![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
witam
![]() musze wam cos napisac ![]() Tamten fotograf mi odpisał, ale juz go nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() Witam serdecznie, oczywiście że wykonuję inne rodzaje zdjęć. Przykłady można zobaczyć na moim Blogu. Poniżej również przedstawię pani kilka galerii które wykonywałem jako prezent dla męża/narzeczonego. Koszt sesji wynosi odpowiednio: 250zł - bez makijażu 300zł - z makijażem W koszt wliczonych jest 15 wywołanych zdjęć w formacie 15x21 cm lub jedno wywołane zdjęcie w formacie 25x38cm. Dodatkowo dołączam płytę DVD z ilością 15-30 fotografii w dużej rozdzielczości. Zdjęcie w formacie 25x38cm z dopłatą 50zł mogę oprawić w p asse-partout . Czas trwania sesji około 2-3 godzin. Proszę minimum 2 dni wcześniej powiadomić mnie o decyzji, wtedy ustalimy dokładną datę i godzinę sesji. Pozdrawiam umówiłam sie z nim na czerwiec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Odpisał mi
![]() "Bardzo się cieszę. Przykłady podane przez panią są naprawdę świetną fotografią i stylem który mi bardzo odpowiada. Myślę że będzie pani zadowolona z efektów sesji. Jeśli to nie problem proszę wysłać mi swoje zdjęcia być może pomoże mi to przygotowaniu jeszcze jakiś pomysłów na sesję. Pozdrawiam i do zobaczenia w czerwcu." zaraz mu cos wysle, co sądzicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sesja portretowa od 250 zł Cena zależna od miejsca wykonania i nakładu pracy*, wersja standard to około 10 zdjęć (dwie stylizacje), wykonanych u mnie w mieszkaniu gdzie posiadam profesjonalne oświetlenie. Makijaż i fryzurę model/modelka przygotowuje sam/a, rekwizyty do sesji organizujemy wspólnie wg wymyślonej wcześniej koncepcji. Ubrania zapewnia model/modelka. Zdjęcia przekazuję na płycie CD/DVD w dwóch rozmiarach – dużych do druku oraz małych do Internetu. Sesja portretowa z wizażystą od 500 zł W tej opcji cena również jest zależna od miejsca wykonania i nakładu pracy*, wersja ta to około 30 zdjęć (kilka stylizacji), wykonanych u mnie w mieszkaniu gdzie posiadam profesjonalne oświetlenie. Makijaż i fryzurę przygotowuje polecona przeze mnie wizażystka, rekwizyty do sesji organizujemy wspólnie wg wymyślonej wcześniej koncepcji. Ubrania zapewnia model/modelka. Zdjęcia przekazuję na płycie CD/DVD w dwóch rozmiarach – dużych do druku oraz małych do Internetu. Hmmm... trzeba zaznaczyć, żeby było widać... Nie wiem czemu...
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
madzialenaka ten fotograf ma super fotki na plfoto.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale się cieszę ze sobie zrobisz ihih ![]() ![]() justyna bo masz biale litery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Justa i co decydujesz sie?? ja sie napaliłam i na bank ide. własnie oglądałam podana przez niego galerię. Facet był na warsztach z aktu. wkleił tam kilka zdjec swoich (tzn modelki) ale jak dla mnie za bardzo odwazne. hehe te moje są spokoje
![]() Generalnie to sie ciesze, bo bedzie full pakiet jak chciałam i to z makijazem )robi go jego zona) a widac ze facet doswiadczony jest w te klocki ![]() edit: same zobaczcie ![]() http://plfoto.com/51686/autor.html Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-23 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-04-23 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps. a jakie zdjęcia mu wysłac teraz?? całej sylwetki pewnie co?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie nie da sie zmienić koloru... Może to jakieś zabezpiecznie bo to kopiowane ze strony.
Cytat:
![]()
![]() |
#100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
madzia wysliij kilka zdjec roznych
![]() ![]() ![]() Zaby mogl z nich zobaczyc jaka jestes i jaka sesja bedzie do Ciebie pasować. A ten pierwszy fotograf to sobie jakieś kpiny urzadził chyba!! palant |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Ma nadzieje
![]() Cytat:
![]() Masz racje, tamten strasznie sie cenił. I jeszcze mi napisał, ze normalnie to takich zdjec sie hurtowo nie robi, ze cena to 50zł od sztuki ale moze byc 20zł (jesli zgodze sie by zdjecia były "podobne" a nie identyczne hm... i ta osoba trzecia, i obserwacja biustu, bioder.... nie wiem po co. co mu to za róznica jaki mam biust i biodra i nogi. ech.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Madzia obejrzala zdjecia tego fotografa... super
![]()
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poza tym wstyd mi opadł, bo gosc mieszka 30km od mojego miasta hehe ![]() w ogóle, to robi tez sesje ciązowe i inne. wiec na ciązową tez do niego pójde ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
1 Rybulka, myszka_maj, Madzialenka12344321, jaga_2001, miiitusia, anialaura
100 DNI!!!
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() DZIEWCZYNY kupilam wczoraj kolczyki na slub - juz druga pare ![]() ![]() ![]() OCEŃCIE prosze ![]() tu dla przypomnienia: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post11988366 post # 4914 i kolczyki (wiem-zdjecia troche niewyrazne, ale nie wychodzily mi lepsze z moim aparatem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kliwia a ty robisz sobie wszytskie fotki czarno-białe?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Swoja droga, wcz po poludniu jeszcze pisałam post w starym wątku, dzisiaj wchodze na Wizaż a tu juz kolejna czesc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
wymienilismy 5 maili. teraz odezwe sie do niego w czerwcu aby sie juz dokładnie umówic na sesję.
a TZ to juz najchetnioej bym powiedziała, ze bede miała dla niego niespodzianke, ale musze sie powstrzymac przed tym jakos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-04-23 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Ja powiedziałam tylko mojemu, że już mam pomysł na prezent, próbował wyciągnąć ode mnie jaki, ale mu się nie udało powiedziałam, że to prezent i że jak będzie miał urodziny to go dostanie. W sumie musiałam utrzymac to w tajemnicy przez miesiąc, ale to nie 100 dni. Jednak moim zdaniem najtrudniej bedzie Ci to utrzymac w tajemnicy jak już się będzie zbliżał termin sesji, bo będziesz nią jeszcze bardziej podekscytowana, ale nic nie mów o żadnej niespodzance, bo będzie wiedział, że coś szykujesz, a tak bedzie to całkowite zaskoczenie.
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
maggie sliczne kolczyki
![]() madzia chcialam wiekszosc czarnobialych, ale mam jaskrawe jedne gacie, w kolorze rozowym, wiec fajnie byloby gdyby one byly na kolorowo, no i kupilam sobie tez zielony stanik ![]() ![]() ![]() Więc pewnie będzie kilka kolorowych ![]() Ty masz lepiej bo jesteś szczupła i na więcej pozycji będziesz mogła sobie pozwolić. ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-23 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
te pierwsze są słabo widoczne
![]() ![]() Widzę, że coraz wiecej z Was planuje zrobić akty. Do mnie jakoś ten pomysł nie przemawia ![]() ![]() mam pytanie: idziecie na makijaż próbnny? Sama nie wiem czy to takie potrzebne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane, włąśnie wróciłam z zakupów
![]() ![]() ![]() Kochane co sądzicie o tych piosenkach ( pod kątem pierwszego tańca ![]() http://krol-macius.wrzuta.pl/audio/9...r_-_kocham_cie http://aparatka73.wrzuta.pl/audio/7G...ustyna_i_piotr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.