Sale weselne świętokrzyskie!!! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-11, 22:34   #91
Talaaa87
Zadomowienie

Dot.: Sale weselne świętokrzyskie!!!

Witam!
A może ktoś coś napisać na temat sal weselnych w Jędrzejowie??
Z góry dziękuje
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 11:57   #92
goslaczek
Przyczajenie

Witam cieplutko !!!
Poszukuję opini na temat Sali weselnej Rywa Verci w Stopnicy !!!

Edytowane przez goslaczek
Czas edycji: 2011-01-19 o 12:00 Powód: -
goslaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 14:25   #93
Talaaa87
Zadomowienie

Nie wiem czy ktoś Ci tu odpisze bo ja napisłam i jak widać nikt nie pomógł. Tutaj masz link do kieleckiego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=463945
Tam szybciej uzyskasz pomoc
Pozdrawiam

Pani Mgr
Stary 2011-01-20, 16:04   #94
goslaczek
Przyczajenie

Dzięki, ale niestety nic tam na ten temat nie ma :-(
goslaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 21:13   #95
Talaaa87
Zadomowienie

A pytałaś na forum?? bo może ktoś coś wie na temat tej sali ale nic nie pisał a może jak dopytasz to ktoś pomoże

Pani Mgr
Stary 2011-02-16, 10:28   #96
niematakiegokontaerror2
Raczkowanie

Ja i moje miłości też ostatnio przeglądaliśmy za salami i naprawdę ciężki temat. Albo ch.... daleko albo cena z sufitu. Chyba trzeba się obejrzeć za wynajęciem samej sali niż płacić od osoby, tylko czy jeszcze ktoś tak wynajmuje atrakcyjne sale ??
niematakiegokontaerror2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-17, 08:32   #97
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez grenob Pokaż wiadomość
Ja i moje miłości też ostatnio przeglądaliśmy za salami i naprawdę ciężki temat. Albo ch.... daleko albo cena z sufitu. Chyba trzeba się obejrzeć za wynajęciem samej sali niż płacić od osoby, tylko czy jeszcze ktoś tak wynajmuje atrakcyjne sale ??
Oczywiście, że tak. Sala, w której mieliśmy wesele była tego przykładem
Stary 2011-02-17, 08:56   #98
niematakiegokontaerror2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
Oczywiście, że tak. Sala, w której mieliśmy wesele była tego przykładem
Tylko gdzie znaleźć takie sale by komfort była na poziomie np: Restauracji Castor czy Hotelu Łysogóry , chętnie bym z moja miłą zarezerwował termin w takiej sali.
Stary 2011-02-17, 09:27   #99
Lowczyni
Zakorzenienie

grenob jeśli chcesz płacić od osoby a poszukujesz wysokiego standardu mogę z czystym sumieniem polecić Pałac w Kurozwękach.
Stary 2011-02-17, 09:41   #100
niematakiegokontaerror2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
grenob jeśli chcesz płacić od osoby a poszukujesz wysokiego standardu mogę z czystym sumieniem polecić Pałac w Kurozwękach.
Łowczyni, no właśnie nie uśmiecha nam się od osoby bo policzyliśmy że minimum 50tys nas szarpnie. Co do pałacu w Kurozwękach to z zewnątrz i wewnątrz jest super ale , no właśnie - zawsze musi być jakieś ale. Sale są 4 i na jednej goście mi się nie zmieszczą bo maksymalnie przy upakowaniu do jednej wchodzi 100 a gości byśmy mieli 130. Sala do tańczenia osobno + 2 osobne sale do jedzenia - nieee to nie przejdzie, mam bardzo staroświeckich "sponsorów"(czyt. rodziców) więc wszyscy muszą się gapić na parkiet i nie ma przeproś Zdecydowanie lepiej i taniej by nas wyniosła sala do wynajęcia + samemu organizować ale gdzie takie cudo znaleźć by spełniało wymogi wizualnego komfortu ?
Stary 2011-02-17, 10:08   #101
Lowczyni
Zakorzenienie

