![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() i/lub Oddam kosmetyki, PERFUMY
Z żalem proponuje wam niektóre kosmetyki w szczególności pachnące żele do mycia ciała i balsamy. Ponieważ niedawno dowiedziałam sie że nie mogę uzywac niczego poachnącego(na szczęście perfumy sa dozwolone na niekóre miejsca), ponieważ mam atopowe zapalenie skóry.
Warszawa/Częstochowa miejsca w których możemy sie osobiście spotkać! ~~1 fotka FREE~~ NOWE produkty:
~~2 fotka SEPHORA SET~~
~~3 fotka PERFUMY~~
~~4 fotka KOSMETYKI KOLOROWE~~
Szukam:
Nie potrzebuję:
W celu pozania blizszych fotek jakiegos produktu, bądź pytań prosze pisać na PW albo tlena: paimka@tlen.pl Edytowane przez paimka Czas edycji: 2009-05-18 o 12:32 Powód: zmiana stanu magazynu po raz... nie liczę który ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: i/lub Oddam kosmetyki, PERFUMY
Znajdziesz cos u mnie za powyzsze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
SEPHORA "Luxe Noir limited edytion" Body scrub 200g. Użyty raz, może ubyło z 2%.
SEPHORA "Luxe Noir limited edytion" gel massage jelly 150 ml nieuzywany, ale odkręcony fixer Art Deco cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hoho, baby doll i
![]() ![]() ![]() zapraszam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś za baby doll?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Tak, myślę że taka wymianka będzie sprawiedliwa
![]() ![]() W takim razie zapraszam na PW ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
GIORGIO EMPORIO ARMANI Diamonds 100 ml. Zużycie ok 25%. Dostałam go na prezent od mlodszego brata, który nieopatrznie zakupił podróbkę za nie malą kasę. Pachnie ładnie ale krótko. Zapach utrzymuje sie ok 5-6h.
cos u mnie?? jestam bardzo zainteresowana a pozaty to jeszcze # żel pod pryszic ON-LINE "mleczko owsiane" # żel pod pryszic ON-LINE "mleczko jedwabne" IKEA FAMILY peeling 500 ml pozostało więcej niż 3/4, uzyłam go chyba raz. Ma bardzo delikatny świeży morski zapach. Bardzo go lubiłam wcześniej zuzyłam chyba z 5 opakowań PROSZE NAJBARDZIEJ ZALEZY MI NA PODRÓBCE ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Miłoby było wiedziec czego szukasz bo moze cos poza watkiem zn ajde
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
tutaj masz kolor mniej więcej, ale wg mnie jest on jaśniejszy. jest to odcień dla cery jasnej o karnacji ciepłej - http://allegro.pl/item627447167_nowy...najtaniej.html tutaj jest zdjęcie lepiej widoczne
![]() ![]() ![]() a i chyba samego dermacola nie opłaca się wysylać... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() cos u mnie za: żel pod pryszic ON-LINE "mleczko jedwabne"
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Szukam:
Edytowane przez paimka Czas edycji: 2009-05-17 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() IKEA FAMILY peeling 500 ml pozostało więcej niż 3/4, uzyłam go chyba raz żel pod pryszic ON-LINE "mleczko owsiane" żel pod pryszic ON-LINE "mleczko jedwabne" JOHNSONS'S HOLIDAY SKIN balsam do ciała na dzień BIOSILK HYDRATING SHAMPOO+CONDITIONER TRAVEL SET 50 ml SEPHORA "Luxe Noir limited edytion" Body scrub 200g. Użyty raz, 2%. Zapraszam, zajrzyj..może cos wybierzesz za powyższe, lubię równe wymianki ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-05-17 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
hmmm no ale za baby dolla to trochę mało pewnie
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie
JOHNSONS'S HOLIDAY SKIN balsam do ciała na dzień JOHNSONS'S HOLIDAY SKIN balsam do ciała na noc GIVENCHY "Amarige Mirage" 100 ml pozostało z 1/4
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
ooo teraz widzę, że to jest 50ml, jakoś wydawało mi się że 100. to może jednak skusisz się na taką wymiankę? ok 25ml za rzęsy to moim zdaniem dobry układ. Jeszcze ci jakieś próbeczki mogę dorzucić i będzie ok. co ty na to?
