|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sale weselne świętokrzyskie!!!
Witam!
A może ktoś coś napisać na temat sal weselnych w Jędrzejowie?? Z góry dziękuje ![]()
|
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
Witam cieplutko !!!
Poszukuję opini na temat Sali weselnej Rywa Verci w Stopnicy !!! Edytowane przez goslaczek Czas edycji: 2011-01-19 o 12:00 Powód: - |
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy ktoś Ci tu odpisze bo ja napisłam i jak widać nikt nie pomógł. Tutaj masz link do kieleckiego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=463945
Tam szybciej uzyskasz pomoc ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki, ale niestety nic tam na ten temat nie ma :-(
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
A pytałaś na forum?? bo może ktoś coś wie na temat tej sali ale nic nie pisał a może jak dopytasz to ktoś pomoże
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Ja i moje miłości też ostatnio przeglądaliśmy za salami i naprawdę ciężki temat. Albo ch.... daleko albo cena z sufitu. Chyba trzeba się obejrzeć za wynajęciem samej sali niż płacić od osoby, tylko czy jeszcze ktoś tak wynajmuje atrakcyjne sale ??
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
grenob jeśli chcesz płacić od osoby a poszukujesz wysokiego standardu mogę z czystym sumieniem polecić Pałac w Kurozwękach.
|
|
#100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdecydowanie lepiej i taniej by nas wyniosła sala do wynajęcia + samemu organizować ale gdzie takie cudo znaleźć by spełniało wymogi wizualnego komfortu ?
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
grenob zawsze są jakieś plusy i minuty. Nam akurat pasowało że goście siedzieli w 2 salach a w trzeciej była kawa, herbata, ciasta fontanna czekoladowa. W sali balowej tańce. I przynajmniej można było z kimś porozmawiać a nie przekrzykiwać muzykę. Ale rozumiem Cię u mnie też rodzice w bardzo dużej mierze płacili za wesela ale nie wtrącali się. A jak zobaczyli salę to powiedzieli żebyśmy nic innego nie szukali
Cena w Kurozwękach nie jest tak duża bo chyba 170 zł od pary z ciastem, sokami, kawą, tortem. Jak masz wesele na 130 osób a nie licz że tyle na pewno przyjdzie (zawsze się wykrusza około 20 osób), to z kicharkami wcale jaoś wielkiej oszzęności nie będzie. A ile się ulatacie, za wszystkim to będziecie mieli wszystkiego po dziurki w nosie. Zresztą możesz sięspytać dziewczyn na Kielcach Jużto kiedyś z dziewczynami liczyłyśmy i opłaca się brać kucharki jak ma się 150 osób na weselu. A pamiętaj że jak chcesz tak wypasioną sale to i za nią zapłacisz o wiele więcej, co powiększy ci koszt wydatków.
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Jak masz czas to faktycznie, ja go nie mam bo zarabiam pieniądze w tym czasie
Życzę powodzenia. A co do menu za 170 zł w Kurozwękach to na pewno nikt głodny by z tego wesela nie wyszedł
|
|
#104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Komfort jest na wysokim poziomie Płaci się za wynajem sali.Tyle, że to nie Kielce a Busko Widzę Waszą rozmowę z Lowczyni i powiem, że akurat nam się opłaciło Na pewno wyszło mniej niż płacenie od osoby
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)ps. a jak z Waszymi zdjęciami bo jako fotograf jestem uczulony na różnokolorowe światła itd. |
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
a ja dla odmiany napiszę, że mam do odstąpienia termin 23 lipca 2011r. w Hotelu Ameliówka (duża sala 130 osób), cena od osoby to 130zł, w razie jakiś pytań proszę o wiadomości na priva
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Hej, widziałam kilka dziewczyn, które pisały, że mają lub miały wesele w Dworku Staropolskim. Będę tam miała swoje w tym roku i chciałam poprosić o jakieś relacje
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
A czy ktoś coś wie na temat sal weselnych w bielinach?
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Poleci mi ktoś może jakąś salę w okolicach Skarżyska? Będę wdzięczna
|
|
|
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
Witam forumowiczki, jeśli ktoś szuka opinii na temat sali weselnej, hotel zielone zacisze chełmce koło kielc chętnie udzielę na priv
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!! A wiecie może coś na temat nowej sali w Korczynie w gminie Strawczyn? Nawet nie wiem jak się nazywa..Będę wdzięczna bardzo!! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
Hej
A co sądzicie o hotelu Miedziana Góra? Jeśli któras z Was była tam na weselu lub miałą tam swoje własne to niech napisze jak jest, czy wszystko ok itp, itd Z góry dziekuje
|
|
|
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez radiowezel13 Czas edycji: 2012-07-20 o 21:22 |
|
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie zamężne i przyszłe mężatki
![]() Mam pytanie - czy ktoś może wypowiedzieć się na temat sali weselnej Castor na ul. Krakowskiej 62 w Kielcach - będę wdzięczna za szybką odpowiedź ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#117 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny ,
również poszukuje info o sali w Korczynie. jest to nowa sala i nigdzie nie mogę nic znaleźć na jej temat.... |
|
|
|
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. PozdrawiamEdit. Cos niecoś wiem więcej o tej sali. Ostatecznie się niestety na nią nie zdecydowaliśmy, bo zależało nam na 2-dniowym przyjęciu, a wtedy od osoby wychodziło 240 zł, także przy 180 osobach które chcieliśmy zaprosić to jednak dosyć spory wydatek. Jeden dzień natomiast, kosztuje 160 zł, także myślę, że względnie, a sala wygląda niesamowicie i już zazdroszczę każdemu kto będzie miał w niej wesele Edytowane przez aska_k9 Czas edycji: 2012-01-11 o 23:10 |
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Castor to super sala polecam pyszne jedzenie miła obsługa itd. Jak dla mnie 10/10. |
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Nam ten Pan powiedział cenę za wynajem 5000 zł, ale to taka cena "po znajomości" raczej zapłacisz ok. 6000zł, a od osoby 200 zł razem z poprawinami. Za prąd 400 (?), za gaz 200 zł i woda 200 zł. To tyle, najlepiej umówić się na obejrzenie sali, wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz i czy sala Ci odpowiada. Z zewnątrz wszystko wygląda pięknie, dużo miejsca, ładnie umeblowane pokoje. Mnie nie podobało się to, że w łazienkach śmierdziało jak w publicznych toaletach, a przecież to nowa sala
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Zdecydowanie lepiej i taniej by nas wyniosła sala do wynajęcia + samemu organizować ale gdzie takie cudo znaleźć by spełniało wymogi wizualnego komfortu ?