![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: ze składu sznurowadeł
Bransoleta bardzo nowoczesna i na pewno znajdzie swoich amatorów. Brawo, że w projekcie przewidziałaś jej wzmocnienie. Natomiast Twoje kolczyki - jak zwykle wysublimowane, nieprzeładowane, ze smakiem stworzone, bardzo mi się podobają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
A ja bardziej wolę bransoletkę. Jest taka zupełnie inna, nieszablonowa i taka... zadziorna
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
kolczyki przepiękne...i ja już wiedziałabym jak sie nimi zaopiekować
![]() a bransoletka.. tak jak sama piszesz budzi we mnie mieszane uczucia - z jednej strony jako coś genialnego w formie i wykonaniu...WOW - z drugiej strony jako biżuteria - ja bym chyba nie założyła bo dla mnie zbyt surowa w całej swojej surowości i chropowatości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Kolczyki z labradorytem są bardzo ładne ,piękna oprawa kamieni
![]() Bransoleta jest niesamowita uwielbiam takie formy i podziwiam, że tyle pracowałaś przy niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
ja jestem jak najbardziej na tak jeśli chodzi o bransę, uwielbiam duże formy a jak jeszcze niespotykana to coś dla mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
postanowiłam w końcu zrobić coś dla siebie . Wypiekłam , wypaliłam, wylutowałam dla siebie taki oto słodko-surowy wisior. A przy okazji zrobiłam etniczne kolczyki, już nie dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Wisior bardzo fajny
![]() ![]() kolczyki ciekawe chociaż jak dla mnie to zbyt masywne |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Hmm.. Mi się kolczyki bardzo podobają. Fantastyczna oksyda, piękne wzory, takie wrażenie dawnych czasów. A co do wisiora to mam kurcze mieszane uczucia trochę, ale już tłumaczę czemu. Jak zobaczyłam na miniaturce to WOOOOW, normalnie jazda, świetny, fantastyczny i super pomysł. Za to jak zobaczyłam w powiększeniu to już po prostu wygląda na troszkę niedopracowany. Ja wiem, że lubisz taki styl, i on mi się baaaardzo, ale to bardzo podoba, bo dzięki temu jesteś naprawdę unikatowa, jedyna w swoim rodzaju, ale tym razem to coś innego. Ogólnie wisior jest śliczny, ale taki jakby troszkę "zmaltretowany". To moje odczucie. Za to pomysł bezapelacyjnie super. No i pięknie Ci to wycinanie wyszło. Ja się właśnie złapałam ostatnio za głowę, bo już tyle rzeczy narobiłam w AC, a dla siebie tylko jedną, tak więc znam to skądś. Szewc bez butów chodzi jak nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Wow, jak zrobiłaś tą pomarańczową oksydę? w kolczykach ?? Świetnie wygląda z tymi kamykami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() smieszka250 - do oksydowania używam dostępnych preparatów o kombinuję ;-) Edytowane przez skladsznurowadel Czas edycji: 2009-06-29 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Piękny wisior i kolce z miedzianą oksydą wyszły też rewelacyjnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Mi ten wisior bardzo do gustu przypadł
![]() Kolczyki są śliczne również, ale jakoś nie w moim stylu ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Wisior komentowalam juz na digarcie - i caly czas to samo sformulowanie mam w glowie
"O w morde"! ![]() Kolce tez fajne ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie oglądnęłam wisior jeszcze raz na digarcie i chyba to kwestia jakości zdjęcia (wizaż niestety ją zżera), ale po oglądnięciu go tam stwierdzam jednak, że jest super i ten efekt "postarzenia" i "zmaltretowania" idealnie mu pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
bransoletka z poprzedniego wrzutu jest cudowna!!!!!
i chetnie bym ja nabyla ![]() napatrzec sie nie moge ![]() kolczyki z tegoz wrzutu podobaja mi sie mniej. natomiast wisior i kolczyki z ostatniego wrzutu sa piekne!!! westchne tylko sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki są pierwsza klasa
![]()
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Wisior świetny ale kolczyki przesliczne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
www.dulcedo.pl
|
No kochana kolce prześliczne wisior nie dla mnie ale forma wyszukana jak zwykle. Piekne prace.
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Wisor wspanialy, bardzo lubie taka forme i styl
![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Piękna, dopieszczona oksyda na kolczykach. W świetle dziennym będzie bardzo przyciagac uwagę. Obie prace jak zwykle wyjątkowe, nieprzeciętne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
wisior ladny ale "nie mój"
za to kolczyki mnie zachwycily wszystko jest w nich idealnie dopasowane ksztalt zawieszki, wzor zawijaskow, forma bigli, wielkosc i kolor kamyczkow no i ta oksyda cudo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Bransoletka to przebłysk geniuszu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Kolczyki są świetne,wisior nie w moim stylu,ale podoba mi się motyw różany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
kolzcyki przegenialne.. oj chcialabym mieć jakieś z twojej stajni... piękne są
![]() ![]()
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
strasznie dziękuje za wszystkie miłe komentarze i uwagi
![]() przy okazji, podzielę się jeszcze - jak wcześniej rzadko nosiłam naszyjniki, czy wisiorki, tak teraz nie mogę się rozstać z moim surowolistkowym i nawet w domu niechętnie go zdejmuję ;-) zawsze nosiłam swoje kolczyki i mam ich... trochę, ale takie bardziej pracochłonne rzeczy rzadko zostają u mnie - na pewno to znacie... powiem tyle: dziewczyny, zróbcie sobie czasem coś specjalnie dla siebie - polecam ![]() a tutaj jest dalszy ciąg mojej kamiennej serii, miał być jeszcze jeden wisior tylko ... przed wprawianiem spadł mi śliczny duży labradoryt i się roztrzaskał ... ![]() Edytowane przez skladsznurowadel Czas edycji: 2009-06-29 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
cuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
bardzo szkoda
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Te drugie oceniałam już na digarcie i nadal uważam, że to najlepsza Twoja praca. Są idealne, naprawdę przepiękne w tej swojej surowości i romantyzmie jednocześnie. I za każdym razem jak patrzę na Twoje, czy też np. Essart prace to wyjść z podziwu nie mogę ile możliwości kompletnie różnego rodzaju designu daje AC, ile unikalnych rzeczy można wymyślić bez "inspirowania" się kimkolwiek. Wydaje mi się, że w tym materiale to dużo łatwiejsze niż np. w wire wrapingu, czy "składakach" i właśnie ta swoboda jest super.
Te pierwsze kolczyki trochę nie w moim typie, ale to zupełnie kwestia gustu, bo ja po prostu nie przepadam za prostokątami w biżuterii, zwłaszcza jeśli nie są specjalnie smukłe. Taki jakiś osobisty "wont" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
www.dulcedo.pl
|
Mnie zdecydowanie też bardziej uwiodły drugie, pierwsze wydają mi się zwichrowane, ale to jak się mówi rzecz gustu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.