|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawiczek, a niedziewica
Od dzisiaj każę się Tżowi nazywać Niedźwiedzicą
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ehhh... niechacący zacytowałam sama siebie, tak się pogubiłam po tym jak zaniżono moją wartość na rynku towarzysko-uczuciowym gdyż jakiś czas temu ówczesna miłość mojego życia przerwała mi kawałek błonki
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha Edytowane przez HollyG Czas edycji: 2009-06-04 o 16:52 |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#94 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
1. "Ja nie mam problemu [nawet jeśli na początku wątku pisałem, że mam] - Wy go macie!" - czyli z wypowiedzi "wazoniko-podobnego" autora danego wątku wynika, że ma on problem z jakimiś zahamowaniami na tle seksualnym, ale - gdy odpowiedzi nie są po jego myśli - zmienia front i nie, ALE NIE, on nie ma problemu, "to Wy się wszyscy leczcie, bo jesteście ladacznice, nie-dziewice i ludzie pozbawieni romantyzmu i wyższych wartości i nikt mnie nie rozumie" - wyparcie całkowite, nie przyjmowanie jakichkolwiek argumentów. 2. Jestem bogiem, wyznawcą i prorokiem mojej ciasnej, ale własnej błono-religii - czyli "ja mam rację, ja mam monopol na prawdę, a kto się ze mną nie zgadza, ten pewnie stracił dziewictwo w wieku 13 lat i będzie zdradzany/a przez żonę/męża, bo miał więcej, niż jednego partnera seksualnego w życiu". 3. Planowanie przede wszystkim - Ikea może się uczyć - "zaplanuję swoje całe życie w wieku 20-24 lat i będę się trzymał tego planu chociażby się waliło, paliło, a ludzie z mojego otoczenia mieli przez to cierpieć. Będę miał tylko jedną partnerkę seksualną, a jak się związek rozpadnie, to będę żył w celi bracie... eee, znaczy się w celibacie". 4. KOBIETA musi, facet - ewentualnie może - czyli "ona ma być czyściutka, nawet myślą pożądliwą nieskalana, najlepiej niewiele wiedząca o życiu, nie za dużo myśląca - chyba, że podziela moje myślenie, chłonie moje poglądy, patrzy na mnie z podziwem, musi mi być oddana w co najmniej 666% procentach, a Ja - cóż, jeśli jakieś rysy na niej znajdę, czymś mi podpadnie, coś źle powie, okaże się, że w wieku 11 lat kochała się potajemnie w nauczycielu, a w wieku 16 lat dała się w policzek pocałować koledze z bloku obok, to nie jestem zobowiązany do wierności, czy szacunku do niej". 5. Pseudo-intelektualne dywagacje górą - przytaczanie wyrwanych z kontekstu cytatów, powoływanie się na jakieś tam autorytety, na jakieś tam książki ("bo coś kiedyś tam słyszałem, czytałem... nie pamiętam autora, ani tytułu..."), przekręcanie naukowych faktów, zaciemnianie obrazu, wspominanie - "mimochodem" - swojego oczytania, wykształcenia, podkreślanie wyższości intelektualnej nad innymi osobami. 6. Będę jej to wypominał aż do śmierci - jeśli okaże się nie być dziewicą (niekoniecznie wypominał wprost, częściej w myślach, udając że wszystko jest OK i czekając na właściwy moment wbicia jej szpileczki... ale ja ją bardzo kocham, czemu nie wierzycie?! i wcale nie jest tak, że jestem tchórzem i szukam dziury w całym). 7. Lubię się dręczyć, męczyć wyobrażając sobie jak "TO" robiła z innymi - "ach, nie ma to jak biczowanie się myślami o tych wszystkich zapewne bardzo wymyślnych pozycjach w jakich śmiała uprawiać seks z innymi, będę sobie wkręcał ten film do usr... śmierci, zamiast żyć dalej i dorosnąć". 8. "Śmiałaś" mieć jakąś przeszłość?? Masz problem! - czyli to, co "ona" robiła w przeszłości, jest dla wazoniko-podobnego osobnika osobistą obrazą, zdradą, niedopuszczalnym błędem, grzechem i powodem do myślenia o niej jako o kobiecie upadłej. 9. "Śmiejcie się, śmiejcie - WSZYSCY faceci myślą tak, jak JA"- serial "The Mentalist" się kryje - czyli wazoniko-podobnego osobnika jasnowidzenie, wróżenie z fusów i telepatia w jednym (a może psychopatia?). ... już nie mogę.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-06-04 o 17:07 |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
No wszystkie Urszule juz sa
-------- W tym miejscu czuje sie zobowiazany bronic Wazonika. Jesli dobrze pamietam - Wazonik chcial dziewicy i sam chcial czekac do slubu. Jego prawo, oczywiscie cala otoczka co sadzi o kobietach ktore dziewicami nie sa itd. to inna para kaloszy, ale rozni sie on od podejscia typu - szukam dziewicy, ale sam chce brykac.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Na tamtym wątku był gościu dużo lepszy od wazonika - bo tak jak wyrak pisze - wazonika pokrętną logikę można jeszcze pojąc.
