|
|
#91 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rzeczywistość w związku.
Cytat:
Szczesliwi to prawa, ale w prawdziwej milosci nie tylko jest potrzebne sprawianie radosci. Ale podpora emocjonalna np przy problemach.Faktem jest jednak ze ten zwiazek jest tokstyczny i dziewczyno uciekaj od niego |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, nie wytrzymałam...
co jakiś czas na wizażu pojawiają się takie posty, schemat podobny.Niby dochodzą do pewnych wniosków po radach i rozmowie z wizażankami, a po tyg np piszą "on się zmienił, jest cudownie, dostał kolejną szansę, ja go znam wiem że się zmieni". Boże, normalnie ręce opadają, proszę Was..dlaczego tak młode dziewczyny uzależniają się od facetów na własne życzenie, zmieniają swoje życie pod kopyto "tż"etów..?! nie wiem, chyba słowo godność odchodzi powoli w niepamięć.. |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdaj dobrze, to ważne, potem sobie zawracaj nimi głowę - ale pamiętaj, tylko tymi najlepszymi, którzy na Ciebie zasługują!
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co piszesz to facet nie chce miec kobiety swojego zycia, tylko ozdobe u swojego boku. Masz byc piekna i pachnaca.
I pierwsze slysze zeby facet wolal swoja kobiete w makijazu..... zazwyczaj to oni kochaja prawdziwe piekno swojej kobiety...
|
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest na odwrót. on NIE CHCE żebym się malowała, dlatego wciąż się kłócimy.
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-06-03 o 12:48 |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Po co edytowałaś posty, które zostały zacytowane???
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
ciekawa jestem jak się skończyła ta historia.
mam nadzieję, że nie zrękowinami tylko konkretnym kopem dla pana.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

Szczesliwi to prawa, ale w prawdziwej milosci nie tylko jest potrzebne sprawianie radosci. Ale podpora emocjonalna np przy problemach.

chciałabym zdać sobie maturę na spokojnie