Wyższa Szkoła Fizjoterapii we Wrocławiu-kosmetologia 2009 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja

Notka

Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-11, 19:00   #91
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___
Dot.: Wyższa Szkoła Fizjoterapii we Wrocławiu-kosmetologia 2009

shewa tak czy siak szkole skonczyc jakas musisz jednak mysle ze studia to nie jest zly wybor - fakt że jest malo godzin praktycznych ale - wszystko masz pokazane na zajeciach - to od Ciebie zalezy czy i jak sie do praktyki przylozysz. Duzo zalezy od tego, na jakie trafisz praktyki na wakacjach. Ja teraz mam praktyki i robie wszystko, no oprocz oczyszczania twarzy, ale jeszcze nie mialam okazji, woskowanie to niektore czesci ciala. A henna czy paznokcie... to nauczysz sie, bedziesz robic znajomym, rodzinie, ja ciagle komus robie. I ciagle sie ucze i idzie mi coraz lepiej, sprawniej Radzilabym Ci jednak studia, ewentualnie później szkolenia uzupelniajace konkretnych firm, pokazuja rozne fajne zabiegi. A z reszta chyba nie otworzysz salonu od razu po skonczeniu szkoly? gdybys odbyla chociaz staz w jakims salonie, to juz sie nauczysz wiecej trzeba cwiczyc

szczerze to ja nie zaluje ze poszlam na kosmetologie, bede pracowac w swoim zawodzie, choc mam wieksze ambicje niz kosmetyczka w salonie kosmetycznym. Bardziej podoba mi sie salon spa, odnowa biologiczna, wole takie zabiegi.

A najbardziej, to tak jak truskawkowa pisala, chemia kosmetyczna, receptura. U mnie na I roku, czesc dziewczyn nie wiedziala co to kwasy powaznie.

edit: albo tak jak truskawkowa pisala, studium a potem zaocznie kosmetologia... ale to masz 5 lat nauki i nie wiem, przemysl to na spokojnie

Edytowane przez _Ewelka___
Czas edycji: 2009-08-11 o 19:02
_Ewelka___ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-11, 19:01   #92
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość

Dzidka bez urazy, ale jak mnie niemiłosiernie wkurza sprowadzanie kosmetologii czy studium kosmetycznego do robienia paznokci
Mnie tez
W studium kosmetycznym sa takie przedmioty jak anatomia,dermatologia,rat ownictwo,psychologia.. zadne z nich to nie sa pazury.
To sie robi na pracowni kosmetycznej.. po prostu to jest jedna z czesci tego zawodu..nie calosc.Pazurami(jak to nazywasz) zajmuja sie brzydko nazywajaj tipserki .. a mowiac fachowo stylistki paznokci.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-11, 19:07   #93
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Shewa- Ewelka ma sporo racji, tak jak pisalam wczesniej: jak sie bardzo chce, to mozna nadrobic, grunt to wlasnie dostac sie na dobre praktyki i "męczyc" znajomych

dzidka, dlaczego edytowalas swoj post, skoro i tak go zacytowalam?
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-11, 19:19   #94
dzidka89
Przyczajenie

.......mimo wszystko

Edytowane przez dzidka89
Czas edycji: 2009-09-18 o 08:19
dzidka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-11, 19:44   #95
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidka89 Pokaż wiadomość
Truskawkowa, po pierwsze pisałam Tobie, że nie czytałam teraz wszystkich wypowiedzi tylko ostatniego posta do którego sie odniosłam wiec nie pisz do mnie, że czegoś nie przeczytałam ze zrozumieniem!
wiec nie rozumiem dlaczego zamiast przeczytac pare moich wpisow zadajesz zlosliwe pytania

