![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tylko firmowe kosmetyki,rowenta,philips częste dokładki
Płytka działa, nie zacina się, wszystko jest ok
![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
jak możesz zarezerwuj mi simsy-musze ustalić z inną dziewczyną co ona bierze-bo podobne kosmetyki wypisałyście...na ile wyceniasz gre?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
dzisiaj sie dogadamy o 19? ok?
ja ją wyceniam na 70-80-jak myślisz?-ceny spadły ,bo jest już 3,a ty masz używaną( i porysowaną) ale mój syn ja chce ![]() to mniej wiecej z kosmetykami podobnie..cenowo-ok? ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- cienie w kremi koszt.70 zł 1 moge dać 1 + coś? albo np. 2 cienie-a ja coś dobiore? ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- to trzymaj do 19-ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
OK, będę trzymać, już zaznaczyłam w wątku, że są zarezerwowane
![]() ![]()
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2009-06-22 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Częste dokładki:firmowe kosmetyki,rowenta,philips
Dwie pary nożyczek zarezerwuję (te z ząbkami służą do cieniowania, a te drugie do normalnego strzyżenia), pelerynkę upiorę, bo była troszkę chyba od farby do włosów przebrudzona pod spodem, ale mam nadzieję, że ładnie to zejdzie i zrobię jeszcze zdjęcie po upraniu na wszelki wypadek żebyś sobie ją zobaczyła, te wszystkie akcesoria były niewiele używane, w pudle z nimi znalazłam jeszcze taki gruby pędzel do zgarniania włosów (też będę go prała), spryskiwacz do włosów, specjalny fartuszek fryzerski - rozmiar 38 (takie większe 38), miseczkę z dwoma pędzelkami do rozrabiania farby i folię do robienia baleyage (mam nadzieję, że tak to się piszę
![]() I jakbyś mi mogła wycenić mniej wartość tego co chciałam, to byłoby fajnie, bo nie wiem jakiej wielkości są te miniaturki i trochę mi trudno to określić. Firma z której pochodzą nożyczki to włoska firma KIEPE, niestety z moją tenedencją do wyrzucania wszystkiego co wydaje mi się, że mi się nie przyda wyrzuciłam pokrowce.
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
jestem-sprawdziłam cene-srednio simsy na alegro koszt.50 zł...a twoja płytka jest peknieta...
moge ci dać cień clarinsa w kremie (on 70 zł) i troszke odsypki kryolanu( do pojemniczka douglasa) co myslisz? ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- albo cień+ tusz mini clarinsa-nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Nie jest pęknięta
![]() ![]() Pasowałby mi cień Clarins, mini tusz Clarins i troszkę odsypki Kryolana, może tak być? ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
OK, adres już poleciał na PW
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Pytałaś o Carlo di Roma - jest to niskopółkowa firma, ja sama jej w sumie nie znam, puder wydaje się być fajny, ma fajną puderniczkę, ale dla mnie jest za ciemny, bo ja jestem biała jak córka młynarza
![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Podsumowując wysyłam tobie: klamerki
![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Azzaro damski już wymieniłaś?
Masz jeszcze ten drugi krem Clarins co mi wcześniej proponowałaś?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-23 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
azzaro mam-wystawiłam tylko za konkretne kosmetyki-linery maca...
krem raczej zostawiam sobie.. a jak działają te papiloty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Działają jak zwykłe termoloki do prądu, chwilę nagrzać i na włosy, ostygną - ściągamy, gotowe!
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy chcę oddać Nicky Clark za 30 ml kremik.
Za niecały miesiąc z kremu nic nie zostanie, a to jednak sprzęt na lata i niestety sporo za niego zapłaciłam... ![]() Interesuje mnie też paletka Glazel, ale sam krem czy paletka za papiloty to trochę za mało, z kolei dwie rzeczy za dużo... Czy w związku z tym byłabyś zainteresowana dodatkowym cieniem MAC ? (mam jasny róż i granat - oba z drobinkami i niewielkim zużyciem, takie jak w czarnym który u mnie wzięłaś ![]() ![]() Jeśli byłabyś zainteresowana to ja oddam papiloty i jeden cień MAC, a Ty kremik i paletkę. Mogę dodatkowo jeszcze dorzucić odsypkę MAC, albo podzielić się z tobą na pół sypkim cieniem Benefit w kolorze prześlicznego turkusu. I dwa pytanka: - do kiedy mają ważność cienie Glazel? - czy są jakościowo w miarę porównywalne do MAC?
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
a możesz wysłać min zdjęcia cieni maca?
więc tak ja mam dużą paletę glazel-i tylko dlatego oddaje małą... jednak ani na dużej,ani na małej nie ma kodu i daty...cienie sa świetne ..ważno są napewno jeszcze z 3 -4lata .kolorówka ma ważnosć 5 lat(cienie) są wypiekane ,intensywnosć kolorów zależy od tego czy nakładasz na mokro-czy na sucho... nie wiem czy mi sie opłaca taka wymiana? ile kosztują te papiloty? a co to jest ta lokówka na naboje? jak działa?-naboje sie dokupuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Papiloty kosztowały ponad 43 euro i są w idealnym stanie. Użyłam je tylko dwa razy.
Jeśli dodam cień MAC i odsypkę (lub pół cienia Benefit) a Ty krem i paletkę wymiana jest dla obu stron korzystna. Lokówka działa z kolei na gazowe naboje Brauna energy cell, więc nie powinno być problemu z dokupieniem takich naboi w sklepach ze sprzętem Braun czy przez internet. Ma przewagę nad sprzętem, który trzeba podłączyć do prądu, że praktycznie wszędzie można ułożyć włosy (nawet w damskiej toalecie, pod namiotem itp.). Jeśli w domu jest awaria i nie ma prądu, a włosy wymagają ułożenia jest to jedyna deska ratunku ![]() Postaram się jutro dodać zdjęcia cieni MAC jak aparat pozwoli (słabe baterie), zrobię w dziennym świetle.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-26 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Cienie to:
Blue Edge - ciemny granat z iskierkami Pink Venus - delikatny, chłodny róż z iskierkami Ciężko będzie mi oddać którykolwiek z nich, nie wiem jeszcze czy się zdecyduję ![]() Twoja paletka jest fajna, ale nie znam tej firmy i troszkę się boję, że stracę cień spoza wątku na coś co mi zupełnie nie będzie leżało... Linków do sprzętu niestety nie mam, dlatego porobiłam tyle fotek ![]() Naboje nie są jednorazowe, ja używałam lokówki rzadko i jeden nabój służył mi pół roku. Przy częstym używaniu jest to podobno ok. 3 miesiące, ale to naprawdę zależy od tego jak często używasz i jak długo nakręcasz włosy (grubsze loki, cieniutkie pasemka itp.) Na pewno 2 miesiące posłuży, ale powinien więcej. Jeśli masz bardziej zniszczone włosy to zdecydowanie polecam papiloty. Lokówka raczej sporadycznie. I oczywiście zawsze najlepiej wcześniej użyć odpowiedni specyfik bez spłukiwania, do modelowania włosów, chroniący przed wysoką temperaturą (także suszarki). ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Papiloty Babyliss kosztują 225 zł Nicky Clark w przeliczeniu na złotówki ok. 190 zł. Remington z allegro jest gorzej wykonany i z innych materiałów - inna półka. A na allegro można też kupić niby po cenie okazyjnej wielki, nie działający bubel - także czasem cena z kosmosu powinna być zastanawiająca. ![]() Nie wiem czy mam się tak dobrze, bo przy 39'C już czasem zdycham i chętnie bym się zamieniła z kimś na deszcz i burze, byle poniżej 27 C ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-26 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Glazel bardzo długo się utrzymują i są bardzo duże-ja wykonując sporo makijaży nie mogę ich zuzyć
![]() pomyśl ...i ja też pomysle-nie ukrywam ,ze jestem chętna na oba cienie ![]() ale jutro jeszcze zobacze kolorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.