grenob zawsze są jakieś plusy i minuty. Nam akurat pasowało że goście siedzieli w 2 salach a w trzeciej była kawa, herbata, ciasta fontanna czekoladowa. W sali balowej tańce. I przynajmniej można było z kimś porozmawiać a nie przekrzykiwać muzykę. Ale rozumiem Cię u mnie też rodzice w bardzo dużej mierze płacili za wesela ale nie wtrącali się. A jak zobaczyli salę to powiedzieli żebyśmy nic innego nie szukali
Cena w Kurozwękach nie jest tak duża bo chyba 170 zł od pary z ciastem, sokami, kawą, tortem. Jak masz wesele na 130 osób a nie licz że tyle na pewno przyjdzie (zawsze się wykrusza około 20 osób), to z kicharkami wcale jaoś wielkiej oszzęności nie będzie. A ile się ulatacie, za wszystkim to będziecie mieli wszystkiego po dziurki w nosie. Zresztą możesz sięspytać dziewczyn na Kielcach Jużto kiedyś z dziewczynami liczyłyśmy i opłaca się brać kucharki jak ma się 150 osób na weselu. A pamiętaj że jak chcesz tak wypasioną sale to i za nią zapłacisz o wiele więcej, co powiększy ci koszt wydatków.
Stary 2011-02-17, 10:21   #102
niematakiegokontaerror2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
...Cena w Kurozwękach nie jest tak duża bo chyba 170 zł od pary z ciastem, sokami, kawą, tortem. Jak masz wesele na 130 osób a nie licz że tyle na pewno przyjdzie (zawsze się wykrusza około 20 osób), to z kicharkami wcale jaoś wielkiej oszzęności nie będzie.....
Gdyby cena była 170 od pary to bym się nawet nie zastanawiał , ale cena podstawowa to 170 od osoby a to już różnica znaczna. Co do kucharek , latania za tym to już mam ten temat z głowy bo niedawno siostra cioteczna brała ślub i ma wszytko popisane, po drugie mam czas na to - co się przyoszczędzi to pójdzie na mebelki do mieszkania
Stary 2011-02-17, 10:34   #103
Lowczyni
Zakorzenienie

Jak masz czas to faktycznie, ja go nie mam bo zarabiam pieniądze w tym czasie Życzę powodzenia. A co do menu za 170 zł w Kurozwękach to na pewno nikt głodny by z tego wesela nie wyszedł
Stary 2011-02-17, 14:34   #104
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Tylko gdzie znaleźć takie sale by komfort była na poziomie np: Restauracji Castor czy Hotelu Łysogóry , chętnie bym z moja miłą zarezerwował termin w takiej sali.
Sala, gdzie ja miałam wesele: http://busko.net.pl/dom-weselny-vero...28,1692,o.html
Komfort jest na wysokim poziomie Płaci się za wynajem sali.Tyle, że to nie Kielce a Busko Widzę Waszą rozmowę z Lowczyni i powiem, że akurat nam się opłaciło Na pewno wyszło mniej niż płacenie od osoby
Stary 2011-02-17, 14:40   #105
niematakiegokontaerror2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
Sala, gdzie ja miałam wesele: http://busko.net.pl/dom-weselny-vero...28,1692,o.html
Komfort jest na wysokim poziomie Płaci się za wynajem sali.Tyle, że to nie Kielce a Busko Widzę Waszą rozmowę z Lowczyni i powiem, że akurat nam się opłaciło Na pewno wyszło mniej niż płacenie od osoby
Rewelacja o to mi właśnie chodziło, czy coś możesz więcej powiedzieć o tym ?? Ile za sale , czy to była tylko sobota czy też z niedzielą itd. wszystkie informacje mile widziane )
ps. a jak z Waszymi zdjęciami bo jako fotograf jestem uczulony na różnokolorowe światła itd.
Stary 2011-02-17, 14:53   #106
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Rewelacja o to mi właśnie chodziło, czy coś możesz więcej powiedzieć o tym ?? Ile za sale , czy to była tylko sobota czy też z niedzielą itd. wszystkie informacje mile widziane )
ps. a jak z Waszymi zdjęciami bo jako fotograf jestem uczulony na różnokolorowe światła itd.
Sala jest do dyspozycji od czwartku do niedzieli do ok.22. A w poniedziałek na spokojnie przyjeżdża się po rzeczy. Za wynajem 5000 zł +media (ok.1000 zł). Jeśli chodzi o zdjęcia to mogę pokazać cały nasz reportaż z wesela. Jeśli będziesz chciał to wyślę na priv. Zobaczysz wtedy jak te wszystkie światła wypadają na zdjęciach.
Stary 2011-03-06, 13:47   #107
qbsonik
Raczkowanie

Witam,
a ja dla odmiany napiszę, że mam do odstąpienia termin 23 lipca 2011r. w Hotelu Ameliówka (duża sala 130 osób), cena od osoby to 130zł, w razie jakiś pytań proszę o wiadomości na priva
Stary 2011-03-16, 13:05   #108
2Tusiak
Raczkowanie

Hej, widziałam kilka dziewczyn, które pisały, że mają lub miały wesele w Dworku Staropolskim. Będę tam miała swoje w tym roku i chciałam poprosić o jakieś relacje
2Tusiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 16:27   #109
kopaga
Raczkowanie

A czy ktoś coś wie na temat sal weselnych w bielinach?
kopaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 18:14   #110
aabika
Raczkowanie

Poleci mi ktoś może jakąś salę w okolicach Skarżyska? Będę wdzięczna
aabika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-22, 13:49   #111
jennika
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Sale weselne świętokrzyskie!!!

Witam forumowiczki, jeśli ktoś szuka opinii na temat sali weselnej, hotel zielone zacisze chełmce koło kielc chętnie udzielę na priv
jennika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-25, 21:39   #112
oluska268
Przyczajenie

Hej Dziewczyny!! A wiecie może coś na temat nowej sali w Korczynie w gminie Strawczyn? Nawet nie wiem jak się nazywa..Będę wdzięczna bardzo!! Pozdrawiam
oluska268 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-09, 11:44   #113
make_up_kielce
Przyczajenie

Hej A co sądzicie o hotelu Miedziana Góra? Jeśli któras z Was była tam na weselu lub miałą tam swoje własne to niech napisze jak jest, czy wszystko ok itp, itd Z góry dziekuje
make_up_kielce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-29, 15:12   #114
haanka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jennika Pokaż wiadomość
Witam forumowiczki, jeśli ktoś szuka opinii na temat sali weselnej, hotel zielone zacisze chełmce koło kielc chętnie udzielę na priv
Ja pilnie poszukuę opini na temat tej sali, czy mogę prosić na priv??
Z góry dzięki
Pozdrawiam
haanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-09, 16:13   #115
radiowezel13
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Sale weselne świętokrzyskie!!!

...

Edytowane przez radiowezel13
Czas edycji: 2012-07-20 o 21:22
radiowezel13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-29, 22:24   #116
Marcysia_27
Przyczajenie

Witam wszystkie zamężne i przyszłe mężatki
Mam pytanie - czy ktoś może wypowiedzieć się na temat sali weselnej Castor na ul. Krakowskiej 62 w Kielcach - będę wdzięczna za szybką odpowiedź
Pozdrawiam
Marcysia_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-06, 21:08   #117
jennika
Przyczajenie

Witam dziewczyny ,
również poszukuje info o sali w Korczynie. jest to nowa sala i nigdzie nie mogę nic znaleźć na jej temat....
jennika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-02, 16:07   #118
aska_k9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez radiowezel13 Pokaż wiadomość
też mogę opowiedzieć parę Ciekawych rzeczy na temat HOTELU ZIELONE ZACISZE jak coś to piszcie na priv
Też chętnie dowiem się coś więcej o tej sali . Pozdrawiam

Edit. Cos niecoś wiem więcej o tej sali. Ostatecznie się niestety na nią nie zdecydowaliśmy, bo zależało nam na 2-dniowym przyjęciu, a wtedy od osoby wychodziło 240 zł, także przy 180 osobach które chcieliśmy zaprosić to jednak dosyć spory wydatek. Jeden dzień natomiast, kosztuje 160 zł, także myślę, że względnie, a sala wygląda niesamowicie i już zazdroszczę każdemu kto będzie miał w niej wesele. Wiem jeszcze, że zabierasz niewykorzystane ciasta, owoce ze sobą, resztę jedzenia zostawiasz na sali (wydaje mi się, że tak akurat jest zawsze, gdy przyjęcie jest od osoby).

Edytowane przez aska_k9
Czas edycji: 2012-01-11 o 23:10
aska_k9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-09, 15:31   #119
kylamms
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Marcysia_27 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie zamężne i przyszłe mężatki
Mam pytanie - czy ktoś może wypowiedzieć się na temat sali weselnej Castor na ul. Krakowskiej 62 w Kielcach - będę wdzięczna za szybką odpowiedź
Pozdrawiam

Castor to super sala polecam pyszne jedzenie miła obsługa itd. Jak dla mnie 10/10.
kylamms jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 23:20   #120
aska_k9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jennika Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny ,
również poszukuje info o sali w Korczynie. jest to nowa sala i nigdzie nie mogę nic znaleźć na jej temat....
Oglądaliśmy tą salę z Tż . Nam ten Pan powiedział cenę za wynajem 5000 zł, ale to taka cena "po znajomości" raczej zapłacisz ok. 6000zł, a od osoby 200 zł razem z poprawinami. Za prąd 400 (?), za gaz 200 zł i woda 200 zł. To tyle, najlepiej umówić się na obejrzenie sali, wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz i czy sala Ci odpowiada. Z zewnątrz wszystko wygląda pięknie, dużo miejsca, ładnie umeblowane pokoje. Mnie nie podobało się to, że w łazienkach śmierdziało jak w publicznych toaletach, a przecież to nowa sala
aska_k9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości