|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: MY wardrobe*
Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? Podaj proszę szerokość sweterka i żakietu
1. spray Puma Flowing zostało niewiele- ok 1/7 z 75ml 6. Sweter kremowy 4. Żakiet pomarańczowy, |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukałam i znalazłam
![]() Koszulka nocna, ma regulację ramiączek i niestety jedna z tych regulacji pękła (tzn. ten plastik, mam nadzieję że wiesz o co chodzi), ale ramiączko można przyszyć i będzie ok. biust 40 +materiałowe miseczki, myślę że na większe A lub B talia 37 długość ok. 80 Bluzeczka z marszczeniem, rękawki bufki, jest prześwitująca z cienkiego materiału, więc raczej na jakiś gładki top szerokość pachy 38 szerokość talia 35 szerokość dół 40 długość 55 Interesuje Cię któraś z tych rzeczy? |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Robię właśnie dokładkę, 1 i 2 post, może coś Ci spodoba. A ta bluzeczka wcale nie myślę że jest za poważna, ma takie malutkie kwiatuszki po bokach (nie wiem czy zauważyłaś) i gdybyś założyła pod nią czarny top na szyję to fajnie wygląda, w sumie to wogóle jest fajna, ale ja nie przepadam za panterką
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Właściwie to on nie jest w rezerwacji bo wymiana nie doszła do skutku, zapomniałam usunąć informację ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Zaraz wrzucę zdjęcia wszystkich kosmetyków, mam też kilka lakierów do paznokci, zaglądnij za chwilę ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Buty też wrzuciłam teraz, więc nie mogłaś wcześniej ich widzieć Nie mam możliwości ich w tej chwili zmierzyć, ja noszę rozmiar 36,5 - 37, długość wkładki jest na moją stopę odpowiednia, ale niestety są dla mnie za wąskie i gniotą mnie paski, więc jeśli masz zgrabniutką wąską stópkę a nie taką kaczkowatą jak ja to pewnie będą dobre ![]() Balsam owszem jest podobno kwiatowy, ale jak dla mnie trochę za ostry dlatego oddaję, wolę słodsze zapachy, jak Twoja Puma Flowing np ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- No niestety wyczerpały mi się już propozycje ciuszkowe ![]() Ja chyba jednak zrezygnuję z żakietu, nie jestem pewna tego koloru a nie chcę kolejnej bezużytecznej wymiany, szkoda że nie chcesz oddać sweterka bo bardzo by mi się przydał ![]() Więc pozostają mi te rzeczy do wzięcia 1. spray Puma Flowing zostało niewiele- ok 1/7 z 75ml 4. Avon żel pod prysznic raz użyty morelowy pięknie pachnie ale to zdecydowanie za mało za balsam i odżywkę, nie masz czegoś jeszcze na pozbyciu? Chętnie z kosmetyków ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- A ten Lacrosse to odpowiednik któregoś zapachu Lacoste? Jaki to zapach? |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, więc końcówka Puma Flowing, żel pod prysznic Avon i "Lacoste" za balsam Anna Sui i odżywkę Mypa.
Jeśli pasuje Ci taka wymiana to zpraszam na PW. |
|
|
|
|
#96 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekaj,,,, bo ja się zgubiłam już. Za nie cały szampon i tubę (bo spodnie za duże) chcesz kredkę sisley, cienie diora, torebkę Nina Ricci i coś jeszcze z po za wątku?????? To ja dziękuję za taką wymiankę. Chyba że coś mi się pomieszało. ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
ja jednak zrezygnuję. Kredka kosztowała ok 130zł .... Torebkę sprawdzałam właśnie na innej stronce i używaną można sprzedać za 70zł (a moja nowa) więc nie opłaca mi się to zupełnie. Dziekuję ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- jasne ze mną jak z dzieckiem To proponuj coś![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- no to ok niech tak będzie: tuba, bolerko i szampon za torebkę. Jeśli pasuje to zapraszam na pw na wymianę adresów.
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm
to ja zrezygnuję z bolerka... a jeszcze nie zapytałam o wymiary tuby... ile ma pod pachami? w cm? a za bluzę nic nie znajdę. Moze być tak: za torebkę: szampon i tuba albo za bluzę: szampon, tuba i bolerko Tylko proszę napisz mi wymiary. Bo zapomniałam zapytać. A nie chcę za dużego
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero odpisuję bo nie było mnie. Tuba za mała będzie na mnie również . Bolerko za duże ![]() Więc bez sensu. Dobrze, że zapytałam o te wymiary. W takim razie szamponu nie chcę za torebkę.
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja myślałam, że ma 30cm i koniec
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
hej pokazalabys te zdjecia?
chetnie zobacze
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
ok
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie w wątku kosmetycznym lub ciuszkowym za :
6. Sweter kremowy śliczny, elegancki na guziczki rozm uniwersalny stan: bdb (zmechacenia w środku swetra)
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.

To proponuj coś