ale juz ok
Cytat:
napisałaś że nie znajde pracy w studium po kosmetolgii, wiec napisałam, że nie chce skończyć po licencjacie nauki.
zrozumialam, ze planujesz od razu po WSF i szkole pedagogicznej uczyc w studium praktycznych umiejetnosci, tak to napisalas...
a z tego co wiem, w dobrym studium nie zatrudnia na pewno osoby bez doswiadczenia w zawodzie, bo musza miec pewnosc, ze taka osoba sporo wiedziala i robila
Cytat:
Szanuję Ciebie i Twoje zdanie, przykro mi że żalujesz swojego wyboru. Ja natomiast zdania nie zmienie i nie wybiore się na studium bo na nim juz byłam.
ja nie mam zamiaru Cie przekonywac, ze robisz zle/dobrze, po prostu przedstawilam swoja opinie, naprawde tego wszystkiego nie wyssalam sobie z palca

wiedza jak wiedza, moze w innych szkolach jest podobnie, nie wiem, ale mnie najbardziej w szkole wkurza podejscie do studenta jednak, sama sie niedlugo przekonasz gdyby nie to, na pewno mialabym lepsze zdanie o szkole za ktora tyle sie placi

zwykle osoby, ktore skonczyly studium, wybieraja wariant kosmetologii zaocznej z sama teoria, bez praktyki. a wiec rozumiem, że ze swojej szkoly zadowolona nie bylas

dlatego caly czas podkreslam, ze warto wybrac dobre studium jak juz cos, bo na inne zwyczajnie szkoda czasu i pieniedzy

Cytat:
A co do usuniętgo postu, zniknął wszystkie, szybciej czy pózniej czy je bedziesz cytowała czy nie
sorry, ale o co chodzi?
dlaczego chcesz kasowac swoje posty, wstydzisz sie ich tresci czy co? poza tym za kasowanie tresci postow mozna dostac punkty karne, chyba nie czytalas regulaminu
Stary 2009-08-11, 20:16   #96
dzidka89
Przyczajenie

Edytowane przez dzidka89
Czas edycji: 2009-09-15 o 18:41
Stary 2009-08-11, 20:21   #97
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidka89 Pokaż wiadomość
zrezygnowałam bo doszłam do wniosku, że chce iść na studia
a co do kasowania postów i regulminu, to hm.... ja nie żyje forami, rzadko na jakimkolwiek sie udzielam, za mięsiac nie bede pamietała, że tutaj byłam, wiec nie widze sensu żeby one też tutaj były wiec kończe i pozdrawim, miło było sie troche posprzeczać a tak na marginesie, wiem że może troche głupie pytanie Truskawkowa jaki jesteś znak zodiaku?:P
ale nie zapominaj calkiem jakbys od pazdziernika miala jakies problemy, pytania watpliwosci dotyczace szkoly, to pisz, mi starsze kolezanki bardzo pomogly, moge sie odwdzieczyc pomagajac mlodszym rocznikom

Ryby, a na jaki znak zodiaku wygladam?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-11, 20:39   #98
dzidka89
Przyczajenie

Edytowane przez dzidka89
Czas edycji: 2009-09-08 o 08:03
Stary 2009-08-11, 22:38   #99
shewa
Zakorzenienie

Dzięki za rady dziewczyny

Narazie musze poczekać na decyzje z mojej szkoły ( wbiłam się w temat a ja wogóle zupełnie inne miasto ) i zobacze co dalej. Możliwe, że nie otworzą wogóle dziennych... a wtedy zaoczne stracą jakikolwiek sens i pójde na studium. O.. tak chyba zrobie
Może będę miała chociaż 4h praktyk... wtedy by się wyrównało
No nic, poczekamy, zobaczymy
shewa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 09:36   #100
anunkka
Przyczajenie

GG do anunkka

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
shewa tak czy siak szkole skonczyc jakas musisz jednak mysle ze studia to nie jest zly wybor - fakt że jest malo godzin praktycznych ale - wszystko masz pokazane na zajeciach - to od Ciebie zalezy czy i jak sie do praktyki przylozysz. Duzo zalezy od tego, na jakie trafisz praktyki na wakacjach. Ja teraz mam praktyki i robie wszystko, no oprocz oczyszczania twarzy, ale jeszcze nie mialam okazji, woskowanie to niektore czesci ciala. A henna czy paznokcie... to nauczysz sie, bedziesz robic znajomym, rodzinie, ja ciagle komus robie. I ciagle sie ucze i idzie mi coraz lepiej, sprawniej Radzilabym Ci jednak studia, ewentualnie później szkolenia uzupelniajace konkretnych firm, pokazuja rozne fajne zabiegi. A z reszta chyba nie otworzysz salonu od razu po skonczeniu szkoly? gdybys odbyla chociaz staz w jakims salonie, to juz sie nauczysz wiecej trzeba cwiczyc

szczerze to ja nie zaluje ze poszlam na kosmetologie, bede pracowac w swoim zawodzie, choc mam wieksze ambicje niz kosmetyczka w salonie kosmetycznym. Bardziej podoba mi sie salon spa, odnowa biologiczna, wole takie zabiegi.

A najbardziej, to tak jak truskawkowa pisala, chemia kosmetyczna, receptura. U mnie na I roku, czesc dziewczyn nie wiedziala co to kwasy powaznie.

edit: albo tak jak truskawkowa pisala, studium a potem zaocznie kosmetologia... ale to masz 5 lat nauki i nie wiem, przemysl to na spokojnie
Ajc... troche mi humor poprawilas Zanim zlozylam papiery do WSF myslalam nad pojsciem na studium, ale po co mialabym marnowac 2 lata jesli moge zaoszczedzic czas i w ciagu 3 lat zrobic licencjat z kosmetologii... tylko, ze... popsuly sie troche plany... mniej zajec praktycznych... itede...
Ale jestem dobrej mysli... mysle aby jednak nie wycofywac sie z WSF ale zrobic cos dodatkowego np roczny kurs zaocznie...
Moze mi sie uda to zrobic w ciagu tych 3 lat a jesli finanse nie pozwola to zrobie to po...
Troche dziwnie... idziesz na wyzsze studia a musisz sie douczac na kursach...

Wierze w to, ze przyda mi sie do czegos zdobyta wiedza z kosmetologii...

Moze potem jakis kurs odnowy biologicznej...

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
ale nie zapominaj calkiem jakbys od pazdziernika miala jakies problemy, pytania watpliwosci dotyczace szkoly, to pisz, mi starsze kolezanki bardzo pomogly, moge sie odwdzieczyc pomagajac mlodszym rocznikom
Ja z checia skorzystam z pomocy Nie wiem czy starsze kolezanki ale na pewno z wieksza wiedza na temat szkoly heh
Zreszta bylabym wdzieczna za jakies materialy z anatomii etc?!
anunkka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 11:26   #101
elmowski
Przyczajenie

GG do elmowski

ehh ja się tu naczytałam.. w pewnym momencie się zniechęciłam, ale chce studiować we Wrocławiu i chce studiować kosmetologię także zdania nie zmienię, a jak widać opinie są podzielone i mam nadzieję, że trafię do rzeszy tych, którzy popierają WSF
do zobaczenia 28 września ;]

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

aah i jeszcze jakby któraś z Was szukała osoby do mieszkania/ pokoju w okolicach Kościuszki to proszę o kontakt!
elmowski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 11:36   #102
anunkka
Przyczajenie

GG do anunkka

Cytat:
Napisane przez elmowski Pokaż wiadomość
ehh ja się tu naczytałam.. w pewnym momencie się zniechęciłam, ale chce studiować we Wrocławiu i chce studiować kosmetologię także zdania nie zmienię, a jak widać opinie są podzielone i mam nadzieję, że trafię do rzeszy tych, którzy popierają WSF
do zobaczenia 28 września ;]

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

aah i jeszcze jakby któraś z Was szukała osoby do mieszkania/ pokoju w okolicach Kościuszki to proszę o kontakt!
Ja tez sie zniechecilam... i to bardzo... w pewnym momencie nie wiedzialam co robic i szukalam studium... ale stwierdzilam, ze warto sprobowac...
Poza tym teoria sie przyda i licencjat bedzie, a potem mozna to jakos nadrobic...

