprawde zalezy Ci na prawdziwym zwiazku z nim to popros go o wykonanie tekstu na obecnosc wirusa HIV. Jezeli jest lojalny i naprawde mu zalezy na Tobie (czy na seksie z Toba) to je wykona.

Przypomnialo mi sie cos - jeszcze uwazaj na zapalenie watroby typu c. Pamietaj, ze w Egipcie to plaga nie wiem co prawda jak jest w Turcji :P musialabym pogadac ze znajoma

Edytowane przez Tancerka Pl
Czas edycji: 2009-04-02 o 14:17
Tancerka Pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości