![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VIII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
U :
Śn : (zaspałam ) dwie kromki razowca suche 2śn: jabłko O: dwie czubate łyzki ziemniaków , sałata z śmietaną , dwie nózki z kurczaka z ,,pomysł na obiad '' pomidorowym ;P P: Big Trio K: kakao ![]()
#93 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam się dlaczego twoje jadłospisy są takie skromne?? Przecież jesteś na utrzymaniu a to jest zbyt małooo na U....
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
blablablaUciągdalszyikropka.
1. dwie kromki słonecznikowego z masłem, wiejski lekki, jabłko, herbata 2. bułka z czekoladą 3. ryba, 50g ryżu brązowego, sałata lodowa z różnymi rzeczami, miseczka truskawek 4. duża bułka razowa, 4 wafle ryżowe, bardzo dużo masła na tym wszystkim, tuńczyk w oliwie z ol. truskawki trzy, czy cztery taam..
My Sweet November.. Can you breathe what I breathe? Edytowane przez moniczkaaSnk Czas edycji: 2009-05-20 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
a cio do tych placków owsianych to można zamiast płatków owsianych na wodzie to zrobić z płatków owsianych na mleku , dodać otrębów i czego sie tam chce i jajko ??
bo jak ja zrobiłam na wodzie to odrazu je wyrzuciłam :/ okropne wyszły. i jeszcze jedno pytanie co do twarożka ?? jecie tylko chudy ? bo u mnie w sklepie jest tylko pół tłusty i tłusty . tata je tłusty :/ a półtłusty mi sie kończy ![]()
Bo chciałabym ufać Ci tak, by w twoich rękach zostawić mój świat.. Edytowane przez agussssia Czas edycji: 2009-05-20 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
U:
-dwie kromki chleba z masłem, szynką z indyka i plastrem pomidora -tak samo jak powyżej ![]() -około kilograma truskawek, połowa jabłka -śledź w śmietanie, ziemniak -wieśniak z cynamonem i dwoma łyzeczkami kakao -bardzo dużo orzechów laskowych (200g) w miodzie kurcze no! wieczorami po prostu nie mogę wytrzymać i zawsze coś podjem...
#99 |
Zakorzenienie
|
Nie możecie dodawać niczego płynnego (poza jajkiem). Masa musi być gęsta.
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do podpisu... 171cm i 53kg + R= powodzenia
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To przecież nie głodówka tylko standardowa redukcja.
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
up....... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
może i jest standardowa redukcja, chociaż wg mnie jak da mnie , ona dla ciebie jest zbyteczna, bo z taką wagą którą masz reprezentujesz niedowagę, nie sądzę, aby to się dla ciebie dobrze skoczyło, a co okresu , byłaś u gin? stwierdził jakieś inne przyczyny braku okresu? bo jak nie, to przepraszam, ale ja innej przyczyny nie widzę, i ty się nadal redukujesz....
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Zapomnialam dopisac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() u: 1. owsianka z jaśkami kokosowymi, wiórkami kokosowymi, orzeszkami ziemnymi i sosem toffi 2. miska truskawek, grahamka z twarogiem, masłem orzechowym i dżemem. ![]() 3. barszcz z uszkami ![]() ![]() d: garść orzeszków w miodzieee mmmmm ![]() 4. 3 bit intensimo, serek homo brzoskwinia-marakuja z biszkoptami 5. 3 połówki grahamki z maslem, wedlina i jajkiem i musztarda teraz jablko jem i czekam na YCD. ![]() dużo dużo herbaty w międzyczasie.... piiiić... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Moje dzisiejsze zabiegane R
I. owsianka(3 łyzki płatków owsianych, łyżka otrąb, łyżka owsa nagiego),niecała szklanka mleka 1.5%, pół serka wiejskiego, jabłko, kardamon II. 2 kromki chleba pełnoziarnistego własnej roboty z mozzarellą, papryką, oliwkami i ogórkiem; garstka pestek dyni III. 200g sosu bolognese(oliwa, cebula, mięso wołowe, pomidory, zioła) 200 g fasolki szparagowej - nadal jakoś nie mogę wkomponować w swoje obiady ww złożonych :/ mieszkam sama i n.p torebka ryżu albo kaszy to dla mnie za dużo, a za odgrzewaną nie przepadam. dzisiaj mógłby byc makaron, ale nie miałam pełnoziarnistego IV mało i kiepsko-ok.0,5 litra kompotu z rabarbaru, posłodzone łyżeczką fruktozy V.serek wiejski z papryką i pestkami słonecznika Bardzo proszę o ocenę!
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje,napewno kiedys skorzystam z przepisu ![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Bry to ja
![]() Moje U Sniadanie: 4 lyzek platkow owsianych, 2 lyzki musli gluten-free, mleko kozie. Lunch Salatka z groszki , bobu jakis takich zielonych fasolek (?-nie wiem bo siwerza itd, ale kupna), szpinaku z sosem smietanowym (opakowanie rzeklo 250 kcal ma) + 5 ryzowych cusiow z czarnym sezamem (opakowanie rzeklo 25kcal jeden...) Obiad Kurczak z sosem jalfrezi (taki curry z papryka itd) + sezamu duzo + brazowy ryz (tak z 7 lyzek ![]() 3 poppadums (kazdy 37kcal to takie smazone cus jak prazynki, ale z maki z cieciorki) z mango chutney (taka marmielada z mango ![]() 50g mango suszonego 3-4 kielony wina czerwonego (poszalalam) I jak???????
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny, bardzo prosze o pomoc w ocenie naszej diety - mojego TŻ i mojej. Zgłaszam się do Was, bo bardzo się zaniedbaliśmy przez wiosnę - TŻ padł ofiarą refluxu żołądkowego, a ja mam dużżżżże niedobory żelaza. Nie możemy gotować dla dwóch osób różnych dań, bo nie mamy na to czasu, poza tym jesteśmy chorzy :/
Nie jemy mięsa, ale za to ryby chętnie. TŻ pije zioła i nie może: jeść słodyczy, zbyt dużej ilości ryb, mleka, surowych warzyw, ani pić kawy i herbaty. Ja indywidualnie do posiłków mogę zjeść awokado lub sok z świeżo wyciśniętych owoców. Razem pijemy sok marchwiowy! Wymyśliłam cztery jadłospisy U, proszę o ocenę: ŚNIADANIE Bułka żytnia z oliwą z czosnkiem z serkiem caprese 1 pomidor, 1 ogórek II ŚNIADANIE Serek wiejski z płatkami orkiszowymi i brzoskwinią OBIAD I DANIE - krem z brokułów II DANIE – kuskus z sosem z startej marchewki, selera i soczewicy + ciecierzyca + gotowane na parze warzywa PODWIECZOREK Naleśniki z twarogiem KOLACJA Sałata z tuńczykiem z pomidorami z bułką pszenną ŚNIADANIE Jajka na miękko z bułką żytnią, serek naturalny do smarowania pieczywa, papryka II ŚNIADANIE Serek wiejski z płatkami orkiszowymi, otrębami i kiwi OBIAD I DANIE - krem z cebuli i sosu pomidorowego II DANIE – ryba pieczona w soli i warzywa gotowane na parze PODWIECZOREK Nie wiem, co podać??? KOLACJA Sałatka z mozzarelli, pomidora, oliwy z oliwek i bułka pszenna ŚNIADANIE Sałatka z fety, kapusty pekińskiej, oliwek, papryki i pomidora + oliwa z oliwek, bułka, masło, serek almette z ziołami II ŚNIADANIE Serek wiejski z płatkami orkiszowymi i ananasem OBIAD I DANIE – barszcz czerwony II DANIE – risotto z warzywami PODWIECZOREK Znów nie wiem KOLACJA Sałatka z świeżego szpinaku z grzankami z oliwą z oliwek i pomidorem ŚNIADANIE Mozzarella, papryka oliwki+ oliwa z oliwek, bułka, masło, pasta z ciecierzycy II ŚNIADANIE Serek wiejski z płatkami orkiszowymi i brzoskwinia OBIAD I DANIE – zupa jarzynowa II DANIE – krewetki z ryzem i warzywami PODWIECZOREK Znów nie wiem KOLACJA Zapiekanka z bakłażana i tofu Wielkość dań dostosowana do naszych potrzeb ![]() Edytowane przez nadia_ Czas edycji: 2009-05-20 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
to jak z tym twarogieem bo nikt mi nie odpowiedział ??
chudy musi być ?? mi został tłusty teraz bo tata nie kupił półtłustego ![]() ![]() chudego u nas nie ma xD
#113 |
Raczkowanie
|
Moja R:
I śn 5.00: owsianka: 4 łyżki płatków, 1 łyżka otrąb pszennych, 3/4szklanki mleka 2%, 100g twarogu chudego, łyżeczka kakao, kawa ze słodzikiem II śn: 9:30 2 kromki chleba razowego żytniego, 4 plasterki szynki z indyka, pół pomidora, kilka plastrów ogórka, duuuże jabłko III śn: 13.00:serek homo naturalny 130g, garść migdałów Obiad 17.15: pół woreczka kaszy gryczanej, puszka tuńczyka w sosie własnym ugotowana z 3 łyżeczkami koncentratu i czosnkiem , 200g brokuł gotowanych. Kolacja 21.45: wiejski 200g a mam znowu pytanie... Bardzo bolą mnie stawy biodrowe, od czego tak może być? może za dużo nabiału :| poza tym tak z ciekawości ile dzisiaj mój jadłospis ma kalorii ? ![]() Oceńcie proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#115 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
I'm delighting in the air but I'm hungry .. for you Edytowane przez ElleEstJolieeeee Czas edycji: 2009-05-20 o 21:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
na podwieczorek zestawem idealnym jest białko + nnkt. Na kolację możesz jeść węglowodany, 2-3 h przed snem. Później czyste białko. Tak, biały ryż to węglowodany proste.
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
iza_wiosenna, dziękuję za ocenę! :kwiatek:
Cytat:
Kalorie są nieistotne, ważne że Twój jadłospis, przynajmniej na moje oko, był dziś prawie idealny, zbilansowany i smaczny ![]()
Włosy: jest APL, będzie MBL! Moje włosowe patenty: Prostowanie bez prostownicy i suszarki "Metoda kubeczkowa" udoskonalona Edytowane przez venus in furs Czas edycji: 2009-05-20 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Iza,lepiej??????..taki plan na jutro UTRZYMANIE
Edytowane przez Magdalena0603 Czas edycji: 2009-05-20 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.