Do zobaczenia 28smego
Stary 2009-08-12, 11:49   #103
Ewelina690
Raczkowanie

Widze, ze troche sie dzialo na forum

Ja juz wyciagnelam papiery od Czamary i poszlam zapisac sie na studium u Daleckiej, a tu pani w sekretariacie mowi mi, ze najprawdopodobniej nie bedzie formy dziennej............... Jest ponoc za malo chetnych, wszytskie dziewczyny wybieraja sie na studium zaoczne. Nie rozumiem tego ;/

Tak wiec u mnie chyba kolejna zmiana planow i dziennie pojde na mgr na polibude a zaocznie na studium Daleckiej, choc wcale mi sie to nie widzi

ilo16ona, byc moze bedziemy w tej samej grupie, bo jakbym szla zaocznie do Daleckiej to na technik uslug kosmetycznych + wizaz

dzidka89, a mozna wiedziec jakie studium robilas i czy bylas zadowolona?
Ewelina690 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 12:06   #104
anunkka
Przyczajenie

GG do anunkka

Ewelina690 a moze wrocisz do WSF??? heh... Mysle, ze byloby mi o wiele razniej (chociaz sie nie znamy...)
Pewnie juz i tak postanowilas na 100 %, ze wybierasz sie na studium...?
Zawsze warto sprobowac zapytac
Stary 2009-08-12, 12:18   #105
Ewelina690
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anunkka Pokaż wiadomość
Ewelina690 a moze wrocisz do WSF??? heh... Mysle, ze byloby mi o wiele razniej (chociaz sie nie znamy...)
Pewnie juz i tak postanowilas na 100 %, ze wybierasz sie na studium...?
Zawsze warto sprobowac zapytac
Tak, podjelam juz decyzje, ze na pewno ide na studium bo zalezy mi najbardziej na wiedzy praktycznej...

Mam nadzieje, ze zadna z nas nie bedzie nigdy zalowala swojej decyzji
Stary 2009-08-12, 18:03   #106
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelina690 Pokaż wiadomość

ilo16ona, byc moze bedziemy w tej samej grupie, bo jakbym szla zaocznie do Daleckiej to na technik uslug kosmetycznych + wizaz
Znaczy grup zaocznych ponoc bedzie 4
Ale jest mozliwosc przeniesienia sie z grupy do grupy.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-13, 18:51   #107
elmowski
Przyczajenie

GG do elmowski
Exclamation Dot.: Wyższa Szkoła Fizjoterapii we Wrocławiu-kosmetologia 2009

jeśli chodzi o wyprawkę, czy któras się orientuje co konkretnie trzeba kupić czy to dopiero w październiku wiadomo?
Stary 2009-08-13, 20:30   #108
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z checia skorzystam z pomocy Nie wiem czy starsze kolezanki ale na pewno z wieksza wiedza na temat szkoly heh
Zreszta bylabym wdzieczna za jakies materialy z anatomii etc?!
jak juz sie zacznie rok akademicki, to smialo pisz mi Pw

Cytat:
Napisane przez elmowski Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o wyprawkę, czy któras się orientuje co konkretnie trzeba kupić czy to dopiero w październiku wiadomo?
przeciez pisalam o tym w watku nie ma sie co spieszyc, wszystko spokojnie zdazysz kupic
Stary 2009-08-14, 08:43   #109
elmowski
Przyczajenie

GG do elmowski

a to przepraszam musiałam pominąć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-18, 09:41   #110
Rubinooka
Raczkowanie

