![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Sale weselne świętokrzyskie!!!
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sale weselne świętokrzyskie!!!
Uwazam ze watek bardzo potrzebny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://busko.net.pl/katalog/obiekt.p...at=&ob_id=1692 Ja mam wesele w Bohemie i dla mnie jest tam rewelacyjnie ![]() ![]() ![]() Mówię o wyglądzie sali, bo niestety nie byłam tam nigdy na weselu. Nie wiem jakie jest jedzenie, ale słyszałam że bardzo dobre. Na jednej sali są stoły i miejsce do tańczenia, ale jest również patio pełne roślinności gdzie można spokojnie porozmawiać - są tam wiklinowe krzesełka i stoliki, wodospad ![]() Bohema jest salą w stylu nowoczesnym, są fajne światła na sali ![]() http://www.bohema.kielce.pl/ Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2009-06-01 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja polecam zamek w Sobkowie
![]() http://zameksobkow.pl/
02.08.2008- Nasz Wielki Dzień Edytowane przez Puchatek M. Czas edycji: 2009-06-01 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja również polecam Bohemę choć sama nie mam tam wesela
![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
A ja polecam salę na Skokach. Jest to koło Kielc(jakieś 20km). Jest to sala w której osobno wynajmuje się kucharki. W środku,jest bardzo przytulnie,a może się tam pomieścić do 240osób nawet. Bez dekoracji sala ma w sobie niesamowity urok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;12572825]A ja polecam salę na Skokach. Jest to koło Kielc(jakieś 20km). Jest to sala w której osobno wynajmuje się kucharki. W środku,jest bardzo przytulnie,a może się tam pomieścić do 240osób nawet. Bez dekoracji sala ma w sobie niesamowity urok
![]() ![]() ![]() Byłam tam chyba rok temu, poniewaz na terenie tej sali moja babcia dawniej mieszkala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
To ja też może wtrącę swoje trzy grosze
![]() Tyle że ja podejdę do tego inaczej bo napisze o sali w której byłam na weselu ![]() Dom weselny "Bartek" w Zagnańsku - Są osobne sale do jedzenia i tańczenia. Sala do jedzenia bardzo ładna widać że nowa - nowe stoły, nowe krzesła. Salę do tańczenia trochę psuje filar na środku, ale jest parkiet więc ma też plus ![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
3 tygodnie temu szukałam sal i byłam również w Bartku. Wszystko na plus, wszystko nowe, ładne czyste, właśnie wtedy był tam remont, remontowali wejśce, salę do tańczenia. I nawet bym się zdecydowała na Bartka, bo bardzo mi się podobało ale osobne sale do jedzenia i tańczenia nadają się na większe wesela a u mnie będzie ok 80 więc trochę za mało
Ale sala godna polecenia ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
sama mam w bohemie i polecam bo jest slicznie, ale moja siostra ma w patio w exbudzie i tam ejst bardzo bardzo ładnie ostatnio ogldalysmy jak sala wygladala na wesele i super naprawde http://www.hotelkongresowy.pl/pl/filmoteka/58
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Slyszalyscie moze cos na temat nowej sali w Borkowie??gdzies mozna ja zobaczyc w internecie?? Macie moze jakies pomysly dot. sali na powyzej 160 osob?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej. Pierwsze wesele w Borkowie odbędzie się 18 lipca tego roku. W środku jest bardzo ładnie i zmieści się około 300 osób na sali. Ja niestety swojego wesele nie będę tam miała bo mam mniejszą liczbę gości (ok. 130). A to telefonik do Borkowa: 664-322-311. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Witam.Odstąpię bardzo ładną salę weselną, termin:22.08.2009 w domu weselnym "Pod dębami" w Woli Kopcowej (wpłacona zaliczka 1500zł), zespół "L-4" (200zł), fotograf (100zł), termin w kościele Św. Jadwigi na godzinę 15.00, suknia ślubna rozmiar 38 kupiona w sklepie "Cymbeline" (900zł).Możliwość odstąpienia w komplecie lub osobno.
W PREZENCIE fundujemy młodej parze weekend w pensjonacie "Idylla" w Karkonoszach w miejscowości Przesieka. Wszystkich zainteresowanych bardzo proszę o kontakt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://salenawesele.pl/advert.php?ur...com.pl/ambaras
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
A słyszałyście może coś o salach:
-WDK (na opinach z tej sali najbardziej mi zależy) -Hotel Magnolia -Sosnowy Dworek -Dom Weselny Bartek -Ziółek w Łącznej -Hotel Przedwiośnie w Mąchocicach?? Byłabym wdzięczna za komentarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no więęęęc pracowałam jako kelnerka w ziółku w łącznej na weselu i mogę Ci go polecić jako bardzo dobry,sala do tańczenia i ze stołami są razem,jedzenie dobre,wystrój elegancki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
hej
![]() Byłyście może na weselu w Dworku w Masłowie??? albo jakieś opinie na temat tego miejsca.?
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Byłam tam 2 razy. Raz 3 lata temu i w tym roku. Co do jedzenia to na obu weselach było pyszne i porcje duże. Wizualne zmiany ciekawe choc ja osobiscie nie zauważyłam jakiejś wielkiej zmiany oprócz tego że sla do tańczenia zmieniła sie w jadalną i jest bardzo wysoka. I łazienki są przepiękne. I okolica cudowna. Naprawdę polecam.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Co do sali Veronia pod Buskiem, to bylam tam na weselu w zeszlym roku w lipcu. Wszystko ok, wesele bylo raczej duze, stoly okragle - bardzo polecam, fajny patent. lazienki ladne, czyste.
Oswietlenie jak dla mnie bylo ok ![]() Jedynie kelnerzy mogli by byc nieco lepiej przeszkolenie np chlopak ktory kroil tort, kladl go sobie na rece i dopiero na waflu. Dopiero jedna z kobiet - gosc pokazala mu jak to robic ![]() Ale moze poczatkujacy byl w tym fachu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
a co myslicie o sali Ameliowka,byl tam ktos kiedys na weselu bo z tego co widze w internecie to bardzo ladna sala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam zamiar ja obejrzeć w przeciągu 2 tyg wiec jak mi sie uda to napisze o moich spostrzeżeniach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakręcony Chochlik
|
To napisz pozniej jak wrazenia, bo my tez bedziemy musieli czegos poszukac(a wlasciwie rodzice i tesciowie)
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Chętnie posłucham opinii o Dworku w Masłowie, jadę z narzeczonym w poniedziałek obejrzeć co i jak
![]() Ciekawa jestem kiedy najbliższy wolny termin na okres wakacyjny.... ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy slyszalyscie o sali "mili moi" w rakowie poszukuje opinii
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Będę wdzięczna za szczere opinie na temat Leśnej Biesiady w Woli Kopcowej.Z gory dzieki.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Czy słyszałyście coś na temat sali Młyn w Morawicy?? Prosze o opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale ogólne wrażenie super ![]() Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2009-10-31 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Hey......Dziewczynki czy moze mi ktos pomoc dzie sa sale nie za osobe tylko za sale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.