Ten drugi pomimo, że szukał cnotki (takie miał przekonania) ożenił się z "niedźwiedzicą" (wiedział przed ślubem o braku cnoty) i wypominał jej brak dziewictwa na każdym kroku. To był posrany sadysta i masochista w jednym. W wolnych chwilach wyobrażał sobie swoją żonę z innym facetami. |
|
|
|
|
#97 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ten tekst pogrubiony mnie rozbawił
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- A jak spala z wieloma facetami np. 10? |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
![]() i jeszcze ten nick chłopie w życiu istnieją inne wartości, a ty wartościujesz wszytsko na podstawie dziewica-niedziewica..dorośnij.
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
a jak spała z 20 to co?? To już kwalifikuje się na puszczalską??
Może jakas tabelka norm 0 facetów - przez 15 rokiem życia <kurator> 1-2 facetów - Mało puszczalska 3-5 facetów - Średnio puszczalska 5-102684654 facetów - Bardzo puszczalska ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, ale jak sie dowiadywalem, ze jakas dziewczyna, ktora mi sie podoba nie jest dziewica, to mi sie tak smutno robilo, przykro, czulem taki bol
jak czasem czytam w internecie jak dziewczyna pisza o bardzo bujnej przeszlosci to az mnie ciarki przechodza
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taki masz priorytet - mogę się z nim nie zgadzac (i nie zgadzam) ale jeżeli tak czujesz - to szukaj dziewicy. To zdrowsze niż marny koniec jaki spotkał wspomnianego przeze mnie wcześniej gościa i jego biedną żonę. |
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 Czas edycji: 2009-06-04 o 18:02 |
||
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Czytaj uważnie - napisałabym ,ze okaząłbyś się nim, gdybyś rzucił wpsaniałą, idealną dziewczynę tylko dlatego, ze z kimś spała
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
#105 | |
|
Wtajemniczenie
|
[
Cytat:
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie, przeraża mnie tra podświadoma potrzeba posiadania kogos na własność - bo ja mam taki wrażenie cyztając tego kolegę i bardzo współczuję jego ewentualnej partnerce. Jak Ty byś się czuł, gdyby Twoja wymarzona dziewczyna (dziewica) rzuciła Cię, bo np całowałeś się z inną wcześniej zamiast poczekac z ta ważną oznaką czułości na nia? Prosze o odpowiedź
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
A jesli to to bylo silniejsze ode mnie? Jesli jestem tak wrazliwy, ze nie poradzilbym sobie z tym? Coz nie kazdy musi byc z kazdym, a niedziewice tez nie przepadaja za prawiczkami...
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PS. Z wrażliwościa mi się to jakoś nie kojarzy, raczej z dziwnie zakorzenionymi przekonaniami kulturowymi o tym ,ze kobieta ma być czysta jak łza dla tego jedynego mężczyzny - straszne uprzedmiotawianie.