Ale ja mam reflex w odpisywaniu nie ma co ^^ hmm.. nati18 nie mam pojecia na jakiej podstawie utworza grupy..wiec spokojnie,dowiemy sie pewnie wszystkiego w 1 dzien co do jezykow to faktycznie nie wiadomo jakie sądo wyboru i jak to bedzie...ale ja wybieram ang hmmm....WF mnie ciekawi ^^ co bedzie do wyboru. Moja kolezanka miala do wyboru : tenis,basen,jazde konną,fitness.
Anunkka nie martw sie tez mam "poślizg" jestem rocznik 88'. Po maturze poszlam najpierw do Studium Kosmetycznego 2 lata. A moze jakies swoje foty zamiescimy tu co? no i zapraszam na nasza nk
http://nasza-klasa.pl/school/80669/119

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Elmowski czemu wczesniej nie napisałas ze szukasz wspolokatorki ;p? ehh... bo ja jeszcze 3tyg temu szukalam ;p ... ale juz mam mieszkanko.Na Kamiennej czyli nie ta kdaleko Kościuszki i bardzo blisko Pabianickiej i Sieradzkiej ;p a ktory rocznik jestes jesli mozna wiedziec ? Bedzie ktos w moim wieku w ogole :P?
Stary 2009-08-18, 10:21   #111
Ewelina690
Raczkowanie

Rubinooka, a dlaczego po studium wybierasz sie jeszcze na studia?
Studium bylo kiepskie i chcesz uzupelnic wiedze czy moze miec wyksztalcenie wyzsze?
Stary 2009-08-18, 10:31   #112
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rubinooka Pokaż wiadomość
Ale ja mam reflex w odpisywaniu nie ma co ^^ hmm.. nati18 nie mam pojecia na jakiej podstawie utworza grupy..wiec spokojnie,dowiemy sie pewnie wszystkiego w 1 dzien co do jezykow to faktycznie nie wiadomo jakie sądo wyboru i jak to bedzie...ale ja wybieram ang hmmm....WF mnie ciekawi ^^ co bedzie do wyboru. Moja kolezanka miala do wyboru : tenis,basen,jazde konną,fitness.

masakra, dziewczyny, po cholere ten watek skoro go nie czytacie
o językach pisalam przeciez, naprawde zalamac sie idzie, czasem przestaje sie dziwic dlaczego panuje o studentkach kosmetologii opinia taka a nie inna opinia
wf jest na drugim roku, nie wybieracie, jest tylko aerobic

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2009-08-18 o 10:32
Stary 2009-08-18, 16:45   #113
anunkka
Przyczajenie

GG do anunkka

Cytat:
Anunkka nie martw sie tez mam "poślizg" jestem rocznik 88'. Po maturze poszlam najpierw do Studium Kosmetycznego 2 lata. A moze jakies swoje foty zamiescimy tu co? no i zapraszam na nasza nk
http://nasza-klasa.pl/school/80669/119
Hmmm.....ja mam wiekszy poslizg... i troche sie o to martwie czy beda tam osoby starsze czy tylko 18stki czy 19stki? hehe ale mam nadzieje, ze roznica wieku nie bedzie az tak odczuwalna bo az tak stara nie jestem
Wlasnie dolaczam sie do pytania Eweliny690 odnosnie studium ktore zrobilas... bylo ono kiepskie, ze chcesz wzbogacic wiedze czy chcesz miec wyzsze wyksztalcenie?

Cytat:
masakra, dziewczyny, po cholere ten watek skoro go nie czytacie
o językach pisalam przeciez, naprawde zalamac sie idzie, czasem przestaje sie dziwic dlaczego panuje o studentkach kosmetologii opinia taka a nie inna opinia
wf jest na drugim roku, nie wybieracie, jest tylko aerobic
Eeee wazne, ze ktos (czyt. ja) czyta! Potem informacje same sie rozchodza... wiesz jak to jest wsrod babek! Na jakim poziomie jest ten aerobic?? Wart zachodu?
Stary 2009-08-18, 17:02   #114
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm.....ja mam wiekszy poslizg... i troche sie o to martwie czy beda tam osoby starsze czy tylko 18stki czy 19stki? hehe ale mam nadzieje, ze roznica wieku nie bedzie az tak odczuwalna bo az tak stara nie jestem
dziewczyny 4-5 lat starsze od tegorocznych maturzystek beda na pewno mysle, ze w wiekszosci przypadkow, kosmetologia jest przemyslanym wyborem, czesto ktorysm kierunkiem z kolei

