![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Estee Lauder, Guerlain, Lancome i inne
i znowu odpisałam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
uu, ale tego masz ;p jesteś dalej zainteresowana wymianą ?
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- dobrze,będę pisała u Ciebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- a który będzie lepszy na proste rzęsy? kiedyś malowałam się tym z dwoma grzebykami, ale strasznie wyglądałam;/ tzn interesuje Cię tylko baza ?
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
i znowu
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
a nie znajdziesz czegoś za puder w kamieniu ? może być nawet jakaś reszta, szukam odpowiedniego dla suchej skóry. Jestem chętna na ten czerwony tusz
![]()
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli ci pasuje taka wymiana to mi również, tylko proszę daj znać. Może już być na PW z wymianą adresów ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Witaj, przepraszam z zwłokę. Musiałam przetestować róż w sklepie i to niestety nie jest to. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Hej! Bylysmy w trakcie negocjacji w Twoim poprzednim watku. Odpisalam Ci tam
![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- odpisałam u ciebie
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
To ktorymi rzeczami jestes u mnie zainteresowana? Bo juz sie pogubilam
![]() Najbardziej mi u Ciebie zalezy na rurkach z big stara, ksiazce i teraz sobie upatrzylam 'miniatura zapachu plaseures delight (zostało 3/5)' ile gdzies ml? ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- A pedzelkami nie jestem juz zainteresowana, bo kupilam nowe ![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem zainteresowana tym: 9. Biała, marszczona podkresla biust nawet ten malutki rozm. XS/S 5. Fajne czarne spodenki rozm. XS za inne lub cos super 4. Śliczna fioletowa bluzeczka rozm. XS 7. Czarna S 8. Biala Orsay rozm. S ale to XS/S 1. Kwiecista bluzeczka rozm. S Ty jesteś zainteresowana: rurki big star książka Estee Lauder miniatura.... (chyba 3ml- nie widać dobrze napisu) Jak najbardziej odpowiada mi taka wymiana. A Tobie???
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Majko co z naszą wymianą?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Z miniaturki jednak zrezygnuje. To moze:
9. Biała, marszczona podkresla biust nawet ten malutki rozm. XS/S 4. Śliczna fioletowa bluzeczka rozm. XS 7. Czarna S 8. Biala Orsay rozm. S ale to XS/S Mysle ze to bedzie odpowiednie za te dwie rzeczy.
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha, skoro nie oddasz wszystkiego to może wybiorę sobie to co najbardziej mi się przyda, bo pisałam z myślą najbardziej o spodenkach szczerze mówiąc. Więc wolę: 5. Fajne czarne spodenki rozm. XS za inne lub cos super 1. Kwiecista bluzeczka rozm. S 8. Biala Orsay rozm. S ale to XS/S 9. Biała, marszczona podkresla biust nawet ten malutki rozm. XS/S
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Witaj !
Pytałaś o lakier. Chętnie przygarnęłabym od Ciebie róż Chanel lub bronzer EL. Co Ty na to?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za lakier inglota?? ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Rozumiem
![]() Nic innego mnie nie zainteresowało. pozdrawiam ![]()
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
MAX FACTOR
pomadka mini 710 Midnight Plum (sprawdzany kolor pędzelkiem) Pure color eye shadow 06 lilac- tester (niewielkie użycie) 2 couleurs tester 325 (zużycie bardzo małe, widać napis) * 2 couleurs tester455 (zużycie bardzo małe, widać napis) * 2 couleurs tester 645 (zużycie bardzo małe, widać napis) WANIENKA SREBRNA SEPHORA WYPEŁNIONA PRÓBKAMI PIELEGNACYJNYMI (WŁOSY, TWARZ,CIAŁO) coś byś chciała u mnie za to? szczególnie zalezy mi na MAX FACTORZE, wanience i testerach od DIORA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak to proponuję: wszystkie moje próbki (bez wanienki bo już prawie wymieniona z inną wizażanką) i miniatury plus max factor pomadka za wszystkie twoje lakiery. A z błyszczyków zrezygnuję bo nie oddam Diora za zwykły błyszczyk. Pasuje ci tak???
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
dobrze, ale czy mogłabyś napisać które to są te próbki?
i jeszcze taka prośba: czy możesz zrobic zdjęcie samego błyszczyka Max Factora i tych próbek? bo mówiąc szczerze trudno połapac się na zdjęciach jak wyglądaja poszczególne kosmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
dobrze, ale czy mogłabyś napisać które to są te próbki?
i jeszcze taka prośba: czy możesz zrobic zdjęcie samego błyszczyka Max Factora i tych próbek? bo mówiąc szczerze trudno połapac się na zdjęciach jak wyglądaja poszczególne kosmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisałam u ciebie
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
tak wszystkie
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Kurcze no, te spodneki to chcialam wymienic za inne, bo nie bede miala w czym w lato poaradowac.Albo an cos naprawde ekstra. a 1. Kwiecista bluzeczka rozm. S, jst z wymianki mojej siostry a one wolalaby wymienic cos na swoja korzysc , wiec odpada;/;/;/ a moglabys mi podeslac zdjecia tych rurek big star na osobie? najlepiej troche rozjasnine
![]()
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mogłaś mówić od razu , niepotrzebnie w takim razie podawałaś mi wymiary skoro nie chcesz się wymienić.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.