![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię Kerastase, Ambre Solaire, Biotherm, Aquolina, Inneov, Flowerbomb i inn
mnie osobiście interesuje najbardziej kolorówka z miłą chęcia wymienie się na biosilka. Tylko powiedz mi co mozesz oferować. Duży plus jest w tym ze nie ma kosztów wysyłki obie jesteśmy z wawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię Kerastase, Ambre Solaire, Biotherm, Aquolina, Inneov, Flowerbomb i inn
Znajdziesz coś za maskę loreala lub kerastase?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336031 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj!
A zgadzasz się na to: Lancome + peeling cynamon Farmony+peeling Garniera+peeling cukrowy Oriflame za Neonaturę Souffle +roll on kofeinowy Garnier peeling kokosowo-czekoladowy wymienię chyba na coś innego na czym mocno mi zależy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A posiadasz wish list? Może mam coś czego szukasz, a wtedy jest szansa, że także czekolada powędruje do mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Można mnie kusić wieloma rzeczami nie szukam konkretnej.Może masz jakieś slodkie perfumki.To może skusze się na coś innego.Przejrzyj też mój wątek dolozyłam dużo rzeczy.Może znajdziesz coś jeszcze.
To czego szukam aktualnie to Neonatura Seve,ale mam bardzo szeroki gust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trudno, Daxa kiedyś w końcu pomacam ![]() To bez czeko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
mektarynko, czy zanlazłabyś coś u mnie za odlewkę flowerbomb
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Pozwól że jeszcze popatrze co masz fajnego a ty zastanów się co możesz mi jeszcze podrzucić.Nie ukrywam że chcę czekoladkę i Neonaturę jednak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() prześpijmy się z tym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
W przypadku wersji neonatura+roll on mogę jeszcze zaproponować np. nowy żel do kąpieli vanilia z wiśnią 125ml albo miniturkę Clarins par Amour toujours ubytek pół kropli (słodko-owocowy zapach) z kartonikiem albo 5ml dekant Chocolovers albo taki klik kremożel do twarzy na lato (rozświetla poszarzałą i zmęczoną cerę) - ma słodko-owocowy zapach (nowy, 30ml)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
[quote=Mektarynka;12332567]mam 2 pyt. - czy jest możliwa wymiana osobista w Wawce i czy mogłabyś zrobić 1 ml próbki Eternity i Romance?
Wymiana w Wawce jak najbardziej, mieszkam i pracuję w samym centrum. Z odlewkami nie ma najmniejszego problemu, poradź tylko gdzie kupić/dostać pojemniczki na próbki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
a zgodzisz się na taka propozycję zaoferuje Ci peeling Farmony,cukrowy Oriflame,cukrowy Garnier,Lancome EDP za Neonaturę+kremożel owocowy i żel wiśnia i wanilia(te dwie rzeczy zamiast roll-on) a o peelingu jeszcze myśle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Spróbujemy się ostatecznie dogadać:
Neonatura plus ten owocowy kremik za peeling Garniera + peeling Farmony + peeling cukrowy Oriflame + Lancome EDP 7,5ml Jeśli się zgadasz daj znać i możemy się dogadać co do wysyłki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Interesuja Cie nowe tekstylia?
mam takowe w drugim linku w podpisie interesuja mnie Ambre Solaire mleczko po opalaniu (butelka z pompką), 250ml, nowe - Ambre Solaire mleczko 50+ lub/i 30 dla dzieci, 200ml, nowe - Ambre Solaire Delial mleczko do opalania SPF 30, duża butla 400ml, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dwoje się i troje, żeby przejąć Daxa ![]() ![]() Jaką pojemność ma peeling Garniera? Na tę chwilę, jeśli nie chcesz oddać Daxa, to proponuję wersję Neonatura + roll on kofeinowy za miniaturke i 3 peelingi Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- [1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;12371016] Wymiana w Wawce jak najbardziej, mieszkam i pracuję w samym centrum. Z odlewkami nie ma najmniejszego problemu, poradź tylko gdzie kupić/dostać pojemniczki na próbki?[/quote] Ja zamawiałam na allegro, więc pojęcia nie mam, gdzie można je kupić w Wawie, ale mogę przynieść swoje fiolki i na miejscu chlupniesz mi do nich z flakonów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
Ja zamawiałam na allegro, więc pojęcia nie mam, gdzie można je kupić w Wawie, ale mogę przynieść swoje fiolki i na miejscu chlupniesz mi do nich z flakonów
![]() OK, w takim razie pozostaje nam tylko umówić się w konkretnym miejscu ewentualnie zapraszam do siebie, skoro mamy chlupać perfumami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;12388425]
OK, w takim razie pozostaje nam tylko umówić się w konkretnym miejscu ewentualnie zapraszam do siebie, skoro mamy chlupać perfumami ![]() Zapraszam na pw, tam omówimy szczegóły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
za amethyst i bourjois nr 33 chciałabym czekoladkę bourjois + odleweczkę perfum pour femme
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
jeżeli już miałybyśmy się wymieniać to chciałabym zrobić większą wymiankę...
![]() - V&R Flowerbomb edp - Lacoste pour Femme - Giorgio Armani Code edp - Lancome Poeme ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Czy interesowałaby Cię nadal OI. Bo może oddałabym ją za Flowerbomb + jakąś odlewkę. Powiedz tylko, jakie pojemności ew. wchodziłyby w grę 9 czy bombka mogłaby być w oryginalnej flaszce? ![]()
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- jeżeli to znaczy tyle samo co fiolki to się zgadzam :P na te trzy odlewki + czekolada ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
* ok. 15/30ml w oryginalnym flakonie z książeczką i w kartoniku * 10ml Flowerbombki edp w atomizerku * 5ml Flowerbombki Extremalnej w atomizerku * na wyrównanie różnicy w pojęciu połowy flakonu V&R, mogę zaoferować dekant NR edp |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Wstępnie jestem na tak, tylko, czy mogę dać ostateczną odpowiedź do wieczora?
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
A więc peeling Garniera+Ori+Farmona+mina turka za Neonaturę ![]() Jesli tak to wymieńmy się adresikami |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Przypominam się
![]()
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
a skąd jesteś?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.