|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Weteranki odchudzania :)
Ja chciałabym również do Was dołączyć. Mam 22 lata i 164cm wzrostu. Raczej nigdy nie miałam dużych problemów z wagą, jedynie w liceum przytyłam strasznie po kuracji hormonalnej, ale później szybko mi to spadło, miało się wtedy więcej ruchu
Później przyszły studia i się sprawa posypała w ciągu 2 lat przytyłam ponad 15 kg ![]() Także ważąc się w lutym (ponad 74) prawie usiadłam z niedowierzania i było krótko odchudzam się i to od teraz. Pierwsze co odpadły słodycze, później znalazłam wizaż jak szukałam dietetycznych przepisów na obiad i tak już tu zostałam, dowiedziałam sie więcej o zdrowym odżywianiu, ze lepiej jesc 5 razy dziennie, ale mało i nie łączyć WW i tłuszczy. Większość dobrych rad wcieliłam w życie i tak oto są efekty już prawie 10 kg mniej ![]() Cytat:
A i jeszcze jedna kwestia ja też wybieram sie na wesele kolegi ale to dopiero 19 września. Ciekawe na jakim etapie diety wtedy będę?
|
|
|
|
#92 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
dzis znowu odszukalam stare rzeczy i przymierzylam spodnie w rozmiarze 42 i byly lekko opiete
![]() tak sie zastanawiam co zrobic ze starymi ciuchami, szkoda mi je wyrzucic, pewnie zapakuje w worek i schowam do szafy nigdy nic nie wiadomo, moze sie jeszcze przydadza ale mam nadzieje ze nie mi |
|
|
|
|
#94 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
a mnie zawsze piersi trzymają
to masakra bo na piersiach opięte a niżej za duża. najgorzej z koszulami na guziki właśnie a tak je uwielbiam. muszę to jakoś przeboleć. bo niby coś tam ze mnie spadło ale piersi ani rusz. a mogłyby troszku
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#98 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale już się przyzwyczaiłam do rozmiaru miseczki małe B, więc teraz dążę do tego, aby wyglądać proporcjonalnie i żeby na brzuchu też się nie opinało ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba ... Dominik Edytowane przez jacieeeee Czas edycji: 2009-04-23 o 20:36 |
||
|
|
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak mam...duzo spodni, w które wchodze z wielkim wdechem...i ledwo sie dopinam... ale mam nadzieje, ze wejdei bede dobrze wygladala.. ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
no coś Ty ![]() ![]() ja to chcę schudnąć ale żeby piersi mi zostały... zawsze mialam A a teraz B albo C..ale pewnie jak zlece to cała i pierwszy biust... a taki dekolt teraz mam |
||
|
|
|
|
#100 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale dobrze przyzwyczajam się i zaczynam akceptować
SB (było i nie ma) 28.02'09 Dukan (jest) 7.04'10 - 13 kg Edytowane przez kakafoniaa Czas edycji: 2009-04-23 o 21:31 |
||
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
To zdradzę Wam dziewczyny teraz moje wymiary wówczas,gdy ważyłam 95 kg i obecnie,gdy ważę 83 kg,niestety są one jeszcze dość pokaźne,ale co tam::
pod biustem było 90 cm,a jest 85 cm biust było 109 cm,a jest 102 cm pas było 99 cm,a jest 92 cm biodra było 122 cm,a jest 116 cm ręka w bicepsie było 34 cm,a jest 32 cm łydka było 45 cm,a jest 43 cm udo było 70 cm,a jest 63 cm kostka było 26 cm,a jest 25 cm . |
|
|
|
|
#102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a u mnie jest taki motyw, że mi cm pospadały w talii, w udach... a w biodrach mam więcej. ja sie pytam dlaczego
SB (było i nie ma) 28.02'09 Dukan (jest) 7.04'10 - 13 kg Edytowane przez kakafoniaa Czas edycji: 2009-04-23 o 22:18 |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
Dzien dobry.
Czy moge sie przylonczyc do Waszego grona Weteranek. Nie napisze ile razy juz sie odchudzalam bo cale zycie walcze z kg Trzy lata temu waga 58 i to bylo moje minimum,a miesiac temu 78kg i to moj max Od miesiaca jestem na diecie SB czyli zdrowe odchudzanie i plaza ![]() Przez ten miesiac byly wzloty i upadki wiadomo swieta,no i wczorajszy dzien taz porazka perzed @ i rozne zachcianki.Mimo to staram sie jak moge i trzymm sie zasad. Przez ten miesiac waga pokazuje 74 kg czyli -4 malo ,ale cieszy Moj cel to 60kg jeszcze dluga droga do celu,ale musi sie udac!!!!!! Zycze wytrwalosci i dojscia do celu. |
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Mi najbardziej schudło się w nogach ,bo dużo chodzę i jeżdżę na rowerze stacjonarnym,a najmniej schudły ręce,bo mało nimi ćwiczę,znacie jakieś dobre ćwiczenia,żeby schudły ręce,oczywiście w warunkach domowych???
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzis zaczynam znowu hodowle kielkow |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
parzepraszam za pisownie, ale nie mam polskich liter ![]() Jak narazie to sie dzisaj trzymam brzuchol ma wilki,przypomina mi 7 miesiac ciazy,a to przed@ miala dostac wczoraj,ale jakos jej nie ma![]() Ogolnie moj problem to brzuch od czasu ciazy(13 lat temu)utrzymuje sie u mie stan blogoslawiony ![]() Co do dziewczyn ktore maja np.172cm i 65kg i twierdza,ze sa grube to mnie szlak trafia!!Jak przy takich wymiarach mozna byc grubym?to co ja mam powiedziec,ze co jestem czolg ![]() Tak popisalam sobie i mysle,ze tu sie zadomowie
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja dziś trafiłam na nastolatkę która twierdzi, że jej 56 kg przy 160 cm wzrostu to "stanowczo za dużo"... Istna plaga, już powoli nie mam siły tego komentować, bo nerwów szkoda
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem malym hipopotanem
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
A ja sama już nie wiem czym, chyba wielorybem
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja w takim razie ogłaszam siebie jedynym żyjącym mamutem na świecie. A raczej mamucicą
Wieelką Dziś wykupiłam kolejny karnet na aerobik. To już miesiąc jak ćwiczę Jutro mój brat ma 30te urodziny i szykuje się spora imprezka. Trzymajcie kciuki, żebym jakiś grzeszków nie popełniła Chciałabym w poniedziałek na wadze zobaczyć choć troszkę poniżej 73kg. Ech...coś czuję że będzie trudno. Teraz już nie będę chudnąć tak szybko. Ale małymi kroczkami do celu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
jakbyśmy nie wyglądały i jakim wielkim stworzeniem nie były (mi już nic nie przychodzi do głowy
) to i tak jesteśmy najmądrzejsze z nich wszystkich i piękne
|
|
#115 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dziewczyny, napiszcie mi co sądzicie o tym moim dzisiejszym jadłospisie, bo ja sama nie wiem, wydaje mi się że za dużo ale może przesadzam...
Głowa mnie dziś pobolewała i organizm jakoś strasznie się domagał cukru, więc owoców dziś jadłam znacznie więcej niż zwykle ![]() Wkleiłam to też w wątku o jadłospisach, ale tam panuje taki młyn że może nikt nie zauważy mojego posta ![]() R Śniadanie: płatki z mlekiem (bran flakes i musli z orzechami), trochę winogron, na oko tak ze 100-150g. 2 śniadanie: 2 kawałki razowego chleba ze śliwką ze sporą ilością wędzonej piersi indyka, koktajl owocowy (150g malin i jagód, pół szklanki mleka) Obiad: 80g razowego makaronu z sosem (sos: pomidory 200g, kukurydza z puszki 50g, pierś kurczaka ze 125g, trochę oliwy) Podwieczorek: truskawki (150g) i winogrona (100g) Kolacja: sałatka z tuńczyka, jajka, kukurydzy i ogórków kiszonych z sosem jogurtowo-majonezowym, kromka razowca. Edit - dodam, że nie wyznaję "szkoły" jedzenia jak największej ilości białka i opierania na nich diety, bo mi taka dieta nie służy Potrzebuję węglowodanów.Do picia w międzyczasie standardowo, woda i zielona herbatka. |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wieczor nie powinno sie jesc wogole chleba
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Truskawki
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Przyczajenie
|
Witajcie kochane
Widze,ze mamy poczucie humorku jako slonice czolgi i mamuty... ![]() A ja spalam jak zabita dzisaj, wstalam przed godzinka.Uszykowalam owsianke z truskawkami i zjadlam z apetytem teraz popijam kawke.Nadal nie mam @ i jest to troche uciazliwe na wadze pol kg wiecej brzuchol rosnie jak na drozdzach ,ale czekam cierpliwie.Mam nadzieje,ze bedziecie tu zawsze bo w takim gronie jest milo przebywac Zmykam ogarnac troche mieszkanie i pomyslec nad obiadem. Zycze milego dnia ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez czekam na @ i nachetniej okradłabym ciastkarnie
![]() Tak mi słodkiego trzeba... Na razie jem 1/3 duzego opakowania serka Turek light wymieszanego z łyżeczką kakao, łyżeczką cynamonu i łyżeczką słodzika
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
a ja po obiedzie. 2 normalne i 1 mini naleśniki z mąki pp z twarogiem, słodzikiem i cynamonem. łoo do 18 spokój tak się najadłam
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

Później przyszły studia i się sprawa posypała w ciągu 2 lat przytyłam ponad 15 kg 

nigdy nic nie wiadomo, moze sie jeszcze przydadza ale mam nadzieje ze nie mi

wiadomo swieta,no i wczorajszy dzien taz porazka perzed @ i rozne zachcianki.