Cytat:
Eeee wazne, ze ktos (czyt. ja) czyta! Potem informacje same sie rozchodza... wiesz jak to jest wsrod babek!
to fajnie, ze czytasz, jednak jak czlowiek sie stara, chce pomoc, pisze sam z siebie, a tu takie cos, zwyczajnie sie odechciewa pisac
Cytat:
Na jakim poziomie jest ten aerobic?? Wart zachodu?
wydaje mi sie, ze to poziom dla poczatkujacych, chociaz czesto po zajeciach padalysmy z sil zajecia sa zroznicowane, sa tez elementy tanca

generalnie jest ok, ale np. zwolnienia lekarskie nie sa w ogole akceptowane, musisz cwiczyc nawet jak masz przeciwskazania lekarskie do takich zajec, nie mozna przyniesc zaswiadczenia, ze np. chodzisz na basem, strasznie idiotyczne, ciąża jedynie odracza wf o rok i tak trzeba to odrobic, zeby dostac dyplom kolezanka miala uraz kolana(miala zaswiadczenie od ortopedy), gdyby byl wybor, wybralaby mniej obciazajacy kolano sport, niestety musiala cwiczyc, rektor jej powiedzial, ze skoro ktos nie jest sprawny by cwiczyc na aerobicu, nie zasluguje na miano studenta WSF kolejny przyklad dziwnego podejscia wladz WSF do studentow- nie podoba sie? to wypad!
Stary 2009-08-18, 19:35   #115
Rubinooka
Raczkowanie

TRUSKAWKOWAWIOSNA nie kazdemu chce sie czytac akurat Twoje posty

Dziewczyny,ide na studia poniewaz studium w ktorym byłam, nauczyło mnie jedynm slowem nic...same podstawy...henna,manicure ,pedicure,masaż,oczyszcza nie skóry - i to wszystko...
Poza tym chce miec wykształcenie wyzsze co jak co,ale papier zawsze w zyciu sie przydaje.
Stary 2009-08-18, 20:13   #116
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
TRUSKAWKOWAWIOSNA nie kazdemu chce sie czytac akurat Twoje posty
moge wiedziec dlaczego?jak nie mozesz tak zniesc moich postow, to wlacz mi ignora, proste i bezbolesne to po kiego grzyba dziewczyno zakladalas w ogole ten watek? zeby sie pochwalic, ze bedziesz kosmetologie studiowac czy zeby dowiedziec sie czegos na temat szkoly?wychodzi na to, ze to pierwsze. zalosne
na szczescie jest w watku pare dziewczyn, dla ktorych warto pisac i pomagac
Stary 2009-08-18, 20:51   #117
Rubinooka
Raczkowanie

Ty masz chyba jakies kompleksy dziewczyno..

Załozyłam ten wątek po to,by poznac sie z dziewczynami z roku i obgadac wszystko co i jak a nie rozmawiac z niedoszla studentka

Poza tym nie mozesz sie burzyc o to ze nie czytam Twoich wszystkich postów,poniewaz mam do tego prawo mam paru znajomych na tej uczelni i sugeruje sie ich opiniami,a nie osoby ktorej nie znam.A napewno juz nie bede krzyczec "wow!" albo " to straszne", "rezygnuje!" po jednym poscie ...... pozdrawiam ^^