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha Edytowane przez HollyG Czas edycji: 2009-06-04 o 18:20 |
|
|
|
|
|
#109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wydaje mi sie, ze wymagasz czegos, do czego sam bys sie nie zastosowal. Cytat:
W ogole, o grzyba chodzi z tym kawalkiem blony. Nie lepiej, zeby (a) dziewczyna wiedziala co robi (b) miala punkt odniesienia, zeby wlasciwie docenic umiejetnosci Ludzie potrafia sobie robic z takich rzeczy problemy, ze szok. [1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;12614135]O, i tu leży pies pogrzebany! Czy to dla Ciebie jedyna wartość kobiety? Albo inaczej: czy kobieta ma jakąkolwiek wartość jedynie jeśli jest dziewicą?[/quote] Dokladnie, nie liczy sie osoba, tylko kawal blony [1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;12614135] Zgadza się, podałam przykład religii najbardziej rozpowszechnionej, a przez to najbardziej znanej w Polsce. Bo pytanie koleżanki zabrzmiało dla mnie tak, jakby nie znała żadnej religii, która ma takie wymagania i prosiła o przykład. Dziękuję za uwagę [/quote]Kolezanka jest Sw. Jehowy, wydaje mi sie, ze to mialo jakis zwiazek z pytaniem ?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
|
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
Cóż za nick adekwatny do nieustannych myśli osobistości !
|
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiedy poznałam mojego męża nie miało to dla mnie najmniejszego znaczenia co robił (akurat w jego wypadku czego nie nie robił) zanim mnie spotkał. Na szczęście on nie okazał się koneserem błonek. Żyjemy już sobie szczęśliwie od prawie dekady. |
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Raczej nie przyszło mi do głowy, że ten oto człowiek może byc ŚJ, bardziej wyznawcą islamu, czy prawosławia.
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Dobra przeszlo mi.
Generalnie kiedys mialem straszna manie na punkcie dziewictwa, ale duzo pracowalem nad tym, zeby mi przeszlo i zebym sie nie bal niedziewic. Czasami, tak jak dzis to sie we mnie odzywa, ale staram sie z tym walczyc. Ponioslo mnie dzisiaj. Niedziewice tez sa cudowne i staram sie nie dzielic kobiet pod tym katem. Koncze te moje pisanie o wymaganiu dziewictwa w tym momencie, bo chwilowa odezwa manii mi przeszlo. Z jakas fajna niedziewice to pewnie, zebym chcial byc, o ile by nie miala zbyt bujnej przeszlosci, ale taka ktora miala mocno bujna przeszlosc i tak by na takiego prawiczka jak ja nie spojrzala Edytowane przez jestem przed Czas edycji: 2009-06-04 o 18:31 |
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
wiesz jak sie jest zakochanym (a zdaje mi sie, ze ty nie byłeś) to sie ma gdzies to czy ktos z kims spal czy nie... przynajmniej w dojrzałych zwiazkach dojrzałych ludzi
|
|
|
|
#115 |
|
BAN stały
|
Wizaż czyni cuda
|
|
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
Mój kolega miał dziewczynę, to raczej nie była jakaś miłość, mówił mi, że prawie by doszło między nimi do stosunku, bo ona tego chciała, ale on się wycofał, bo nie mógł znieść myśli, że ona z kimś już wcześniej współżyła. Ja mu powiedziałam do niego, że ty się poprostu boisz porównania z tamtym, że będziesz gorszy on odpowiedział "chyba tak ".
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Bylem kiedys zakochany i jakos to przezylem, ze te dziewczyny nie byly dziewicami, nie przeszkadzalo, ale jedna miala bujniejsza przeszlosc (rowniez przygodny) i mialem pewne obawy, ale i tak najpierw mnie rozkochaly, naobiecywaly, a potem daly kosza...
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Szybciej "Dobranocka" się zbliza i czas na myciu
Wizaż niczym redbull
Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2009-06-04 o 18:38 |
|
|
|
|
#120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Przeciez on nie zostal okreslony jako osoba nie robiaca czegos ze wzgledow religijnych, tylko zostal zestawiony z taka postawa dla podkreslenia kontrastu.Cytat:
Nie chce nic mowic, ale z efektami tej pracy jest cienko. Ze sie niedzwiedzic boisz to sie nie dziwie. Tez sie boje niedzwiedzic i niedzwiedzi, w koncu to grozne zwierzeta.
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.

myślisz, ze kobieta po pierwszym razie ma inne poglady na świat, życie, ze jest mnie wrażliwa? nIe, ma tylko ciut wiecej doświadczenia. Oj wieje mi tu albo prowokacja albo wielkimi kompleksami
jak czasem czytam w internecie jak dziewczyna pisza o bardzo bujnej przeszlosci to az mnie ciarki przechodza