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
roz Benefitu jest wart okolo 150 zl, za cienie Givenchy, choc kolekcja sprzed lilku lat zaplacilam niebotyczna sume 45 funtow
![]() Chetnie je oddam. Zestaw Sephory to jednak troche malo. Chetnie przygarnelabym Baby Dolla i korektor Daxa. Jesli to Ci pasuje to cienie Givenchy sa Twoje. Jak bedziesz chetna to wydaje mi sie, ze mam gdzies jeszcze kartonik z ta ulotka. Wydaje mi sie, ze cena , ktora zaplacilam za cienie rekompensuje Ci kosmetyki, ktore wybralam ![]() PS: witamy na wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
yyyy o jakim pedzlu z mac?
z poszukiwanych bede miala napewno pedzel jakis do rozu z naturalnego wlosia oczywiscie a czy z watku cos ci sie podoba>
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
nie dziwie się, że jest taki zasypywany bo jest z czego wybierać
![]() to jak jesteś pewna to czekam na adres na pw. jesteś nowa ale możemy wysłać razem, ja też mam dopiero 4 przekupki. PS. Piękne zdjęcia! powiesz mi jakim aparatem robiłaś? ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Jestem chetna
![]() Jak sie umawiamy na przesylke? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
JOHNSONS'S HOLIDAY SKIN balsam do ciała na dzień
JOHNSONS'S HOLIDAY SKIN balsam do ciała na noc NIVEA VISAGE YOUNG "Be bautiful!" kolor natural. Użyty 2 razy, może raz. GIORGIO EMPORIO ARMANI Diamonds 100 ml. Zużycie ok 25%. Dostałam go na prezent od mlodszego brata, który nieopatrznie zakupił podróbkę za nie malą kasę. Pachnie ładnie ale krótko. Zapach utrzymuje sie ok 5-6h LOREA'L "true math" podklad, pojemnosc 30 ml, kolor C5(ciemny raczej dla mocno oplanonych skór i śniadych cer). Użyty może z 1 raz, może 2. Tak czy inaczej ubytek podkladu bardzo niewielki. MAYBELLINE WATERSHINE GLOSS numer 502 "Cutie Pie". Błyszczyk użyty raz. Kolor zupelnie nie dla mnie. Produkt dotałam w prezencie. MAYBELLINE FOREWERSTRONG PROFESSIONAL numer 611 "Natural Pink". Lakier uzyty raz, ubytek niewielki. coś u mnie, b. mi zależy ![]() ![]() odp. u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może zainteresuje Cię cos z moich zapachów a wtedy zdradzisz co masz jeszcze na wymiane poza wątkiem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
GIVENCHY "Amarige Mirage" 100 ml pozostało z 1/4
znajdziesz coś u mnie? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Niby jestem prawie z warszawy, ale w najbliższym czasie mnie tam nie będzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Interesują mnie wszelkie peelingi/scruby do mycia ciała
W następnej kolejności BIOSILK HYDRATING SHAMPOO+CONDITIONER TRAVEL SET (jedna buteleczka 50 ml) Zapraszam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=334752 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;12345826]roz Benefitu jest wart okolo 150 zl, za cienie Givenchy, choc kolekcja sprzed lilku lat zaplacilam niebotyczna sume 45 funtow
![]() Chetnie je oddam. Zestaw Sephory to jednak troche malo. Chetnie przygarnelabym Baby Dolla i korektor Daxa. Jesli to Ci pasuje to cienie Givenchy sa Twoje. Jak bedziesz chetna to wydaje mi sie, ze mam gdzies jeszcze kartonik z ta ulotka. Wydaje mi sie, ze cena , ktora zaplacilam za cienie rekompensuje Ci kosmetyki, ktore wybralam ![]() PS: witamy na wizazu ![]() cienie wzielam narazie w rezerwacje dla Ciebie. Jak bedziesz zainteresowana to daj znac ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Ale widze, ze YSL juz poszlo ![]() Cienie byly drogie a Scrub i Galaretka to zdecydowanie malo. Nie masz zadncyh perfum badz kolorowki do oddania spoza watku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za GIVENCHY "Amarige Mirage" 100 ml pozostało z 1/4
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
jesli chodzi o kolorowke to zawsze chetnie przygarne tusze do rzes, czarne badz ciemnozielone lub ciemnoszare (takie wprost uwielbiam). Uzywam tylko pogrubiajacych. Zawsze chetnie rowniez bardzo bardzo jasne fluidy. Wiekszosc firm w ofercie nie ma nic jasnego, a ja ma to wtedy prawie w gole tego nie ma w sklepach. Moje zapasy fluidowe sa na wykonczeniu zatem bardzo chetnie bym jakis przygarnela. Cienie rowniez chetnie: albo jakies jasne, ladne bezyki albo ciemne fiolety, zielenie etc. poozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.