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-18, 21:15   #118
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rubinooka
Ty masz chyba jakies kompleksy dziewczyno..
co maja kompleksy do tego, ze wkurzam sie, gdy ktos pyta non stop o to samo? ja zwykle czytam czyjes posty ze zrozumieniem zanim zadam kolejny raz to samo pytanie, widocznie nie powinnam mierzyc kazdego swoja miara
Cytat:
Załozyłam ten wątek po to,by poznac sie z dziewczynami z roku i obgadac wszystko co i jak a nie rozmawiac z niedoszla studentka
niedoszla? o co ci chodzi? w pierwszym poscie napisalas o zadawaniu pytan, odpowiedzialam na wiekszosc zadanych w watku, sama bylam w podobnej sytuacji 2 lata temu i kazda informacja o szkole byla na wage zlota

Cytat:
Poza tym nie mozesz sie burzyc o to ze nie czytam Twoich wszystkich postów,poniewaz mam do tego prawo mam paru znajomych na tej uczelni i sugeruje sie ich opiniami,a nie osoby ktorej nie znam.A napewno juz nie bede krzyczec "wow!" albo " to straszne", "rezygnuje!" po jednym poscie ...... pozdrawiam ^^
jest roznica miedzy pomijaniem opinii o szkole, a ignorowaniem konkretnych informacji, o ktore ciagle ktos pyta

sluchaj, naprawde mam to gdzies czy ktos sobie wezmie moja opinie do serca czy zignoruje, ale skoro ktos zadaje pytanie o to jak jest z jezykami czy wyprawka, ja odpowiadam jak jest, a ktos znowu o to pyta, to dla mnie to jest zwykle lenistwo

nikogo nie namawialam do rezygnacji ze szkoly, tylko przedstawilam jak to wyglada z mojego punktu widzenia, ale skoro czytalas moje posty pobieznie, pewnie wywnioslowalas cos zupelnie innego

skoro masz znajomych, to dlaczego ich nie pytasz o takie sprawy jak np. jezyk w WSF? serio nie rozumiem, naprawde myslalam, ze zalozylas ten watek, aby troche sie dowiedziec czegos o szkole, jak chcesz sie jednoczyc, to moglas zalozyc watek na podforum Wizazowe Spolecznosci albo na forum WSF, w tamtym roku dziewczyny chyba organizowaly spotkanie przed pazdziernikiem http://www.studentwsf.fora.pl/
Stary 2009-08-19, 11:25   #119
anunkka
Przyczajenie

GG do anunkka

Cytat:
dziewczyny 4-5 lat starsze od tegorocznych maturzystek beda na pewno mysle, ze w wiekszosci przypadkow, kosmetologia jest przemyslanym wyborem, czesto ktorysm kierunkiem z kolei
W sumie tak, tylko wydaje mi sie, ze wtedy dziewczyny ida na zaoczne a nie na dzienne... ale pewnie kilka z nich skusi sie na dzienne tak jak ja...
Rozmawialam ze znajoma, ktora jest na zaoczych i mowila, ze nie warto jest isc weekendowo, porownujac sie do dziewczyn z dziennych umieja o wiele mniej... a zdaja na tych samych ocenach... dziwne...

Cytat:
Dziewczyny,ide na studia poniewaz studium w ktorym byłam, nauczyło mnie jedynm slowem nic...same podstawy...henna,manicure ,pedicure,masaż,oczyszcza nie skóry - i to wszystko...
Poza tym chce miec wykształcenie wyzsze co jak co,ale papier zawsze w zyciu sie przydaje.
To i tak nie jest zle jesli na studium nauczylas sie podstaw, jestes w lepszej sytuacji niz wiekszosc dziewczyn idacych do WSF!
Fakt z tym papierkiem... mi tez sie przyda
Stary 2009-09-14, 16:02   #120
Aniuniaa
Przyczajenie

Witam dziewczyny,
ja też wybieram się na Kosmetologię do WSF ale na tryb zaoczny... Chętnie pogawędzę w z kimś kto też idzie Mój gg 202901
Pozdrawiam
Anka
Aniuniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości