![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowości u buzichocho
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
tak myślałam
![]()
![]() |
#94 |
BAN stały
|
czesc, mam nowy błyszczyk HR Stellaires nr 65(dysponuje zdjeciem)diorkiss -lychee rose, nowy tusz loreal volume schocking,perfumy ysl in love again,nowy lakier deborah schine tech sliczny roz do frencza,konturówka diora,oriflame tender care,nowy cien clinique color surge,apc fixing gel,max factor czarny khol,oraz puder clarins i dior-jakby cos wpadlo w oko daj znac umieszcze szczególowe informacje interesuje mnie mineral loreala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
hm...wiem,że pisałaś ,że nic Ci się u mnie nie podoba, ale może potrzebujesz czegoś, a nie masz tego w wish liście? BAAARDZO mi zależy
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szukam tez pielegnacji, ozdob do paznokci i zapachów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
BAN stały
|
Witaj!
interesuje cie moze nowy tusz loreal telescopic clear definition czarny? tusz volume schocning rowniez loreal, tusz podwojny z biała baza clinique, tusz podwojny guerlain?? Edytowane przez cherrik Czas edycji: 2009-06-02 o 19:09 Powód: zmiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Moze cos u mnie? Interesuja mnie cienie clinique
![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któreś z poniższych?
![]()
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
-Farouk CHI Keratin Mist (keratynowa mgiełka odżywcza bez spłukiwania)
Chanel le Crayon Khol -pojedynczy cień Lancome Ombre Absolue, odcień ray of Light -róż Revlon A Floral Affair, odcień 475 Honey Bunch, pojedynczy cień Urban Decay, odcień Undrground cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie bardzo wiele rzeczy. Znajdziesz cokolwiek u mnie?
pojedynczy cień Urban Decay, odcień Shag, ubytek widoczny na fotce -pojedynczy cień Urban Decay, odcień Undrground, ubytek widoczny na fotce -poczwórne cienie IsaDora 35 Pearls, ubytek widoczny na fotce -poczwórne cienie IsaDora 37 Crystal Mauve, ubytek widoczny na fotce -szóstka Clinique, limitowanka (PSESD bronze satin, CSEV buttermilk, CSSS lucky penny, CSD strawberry fudge, CSD beach plum, CSD like mink) -pojedynczy cień Lancome Ombre Absolue, odcień ray of Light, ubytek minimalny -pojedynczy cień Lancome Ombre Absolue, odcień She's so lovely, ubytek minimalny -potrójne cienie Boots N7, odcień 40 Romantic -ubytek minimalny -paleta 8 cieni Estee Lauder Pure Color eyeshadow, ubytek minimalny -potrójne cienie Revlon Make a Sheen, odcień Plum Like it hot, ubytek minimalny -Lancome Color Design Pose Mettalic-ubytek widoczny na fotce, dodam jako gratis do większej wymianki -cień w kremie Shiseido Hydro Power Eye Shadow H3 (jasna zieleń), ubytek minimalny -eyeliner w kremie MAC Fluidline, odcień Rich Ground, brąz- ubytek ok 10% -Chanel le Crayon Khol -czarna kredka do oczy, ubytek minimalny |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-eyeliner w kremie MAC Fluidline, odcień Rich Ground, brąz- ubytek ok 10%
podkład La Roche Posay Toleriane- odcień 11 Beige Clair -ubytek ok 40% -błyszczyk Loreal Glam Shine , odcień 20 oral Chrome, ubytek minimalny -szóstka Clinique, limitowanka (PSESD bronze satin, CSEV buttermilk, CSSS lucky penny, CSD strawberry fudge, CSD beach plum, CSD like mink) cos u mnie?
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Cześć zapraszam do mojego kramiku
![]() U Ciebie podoba mi się: - cień w kremie Shiseido Hydro Power Eye Shadow H3 (jasna zieleń), ubytek minimalny - Quad Clinique 111 Choco-latte, ubytek minimalny - poczwórne cienie Clinique pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
-Sephora Colorful Palette nr 07, ubytek minimalny ?
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie????
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350847 Edytowane przez rypka85 Czas edycji: 2009-07-22 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Paleta Lancome 9 mini color Focus -ubytek widocny na fotce, cienie niestety są pokruszone, ale bez problemu da się ich uzywać
Potrójne cienie Manhattan Perfect Eyes, odcień Caribbean Effects, ubytek widoczny na foto coś u mnie ??
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-08-16 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za róż Revlon A Floral Affair, odcień 475 Honey Bunch i potrójne cienie Manhattan Perfect Eyes, odcień Caribbean Effects??
![]() |
#113 |
BAN stały
|
coś u mnie za :
podkład La Roche Posay Toleriane- odcień 11 Beige Clair -ubytek ok 40% lub podkład Benefit Non Fiction, odcień 2 -ubytek minimalny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za paletke sephory
![]()
![]() |
#115 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
podkład Benefit Non Fiction, odcień 2 -ubytek minimalny -Farouk CHI Keratin Mist (keratynowa mgiełka odżywcza bez spłukiwania) -ubytek ok 1/3 z 300ml -Farouk CHI Voolume Booster (wzmacniacz objętości ułatwiający stylizację) -ubytek ok 30ml z 250ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.